ben çıkıyım kızlar...zorlada olsa uyumaya çalışıyım...herkeze iyi geceler.
inanamıyorum yaa saatler sonra Allahımın izninle kızıma kavuşçam
darısı başınıza kızlar...bu heycan sevinç bambaşka bi duygu
iyi geceler canım.inşallah uyursun da yarın için enerji toplarsın.karnına sarıl da yat, sabah kızına sarılacaksın inşallah.Allah rahatlık versin
Kızlar bişey daha sormak istiyorum:78:Fafuel normal mi dogurdu.Bizim satımız aynıydı fafuelle o yüzden merak ettim.
Salya sümük:) Doğdu ağlıyooo bir yaşına girecek hallaaa ağlıyooo:) Ama benim oğluşum istisna emin oll, hpsi aynı olmuyo. Umarımm inşallahhh senin oğluşun uykucuuu, ağlamayaannn ve çookk sakin olurr:) Ben her doktora götürdüğümde doktorlar erkek çocuklarının kızlara nazaran ağrılara, gaz sancılarına daha dayanıksız olduklarını söyledi. Düşünsene kadınlar doğuştan dayanıklı:)
bende küçükken hep ağlarmışım doğru düzgün bişey yemezmişim ve çook az uyurmuşum..annemle babam gece nöbet tutarlarmış başımda..ve beklenen acı son annem bir gün bana beddua etmiş:kızım seninde çocukların aynısını sana yapsın demişinşallah bedduası tutmamıştır:44: ana nerde kaldı bunların yiğitliği yahu gaz sancısna bile dayanamıyo bu paşalar gerçi ilerleyen yaşlarında çoğunun böyle bir sıkıntısı kalmıyo ama neyse
karnına sarıl da yat, sabah kızına sarılacaksın inşallahayyy söze bayıldımmmmmmm
Senin doğum ne zaman nasipse?
karnına sarıl da yat, sabah kızına sarılacaksın inşallahayyy söze bayıldımmmmmmm
:78::78::78:unuttum canım söyledimi onuda unuttum iyimiiiiii
18 martta bitiyo ama ne zaman olur bilemiyorum..yarın tam 3 tane dra muayene olucam..bakalım ne olacak ne diyecekler?
Sorularımı yanıtsız bırakmayan canım arkadaşımgeçmişi yavaş yavaş okuyorum baktım sezeryan olmuş.
inşallah canım paylaşırım...ssnada iyi geceler..bu arada tanıştığımıza memnun oldum
bende tam bir derdim kısmını okuyordumkızlaar yarına o hastaneden o hastaneye gidecem yorulacam ama uykum gelmiyo...ne yapsam uyurum acaba:26:..bu arada pek efkarlandım ben ebru gündeş ve dertler benim olsun şarkısını dinliyorum baya içli söylemiş kadın..
rica ederim canım soruların yanıtsız kalmasına gıcık oluyorum oyüzden hatırlamasamda yazmam lazım
aklıma ne geldi kızlar biz doğumumuza var diye diye biz doğurmayalım
birde şu kurbağayı yapmam lazım çok merak ettim
bende tam bir derdim kısmını okuyordumorayı aç oku dicem ama içime fenalıklar geldi heeeeeeeeeeeee
vallahi bu aralar benim de o aklıma gelip duruyo erken doğuranları gördükçe,hatta tırsıp çantamı bile hazırladım 2 gece önceama benim kuzum daha küçücük biraz daha beklesin büyüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?