2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de cuma gecesi rekor kırarak tam 8 kere tuvalete gittim,tabi tuvalet dışında kalktıklarımı saymıyorum. benle birlikte eşimde uyandı her seferinde.allahtan ertesi gün tatildi,yoksa yazık ona da kıyamıyorum artık yatakta bile yön değiştiriyorum.yastığımı alıp ayak ucunda yatıyorumöyle tuhaf tuhaf haller işte

valla Rabbim yardımcımız olsun cidden çok zor bir dönem...bazen düşünüyorum da iyiki severek evlenmişiz ve eşim bana hala çook aşık..bazen zorla evlendirilenler hiç böyle şeyler yapamıyolardır..yazık bunalımlarıyla ve sıkıntılarıyla başbaşa kalıyorlar..Allahıma binlerce kez şükretsem azdır herhalde..yazık adamcağız öyleeee kuzu giibi ben ne dersem o oluyobak yeniden aşık oldum şimdi..neyse kaldırayımda yatakta yatsın bari..yazık o da ana kuzusu dimi..yarın birgün benim oğluşuma da karısı böyle yapmasınben ne kötü kadınım ya uff
evet işte o nedenle cennet annelrin ayakları altındadır demiş Peygamber Efendimiz(s.av)...ayrıca doğurmak değil onları yetiştirmek daha önemli bence..
olur bunlar hamilelikte kızlar takmayın kafanıza
benimki de acaba geleceğinin böyle olacağını mı düşünüp kesti ki elini
hani o bana kıymadan ben ona kıyayım diye

ayyy sen benden de insafsızısn ilknur..adamcağızın kazsasında bile kötü niyet arıyon

ilknurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsenin 8gününmü kaldı şimdi görüyorum
canım ben doğum tarihini doktorum 36. haftan bittiği gün alırız dediği için 28 şubata göre ayarlamıştım vee gerçekten öyle olursa büyük ihtimalle de olacak :18::18::18::18:
evet 8 günüm kaldııı:18::18::18::18:

Herkese iyi pazarlar kızlar, ben hala doğurmadım. Tık yok valla... Ama herkes arayıp soruyor daha doğurmadım demekten stres oldum:26:

ay çok sevindimElif genel aneztezi istiyordu. Epidural olmuş demek. Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

silikon kaşık aldım canım ben hepsiburadadan ama henüz gelmediiçinde 2 tane var. Sıcaklığa göre renk değiştiriyormuş. Markasından emin değilim. Şuan indirimde zaten hepsiburadada.

yazık kocana canım ya. Uyandırda yatağında yatsın bare. Para kazanmak için nasılda yoruluyorlar düşünsene. Bende bugün koçişe sinir oluyorum. Sabahtan beri bulmaca çözüyor oysa evde yapılacak bir sürü iş var. Az önce bebek odasının duvarlarına duvar stickeri yapıştırıyorum gel yardım et diyorum. Yeter kalanı yarın yap diyor2 aydır doğalgaz borlularını boyayacak. Offffffff tembel bu adam tembel.........

ayyy sen benden de insafsızısn ilknur..adamcağızın kazsasında bile kötü niyet arıyon

şimdi iyi ya söylüyorum işte bol keseden
birde o iki gün görecektin sen beni özlemcim:85::85:
şimdi körler sağırlar birbirini ağırlar modunda her beş dk.da bir birbirimize sorup duruyoruz nasıl hissediyorsun diye

canmm sen kısmetse 28 şubattamı doğum yapcan?

bizimki gibi beklemek zor ama böyle doğum tarihi belli olup beklemek de zor yaa.nasıl dayanıyosunuz?heycan yok mu heycan?;

maşallah darısı başımıza

allahım kısmet ederse haftaya bugün brende hastanede olmuş olcam çok heycanlıyım yaaaa hemde korkuyom :18:

merhaba ,istanbuldaki anne -bebek fuarına giden var mı biletleri kaça aldınız ya da nasıl aldınız söyleyebilecek olan var mı:?

canmm sen kısmetse 28 şubattamı doğum yapcan?
büyük ihtimalle azizecim.en son tarih konusunda öyle konuşmuştuk.geçen hafta doktorum sancılar güzel çıkınca sen bu gidişle 40. haftayı bile bekleyeceksin galiba diye bir yorum yaptı ama zaten prof.da 3 kilo olduğunda alınacak demişti.3 kiloyuda hesaplarıma göre tanda yine 28 inde falan doldurmuş olur zaten.yani herhalukarda kaçış yok en geç 10 gün içinde doğuracam ben:18::18::18::18:

bu arada azizecim bebekler geliyor topiğinde calimeronun ismi yok şimdi gördüm.onun bilgilerini damla biliyordu tekrar soralım istersen onuda yazalım

canım bu kaşığı aldım ama nasıl olduğu hakkında pek fikrim yok. Hepsiburada.com : Bambino Renk Değiştiren Silikon İkili Kaşık | Anne / Bebek / Çocuk

hemen arkamdan sen doğurcan demen negüzel hayırlısı olsun canmm

ben bilmiyodum valla...eklerim tabi bilgileri bana msj.atarsanız çok iyi olur gözümden kaçıyo işte iyiki siz varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…