iyigcler kızlar...midesi yananlar,kramp girenler,uykusuzlar....ayy son haftalar çok sarstı bizi..benimde hergün bişeyim çıkıyor..ne arasanız azar azar var:80:
planlı sezeryan oalacaklara kolay gelsin çok zormuş gerçekten..ben ilkinde acil olduğum için bişey anlamadım,gecede uykumu almıştım filan..ama bunda gün gelmeden heyecanı sardı:18:
ya of ya ben çok mu sabırsızlanıyorum bilmiyorum ki gelsin artık oğlum 40. haftamıza girdik hadi artıkkkk
bende korku ve sabırsızlık arası karmaşık duygular yaşıyorum
ne güsel canım mis gibi eve gelecekk quzularriyi akşamlaR Arkadaşlar
Melisanın cicilerini beğendiğinize inanın çok çok sevindim hepinize tek tek teşekkür ederim inşallah o günler hayırlısıyla gelir de, kullanmak nasip olur..tek tek alıntı yapıp sayfaları doldurmak istemedim.. Çok teşekkürler..
Yarın sonunda bebeğin mobilyaları gelecek,detaylı temizlik yapılacak, bebeğin ütüleri yapılacak annem ve temizlikçi bayan olacaktı ama annem 2 arkadaşına daha haber vermiş cümbür cemaat artık evde her kafadan bir ses yerleştirmeye çalışacağız anneme biraz kızdım neden haber verdin diye o da bana küstü üff yani...
neyse yerleşsin de fotoğraflarını koyacam inşallah..
Ayrıca bu akşam kontrolüm vardı ve yine kızımı göremedik yine elini yüzüne kapamıştı cd'de yine bişey yok bakabileceğimizama kızım maşallah sağlıklı herşey yolunda
doktorum da epidural normal doğuma karar verdi bi aksilik olmazsa tabi,
Benden bu kadar,
Yarın doğum yapacaklara iyi şanslar hayırlı doğumlar dilerim sağlıkla bebişleri kucaklarına alsınlar..
ne güsel canım mis gibi eve gelecekk quzularr
maşalah canımm kızınaa
hadi bakalım doğum şeklide belirlenmiş hayırlısıyla gelsin o gün inşalah
ya kızlar bişey soracam şimdi benim göğsümün ucu oynayınca çıkıyorr
bu gözğüs ucum olmadığı anlamına mı geliyor bebek emebilir mi
teşekkürler canım:) senin doğum ne zaman canım?
Canım benim bildiğim göğüs ucun olmasa hiçbi şekilde çıkmazdı.. Ne bileyim, oynarlardı filan çıksın diye emzirirlerdi öyle olsa..:26:
canım biz 40. haftamıza girdik bugün paşanın keyfini bekliyoruz yeriini sevdi herhalde gelmiyorr annesini üzüyorr(
anladım canım ya dimi olmasa çıkmazdıı
korkuyorum ya alamazsa diee yani nasıl deyim ucu dik değil
ay inşalah canım yarın gelir demen bile nasıl heyecanlandırıyor anlatamambugün yarın gelir o zaman maşallah sağlıkla gelsin.. son günlerinin tadını çıkar acele etme eninde sonunda gelecek inşallah..
Ya bazen benim de öyle oluyor, zaten emzirmeye hazırlanırken önce ağzına filan sürüyomuşuz ya, o arada kalkar ayağa herhalde..:87:
canım benim ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum. pzt. ben de gelebilmek isterdim doğuma... bakalım geliriz de belki iyi olursam.
canım ya sağlıkla alacaksın inşalahh kzıını ne güsel az kaldı hadi bakalım hayırlısı
canım ya neler çekmişsiniz geçmiş olsun quzunu sağlıkla al inşaalhh
çok şükür atlatmışsınız maşalahhh
maşalahh bebişede sana da canım
yaa biz bile nasıl heyecnlanıyoruz sizler için kimbilir siz nasılsınızz
Ahucum sen nasılsın canım? senin ne kadar kaldı bana bugün 20sinden önce gelmez dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?