2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bitti gitti saatlerin kaldı önünde Azizem ne güzel masallah hayırlarla kavusun
ay biz de insallah yarın en yakın tarihi alırız da sıra bize gelir hayırlısıyla ben de cok heyecanlıyım bu gece nedense

canım gelmeyince acaba dogurdu mu dedim bi an masallah iyimişiniz normal dogum yolundasın cok güzel hakkında hayırlısı olsun saglıkla gelsin oglusun insallah ben de cok merak edıyorum kuzumu

masallah kuzuna canım ucun da cıkar ınsallah bende de cok yok kreme basladım ben de

canım atlattın gecti insallah kuzun biraz daha büyüyecek annesini üzmeden gelecek en hayırlı zamanda insallah sizi korkuttu ki hazırlıkları tamamlansın :)

ya of ya ben çok mu sabırsızlanıyorum bilmiyorum ki gelsin artık oğlum 40. haftamıza girdik hadi artıkkkk

yok valla gayet normal ben senden gerideyken catlıyorum orta yerımden sen ne desen haklısın
saglıkla kurtarsın RAbbim tez zamanda canım

canım ara ara olabiliyorlar böyle durgun
takip et bakalım düzenli olarak uzun süre hareketsiz gelirse nst cektirirsin

Ay o saydıklarının hepsi benim
Senin 4 günün kaldı değil mi?

valla ben bazen söylemeye utanıyoruum hepsinden biraz mevcut..dün gece bileğimi incitmişim mesela..ee oturduğum yerden kalkamıyorum ki..ellerimde 85 kg taşıyamıyor artık
4gün sonra kesin günü verecek doktor...3 yada 4 tahminim ama:18:ilk doğumumu yaptıran doktora gidiyorum yine ama ozaman özel hastanedeydi şimdi devlete geçti bende devlette yapıcam inşallah iyi geçer..

hiç mi hareket etmiyor az mı ediyor

canım benımde bu hafta 2 gun oyleydı dr gıttım duramadım nstye fln gırdım herşey normaldi, dr bunlar olabılır dedı buyudu artık doğum yaklaşıyo dıye bide benımkı donmemişti bu hafta içi dondu o yuzden baya hareketlerı farklılaştı azaldı yanı.sanırım doğum kanalına girince sakınleşiyolar

canım tatlı şeyler ye bal falan o zaman hareket eder geçen akşam biz hareketlerde azalma var diye acile gittik acilden tekrar eve gönderdiler bir şeyler ye diyesonra düzeldi

kızlar bızde kontrolden geldık oglusum cok ıyı 3200 olmus boyuda 50 cm..doktorum 15 mart sabahı gorusmek uzere dedı bu arada kızlar ınsallah dayanır 15 martta babamın dogumgunu benım ıcın cok ozel bıı gun cunku...offf mıde yanmalarım kotu ve doktorum bebegın hareketlerınde yavaslama ve suyum ,kasılmalarım cok olursa daha öncede gorusebılırız dedı ama ben daha önce gorusmelk ıstemıyorum daha 17 gun var ama ben cok heycanlıyım..

hareketleri canımı yakıyo zorlanıyorum diye şikayet ediyodum ama bölede olmuyomuş dediğin gibi takip ediyim ama korkuyorum yinede :26:

ya ben napayım aylardır benim cimcimem böyle oynatıyor anasını sessiz sakin kuzum korkudan kac kere yüregime iniyordu ama alıstım artık huyu böyle kendine göre sakin bir hareket düzeni var sen de dikkat et illa sert hareketler bekleme gerilme ittirme degme dürtme ufacık da olsa hareket varsa sorun yok rahat ol
tatlı ye yürü meyve suyu ic göbüşünü dürtükle silkele bi baktın hala hic tepki yok o zaman doktora gidersin ama altın kural strese girmemeye calıs cunku anlıyorlar iiçerden daha bi dalgacı olup korkutuyor sıpalar:)

benim de bikac gündür hareketlenmişti kendine göre atraksiyonlar icindeydi
bugün sakin cok acaba dönmüş müdür ki bak simdi catlarım meraktan ama asagıda hissetmiyom ki ben kanalla uzak yakın alakası yok gibi daha cok yukarılarda agırlıgı kuzumun

masallah canım yavrusuna iyi büyütmüşsün
tarih aldınız sanırım insallah gönlünce olur saglıkla vakitlice gelir kuzun
ay bize de tarih vericek sanırım yarın doktorum yani öyle umuyorum
dilerim verdigi tarih üc günü gecmez o bile cok geliyor artık bana gerci

bende aşagıda falan hıssetmıyorum ama donmuş işte ayy valla kafam karışıyo iyice, dunde hareketliydi hatta eşim bence takla atıyo falan dıyo bıde dr geçen hafta tersken yanı son gune kadar donme ıhtımalı var ama bıraz zor artık buyudu demıştı 1 haftada dondu bakalım bu hafta nerde çıkacak

canım korkmuyor musun ben çok tedirginim:18: ama zaman geçsinde istiyorum

benim bayağı öncden dönmştü de doğum kanalına girmesi doğumun yaklaşması anlamına gelmiyomu ama dr öle dediyse rahatladım biraz yarında böle devam ederse gidiyim dr a bende :26:

hiç mi hareket etmiyor az mı ediyor

sabahtan beri bi kere filan kıpırdadını hissettim sadece o her zamanki hareketleri yoktu :44:

canım tatlı şeyler ye bal falan o zaman hareket eder geçen akşam biz hareketlerde azalma var diye acile gittik acilden tekrar eve gönderdiler bir şeyler ye diyesonra düzeldi

ben uyanır uyanmaz ağzıma tatlı atıyorum uyuyana kadar hiç boş durmuyorum diyebilirim bugünde çikolata kek filan yedim hatta yiyorum şuandada ama banamasın demedi bebişim

akıllı bal peteğine:)
gelmesin 20 sine kadar
bende iyiyim canım
teşekkür ederim.
benim de belli değil, dr her an hazır ol dedi.
umarım 2-3 hafta sonra gelir

sağol ahucum çok teşekkür ederim:)) Kızıma BAL PETEĞİM diyeceğim bende bundan sonra.. isim annesi oldun canım ben eşime "my milk and honey" diyordum şimdi de kızım bal peteğim oldu eşim de sadece milk)

canım aramızda 1 gün var sen de normal yapacaksın ben de umarım rahat bir doğum olur ve çok gecikmeden sağlıkla kavuşuruz.. Ben 18 Mart istiyorum umarım gönlüme göre olur..

hayırlısı canım bakalım yarın ögrenicez kısmetse

canım korkmuyor musun ben çok tedirginim:18: ama zaman geçsinde istiyorum

korkmuyom valla daisyim düşünmüyom da aklımda sadece kavusmak var
bir an evvel vuslat olsun istiyorum yarın eşim de gelicek önce ona kavusayım ardından hemen bebişimiz gelsin istiyorum tabii hayırlsııyla artık ikisini de cok özledim cünkü

der annesi korkma arada böyle oyunlar yapıyorlar işte

gözünaydın edacım..maşallah büyümüş kzucuk..inşallah gününde gelir

ozaman canım bugecede takip yarın bi doktorunla görüş..nolur nolmaz

sermest yarın eşinin gelmesine çoooook sevindim gözün aydın bir an önce bebişinizede kavuşun o zaman birlikte bol bol vakit geçirin

çok zor günler geçirmişsin canım şükür şimdi evdesin yıldız bebişede maşallah

Sende mi Pazartesi günü doğuma giriyorsun canım benim gibi

Canım inşallah kolay bir doğum olur ( belki olmuştur) ve güzel haberler verirsin bize.

İlknur la Pazartesi günü kuzularımızı birlikte kucağımıza alıcaz diye şakalaşıyorduk.Damlacım bize İlknur dan haberleri artık sen verirsin

Hayırlısı olsun canım yaa,sağlıklı sıhhatli gelsin de bebişimiz.Geçen hafta ki kontrolümüzde kordon dolanmasınun bebeklere sık sık olduğu ve bebeklerin kendilerini çözdüğünü anlatmıştı drumuz.
Moralini yüksek tut canım.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,tebrik ederim canım.
Ben Pazartesi sen,İlknur,ben birlikte sezeryana gireceğiz zannediyordum.Pazartesi gününe kesin olan ben kaldım galiba.

Genel anestezi mi oldun canım?[/QUOTE]
ne güzel canım heyecan tavan yapmıştır şimdi sende sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

oğluşuna maşalllah canım

gözünaydın edacım..maşallah büyümüş kzucuk..inşallah gününde gelir

ozaman canım bugecede takip yarın bi doktorunla görüş..nolur nolmaz

sagolun kızlar evet buyumus zaten doktorrum 3500-3800 arası fln dogar dedı dedıgım gıbı ben oglumda zorlandıgım ıcın cok buyuk olmasın cnmm..bu arad ben 39 haftalıkken gırıcem sezaryene sermestcım cnmm 38 gırmeden sezaryen tarıvermezler canım hatta 38 bıtırmeden bence 1 haftan daha var gıbı gelıyor..

sermest aklıma geldi seni bulmuşken sorayım erken doğum nedeniyle kullanılmayan izin doğum sonrasına ekleniyormu torba yasada bayan işçi diyor ya acaba biz memur olduğumuz için bizimki eklenmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…