canım pazar günü zaten 39.haftaya giriyoruz önümüz hafta icin tarih belirleriz demişti gecen hafta doktorum eger hala dönmediyse
yani 38+ herhangi bir günde vericek tarihi hayırlısı artık benim temennim en yakın zamanda olması bir hafta deyip indirme yüregime kız:))
slm kızlar biz geldik büssürü ütü yaptık temizlik yaptık banyomuzu yaptık yarına kontrole hazırızsizler nasılsınız?doğuran arkkadaşlar var mı?geçmişi okuyamıyorum bugün üşengeçliğim üstümde:)
slm kızlar biz geldik büssürü ütü yaptık temizlik yaptık banyomuzu yaptık yarına kontrole hazırızsizler nasılsınız?doğuran arkkadaşlar var mı?geçmişi okuyamıyorum bugün üşengeçliğim üstümde:)
iyiyiz canım evet yazmıyorsun ama sende yazamazsan be yapıcaz doğum yapanlarda gidiyor bak iyice yalnız kalıcaz mart gelmeden kimse kalmıcak zatenyarın güzel haberlerini bekliyoruz beliz hanımdan
ooo birsürü iş yapmışsın özlemcim var var fafuel doğum yapmış dün yarın ise azize ve haticesu doğum yapıcak bizse burda sohbet edicez
iyiyiz canım evet yazmıyorsun ama sende yazamazsan be yapıcaz doğum yapanlarda gidiyor bak iyice yalnız kalıcaz mart gelmeden kimse kalmıcak zatenyarın güzel haberlerini bekliyoruz beliz hanımdan
ooo birsürü iş yapmışsın özlemcim var var fafuel doğum yapmış dün yarın ise azize ve haticesu doğum yapıcak bizse burda sohbet edicez
örgü ipini veya şişini elime almışlığım yok:) annem görse yulafta kendini nimetten sayıyo derdibende 38+da olmak istiyorum sezeryanı çünkü oğlum 39+gelmişti..ee zaten sezeryan olacaksak birde normal doğum sancısı niye çekelim
hehe özlem bayıldımhareketine...demek işiniz bitti örgü mü örüyorsunuz
41 keresana
hoşgeldinnn
sanırım var ama kim olduğunu unuttum
Kızlar burada muahabbet yeni başlıyo galiba ama bizim uykumuz geldi,
Hepinizi öpüyoruz, iyi geceler...
evet çok maharetliydim bugün..ayy ne güzel Rabbim analı babalı büyütsün tüm bebişlerimize sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin..neyse bizde gece sohbetlerine devam ederiz o kadar geçmişi okumayın dedik yine okumuş kızlar:)
mart gelsinde biz öyle besteleyelim demiii canımsweetciğim evet canım doğuran doğurana
olsun biz formda bol bol takılırızzzz....
gel bebek gel gel die şarkılar bestelerizzz
evet sayımız hızla azalıyor canım herkescikler iyi allah şükürSlm kızlar bilgisayarım bozuk olduğu için takip edemiyorum umarım herkes iyidir.
Giderek sayımız azalıyor kızlar benimde normal doğum tarihim 20 mart gözüküyor.Çatı muayenesini doktoruma dün sordum daha var dedi.Yarın evde temizlik var bebeğimizin eşyalarını dolaplarına yerleştireceğiz
dün izledim tourist filmini beğendim ama sana tavisye ediceğim zindan adası izledinmi bilmiyorum ama müthiş gene leonardo di caprionun başlangıç filmi süperdikızlar bugün 10.defa titaniği izledim ne duygusal ne güzel bir film dimi? bu aralar film izliyorum büssürü tavsiye edeceğiniz filmler varmı?
Slm kızlar bilgisayarım bozuk olduğu için takip edemiyorum umarım herkes iyidir.
Giderek sayımız azalıyor kızlar benimde normal doğum tarihim 20 mart gözüküyor.Çatı muayenesini doktoruma dün sordum daha var dedi.Yarın evde temizlik var bebeğimizin eşyalarını dolaplarına yerleştireceğiz
kızıyordur kızlar bize gözlerini yoruyoruz ama napalım o saatte kimi bulcaz sohbet etmek için
mart gelsinde biz öyle besteleyelim demiii canım
iyi geceler canım gece yeni başlıyor bizim için
Slm kızlar bilgisayarım bozuk olduğu için takip edemiyorum umarım herkes iyidir.
evet sayımız hızla azalıyor canım herkescikler iyi allah şükür
dün izledim tourist filmini beğendim ama sana tavisye ediceğim zindan adası izledinmi bilmiyorum ama müthiş gene leonardo di caprionun başlangıç filmi süperdi
iyi geceler tatlım:80::80:iyi geceler kızlar, tatlı rüyalar
o salı bi gelemedi canım yaaaa şubat iyiki 31 değilmişiyi geceler tatlım
evet canım
salı günü mart
şimdiden kolay gelsin tatlımmm
iyi geceler tatlım:80::80:
o salı bi gelemedi canım yaaaa şubat iyiki 31 değilmiş
kızlar eşim koltukta sızmış,
yarine yastırayım miniğimi
öptüm sizi
hepinize ii gecelerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?