- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
Merhaba, ben 2010 mart annesiyim. Bu arada şimdiden hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Medicane hastanesine gidiyormuşsun, hangi doktor? bende orda doğum yaptım, Avcılar şubesinde
slm kızlar
Geçmiş birikmiş yine:97:
Geçmişi okuyup geliyorum
Ama yok sen bu hasta:2: halinle okuma ben kısaca özetlerim diyen biri varsa kabulümdür:78:
hepinize iyi geceler dünyanın en güzel anneleri sonkez bakayım dedim birkaçgün giremem bizde akşam geldik hastaneden banyomuzu yaptık allahtan çarşamba kıl tüy işini yapmıştım kurtuldum birde heycanım biraz azalırsa daha iyi olcak eşimle bile konuşamıyorum adamında suçu yok libyadan gelen türkler için ek seferler çıkarıyorlar sürekli gitmek zorunda sabah namazımı kılacam kuranımı okuyacam rabbimin izniyle 8de gidecem hastaneye hepinize bol bol dualar ediyorum rabbim hepinizin yardımcısı olsun
iyi geceler kızlaruyku tutmuyo yaaaaa
azalmasın heyecanın boşver tedirginlik veya korku olmasında...tabisi heyecanlanıcaksın prensesin yarın bu vakitler kucağında olacak mis gibi..bundan daha güzel bişey olabilir mi?bizimde dualarımız seninle tatlım
ayy bende şimdi içimden geçiriyodum acaba önceden medicanada doğum yapan birileri varmı diye..ben bahçelievlerde düzgün korkmaza gidiyorum tatlım..senin doğumda yanına birilerini aldılar mı?ayyy bu arada ne güzel siz yeni yaşınızı kutlayacaksınız
canım benim rabbim hepinizden razı olsun benim dualarımda sizlerle
hepinize iyi geceler dünyanın en güzel anneleri sonkez bakayım dedim birkaçgün giremem bizde akşam geldik hastaneden banyomuzu yaptık allahtan çarşamba kıl tüy işini yapmıştım kurtuldum birde heycanım biraz azalırsa daha iyi olcak eşimle bile konuşamıyorum adamında suçu yok libyadan gelen türkler için ek seferler çıkarıyorlar sürekli gitmek zorunda sabah namazımı kılacam kuranımı okuyacam rabbimin izniyle 8de gidecem hastaneye hepinize bol bol dualar ediyorum rabbim hepinizin yardımcısı olsun
ben kesinlikle ısrar edicem hatta biraz zorlarsam ağlayabilirimdesen istanbulda mısın canım?istanbuldaysan ne taraftasın?avrupadaysan hangi hastaneye gidiyosun?Allahım zincirleme soru tamlaması yaptım gece gece aferin bana
bende dolayabiliyorum gerçi çok seksi değil ama neyse...bende 1 nisana kadar bekleyecek diyorumeşimin yüreği ağzına geliyo yazık adama sen daha da abartmışsın olayı acaba bebek aşağıya düşüyo diyolar ya bir gecede falan olabiliyomu yoksa bir süreç mi bu da
ben doktouma sorunca çok iyi karşıladı abiki biz eşleride orda istiyoruz zaten perdemizi çekiyoruz size eşiniz destek olur dedi
aaaa sendemi bizi bırakıp gidicen canım şaka şaka inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişiniDamlacım saolBogazlarım geçti ama burnum akıyor:2:Hapşuramayınca gözlerim yaşarıyor.Herkes karnın düşmüş yüzün ,burnun şişmiş dogum yaklaşmış diyolar ama bende ne sancı ne agrı hiç bir belirti yok:97:
dualarımız sizinle kızlar saatler sonra ikinizinde bebişleri kucağınıza kollarınızda olucak mis kokularını koklıcaksınız allahın izniyleiyi geceler kızlaruyku tutmuyo yaaaaa
Darıs başınıza inşallah, Çok zor 1 yıldı benim için. Kızlar inanın bunlar en rahat günleriniz ve lütfeennn benim içinde tadını çıkarın. Annemin girmesini istiyodum ama o an koptuk çok garipti. Normal doğum benimki, çatı açılmasına bakıcaklardı apar topar doğuma aldılar filan:) Ama birilerini alabiliyosun
bence ısrar edin kızlar bunu kocalarımızında yaşaması lazımben kesinlikle ısrar edicem hatta biraz zorlarsam ağlayabilirimdesen istanbulda mısın canım?istanbuldaysan ne taraftasın?avrupadaysan hangi hastaneye gidiyosun?Allahım zincirleme soru tamlaması yaptım gece gece aferin bana
Ay canım yaa çok heyecanlısın ama yarın sabah kızına sarılacaksın ne güzel size bol bol dua edicemiyi geceler kızlaruyku tutmuyo yaaaaa
selam kızlar
ben ve kızım geçen salı günü yataktan zor kalktık.kızım 40 derece ateşte yanıyo gözleri kıpkırmızı ve acayip öksürüyordu.bende biraz kırıklık vardı ve öksürdükçe çiğerlerim acayip acıyordu.acile gittik hemen bize baktılar önce kızıma baktılar ateşi düşsün diye fitil verdiler.kan aldılar sonra bizden.ben ağırlaşmaya başladım yerimde artık oturamıyordum öksürük çoğaldı bayılacağım neredeyse.dr biyerleri aramaya başladı söylüyo ama ben anlamıyorum.neyse beni hastaneye sevketti.eşim ve kızıma evinize dönün dediler.bizde bekliyoruzki benide eve yollayacaklar.birsürü kan aldılar zaten kanım düşüktü iyice gitti.
heryerime kablolar bağlandı ben başladım ağlamaya kızım evde hasta ben burada ne olduğunu bile anlamadan yatırdılar bebeğim iyimi düşünmekten ağlamaktan ateşim ve tansiyonum çıktı.ateş 39 a çıkınca çok teleşlandılar.hemen 2 tane ateş düşürücü verdiler.ben biraz sakinleştim.yataktan kalkamıyorum heryerimde kablo var terledim öksürmekten sürekli altıma kaçırıyorum koktum artık.dr geldi bana anlatıyooo sanki anlıyom dediklerini.anladığım kadarıyla ciğerlerimde bi virüs bulmuşlar domuz gribine yakın bir virüs.ben şok oldum ya bebeğim dedim o nolacak büyük olduğu için sorun olmaz dedi.
bu gece yatacaksın sabah kan değerlerine göre bişeyler yapacaz dediler.dakikalar geçmiyo bırakın saatleri sabahı zor ettim ateşler içinde yandım ilaç getirdiler 2 şer tane içiyordum anca iyi oluyordum.buseferde ter basıyordu.kablolar hala bağlı tabi.zor sabah oldu kan aldılar 2 tüp.2-3 saat sonra dr geldi ama ben çok mutlu oldum çünkü bir türk doktordu.bana anlattı herşeyi virüsü falan kullanmam gereken ilacı.tamiflu diye bi ilaç yazdılar.şimdi dedi seni şu hastaneye götürecekler bebeğe bakacaklar dedi.bebişimi göreceğim için çok sevindim ama ben hala zor yürüyorum.neyse geldik nst ye bağladılar yarım saat bebeğimin kalbini dinledim.ha bu arada bebeğimin hareketleri azalmıştı ben hastayken o yüzden onlarda korktu.neyse sonuç iyi çıktı.ultrasondanda baktılar bebeşim suyu falan iyidide ufaktı haftasına göre.33-34 haftalık çıktı ölçümlerde kilosuda 2200.moralim bozuldu bebeğimi besleyememişim diye hep kendime yemişim diye.salı günü bidaha ultrasona alacaklar ayrıntılı bakacaklar.kızımda bu arada çok hastaydı dr ona antibiotik vermiş.ben eve geldim onlar sonra geldi.düne kadar kızım 40 derece ateşte yattı.ilaçlarla zor düşüyordu çok zordu çoookkk.eşimde hastaydı aile boyu hastalıktan kırıldık.kızım yemek yemedi kaç gün ben yerimden kalkamıyorum.zorda olsa bişeyler yapmaya çalışım.şükürler olsun şimdi çok iyiyiz ilkkez dün gece uyuduk ateşsiz inlemesiz.kendimden geçmiştim kızım iyi olsun yeter dedim hep.şimdi başladı oynamaya evin içinde dolanmaya.Allahım kimseyi yavrusuyla sınamasın çok zor büyük dert vermesin iyileşmeyen hastalık vermesin.
Evet zincirleme soru tamlaması hehehe. Ben Antalya'dayım. Burada özel muayenehaneye gidiyorum, ama medical park ta yapıcam doğumu..
Ya biz bu doğuma girme meselesini daha önce de çok konuştuk, bir arkadaş da dedi ki bir tanıdığı eşinin doğumuna girdikten sonra bir sene boyunca bir daha karısıyla birlikte olmamış, sonra da boşanmışlarAdamın girmeye niyeti varsa çok güzel de, zorla sokup bi de pişman olmayalım
Kuzenim de girdi aslında eşinin doğumuna, sadece yüzünü gördüm zaten diyo, bebek doğunca, sesini duyunca bile bakma demişler, silip temizleyip getirmişler, kuzenime de eşine de öptürmüşler bebeği, sonra kuzen bebeği almış çıkmış, eşi de işte yarım saat sonra gelmiş. Gözlerim doluyo valla anlatırken
Amiin canmm...sanada Allah yardım etsin.azizecim allahım yardımcımız olsun sabah bende 9da giriyorum sezaryana
hemde nasılayy çok güzel bir duygu olsa gerek.
heyecan olması çok normal canım.Allah yardımcın olsun.sağsalim, en rahat şekilde bebişini kucağını alırsın inşallah.doğumdan sonra girebildiğin en kısa zamanda bizi haberdar etmeyi de unutma canım.
heyecan doruktaaa.aynı şeyleri senin için de diliyorum azizecim.Allah sağsalim rahatça kucağına almayı nasip etsin bebişini.doğuma gitmeden bizim için de dua et.Allah yardımcın olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?