2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay o saydıklarının hepsi benim
Senin 4 günün kaldı değil mi?

ya of ya ben çok mu sabırsızlanıyorum bilmiyorum ki gelsin artık oğlum 40. haftamıza girdik hadi artıkkkk

kıslarr yemek hazırlarken bi ara balkona çıktım bi kıs bi erkek karanlık yolun ortasında öpüşüyorlar liseliler ay çocuk kıza nasıl yapışıyoduu ya

iyi akşamlaR Arkadaşlar
Melisanın cicilerini beğendiğinize inanın çok çok sevindim hepinize tek tek teşekkür ederim inşallah o günler hayırlısıyla gelir de, kullanmak nasip olur..tek tek alıntı yapıp sayfaları doldurmak istemedim.. Çok teşekkürler..

Yarın sonunda bebeğin mobilyaları gelecek,detaylı temizlik yapılacak, bebeğin ütüleri yapılacak annem ve temizlikçi bayan olacaktı ama annem 2 arkadaşına daha haber vermiş cümbür cemaat artık evde her kafadan bir ses yerleştirmeye çalışacağız anneme biraz kızdım neden haber verdin diye o da bana küstü üff yani...
neyse yerleşsin de fotoğraflarını koyacam inşallah..

Ayrıca bu akşam kontrolüm vardı ve yine kızımı göremedik yine elini yüzüne kapamıştı cd'de yine bişey yok bakabileceğimiz ama kızım maşallah sağlıklı herşey yolunda
doktorum da epidural normal doğuma karar verdi bi aksilik olmazsa tabi,

Benden bu kadar,

Yarın doğum yapacaklara iyi şanslar hayırlı doğumlar dilerim sağlıkla bebişleri kucaklarına alsınlar..

ya kızlar bişey soracam şimdi benim göğsümün ucu oynayınca çıkıyorr
bu gözğüs ucum olmadığı anlamına mı geliyor bebek emebilir mi

ne güsel canım mis gibi eve gelecekk quzularr
maşalah canımm kızınaa
hadi bakalım doğum şeklide belirlenmiş hayırlısıyla gelsin o gün inşalah

ya kızlar bişey soracam şimdi benim göğsümün ucu oynayınca çıkıyorr
bu gözğüs ucum olmadığı anlamına mı geliyor bebek emebilir mi

Canım benim bildiğim göğüs ucun olmasa hiçbi şekilde çıkmazdı.. Ne bileyim, oynarlardı filan çıksın diye emzirirlerdi öyle olsa..:26:

bugün yarın gelir o zaman maşallah sağlıkla gelsin.. son günlerinin tadını çıkar acele etme eninde sonunda gelecek inşallah..
ay inşalah canım yarın gelir demen bile nasıl heyecanlandırıyor anlatamam
inşalah canımm sabahları kalktığımda bugünde doğurmadım die kalkıyorum önce erken gelecem die tutturdu şimdide gelmiyorr paşamm benimm
Ya bazen benim de öyle oluyor, zaten emzirmeye hazırlanırken önce ağzına filan sürüyomuşuz ya, o arada kalkar ayağa herhalde.. :87:

inşalah canım yaa quzuları sağlıkla besleyelim inşalahh

canım benim ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum. pzt. ben de gelebilmek isterdim doğuma... bakalım geliriz de belki iyi olursam.

Senin durumunun hassasiyorum canım benim,telefonlaşmamız bile yeter.

Sağol tatlım

ya benim bebişim normalde çok hareketli karnım hiç düz durmaz gibi bişi ama bugün nerdeyse hiç hareket etmiyo 36. haftadayım normalmi bu büyüdüğü için daha sert olması gerekmezmi hareketlerinin neden bugün böle :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…