2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ben biraz gaddarlık yapıcam canım salı gece 12den sonra istediği zaman gelebilir izin veriyorum canımsenin kuzunda sen nezaman istersen ozaman gelir inş

damla çok hoşsunbenim eşimde 5 marttan sonra istediğin zaman gelebilirsin oğlum diyo ama haftasonu olsun ve mümkünse gece olsun diye de eklemeyi unutmuyo..trafiğe takılmak istemiyomuş

damla çok hoşsunbenim eşimde 5 marttan sonra istediğin zaman gelebilirsin oğlum diyo ama haftasonu olsun ve mümkünse gece olsun diye de eklemeyi unutmuyo..trafiğe takılmak istemiyomuş

canım ilk önce evlilik albümleri kısmına baktım sonra evim evim kısmına ordan evcil hayvanlara en son durağımda bir derdim var kısmıydı aynen okuyunca erkekleri dövesim geliyor iyimisenin eşinde siparişini vermiş özlemcim ist.da trafik sorununu katarsak eşin hiçde haksız değil bari hastane yakınmı evinize...anadolumu avrupa yakasındamıydın sen canım...neyse bizim trafik sorunumuz yok zaten araba ile 5 dak oda ara sokaklardan gidiliyor hastaneye...dur benim siparişlerde şöyle mümkünse suyum gelsin doğum tarihini kendi belirlesin oğlum gündüz oluversin uykusuz kalmıyım herkesciklerin evde olduğu zamana denk gelsin birde ev toplu olsunki birde toplamakla uğraşmayalım

1. sweet_drop
2. Posedion
3. sems_
4. ebruli1820
5. hayhay
6. onurcuk
7. feb
8. Fiyonkcuk+
4 de ziyaretçi var ama ziyaretçiler neden ziyaretçi olarak katılıyor anlamadım üye olup aramıza katılsalar yaaaa

kızlar kociş uyandı yanında göremeyince bişey oldu sanmış ve beni interneti kapattırmakla tehdit ediyogidip uzanayım bari yatağa artık ona hiç zaman ayırmıyomuşum hatta sizin kocişlerle toplanmayı düşünüyomuş. insan karısını uyanınca yanında göremeyince bir tuhaf oluyo diyo..size iyi geceler

ayy ben biraz gaddarlık yapıcam canım salı gece 12den sonra istediği zaman gelebilir izin veriyorum canımsenin kuzunda sen nezaman istersen ozaman gelir inş

amin canım ama kendimizi avutuyoruz işte şu zaman gelsin diye.sanki bizi çok tınlayan var canı isteyen çıkıp çıkıp geliyo

ayyy eşin bizim eşleri bulmadan yanına git yat canım iyiy geceleer tatlı rüyalar yarın güzel hbaerlerini bekliyoruz:80::80:
amin canım ama kendimizi avutuyoruz işte şu zaman gelsin diye.sanki bizi çok tınlayan var canı isteyen çıkıp çıkıp geliyo

ahhh canım maleseffffff canı sıkılırsa ne zaman ozaaman gelcek bu bebişler bizse ne zaman gelcekler diye bekleye duralım

gece kuşları naber:)
fafuel bebeğin analı babalı büyüsün inş
azize ve haticesu kolay bi doğum geçirirsiniz inş
allah yardımcınız olsun

Kızlar bugün sormuştum ama göremedim yada cevap yazılmamaış.Dogumdan sonra korse takılıyor ya nasıl ne model alsam?Kimilerine doktorları öneriyormuş.

aman toplnmasınlar benimki koşa koşa gelir.hatta geçenlerde niye 2011 mart babaları yok diye soruyodu iyi geceler canım bebişli rüyalar

Geçmişi çok şükür bitirebildim.Okumıycam diyorum ama dayanamıyorum.Burnum bi tıkanıyo bi açılıyor.:2:Olcak iş mi ya dogum üstü bu hastalık

başka doğum yapan yok heralde
geçmişi atlaya atlaya okudum
doğum yapan varsa geçmiş olsun
yok canım varsa bir duygu vardır ondanda haber yok
Kızlar bugün sormuştum ama göremedim yada cevap yazılmamaış.Dogumdan sonra korse takılıyor ya nasıl ne model alsam?Kimilerine doktorları öneriyormuş.

bilmiyorumki canım normal doğumdan sonra takılıyormuş ama sezeryandan sonra nasıl oluyor hiçbir fikrim yok:26:

nasıl model olmalı benim bi fikrim yok maalesef canım.doktorum da henüz bişey söylemedi ama burdaki arkadaşlardan bazıları külot şeklinde olanları kullandığını yazmıştı eğer yanlış hatırlamıyosam

afedersin damlacımmm ben neden yokum bu listede vur bir darbede sen vur yafff

Sadece bel bölgesini kaplayacak sıkı bişiler olması gerek sanırım

Ben sadece normal dogum yapanlar takıyor sanıyordum.Arkadaşım sezeryan yaptı.Ona doktoru önermiş .O da o modeli alıp takmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…