2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Damlacım saolBogazlarım geçti ama burnum akıyor:2:Hapşuramayınca gözlerim yaşarıyor.Herkes karnın düşmüş yüzün ,burnun şişmiş dogum yaklaşmış diyolar ama bende ne sancı ne agrı hiç bir belirti yok:97:

Damlacım saolBogazlarım geçti ama burnum akıyor:2:Hapşuramayınca gözlerim yaşarıyor.Herkes karnın düşmüş yüzün ,burnun şişmiş dogum yaklaşmış diyolar ama bende ne sancı ne agrı hiç bir belirti yok:97:

Merhaba, ben 2010 mart annesiyim. Bu arada şimdiden hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Medicane hastanesine gidiyormuşsun, hangi doktor? bende orda doğum yaptım, Avcılar şubesinde

ayy bende şimdi içimden geçiriyodum acaba önceden medicanada doğum yapan birileri varmı diye..ben bahçelievlerde düzgün korkmaza gidiyorum tatlım..senin doğumda yanına birilerini aldılar mı?ayyy bu arada ne güzel siz yeni yaşınızı kutlayacaksınız

hepinize iyi geceler dünyanın en güzel anneleri sonkez bakayım dedim birkaçgün giremem bizde akşam geldik hastaneden banyomuzu yaptık allahtan çarşamba kıl tüy işini yapmıştım kurtuldum birde heycanım biraz azalırsa daha iyi olcak eşimle bile konuşamıyorum adamında suçu yok libyadan gelen türkler için ek seferler çıkarıyorlar sürekli gitmek zorunda sabah namazımı kılacam kuranımı okuyacam rabbimin izniyle 8de gidecem hastaneye hepinize bol bol dualar ediyorum rabbim hepinizin yardımcısı olsun

slm kızlar

Geçmiş birikmiş yine:97:

Geçmişi okuyup geliyorum

Ama yok sen bu hasta:2: halinle okuma ben kısaca özetlerim diyen biri varsa kabulümdür:78:

ayy canım özet şu: fafuel arkadaşımız doğum yapmış..birde genelde mide sorunları yaşanmaya başlamış ve klasik hamile sıkıntıları var...senin neren ağrıyo ki?geçmiş olsun

azalmasın heyecanın boşver tedirginlik veya korku olmasında...tabisi heyecanlanıcaksın prensesin yarın bu vakitler kucağında olacak mis gibi..bundan daha güzel bişey olabilir mi?bizimde dualarımız seninle tatlım

canım benim rabbim hepinizden razı olsun benim dualarımda sizlerle

Darıs başınıza inşallah, Çok zor 1 yıldı benim için. Kızlar inanın bunlar en rahat günleriniz ve lütfeennn benim içinde tadını çıkarın. Annemin girmesini istiyodum ama o an koptuk çok garipti. Normal doğum benimki, çatı açılmasına bakıcaklardı apar topar doğuma aldılar filan:) Ama birilerini alabiliyosun

heyecan olması çok normal canım.Allah yardımcın olsun.sağsalim, en rahat şekilde bebişini kucağını alırsın inşallah.doğumdan sonra girebildiğin en kısa zamanda bizi haberdar etmeyi de unutma canım.
iyi geceler kızlar uyku tutmuyo yaaaaa

heyecan doruktaaa.aynı şeyleri senin için de diliyorum azizecim.Allah sağsalim rahatça kucağına almayı nasip etsin bebişini.doğuma gitmeden bizim için de dua et.Allah yardımcın olsun inşallah

ben kesinlikle ısrar edicem hatta biraz zorlarsam ağlayabilirimde sen istanbulda mısın canım?istanbuldaysan ne taraftasın?avrupadaysan hangi hastaneye gidiyosun?Allahım zincirleme soru tamlaması yaptım gece gece aferin bana

Evet zincirleme soru tamlaması hehehe. Ben Antalya'dayım. Burada özel muayenehaneye gidiyorum, ama medical park ta yapıcam doğumu..

Ya biz bu doğuma girme meselesini daha önce de çok konuştuk, bir arkadaş da dedi ki bir tanıdığı eşinin doğumuna girdikten sonra bir sene boyunca bir daha karısıyla birlikte olmamış, sonra da boşanmışlar Adamın girmeye niyeti varsa çok güzel de, zorla sokup bi de pişman olmayalım

Kuzenim de girdi aslında eşinin doğumuna, sadece yüzünü gördüm zaten diyo, bebek doğunca, sesini duyunca bile bakma demişler, silip temizleyip getirmişler, kuzenime de eşine de öptürmüşler bebeği, sonra kuzen bebeği almış çıkmış, eşi de işte yarım saat sonra gelmiş. Gözlerim doluyo valla anlatırken

yazıkkkkkkkkkk ayy ne biliyim anladım gitti annem göbeğin düştü diyor ama anlamıyorumki bende
ben doktouma sorunca çok iyi karşıladı abiki biz eşleride orda istiyoruz zaten perdemizi çekiyoruz size eşiniz destek olur dedi
doktoruna alkışşşşşşşşş
aaaa sendemi bizi bırakıp gidicen canım şaka şaka inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini

dualarımız sizinle kızlar saatler sonra ikinizinde bebişleri kucağınıza kollarınızda olucak mis kokularını koklıcaksınız allahın izniyleama bizim yerimizede koklayın emiii bize daha var

niye öyle diyosun tatlım uykusuzluktur umarım sadece.:26:.sağlık sorunları yoktur inşallah...ama birilerini alma müjden için sağol

ben kesinlikle ısrar edicem hatta biraz zorlarsam ağlayabilirimde sen istanbulda mısın canım?istanbuldaysan ne taraftasın?avrupadaysan hangi hastaneye gidiyosun?Allahım zincirleme soru tamlaması yaptım gece gece aferin bana
bence ısrar edin kızlar bunu kocalarımızında yaşaması lazım
Ay canım yaa çok heyecanlısın ama yarın sabah kızına sarılacaksın ne güzel size bol bol dua edicem

Sanada canım dualarım sizinlee mis kokulu bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

çok çok büyük geçmiş olsun ,ahh bilirim acısını geçen yıl o ateş 3 gün düşmedi en son domuz girbi teşhisiyle bende yattım hastahanede 4 gün serum verdiler hep ,en iyi ilacı tamiflu ama canım 2 günde gözün açılıyor hemen iyileşiyorsun..umarım şimdi hepiniz iyisinizdir..

benim eşimde diyo ben girerim ama ben kabul etmiyorum..düşün bir kere salata yapıyodum parmağımı kestim öyle küçücük bişey elimi kanlı görünce adamın gözleri doldu nerdeyse dikiş attırmaya hastaneye götürecekti..ama bence de eşler girmesin..anne abla falan neyse de erkekler girmesin..

azizecim allahım yardımcımız olsun sabah bende 9da giriyorum sezaryana
Amiin canmm...sanada Allah yardım etsin.
aynı gün ve saatte doğurcaz biz sabah 7de hastanede olcaz canmm...

ayy çok güzel bir duygu olsa gerek.
hemde nasıl darısı başınıza

sağol canmm....Amiiiiiiiiiiiiiiin ederim canmm etmemmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…