ayyy elifcim de doğurmuş.dünden beri dua ediyodum çok şükür bebeğini almış kucağına.darısı hayırlısıyla,sağlıkla bizlere inşallah.
ben bugün yine nst den geliyorum.bebeğimin kalp atışları düşüşteydi yine.o yüzden akşam bi daha girmem gerekiyomuş.
sat a göre 37 yim ama bebeğim 35 haftalık gözüküyo malum durumdan dolayı.hala çok minik 37. haftaya rağmen 2500 civarıyız. + - 200 tabii bi de doğum sonrası şişlik inmesi var pööfff
doktorum bu hafta doğum olabilir dedi.kalp atışlarını da öyle düşüşte görünce.doğum şekli içinde normal yapabilirsin belki ama bebeğin küçük olmasından ve yaşadığımız sıkıntılardan kaynaklı olarak normal doğumu bebeğin kaldıramayabilir dedi
doğum olabilir deyince şimdi doğarsa küvöze girer mi bi de herhangi bi sağlık sorunu var mıdır diye sordum.o da bu ancak doğumda belli olur dedi normal şartlarda bu haftalarda sıkıntı olma ihtimali azalır ama bebeğin ufaklığı ile ilgili sıkıntılar da olabilir dedi.ben sana hiçbri risk yok diye bi garanti veremem dedi.
kızlar çok endişeliyim düşünmekten kafayı yicem.
bebeğim sağlıklı olucak mı diye düşünmekten kendimi yiyip bitidim çok stresliyim çoooooook biliyorum bu şekilde bebeğe de zarar veriyorum ama elimde değil.bi de geçen gün bahsetmiştim hepsolda hareketleri diye dr.a söyledim o da anlam veremedi benim de endişelerime endişe eklenmiş oldu
bi yandan bebeğimin sağlığı ile ilgili endişeler bi yandan doğumla ilgili endişeler Allah ım hepimize yavrularımızın sağlıklı günlerini göstersin.inşallah bebeğimin bi sağlık problemi olmaz kızlar dua edin
canım bir yatağa yatıyorsun ve karnına bebeğinin kalp seslerini dışarıya cihaza veren bir alet konuyor onun biraz üstüne tam tepe noktaya o aletin diğer probu konuyor ve ortalama 20 dk.boyunca bebeğin kalp atışları ve rahim kasılmaları ekg cihazı gibi kaydediliyor.zor birşey değil yaniarkadaslar ben haftaya nsteye gıırcem nası bısı bıraz bılgı verırı mısınız
sevgıler
canımmmm inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini.lütfennnn içini ferah tutmaya çalış.iyi düşün canım.dua et.hepbirlikte dua edelim canım....
ayyy elifcim de doğurmuş.dünden beri dua ediyodum çok şükür bebeğini almış kucağına.darısı hayırlısıyla,sağlıkla bizlere inşallah.
ben bugün yine nst den geliyorum.bebeğimin kalp atışları düşüşteydi yine.o yüzden akşam bi daha girmem gerekiyomuş.
sat a göre 37 yim ama bebeğim 35 haftalık gözüküyo malum durumdan dolayı.hala çok minik 37. haftaya rağmen 2500 civarıyız. + - 200 tabii bi de doğum sonrası şişlik inmesi var pööfff
doktorum bu hafta doğum olabilir dedi.kalp atışlarını da öyle düşüşte görünce.doğum şekli içinde normal yapabilirsin belki ama bebeğin küçük olmasından ve yaşadığımız sıkıntılardan kaynaklı olarak normal doğumu bebeğin kaldıramayabilir dedi
doğum olabilir deyince şimdi doğarsa küvöze girer mi bi de herhangi bi sağlık sorunu var mıdır diye sordum.o da bu ancak doğumda belli olur dedi normal şartlarda bu haftalarda sıkıntı olma ihtimali azalır ama bebeğin ufaklığı ile ilgili sıkıntılar da olabilir dedi.ben sana hiçbri risk yok diye bi garanti veremem dedi.
kızlar çok endişeliyim düşünmekten kafayı yicem.
bebeğim sağlıklı olucak mı diye düşünmekten kendimi yiyip bitidim çok stresliyim çoooooook biliyorum bu şekilde bebeğe de zarar veriyorum ama elimde değil.bi de geçen gün bahsetmiştim hepsolda hareketleri diye dr.a söyledim o da anlam veremedi benim de endişelerime endişe eklenmiş oldu
bi yandan bebeğimin sağlığı ile ilgili endişeler bi yandan doğumla ilgili endişeler Allah ım hepimize yavrularımızın sağlıklı günlerini göstersin.inşallah bebeğimin bi sağlık problemi olmaz kızlar dua edin
geçmiş olsun tatlımkorkma Rabbim onların ve bizlerin koruyucusu..küçücük bir damladan kocaman kocaman mucizeler yaratıyo Rabbim..hem artık öyle korkmaya gerek yok hastanelerimiz çok şükür çok donanımlı...bebişini sağsalıim kucağına alıcaksın inşallah.öyle küüçük diye de korkmana gerek yok benim küçük kız kardeşim kedi yarusu kadardı hatta drlar yaşamaz deyip göndermişlerdi şimdi maşallah liseye giden genç bir bayan oldu ve ben neredeyse onun omzuna ancak geliyorum..kapı gibi bir kız oldu maşallah hem küçük bebek kendini daha çabuk toparlar derler..
içimi ferah tutmakta çok zorlanıyorum ama
çok sağol ilknurcum,inşallah.hepimiz inşallah.
içimi ferah tutmakta çok zorlanıyorum ama
çok sağol ilknurcum,inşallah.hepimiz inşallah.
inşallah canım.ne biliyim öyle bebeğimi küvözde bırakıp çıkmayı düşündükçe bi fena oluyorum.inşallah gerek kalmaz.inşalah her şey hepimiz için yolunda gider.
bu arada küvözü küvez yazan bana alkıççç
:) ben de öyle yazıyodum şimdiye kadar canım.sonra türkçeci oluşumdan utandım ve kuvöze geçtim.güzel dileklerin ve duaların için de sağol canım.bu arada küvözü küvez yazan bana alkıççç
inşallah canım.bize de bebeğin başı ve karın çevresi çok büyük dedi haftaya gün verdi bakalım ne diyecek..ama hiç korkma hep dua et
handancım benimde bebeğim 36+5 günlükken 2630 gr şimdi 37+2 günlük olduk perşembe kontrole gidecez bebek küçük diyemi kuveze alacaklar bence takma kafana benimki 16 günde 300gr almış napalım sağlıklı olsunlar
kızlar sizinle çook özel bişey paylaşıcam ya ben eşim evdeyken rahatsız olmaya başladım ondan dünden beri adamın varlığı gözümde büyüyo hatta şimdi uyuyo..ne yatak odasına ne de içerdeki kanepeye yatmasına izin verdim o da çamaşır odasına gitti orda uyuyo..ilk defa böyle oluyo hormonlardan mıdır nedir anlamadım...yazık haftaiçi hep çalışıyo hafta sonu dinlenmek istiyo ama bu hafta ilk kez canımı sıkıyo varlığı
şimdi konuştum elifle kızlar kuzey bebek 3650 gr ve 48 cm olarak epidural anestezi ile doğmuş.doğumda birazcık su yutmuş o yüzden küveze almışlar ama akşama çıkacakmış sanırım.hepinize çok selam söyledi.çokk güzel bir duygu diyor ve hepinizi öpüyormuş
allahım kısmet ederse haftaya bugün brende hastanede olmuş olcamçok heycanlıyım yaaaa hemde korkuyom :18:
kızlar başka topiklere bakıyordum da sütü artırmanın yolları diye farklı farklı şeyler söylüyolar.bira mayasıyla balı karıştırıp yemek,arısütü kullanmak,3lt su tüketmek,sabahları çorba içmek,3-4 su bardağı humana,1 su bardağı rezene çayı, 1 su bardağı ısırgan otu çayı ,siyah kuru üzümü kaynatıp şerbet yapıpp 1 su bardağı,malt içeceği bir sürü şey deniyo kadınlar.yazık inşallah bizler de böyle sorunlar olmaz..
hamilelik hepimizi bi cayip etti..bende dışarı çıksa hamile karını bırak çık bakalım diyorum evde dursa ne bu hep evdesin çık dolaş diyorum...daha bunun loğusalığı var rüzgarda çok ağladığımı bilirim sen beni beğenmiyorsun diye
stres..stres...stresss...kızlar...oğluşumda sütüm yetmedi...kaynanam sağolsun..hamileliğimin 8.ayından sonra eli ayağı kesti..cimriüstü bir insandır.doğumda masraf olacak diye..sonra geldi herşeye karışmaya kalktı..eve gelip gidenime bile..sinirden stresten sütüm bitti...bundada 2 aydır aramıyor bakalım ama dünya yansa umrumda değil arık tecrübelendim
hamilelik hepimizi bi cayip etti..bende dışarı çıksa hamile karını bırak çık bakalım diyorum evde dursa ne bu hep evdesin çık dolaş diyorum...daha bunun loğusalığı var rüzgarda çok ağladığımı bilirim sen beni beğenmiyorsun diye
hoşgeldin kuzey
ayyyy çok az kalmış azize...senin günün geldimi haftasına ben:18::18:
stres..stres...stresss...kızlar...oğluşumda sütüm yetmedi...kaynanam sağolsun..hamileliğimin 8.ayından sonra eli ayağı kesti..cimriüstü bir insandır.doğumda masraf olacak diye..sonra geldi herşeye karışmaya kalktı..eve gelip gidenime bile..sinirden stresten sütüm bitti...bundada 2 aydır aramıyor bakalım ama dünya yansa umrumda değil arık tecrübelendim
cok cok tesekkurler canım saolasıncanım bir yatağa yatıyorsun ve karnına bebeğinin kalp seslerini dışarıya cihaza veren bir alet konuyor onun biraz üstüne tam tepe noktaya o aletin diğer probu konuyor ve ortalama 20 dk.boyunca bebeğin kalp atışları ve rahim kasılmaları ekg cihazı gibi kaydediliyor.zor birşey değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?