ben hayatımda hamile olduğum kadar grip olmadım ve hiç yemediğim kadar nedim bir nar portakal mandalina yedim bir işe yaramadı. Size tek ve kesin çözüm vereyim bana çok dua edeceksiniz. Keçi boynuzu pekmezi. Ben ki pekmezden nefret eden kadın hergün sabah aç karnına bir kaşık alıyorum ne üşüyorum ne hasta oluyorum bebeğimin kan ihtiyacını da doğal yollardan karşılıyorum. Aksu vitalin pekmezini aldım ben sizede şiddetle öneririm. Hepinize acil şifalar tatlı annecikler.
damlacım çok geçmiş olsun eğer evde zencefil varsa ballı zencefilli süt iç çok rahatlatıyo
çok teşekkürler kızlar zencefil yok bal koysam sadece olurmu birde süt sıcak olcak değilmi ayy süt içemiyorum iyimi başındaki vukattan dolayı iğrenç geliyor:26:şimdi geçmişi okudum.neyseki tamda düşündüğüm gibi elsi için birsürü dua eden arkadaşımız olmuş.çokkk sevindim.çünkü erken haber veremediğim için kendimi çok suçlu hissetmiştim
damlacım çok geçmiş olsun.inş.grip değildir ve bol itirahat ve vitamile çabucak atlatırsın nezleni
evet canım,tüm doğan bebekler kronik astım ve bronşit oluyormuş,geçen hastahanede duydum.
allah korusun bebişlerimizi. ben de o gün hemen bu bahsettiğim makinadan aldım.negatif iyonlu.gerçekten çok fark ediyor.imkanın varsa sende al,dene.
şimdi konuştum elifle kızlar kuzey bebek 3650 gr ve 48 cm olarak epidural anestezi ile doğmuş.doğumda birazcık su yutmuş o yüzden küveze almışlar ama akşama çıkacakmış sanırım.hepinize çok selam söyledi.çokk güzel bir duygu diyor ve hepinizi öpüyormuş
şimdi konuştum elifle kızlar kuzey bebek 3650 gr ve 48 cm olarak epidural anestezi ile doğmuş.doğumda birazcık su yutmuş o yüzden küveze almışlar ama akşama çıkacakmış sanırım.hepinize çok selam söyledi.çokk güzel bir duygu diyor ve hepinizi öpüyormuş
çok teşekkürler kızlar zencefil yok bal koysam sadece olurmu birde süt sıcak olcak değilmi ayy süt içemiyorum iyimi başındaki vukattan dolayı iğrenç geliyor:26:
kızlar sizinle çook özel bişey paylaşıcam ya ben eşim evdeyken rahatsız olmaya başladım ondan dünden beri adamın varlığı gözümde büyüyo hatta şimdi uyuyo..ne yatak odasına ne de içerdeki kanepeye yatmasına izin verdim o da çamaşır odasına gitti orda uyuyo..ilk defa böyle oluyo hormonlardan mıdır nedir anlamadım...yazık haftaiçi hep çalışıyo hafta sonu dinlenmek istiyo ama bu hafta ilk kez canımı sıkıyo varlığı
ayyy canım yazık kaldırda kanepede yada yatağınızda uyusunkızlar sizinle çook özel bişey paylaşıcam ya ben eşim evdeyken rahatsız olmaya başladım ondan dünden beri adamın varlığı gözümde büyüyo hatta şimdi uyuyo..ne yatak odasına ne de içerdeki kanepeye yatmasına izin verdim o da çamaşır odasına gitti orda uyuyo..ilk defa böyle oluyo hormonlardan mıdır nedir anlamadım...yazık haftaiçi hep çalışıyo hafta sonu dinlenmek istiyo ama bu hafta ilk kez canımı sıkıyo varlığı
evet canım,tüm doğan bebekler kronik astım ve bronşit oluyormuş,geçen hastahanede duydum.
allah korusun bebişlerimizi. ben de o gün hemen bu bahsettiğim makinadan aldım.negatif iyonlu.gerçekten çok fark ediyor.imkanın varsa sende al,dene.
iyi pazarlar kızlarherkez iyidir inşallah geçmişe daha bakamadım...
elifçim iyidir inşallahsabah hep aklımdaydı...
darısı başımıza kızlarbenimde son 5günüm kaldı :18: hayırlısıyla...bugün çok halsizim ve kasık ağrılarım var :26:
kızlar sizinle çook özel bişey paylaşıcam ya ben eşim evdeyken rahatsız olmaya başladım ondan dünden beri adamın varlığı gözümde büyüyo hatta şimdi uyuyo..ne yatak odasına ne de içerdeki kanepeye yatmasına izin verdim o da çamaşır odasına gitti orda uyuyo..ilk defa böyle oluyo hormonlardan mıdır nedir anlamadım...yazık haftaiçi hep çalışıyo hafta sonu dinlenmek istiyo ama bu hafta ilk kez canımı sıkıyo varlığı
yazık adamcağıza biz hamişler nasıl olduk böyle ya çok acımasız olduk bende dün gece 4-5 kez tuvalete kalktım her defasında kaldırdım kocişi adam uykusuz uykusuz işe gitti sabah..sıkma canını çok fazla zor bir dönem atlatırsınız birlikte
kızlar birşey sorucam....hani bebiş ilk doğduğunda süt hemen gelmeyince mama verme ihtimali oluyor ya hastanede bunun için kaşık alan oldumu?hangi marka aldınız ? dün ben hastanede ebeye sordum süt hemen gelmezse neyapıyorsunuz diye biz burdan mama veriyoruz kaşığınızı siz getiriyorsunuz dedi.tecrübeli anneler marka konusunda bir fikriniz varmı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?