2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımmmm inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini.lütfennnn içini ferah tutmaya çalış.iyi düşün canım.dua et.hepbirlikte dua edelim canım....

arkadaslar ben haftaya nsteye gıırcem nası bısı bıraz bılgı verırı mısınız
sevgıler
canım bir yatağa yatıyorsun ve karnına bebeğinin kalp seslerini dışarıya cihaza veren bir alet konuyor onun biraz üstüne tam tepe noktaya o aletin diğer probu konuyor ve ortalama 20 dk.boyunca bebeğin kalp atışları ve rahim kasılmaları ekg cihazı gibi kaydediliyor.zor birşey değil yani

geçmiş olsun tatlımkorkma Rabbim onların ve bizlerin koruyucusu..küçücük bir damladan kocaman kocaman mucizeler yaratıyo Rabbim..hem artık öyle korkmaya gerek yok hastanelerimiz çok şükür çok donanımlı...bebişini sağsalıim kucağına alıcaksın inşallah.öyle küüçük diye de korkmana gerek yok benim küçük kız kardeşim kedi yarusu kadardı hatta drlar yaşamaz deyip göndermişlerdi şimdi maşallah liseye giden genç bir bayan oldu ve ben neredeyse onun omzuna ancak geliyorum..kapı gibi bir kız oldu maşallahhem küçük bebek kendini daha çabuk toparlar derler..

inşallah canım.ne biliyim öyle bebeğimi küvözde bırakıp çıkmayı düşündükçe bi fena oluyorum.inşallah gerek kalmaz.inşallah her şey hepimiz için yolunda gider.

Son düzenleme:
içimi ferah tutmakta çok zorlanıyorum ama
çok sağol ilknurcum,inşallah.hepimiz inşallah.

canım bazısı 33. haftalık doğuyor hiç küveze girmiyor
bazı bebişlerde 39. haftada doğup küveze giren oluyor canım
için rahat olsun
sağlıcakla istediği zmn gelsin bebişin
üzme kendini cnm
dualarım seninle

inşallah canım.ne biliyim öyle bebeğimi küvözde bırakıp çıkmayı düşündükçe bi fena oluyorum.inşallah gerek kalmaz.inşalah her şey hepimiz için yolunda gider.

inşallah canım.bize de bebeğin başı ve karın çevresi çok büyük dedi haftaya gün verdi bakalım ne diyecek..ama hiç korkma hep dua et

bu arada küvözü küvez yazan bana alkıççç
:) ben de öyle yazıyodum şimdiye kadar canım.sonra türkçeci oluşumdan utandım ve kuvöze geçtim.güzel dileklerin ve duaların için de sağol canım.
inşallah canım.bize de bebeğin başı ve karın çevresi çok büyük dedi haftaya gün verdi bakalım ne diyecek..ama hiç korkma hep dua et

canım senin ve bebeğin için de her şey çok iyi olur inşallah.bu haftalarda baş çevresi büyüklüğü oluyor sanırım çok duymuştum yani.inşallah her yolundadır canım.
dua ediyorum hepimiz için

handancım benimde bebeğim 36+5 günlükken 2630 gr şimdi 37+2 günlük olduk perşembe kontrole gidecez bebek küçük diyemi kuveze alacaklar bence takma kafana benimki 16 günde 300gr almış napalım sağlıklı olsunlar

kızlar başka topiklere bakıyordum da sütü artırmanın yolları diye farklı farklı şeyler söylüyolar.bira mayasıyla balı karıştırıp yemek,arısütü kullanmak,3lt su tüketmek,sabahları çorba içmek,3-4 su bardağı humana,1 su bardağı rezene çayı, 1 su bardağı ısırgan otu çayı ,siyah kuru üzümü kaynatıp şerbet yapıpp 1 su bardağı,malt içeceği bir sürü şey deniyo kadınlar.yazık inşallah bizler de böyle sorunlar olmaz..

canım benim 31.haftadan beri bebekle ilgili bazı sorunlar olmuştu o yüzden büyümedi pek.şimdi de endişeleniyorum haliyle.evet belki sıkıntı yaşayabilir diyo.o haftada bu haftaya geldik şükür minik de olsalar ağlıklı olsunlar inşallah canım ya

hamilelik hepimizi bi cayip etti..bende dışarı çıksa hamile karını bırak çık bakalım diyorum evde dursa ne bu hep evdesin çık dolaş diyorum...daha bunun loğusalığı varrüzgarda çok ağladığımı bilirim sen beni beğenmiyorsun diye

hoşgeldin kuzey

allahım kısmet ederse haftaya bugün brende hastanede olmuş olcam çok heycanlıyım yaaaa hemde korkuyom :18:

ayyyy çok az kalmış azize...senin günün geldimi haftasına ben:18::18:

stres..stres...stresss...kızlar...oğluşumda sütüm yetmedi...kaynanam sağolsun..hamileliğimin 8.ayından sonra eli ayağı kesti..cimriüstü bir insandır.doğumda masraf olacak diye..sonra geldi herşeye karışmaya kalktı..eve gelip gidenime bile..sinirden stresten sütüm bitti...bundada 2 aydır aramıyor bakalım ama dünya yansa umrumda değil arık tecrübelendim

senin bu kaynana da tam kazanlara atıp kaynatılacak cinsten..nasıl kıyabiliyorlar oğlullarının sevdiği mutlu olduğu kadına anlayamıyorum vallaayy valla benim kayınvalidem maşallah çok iyi bir kadın hiç bir şikayetim olmadı..peki sen sütünü arttırmak için böle şeyler yapmadınmı?

ARDİNA canım sen dün nstye girmişsin ya ne kadar para ödediniz..bana çok saçma geldi burda kızlar her seferinde para verdiklerini yazdı..muayene içinde değilmi bu?:26:

olk önce elsıyı tebrık edıyorum ve cıgdem senınkı 2 aydır aramıyormus benımkı hıc aramadı oglumdada masraftan aynen senınkı gıbı kactı ama 40 gun bende kalıp butun gun kendı akrabalarına hızmet ettı utanmasa bana ettırıcektı amcaları hıc ama hıc aramıyor ve ben efemın lohusalıgını gercekten cok kotu gecırdım 3900 dogdu 40 gunde dogum kılosuna gelemedı benımde ılk 1,5 ay sutum yetmedı mamada almamıstı cok zorlandım ama sonra hıcbısey oglumdan degerlı deıl dedım ve gercekten kayananam evden gıdınce sutum cogaldı resmen offf aynene senın durumun cnmm ve oglum ondan sonra toparladı gercekten sakın stress yapmayın kızlar..

cok cok tesekkurler canım saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…