2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler canım.inşallah uyursun da yarın için enerji toplarsın.karnına sarıl da yat, sabah kızına sarılacaksın inşallah.Allah rahatlık versin

Kızlar bişey daha sormak istiyorum:78:Fafuel normal mi dogurdu.Bizim satımız aynıydı fafuelle o yüzden merak ettim.

bende küçükken hep ağlarmışım doğru düzgün bişey yemezmişim ve çook az uyurmuşum..annemle babam gece nöbet tutarlarmış başımda..ve beklenen acı son annem bir gün bana beddua etmiş:kızım seninde çocukların aynısını sana yapsın demişinşallah bedduası tutmamıştır:44: ana nerde kaldı bunların yiğitliği yahugaz sancısna bile dayanamıyo bu paşalargerçi ilerleyen yaşlarında çoğunun böyle bir sıkıntısı kalmıyo ama neyse

Senin doğum ne zaman nasipse?

inşallah canım paylaşırım...ssnada iyi geceler..bu arada tanıştığımıza memnun oldum

Sorularımı yanıtsız bırakmayan canım arkadaşım geçmişi yavaş yavaş okuyorum baktım sezeryan olmuş.

rica ederim canım soruların yanıtsız kalmasına gıcık oluyorum oyüzden hatırlamasamda yazmam lazım
aklıma ne geldi kızlar biz doğumumuza var diye diye biz doğurmayalım
birde şu kurbağayı yapmam lazım çok merak ettim

kızlaar yarına o hastaneden o hastaneye gidecem yorulacam ama uykum gelmiyo...ne yapsam uyurum acaba:26:..bu arada pek efkarlandım ben ebru gündeş ve dertler benim olsun şarkısını dinliyorum baya içli söylemiş kadın..

bende tam bir derdim kısmını okuyordumorayı aç oku dicem ama içime fenalıklar geldi heeeeeeeeeeeee

vallahi bu aralar benim de o aklıma gelip duruyo erken doğuranları gördükçe,hatta tırsıp çantamı bile hazırladım 2 gece önce ama benim kuzum daha küçücük biraz daha beklesin büyüsün

bende tam bir derdim kısmını okuyordumorayı aç oku dicem ama içime fenalıklar geldi heeeeeeeeeeeee

ayy yok orası beni çok kasıyo.üzülüyorum sinirleniyorum ve korkuyorum..bence sende okuma bu arada bufün kurbağayı görmemiştim sağol hatırlattığın içinayy ne çirkin bişey o öyle ya..acaba hangi smilenin yerine geldi:26:

vallahi bu aralar benim de o aklıma gelip duruyo erken doğuranları gördükçe,hatta tırsıp çantamı bile hazırladım 2 gece önce ama benim kuzum daha küçücük biraz daha beklesin büyüsün

ayy ben biraz gaddarlık yapıcam canım salı gece 12den sonra istediği zaman gelebilir izin veriyorum canımsenin kuzunda sen nezaman istersen ozaman gelir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…