2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

konuya denk geldiğim için yorum yazayım dedim, iyi pazarlar öncelikle herkese, arkadaşa katılıyorum keçiboynuzu pekmezi (harnup) çok etkili her konuda. Benim arada 7 ay olan iki kan tstimin sonucunda oksijen taşıyan kırmzı kan hücrelerimin sayısı inanılmaz artmış. Bu arada yediğim tek farklı şey her sabah aç karnına bir kaşık harnup pekmezi idi

damlacım çok geçmiş olsun eğer evde zencefil varsa ballı zencefilli süt iç çok rahatlatıyo

çok teşekkürler kızlar zencefil yok bal koysam sadece olurmu birde süt sıcak olcak değilmi ayy süt içemiyorum iyimi başındaki vukattan dolayı iğrenç geliyor:26:

kızlar sizinle çook özel bişey paylaşıcam ya ben eşim evdeyken rahatsız olmaya başladım ondan dünden beri adamın varlığı gözümde büyüyo hatta şimdi uyuyo..ne yatak odasına ne de içerdeki kanepeye yatmasına izin verdim o da çamaşır odasına gitti orda uyuyo..ilk defa böyle oluyo hormonlardan mıdır nedir anlamadım...yazık haftaiçi hep çalışıyo hafta sonu dinlenmek istiyo ama bu hafta ilk kez canımı sıkıyo varlığı

şimdi konuştum elifle kızlar kuzey bebek 3650 gr ve 48 cm olarak epidural anestezi ile doğmuş.doğumda birazcık su yutmuş o yüzden küveze almışlar ama akşama çıkacakmış sanırım.hepinize çok selam söyledi.çokk güzel bir duygu diyor ve hepinizi öpüyormuş

iyi pazarlar kızlar herkez iyidir inşallah geçmişe daha bakamadım...
elifçim iyidir inşallah sabah hep aklımdaydı...
darısı başımıza kızlar benimde son 5günüm kaldı :18: hayırlısıyla...bugün çok halsizim ve kasık ağrılarım var :26:

negüzeeel Allah analı babalı büyütsün

maaşallah ömer kuzeye
darısı başımıza kızlar hepimiz sağlıcakla kucaklayalım bebişlerimizi

maşallah elife ve kuzeyimize..ne güzel çok duygulandım..inşallah sağlıcakla bir an önce annesinin kollarına gelir kuzey bebek..maşallah tekrar tekrar...

yazık adamcağıza biz hamişler nasıl olduk böyle ya çok acımasız olduk bende dün gece 4-5 kez tuvalete kalktım her defasında kaldırdım kocişi adam uykusuz uykusuz işe gitti sabah..sıkma canını çok fazla zor bir dönem atlatırsınız birlikte

elifin gözüaydın....Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş.maşallah ömer kuzeye hayırlısıyla küvezden çıkar hemen inş...

ayyy canım yazık kaldırda kanepede yada yatağınızda uyusun
maşallah oğluşuna elifin akşamda çıkar hayırlısı ile kuzey bebek küvezden darısı bizlerin başına
zavallı oğluşum zavallı bebişler bakıyım canım dediğin ürüne çok sağol

sennin son 5 günün azizecim bizim daha oooooooooooooooo sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin

canım benim,maşşallah kuzey bebeğe.

ya bayanlar hiç şu yönden düşünüyormusunuz? bu dünyaya bir canlının göz açmasına sebep oluyoruz. o artık bir birey,büyüycek ve hayata adımını atacak.aslında ne kadar mühim bir olay şu doğum di mi?
sanırım bu annelik beni filozof yaptı:26:

kızlar birşey sorucam....hani bebiş ilk doğduğunda süt hemen gelmeyince mama verme ihtimali oluyor ya hastanede bunun için kaşık alan oldumu?hangi marka aldınız ? dün ben hastanede ebeye sordum süt hemen gelmezse neyapıyorsunuz diye biz burdan mama veriyoruz kaşığınızı siz getiriyorsunuz dedi.tecrübeli anneler marka konusunda bir fikriniz varmı?????

kuzey bebişe ne güzel kavuştu bebeğine elsi darısı başımıza artık kızlar

olur bunlar hamilelikte kızlar takmayın kafanıza
benimki de acaba geleceğinin böyle olacağını mı düşünüp kesti ki elini
hani o bana kıymadan ben ona kıyayım diye

bizde chicco mammy ılık buhar makinesi aldık..gerçekten çok güzel..oğluşumdan önce biz kullanıyoz

canım seni çok iyi anlıyorum ama bu hormonlar bende daha farklı etki yapıyo gözümün önünden gitme bi yere diyorum ben daha çok üstüne düşmeye başladım

TUPPERWARE *KUTULU MAMA KAŞIĞI* 16 şubat son gün GittiGidiyor.com'da #34402139
ben bundan aldırdım canım sipariş verildi kutusuda var hem banada kaşıkla verin dedikleri için tembelliğe alışıyorlarmıs biberon verince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…