niye öyle diyosun tatlım uykusuzluktur umarım sadece.:26:.sağlık sorunları yoktur inşallah...ama birilerini alma müjden için sağol
Amiin canmm...sanada Allah yardım etsin.
aynı gün ve saatte doğurcazbiz sabah 7de hastanede olcaz canmm...
hemde nasıldarısı başınıza
sağol canmm....Amiiiiiiiiiiiiiiinederim canmm etmemmi...
daha bana çoooookk var sanırım..azize bu göbeğin düşmesi nasıl bişey?bi anda mı düşüyo?yoksa biraz sürüyomu?
iyi geceler tatlımBiz artık uyuyoruz annecikler yarın çok işimiz var İYİ GECELERRRR
Normal doğum düşünüyosan birini muhakkak al bence yanına. Çünkü ben ebenin elini hiç bırakmıyodum:) O da "elimi bırakta işimi yapayım artık dedi düşünsene
eğer normal doğumu beklersen evet daha var canmm...
benim herzaman göbek hep aşağıdaydı hiç yukarda olmadı...
iyi geceler tatlım
normal istiyorum ama inşallah doğurabilirim.çünkü bebeğin başı iri dedi dr geçen hafta..bakalım yarın çatı muayenesinden sonra ne diyecek:26:ama inşallah normal doğumu çok istiyorum o anı yaşamayı istiyorum...senin doğum kolay mıydı?
inşallah normal olur canmm...bende çok isterdim ama olmuyo işte...valla ben hiç oyuramadım bacak baüstüne atıp...normal doğum istiyorum inşallah bakalım dr ne diyecek:26:ee o zaman bu göbeğin aşağıda olması doğumun yaklaştığının bir göstergesi değil yani?peki şu bacak bacak üstüne atıp oturma olayı doğru mu?
Azize ve haticesu dualarım sizinle.İnş. hayırlı haberlerinizi alırız.Bu gece sizin için hiç geçmez sanırım.Off bende biran önce bebegime kvuşmak istiyorum:84:
Ben doğumu anlatıp hiç senin kafanı karıştırmayım canım, yaa tabii kolay değil doğum nihayetinde ama kişiden kişiye değişiyor. Tamamen çatınla ilgili, müsaitse nispeten rahat olur ama değilse zor:) Rabbim yardımcınız olsun
Asely arkadaşımız normal dogum yapacaktı dimi?
inşallah normal olur canmm...bende çok isterdim ama olmuyo işte...valla ben hiç oyuramadım bacak baüstüne atıp...
iyiy gecelerrrr:80::80:Kızlar ben yatıyorum.. İyigeceler hepinize. Yarın için haticesu ve azize ye kolaylıklar diliyorum, size daha çok iyigecelerGeri kalanlarımıza tekmeli kıpırdanmalı geceler
ben çıkıyım kızlar...zorlada olsa uyumaya çalışıyım...herkeze iyi geceler.
inanamıyorum yaa saatler sonra Allahımın izninle kızıma kavuşçam
darısı başınıza kızlar...bu heycan sevinç bambaşka bi duygu
Kızlar ben yatıyorum.. İyigeceler hepinize. Yarın için haticesu ve azize ye kolaylıklar diliyorum, size daha çok iyigecelerGeri kalanlarımıza tekmeli kıpırdanmalı geceler
ben çıkıyım kızlar...zorlada olsa uyumaya çalışıyım...herkeze iyi geceler.
inanamıyorum yaa saatler sonra Allahımın izninle kızıma kavuşçam
darısı başınıza kızlar...bu heycan sevinç bambaşka bi duygu
amin amin..Rabbim bebişlerimize sağllıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin doğum olayı normal yada sezaryen bi şekilde halloluyo..önemli olan onları yetiştirmek...oğluşun olmuş dimi?benimde oğluşum olacak inşallah...balık burcu bebekleri çok ağlar diyolar doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?