canım bu kaşığı aldım ama nasıl olduğu hakkında pek fikrim yok. Hepsiburada.com : Bambino Renk Değiştiren Silikon İkili Kaşık | Anne / Bebek / Çocuk
ben çıkıyom kızlar...hoşçakalın :80:
ben çıkıyom kızlar...hoşçakalın :80:
merhaba ,istanbuldaki anne -bebek fuarına giden var mı biletleri kaça aldınız ya da nasıl aldınız söyleyebilecek olan var mı:?
azizecim calimeronun bilgilerini verim 35+1 2755g .spınal sezeryanla sarp bebişi dünyaya getirdi
damlacım sen nasılsın canım?nasıl gidiyo?geçmişi okuyorum ama hatırlayamıyorum...
burnum akıpppp duruyor özlemcim sorma nezle oldum gribe çeviricek diye korkuyorum hiçde halim yok yatınca nefes alamıyorum offfffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffff karnımda patlıcak gibi yarın doktora gidicem bakalım ne dicek en son gün vericem demişti :26::26:ağlamak istiyorum ağlıcak halimde yok iyimi
Allah korusun keçi gribi var zaten sakın kendini bende 37.haftayı tamamlayıp ayrılacaktım izne ama benim çocuklar da öksürüyolar hapşuruyolardı birde zaten kalabalık sınıflar 50-60 kişi korktum erkenden ayrıldım..artık haziranda falan rapor almam gerkecek 1 hafta kadar...benimde karnım 3 haftada kocaman oldu...önceden belli bile olmuyodu halbuki...bende biraz gücüm olsa eşimle kavga edip tartışmak istiyorum böyle içten içe sinirleniyorum uyuyan adama..uzun zamandır ağlamıyorum belki bu vesileyle bende ağlarım
ayy allah iyiliğini uyuyan eşinle kavga etmek istiyorsun demek sanırım biran önce doğurmamız lazım iyi değiliz ayyy dahada var yaniiii hafta olarak 37olsam yarın doktora al şu bebişi derdim yaniii ne gaddarım
kızlar ben çıkıyorum gözlerimden ateş fışkırıyor görüşüsrüz:80::80:
bilmiyorum ama canım acıyor.
evet almış cnmherkese mutlu pazarlar
elifciğim şimdi oğluşunu kucağına almıştır ne mutlu ona darısı başımıza kızlar
merhaba herkesezaman ne çabuk geçiyor aslında ooo elsi daha 20 şubatta doğurcak çok var diyodum geldi 20 şubat şimdi 29 marta daha çok var diyorum o da çabucak gelir inşallah.
bu arada sanırım dün kızım döndü.yatarken baya sancı yaptı sanki hareket edemiyormuş gibi.sonra ben de dayanamadım sancısına yataktan kalktım sanki içimi acıtarak birşey kaydı.akşama kadar da kafasını hissetmedim yukrda sadece kıpır kıpır iki tane minik şey var sanırım aayakları yerim onun ayaklarını
sizce dönmüşmüdr tecrübelilere sorayım.24 ünde kontrol var o zaman göreceğiz inşallah
iyi pazarlar canım.geçmiş olsun dikkat et kendine hava bugün baya kötü.benim karnımda gerildi baya..patlamayız inşallah
olur canımçok teşekkürler kızlar zencefil yok bal koysam sadece olurmu birde süt sıcak olcak değilmi ayy süt içemiyorum iyimi başındaki vukattan dolayı iğrenç geliyor:26:
şimdi konuştum elifle kızlar kuzey bebek 3650 gr ve 48 cm olarak epidural anestezi ile doğmuş.doğumda birazcık su yutmuş o yüzden küveze almışlar ama akşama çıkacakmış sanırım.hepinize çok selam söyledi.çokk güzel bir duygu diyor ve hepinizi öpüyormuş
iyi pazarlar kızlarherkez iyidir inşallah geçmişe daha bakamadım...
elifçim iyidir inşallahsabah hep aklımdaydı...
darısı başımıza kızlarbenimde son 5günüm kaldı :18: hayırlısıyla...bugün çok halsizim ve kasık ağrılarım var :26:
katılıyorum sanacanım benim,maşşallah kuzey bebeğe.
ya bayanlar hiç şu yönden düşünüyormusunuz? bu dünyaya bir canlının göz açmasına sebep oluyoruz. o artık bir birey,büyüycek ve hayata adımını atacak.aslında ne kadar mühim bir olay şu doğum di mi?
sanırım bu annelik beni filozof yaptı:26:
iyiyi cnmselam kızlar bu arada nasılsınız
şimdi konuştum elifle kızlar kuzey bebek 3650 gr ve 48 cm olarak epidural anestezi ile doğmuş.doğumda birazcık su yutmuş o yüzden küveze almışlar ama akşama çıkacakmış sanırım.hepinize çok selam söyledi.çokk güzel bir duygu diyor ve hepinizi öpüyormuş
burnum akıpppp duruyor özlemcim sorma nezle oldum gribe çeviricek diye korkuyorum hiçde halim yok yatınca nefes alamıyorum offfffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffff karnımda patlıcak gibi yarın doktora gidicem bakalım ne dicek en son gün vericem demişti :26::26:ağlamak istiyorum ağlıcak halimde yok iyimi
kızlar kaşık almak hiç aklıma gelmedi yani ne bileyim çay kaşığı falan olur diye düşünmüştüm...
sermestciğim, evet valla halimize şükredelim bu ne kontrol parasıymış 50 tl vermişsiniz ? Meyveyi artttırayım canım sağol. Doktora balık yağı kapsüllerinden içeyim mi dedim yok gerek yok dedi. Zaten sorularımı soruyorum ama ona göre evhamlı oluyorum hep:)
İnşallah eşine bir an önce kavuşursun özlem zor şey, bu arada hangi doğum şekli hakkında hayırlıysa o olsun tatlım. Bak bana doğum pozisyonunu da söylemedi bana eskiden başı aşağıda derdi. G.Antepteki gittiğim doktor başı yanda dedi, yaa bilmiyorum döner mi dönmez mi:)
bynkutluaycığım canım çok sağol İnşallah, internetten de araştıracam suyu ne arttırır
evet gözünün beyaz yeri sarı oldu yüzü boynu sarı,eller ve ayaklarda yok birsey 2 güne bir kan vermeye gidicez bizde nasıl aglıyor canım topugundan kan alınırkenkac cıkmıstı senin degeri hastaneye aldılar hatırlıyormusun?17de alırım hastaneye dedi suan 14 cıktı
maşallah prensese canım bizimkiler tembel çıktı en tembel bebişler ikimizin sanırım topikteki ağır bebiş olcaklar
inş canım allah bebişini sana bagışlasın az çok güzel bir duygu az kaldı kavuşacaksın bebişine canım
17 de yatırdılar ve 22 gün küvezde kaldı21 cıktı tam kanını degiştirecekelrdi tüm kanını degiştiriyolarmış rabbim cok şükür düştü 13 23 ü gün tavburcu olduk ama ben öldüm mememde biri süt gittii allahtan sonraa geldi tek memeyle emzirdim cok cektim ben rabbimden diliyorum hz.muhammed efendimizin hatırına ne benim oglum nede seninki sarılıgı cıkmazz atlatırlar inş.çok korkuyom bu yüzden oglumda sabah 6 da biberonla sütgötürüyordum aynı heykel gibi öglan 12 de emzirme izni vardı 5 dak yenidoğan ünitesi yazısını aynı kafayı yemişler gibi orada robot gibi oturupp durmadan o yazıyı okuyordum nerdeyse tırlatıyodum delik deşik ettiler oglumu inş.olmayacak şimdi bir şey bebişlerimize deli gibi emziriyomm
ii akşamlar kızlar..benim 2 3 cm açılmam vardı biliyosunuz doktorum 10 gün içinde doğum olabilir demişti ama 10 gün geçti zatengelmeye niyeti yok sanırım kızımın..bu arada kilo almış kuzum..3009 gr olmuş..çok sevindim bende..nst hafif sancılar çıktı aslında heran doğum olabilir hayırlısıyla sağlıkla çok canımızı acıtmadan inş...
kızzlarrrrrrrr bende bu hafta salı gunu ınsallah doguma gıdecem ınsallaahhhh
selam kızlar geçmişi okuyayım dedim tansiyonum düştü vallabende bugün salıyı bekleyemedim kontrole gittim kızım 3175gr olmuş boyumuzda 49 cm nst de bi sorun çıkmadı herşey yolunda gidiyor dedi çok fazla hareket ediyor bazen canımı bile yakıyor dedim bi sorun mu var diye sordum sıkışık bir bebek değil dedi yeri geniş olduğu için tepinip duruyomuş zilli ve bugün beni asıl mutlu eden şey doktorumuz insafa geldi inadını kırdı veeee doğumum için 28 şubat saat 9:00 a gün verdi yaniiii eşimin doğumgününde kızımız hayata merhaba diyecek ayyyyy çok mutlu oldum çooookkkkkk
sanırım deryacım hani bizi burda yalnız bırakmazlarsa iyi olur demi amaaa:78:
kızlar bu kasılmamı karnım böle bir anda büyüyormuş gibi oluyor geriliyorr alttan bişşey çıkacakmış gibi oluyorr
bebiş doğpmalık oldu daha doğru düzgün ayırt edemiyorum ya
sizinde başınızı şişiriyorum kusura bakmayın lütfenn
ahuscum inşallah bekler babasını sermestçim canım dr verdi doğum tarihini 1 martta 38+4 günlük olcak rabbimin izniyle elifcim rabbim yardımcın olsun inşallah melekleri seninle olsun
canım zor bir geceydi ama sonra uyumuşum
bi uyandım sancı yok bel ağrısı var hafif
atlattık şükür
yalancı sancıydı sanırım
merhaba herkesezaman ne çabuk geçiyor aslında ooo elsi daha 20 şubatta doğurcak çok var diyodum geldi 20 şubat şimdi 29 marta daha çok var diyorum o da çabucak gelir inşallah.
bu arada sanırım dün kızım döndü.yatarken baya sancı yaptı sanki hareket edemiyormuş gibi.sonra ben de dayanamadım sancısına yataktan kalktım sanki içimi acıtarak birşey kaydı.akşama kadar da kafasını hissetmedim yukrda sadece kıpır kıpır iki tane minik şey var sanırım aayaklarıyerim onun ayaklarını
sizce dönmüşmüdr tecrübelilere sorayım.24 ünde kontrol var o zaman göreceğiz inşallah
amin inşallah az kaldı annesi sabır..senin kızla benim oğlana biraz adrenalin lazım ne bu böyle canım daha şimdiden tembel tembel uyuyolar benim oğluşumda kanla girmemiş ama başı aşağıda dedi dr..koca kafalı oğlum içerde sanırım memleket meselelerini düşünüyodu böyle elini kafasının altına koymuş öyle duruyoodu
kızlar sizinle çook özel bişey paylaşıcam ya ben eşim evdeyken rahatsız olmaya başladım ondan dünden beri adamın varlığı gözümde büyüyo hatta şimdi uyuyo..ne yatak odasına ne de içerdeki kanepeye yatmasına izin verdim o da çamaşır odasına gitti orda uyuyo..ilk defa böyle oluyo hormonlardan mıdır nedir anlamadım...yazık haftaiçi hep çalışıyo hafta sonu dinlenmek istiyo ama bu hafta ilk kez canımı sıkıyo varlığı
kızlar birşey sorucam....hani bebiş ilk doğduğunda süt hemen gelmeyince mama verme ihtimali oluyor ya hastanede bunun için kaşık alan oldumu?hangi marka aldınız ? dün ben hastanede ebeye sordum süt hemen gelmezse neyapıyorsunuz diye biz burdan mama veriyoruz kaşığınızı siz getiriyorsunuz dedi.tecrübeli anneler marka konusunda bir fikriniz varmı?????
sorma canım sözüm ona kontrol olunca para vermiyorsun muayeneye ama nst parası dıye aldıklarında aynı sey oluyor yine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?