2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba ,istanbuldaki anne -bebek fuarına giden var mı biletleri kaça aldınız ya da nasıl aldınız söyleyebilecek olan var mı:?

canım ebebek.com lansinoh bebedor gibi firmalar iletişim bölümünden isteyince gönderiyormuşlar kargoyla ama geç kaldın bunun için bugün songünü diye biliyorum ben fuarın....belki fuar yerine gidersen kapısında temin edebilirsin....

damlacım sen nasılsın canım?nasıl gidiyo?geçmişi okuyorum ama hatırlayamıyorum...

burnum akıpppp duruyor özlemcim sorma nezle oldum gribe çeviricek diye korkuyorum hiçde halim yok yatınca nefes alamıyorum offfffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffff karnımda patlıcak gibi yarın doktora gidicem bakalım ne dicek en son gün vericem demişti :26::26:ağlamak istiyorum ağlıcak halimde yok iyimi

Allah korusun keçi gribi var zaten sakın kendini bende 37.haftayı tamamlayıp ayrılacaktım izne ama benim çocuklar da öksürüyolar hapşuruyolardı birde zaten kalabalık sınıflar 50-60 kişi korktum erkenden ayrıldım..artık haziranda falan rapor almam gerkecek 1 hafta kadar...benimde karnım 3 haftada kocaman oldu...önceden belli bile olmuyodu halbuki...bende biraz gücüm olsa eşimle kavga edip tartışmak istiyorum böyle içten içe sinirleniyorum uyuyan adama..uzun zamandır ağlamıyorum belki bu vesileyle bende ağlarım

ayy allah iyiliğini uyuyan eşinle kavga etmek istiyorsun demeksanırım biran önce doğurmamız lazım iyi değiliz ayyy dahada var yaniiii hafta olarak 37olsam yarın doktora al şu bebişi derdim yaniii ne gaddarım

ayy allah iyiliğini uyuyan eşinle kavga etmek istiyorsun demeksanırım biran önce doğurmamız lazım iyi değiliz ayyy dahada var yaniiii hafta olarak 37olsam yarın doktora al şu bebişi derdim yaniii ne gaddarım

nerddeeee daha şubat bitecekte mart ayı gelecekte martın bilmem kaçı olacakta ohooooo daha çok var doğurmamıza..iyi ki tatil günleri az yoksa napardım ben..yani yarın işe gidiyo

ayy ne guzel elifcim dogum yapmıs. Allah analı babalı buyutsun.
Darısı da hayırlısıyla bizlerin basına kızlar..

bilmiyorum ama canım acıyor.
az kaldı annesi
herkese mutlu pazarlar
elifciğim şimdi oğluşunu kucağına almıştır ne mutlu ona darısı başımıza kızlar
evet almış cnm
maşallah elife ve ömere

tatlım ben kıpır kıpır ellerini sol altta hissediyorum.
ama evet dönerken baya sancı yapıorlar

iyi pazarlar canım.geçmiş olsun dikkat et kendine hava bugün baya kötü.benim karnımda gerildi baya..patlamayız inşallah

canım gaz sancısı mı acaba?
çok teşekkürler kızlar zencefil yok bal koysam sadece olurmu birde süt sıcak olcak değilmi ayy süt içemiyorum iyimi başındaki vukattan dolayı iğrenç geliyor:26:
olur canım
canım ne vukuatı? bilemedim ben:26:
bu arada yeniden geçmiş olsun damlacığım

kuzey bebişeee
güzel uzun ömrü olsun

geçmiş olsun azize
son bir haftan seninde

katılıyorum sana
1cm lik keseden bu haftalara geldiler yaaaa

selam kızlar bu arada nasılsınız
iyiyi cnm
sen nasılsın?

maşallah kuzey bebeğe Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

canım geçmiş olsun ben doktorumun tavsiyesiyle ilaç olarak sadece minoset ve bepanthane boğaz pastili kullandım onun dışında bana verdiği şey ıhlamur+zencefil+çubuk tarçın+bal+limon bunları kaynar suya atıp demliyosun kaynatma ama suya rengini salınca iç dedi ben bunlarla atlatıyorum gribi nezleyi..

Son düzenleme:

sorma canım sözüm ona kontrol olunca para vermiyorsun muayeneye ama nst parası dıye aldıklarında aynı sey oluyor yine:)

gecmis olsun canım insallah hemencecik atlatır kuzun

maşallah prensese canım bizimkiler tembel çıktı en tembel bebişler ikimizin sanırım topikteki ağır bebiş olcaklar

sorma canım ya agır kuzular bunlar:)

inş canım allah bebişini sana bagışlasın az çok güzel bir duygu az kaldı kavuşacaksın bebişine canım

insallah canım sabırsızlanıyorum cok hayırlısıyla gelsin melegim meleklerimiz insallah

oy zor günler gecirmisin RAbbim yasatmasın bir daha

hakkında hayırlısı olsun canım masallah kuzuna da

kızzlarrrrrrrr bende bu hafta salı gunu ınsallah doguma gıdecem ınsallaahhhh

ayy ne güzel bişeycik kalmamıs sana da darısı bize hayırlısyla kurtarsın RAbbim

canım gözün aydın gönlüne göre almısın tarihi de hakkında hayırlısı saglıkla kausun ınsallah

sanırım deryacım hani bizi burda yalnız bırakmazlarsa iyi olur demi amaaa:78:

elimizden geldigince bırakmayız canım ama belli olmaz bu işler sırayla degil valla bakarsın birden sıraya girivermişin vaktinden önce nasipte ne hayırlıysa o olsun insallah

bazen bana da oluyor sanki iceriye hava basıyorlar gibi şişiyormus gibi geliyor geciyor sonra ama cok canım yanmıyor diye ben kasılma degildir diyordum kasılmamıymıs sımdı bu cözemedik gitti bi:)

ahuscum inşallah bekler babasını sermestçim canım dr verdi doğum tarihini 1 martta 38+4 günlük olcak rabbimin izniyle elifcim rabbim yardımcın olsun inşallah melekleri seninle olsun

bakalım bize ne diyecek doktorumuz insallah yakındır tarihimiz hayırlısıyla tabi

canım zor bir geceydi ama sonra uyumuşum
bi uyandım sancı yok bel ağrısı var hafif
atlattık şükür
yalancı sancıydı sanırım

gecmis olsun canım vaktini beklesin kuzun insalah

ayy ne güzel insallah dönmüştür canım

insallah özlemcim bizimkilerin tembelligi dogduktan sonra devam edicek mi bakalım koca kafalılar benimkisi de öyle:)

ay kıyamam yazık adamcagıza kız benim eşim uzkta olunca ben yasayamadım böyle hormonları mormonları gelsin diye yolunu gözlüyorum valla

masallah yavruya saglıkla kavusmuslar ne güzel ne mutlu elife tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere insallah

ben de bunu soracaktım bak iyi oldu
slikon kasık almıstım esasında ama bana cok büyük geliyor yenidogana verilcek gibi degil uzun saplı ucu da genis ufak bebege göre bısey almak lazım sanırım

gecmis olsun canım ya

zaman yaklastıkca günler gecmiyor sanki
pazarları hic sevmiyorum cok sıkıldım hava da kasvetli saatler yıl gibi bugün
kuzucum da uykucu yine sessizlerde cimcimem az tepişse de şenlensem
ay bir an evvel cumartesi olsa da eşime de kavussam kuzum icin de kavusma tarihimiz belli olsa hayrılısıyla

sorma canım sözüm ona kontrol olunca para vermiyorsun muayeneye ama nst parası dıye aldıklarında aynı sey oluyor yine:)

:44::44::44::44::44:
bende sağlık personeliyim diye muayene parası 12 tl alıyorlardı.ama şu son bir aydır neredeyse gün aşırı nst ye giriyorum ve nst 10 tl.nerede kaldı bizim indirim çokkk merak etmekteyim

ayyy elifcim de doğurmuş.dünden beri dua ediyodum çok şükür bebeğini almış kucağına.darısı hayırlısıyla,sağlıkla bizlere inşallah.

ben bugün yine nst den geliyorum.bebeğimin kalp atışları düşüşteydi yine.o yüzden akşam bi daha girmem gerekiyomuş.
sat a göre 37 yim ama bebeğim 35 haftalık gözüküyo malum durumdan dolayı.hala çok minik 37. haftaya rağmen 2500 civarıyız. + - 200 tabii bi de doğum sonrası şişlik inmesi var pööfff
doktorum bu hafta doğum olabilir dedi.kalp atışlarını da öyle düşüşte görünce.doğum şekli içinde normal yapabilirsin belki ama bebeğin küçük olmasından ve yaşadığımız sıkıntılardan kaynaklı olarak normal doğumu bebeğin kaldıramayabilir dedi
doğum olabilir deyince şimdi doğarsa küvöze girer mi bi de herhangi bi sağlık sorunu var mıdır diye sordum.o da bu ancak doğumda belli olur dedi normal şartlarda bu haftalarda sıkıntı olma ihtimali azalır ama bebeğin ufaklığı ile ilgili sıkıntılar da olabilir dedi.ben sana hiçbri risk yok diye bi garanti veremem dedi.
kızlar çok endişeliyim düşünmekten kafayı yicem.
bebeğim sağlıklı olucak mı diye düşünmekten kendimi yiyip bitidim çok stresliyim çoooooook biliyorum bu şekilde bebeğe de zarar veriyorum ama elimde değil.bi de geçen gün bahsetmiştim hepsolda hareketleri diye dr.a söyledim o da anlam veremedi benim de endişelerime endişe eklenmiş oldu
bi yandan bebeğimin sağlığı ile ilgili endişeler bi yandan doğumla ilgili endişeler Allah ım hepimize yavrularımızın sağlıklı günlerini göstersin.inşallah bebeğimin bi sağlık problemi olmaz kızlar dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…