2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım pazar günü zaten 39.haftaya giriyoruz önümüz hafta icin tarih belirleriz demişti gecen hafta doktorum eger hala dönmediyse
yani 38+ herhangi bir günde vericek tarihi hayırlısı artık benim temennim en yakın zamanda olması bir hafta deyip indirme yüregime kız:))

sermest aklıma geldi seni bulmuşken sorayım erken doğum nedeniyle kullanılmayan izin doğum sonrasına ekleniyormu torba yasada bayan işçi diyor ya acaba biz memur olduğumuz için bizimki eklenmiyor mu

normalde bizde sorunsuz ekleniyor olması lazım bu tarz izin aktarımlar falan cogunlukla memuriyetlerde sorunsuz işliyor da daha imzadan gecmedi diye biliyorum yasa yani resmi gazetede yayınlanmadıkca bir anlamı yok sanırım bize yetişmeyecek gibi daisyim
keske yetisseydi babaların dogum izni de on güne cıkacaktı o zaman şans işte

Son düzenleme:

son dakika haberlerde cumhurbaşkanı onay verdi yazıyor babalık izniyle ilgili bir şey bulamadım

ay nerden aklıma geldiyse özcan denizin bi sarkısı vardı hic sevmem kendisini de gerci ya
takıldı dilime dönüyor bozuk plak gibi beynimde

gecmiyor günleeeeeerrrr yarrr yarr r yarr
ne günü ayol saatler gecmiyorrrrr ahh ahh

son dakika haberlerde cumhurbaşkanı onay verdi yazıyor babalık izniyle ilgili bir şey bulamadım

aa cok güzel bi haber ama onbes günü var her halükarda
resmi gazetede hemen yayınlanırsa ne ala ama onbes günlük yasal süreci beklerse yalan oldu mualla

aa cok güzel bi haber ama onbes günü var her halükarda
resmi gazetede hemen yayınlanırsa ne ala ama onbes günlük yasal süreci beklerse yalan oldu mualla

inşallah resmi gazetede bir an önce yayınlanır arkadaşlar iyi geceler bizim oğluşumla uykumuz geldi gidiyoruz hepiniz Allaha emanet olun

o yasa özel sektörüde kapsıyormuki acabaaaaaaaaaa canım bişey söyledilermi

kapsaması lazım sweetim cünkü bunlar insan hakları eşit sartlar olması lazım dogum izni vesairede

inşallah resmi gazetede bir an önce yayınlanır arkadaşlar iyi geceler bizim oğluşumla uykumuz geldi gidiyoruz hepiniz Allaha emanet olun

insallah canım hayırlı geceler tatlı rüyalar size

ben de cıkıyorum kızlar herkese hayırlı geceler
bir an evvel sabah olsun askıma kavusayım sonra gidip kuzumuzu görelim hayırlısıyla gün alalım insallah

tatlı rüyalar diliyorum herkese saglıkla kalın
doguracaksanız da sagsalim hayırla zamanlıca dogurun insallah

yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım iyi geceelerrrr:79::79:

Canım ben de geçen gün az hareket ediyor gibi hissetmiştim, doktora gittiğimizde sordum, her şey yolunda çıktı şükür de, dedi ki 24 saat içinde toplam 10 hareket olması yeterliymiş. Bir de ben şiddetli tekmeleri filan duymak istiyordum, oradayken minik minik kıpırdandı bebiş, ben onları hareketten saymıyordum, varla yok arası diye. Doktor onları da hareket sayacaksın tabii dedi, sen de ona göre hesap et, sayması zor tabi 3 kere oynadı 5 kere oynadı diye ama; aşağı yukarı tahmin edersin yani..

doğumumuz inşallah bizim istediğimiz gibi olur tatlım
ayy kıyamam, annesi doğduktan sonra o güzellikere daha ne kadar tatlı kelimeler bulacağız.

selam annişleerrrr

ayyy o kadar duygusallaştım ki
formda hiç bişi yazamadım.,
doğuma gidecek arkadaşlar, dualarım sizinle
bir avazda inşallah

diğer annecikler sizler nasılsınız?
bizde yarın dr gideceğiz

canım şimdi şimdi biraz hareketlendi oğluşum ama her zamanki gibi diil. hiç saymak aklıma gelmedi ya ama çok sağolun içimi rahatlattınız ortalama herkeste olmuş bi dönem dr larda bişi yok demiş ondan biraz daha rahatım ama yinede geciktirmiyim dr umu bu hafta nolur nolmaz

slm kızlar biz geldik büssürü ütü yaptık temizlik yaptık banyomuzu yaptık yarına kontrole hazırız sizler nasılsınız?doğuran arkkadaşlar var mı?geçmişi okuyamıyorum bugün üşengeçliğim üstümde:)

iyiyiz canım evet yazmıyorsun ama sende yazamazsan be yapıcaz doğum yapanlarda gidiyor bak iyice yalnız kalıcaz mart gelmeden kimse kalmıcak zatenyarın güzel haberlerini bekliyoruz beliz hanımdan
ooo birsürü iş yapmışsın özlemcim var var fafuel doğum yapmış dün yarın ise azize ve haticesu doğum yapıcak bizse burda sohbet edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…