sagolun kızlar evet buyumus zaten doktorrum 3500-3800 arası fln dogar dedı dedıgım gıbı ben oglumda zorlandıgım ıcın cok buyuk olmasın cnmm..bu arad ben 39 haftalıkken gırıcem sezaryene sermestcım cnmm 38 gırmeden sezaryen tarıvermezler canım hatta 38 bıtırmeden bence 1 haftan daha var gıbı gelıyor..
sermest aklıma geldi seni bulmuşken sorayım erken doğum nedeniyle kullanılmayan izin doğum sonrasına ekleniyormu torba yasada bayan işçi diyor ya acaba biz memur olduğumuz için bizimki eklenmiyor mu
normalde bizde sorunsuz ekleniyor olması lazım bu tarz izin aktarımlar falan cogunlukla memuriyetlerde sorunsuz işliyor da daha imzadan gecmedi diye biliyorum yasa yani resmi gazetede yayınlanmadıkca bir anlamı yok sanırım bize yetişmeyecek gibi daisyim
keske yetisseydi babaların dogum izni de on güne cıkacaktı o zaman şans işte
son dakika haberlerde cumhurbaşkanı onay verdi yazıyor babalık izniyle ilgili bir şey bulamadım
son dakika haberlerde cumhurbaşkanı onay verdi yazıyor babalık izniyle ilgili bir şey bulamadım
aa cok güzel bi haber ama onbes günü var her halükarda
resmi gazetede hemen yayınlanırsa ne ala ama onbes günlük yasal süreci beklerse yalan oldu mualla
o yasa özel sektörüde kapsıyormuki acabaaaaaaaaaa canım bişey söyledilermi
o yasa özel sektörüde kapsıyormuki acabaaaaaaaaaa canım bişey söyledilermi
inşallah resmi gazetede bir an önce yayınlanır arkadaşlar iyi geceler bizim oğluşumla uykumuz geldi gidiyoruz hepiniz Allaha emanet olun
swetcim mesaj kutun dolu galiba gönderemedim
ben de cıkıyorum kızlar herkese hayırlı geceler
bir an evvel sabah olsun askıma kavusayım sonra gidip kuzumuzu görelim hayırlısıyla gün alalım insallah
tatlı rüyalar diliyorum herkese saglıkla kalın
doguracaksanız da sagsalim hayırla zamanlıca dogurun insallah
benim bayağı öncden dönmştü de doğum kanalına girmesi doğumun yaklaşması anlamına gelmiyomuama dr öle dediyse rahatladım biraz yarında böle devam ederse gidiyim dr a bende :26:
sabahtan beri bi kere filan kıpırdadını hissettim sadece o her zamanki hareketleri yoktu :44:
ben uyanır uyanmaz ağzıma tatlı atıyorum uyuyana kadar hiç boş durmuyorum diyebilirimbugünde çikolata kek filan yedim hatta yiyorum şuandada ama banamasın demedi bebişim
sağol ahucum çok teşekkür ederim:)) Kızıma BAL PETEĞİM diyeceğim bende bundan sonra.. isim annesi oldun canımben eşime "my milk and honey" diyordum şimdi de kızım bal peteğim oldu eşim de sadece milk )
canım aramızda 1 gün var sen de normal yapacaksın ben de umarım rahat bir doğum olur ve çok gecikmeden sağlıkla kavuşuruz.. Ben 18 Mart istiyorum umarım gönlüme göre olur..
Canım ben de geçen gün az hareket ediyor gibi hissetmiştim, doktora gittiğimizde sordum, her şey yolunda çıktı şükür de, dedi ki 24 saat içinde toplam 10 hareket olması yeterliymiş. Bir de ben şiddetli tekmeleri filan duymak istiyordum, oradayken minik minik kıpırdandı bebiş, ben onları hareketten saymıyordum, varla yok arası diye. Doktor onları da hareket sayacaksın tabii dedi, sen de ona göre hesap et, sayması zor tabi 3 kere oynadı 5 kere oynadı diye ama; aşağı yukarı tahmin edersin yani..
iyiyiz canım evet yazmıyorsun ama sende yazamazsan be yapıcaz doğum yapanlarda gidiyor bak iyice yalnız kalıcaz mart gelmeden kimse kalmıcak zatenselam annişleerrrr
ayyy o kadar duygusallaştım ki
formda hiç bişi yazamadım.,
doğuma gidecek arkadaşlar, dualarım sizinle
bir avazda inşallah
diğer annecikler sizler nasılsınız?
bizde yarın dr gideceğiz
ooo birsürü iş yapmışsın özlemcim var var fafuel doğum yapmış dün yarın ise azize ve haticesu doğum yapıcak bizse burda sohbet edicezslm kızlar biz geldik büssürü ütü yaptık temizlik yaptık banyomuzu yaptık yarına kontrole hazırızsizler nasılsınız?doğuran arkkadaşlar var mı?geçmişi okuyamıyorum bugün üşengeçliğim üstümde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?