slm kızlar...çok heycanlıyımsadece saatler kaldı doğuma Allahımın izninle...
bu gece uyuyamam artık :86::18: annemle beraber temizlik yaptık...evim de misgibi oldu...
banyo yapcam...hayırlısıyla sabah bi olsakasıklarım acıyo bugün sancım var yaa...aşağıda çok rahatsızlık veriyo bana...:26:
bitti gitti saatlerin kaldı önünde Azizem ne güzel masallah hayırlarla kavusun
ay biz de insallah yarın en yakın tarihi alırız da sıra bize gelir hayırlısıyla ben de cok heyecanlıyım bu gece nedense
kızlar hepinize merhaba. kayınvalidemler geldi o yüzden çok sık giremiyorum. arada gelip bakıyorum doğum yapan var mı diye ama hemen çıkmak zorunda kalıyorum. bizim park yatağımızda odasındaki mobilyamızda geldi kuruldu. ama hem daha tam yerleşmedi hemde bi türlü fırsatım olmadı çekip resim koyamadım. 13 gün var gerçi doğuma ama biz her an sancı bekliyoruz şimdilik. henüz çatı muayenesi de olmadım gerçi. son ana kadar beklemeye çalışıyorlarmış çünkü çatı muayenesi doğumu tetikliyormuş. annemin emekli ebe bi arkadaşı vardı o zaten söylemişti çatı muayenesinden sonra hazırlıklı ol çamaşırını sürekli kontrol et diye. sancı gelirde son anda çatı dar derlerse ne olur bilemiyorum. eşimin ablası günde bikaç kez arıyor iyi misin sancı felan var mı diye. kayınpederim bile artık gelsin oğlumuzda sevelim hadi gelin daha doğurasın yok mu diyoray ben onlardan çok istiyorum bir an önce kucağıma almayı. kime benziyor nasıl bi bebiş olacak meraktan ölcem artık. allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah.
canım gelmeyince acaba dogurdu mu dedim bi an masallah iyimişiniz normal dogum yolundasın cok güzel hakkında hayırlısı olsun saglıkla gelsin oglusun insallah ben de cok merak edıyorum kuzumu
slmlaaarrr
kontrolden geldik. nst miz iyi çıktı.
bebeğimizi bekliyoruz artık.
bugün yüzünü gösterdi bize. hiç göstermiyordu.
doktor göğüsucum olmadığı için lansinoh kullanmam gerektiğini söyledi.
inşallah doğuma kadar çıkar.
masallah kuzuna canım ucun da cıkar ınsallah bende de cok yok kreme basladım ben de
benim de kasılmalarım başlayıp sıklaştığı için 14 şubat pazar gecesi alalacele hastaneye yatırdılar beni. içerde yaşadıklarım uzun hikaye de, o 5 gece bir ömür gibi uzun geldi bana. kollarım serumlardan delik deşik oldu. gece 3lerde 5lerde 1-1,5 saat nstye bağlan, arada serum takıl, 2 saatte bir nidilat için uyan...gece hastane odasında yalnız başına 100leri aşan sancıları gördükçe depresyona gir, vs vs
şimdi evde istirahat ediyorum. kasılmalar devam ediyor. başta 2 saatte bir aldığım ve tedricen azaltılan nidilata da 6 saatte bir olmak üzere devam ediyorum. bizim cimcime telaşlandırdı bizi. bakalım canı ne zaman gelmek isteyecek şimdi....
hiçbir şey de hazır değildi evde ne hastane çantası, ne içine konulacaklar... bir sürü eksik vardı. beşiğin nevresimi çarşafı bile yoktu... bırakın bebek şekerini kapı süsünü. o telaşla hızlandı hazırlıklar. korktuğum başıma geliyordu az daha. eşime o kadar dedim ama işten güçten fırsat bulamadı hiçbir şeye. neyse şimdi içim daha rahat, hazırlıklar tamam sayılır. her şeyden önemlisi miniğim daha da büyüdü bu arada. 35+3 oldu. hastanede akciğerlerini geliştirici kortizon iğnesi de yaptılar 2 tane.
dün kontrolümüz vardı. nstde halen sancı görünüyor ama dr. bu sancılarla doğursaydın bu zamana kadar doğururdun demek ki doğumu tetikleyici nitelikte diiller gibi bişi dedi. bebiş kilo alsın diye yiyip duruyorum işe yaramış olacak ki 2900 g 49 cm olmuş kızım. dr hata payı olabilir bu ölçümlerde ama +- 200 hata payıyla yine de en az 2700 gramdır dedi.
Bu arada bebeğimizin ismi Yıldız olacak. Azize tabloya işleyebilecek durumda mı bilmiyorum ama?
canım atlattın gecti insallah kuzun biraz daha büyüyecek annesini üzmeden gelecek en hayırlı zamanda insallah sizi korkuttu ki hazırlıkları tamamlansın :)
ya of ya ben çok mu sabırsızlanıyorum bilmiyorum ki gelsin artık oğlum 40. haftamıza girdik hadi artıkkkk
yok valla gayet normal ben senden gerideyken catlıyorum orta yerımden sen ne desen haklısın
saglıkla kurtarsın RAbbim tez zamanda canım
ya benim bebişim normalde çok hareketli karnım hiç düz durmaz gibi bişi ama bugün nerdeyse hiç hareket etmiyo36. haftadayım normalmi bu büyüdüğü için daha sert olması gerekmezmi hareketlerinin neden bugün böle :26::26:
canım ara ara olabiliyorlar böyle durgun
takip et bakalım düzenli olarak uzun süre hareketsiz gelirse nst cektirirsin