ayy ben biraz gaddarlık yapıcam canım salı gece 12den sonra istediği zaman gelebilir izin veriyorum canımsenin kuzunda sen nezaman istersen ozaman gelir inş
ayy yok orası beni çok kasıyo.üzülüyorum sinirleniyorum ve korkuyorum..bence sende okumabu arada bufün kurbağayı görmemiştim sağol hatırlattığın için ayy ne çirkin bişey o öyle ya..acaba hangi smilenin yerine geldi:26:
damla çok hoşsunbenim eşimde 5 marttan sonra istediğin zaman gelebilirsin oğlum diyo ama haftasonu olsun ve mümkünse gece olsun diye de eklemeyi unutmuyo..trafiğe takılmak istemiyomuş
ayy ben biraz gaddarlık yapıcam canım salı gece 12den sonra istediği zaman gelebilir izin veriyorum canımsenin kuzunda sen nezaman istersen ozaman gelir inş
kızlar kociş uyandı yanında göremeyince bişey oldu sanmış ve beni interneti kapattırmakla tehdit ediyogidip uzanayım bari yatağa artık ona hiç zaman ayırmıyomuşum hatta sizin kocişlerle toplanmayı düşünüyomuş. insan karısını uyanınca yanında göremeyince bir tuhaf oluyo diyo ..size iyi geceler
amin canım ama kendimizi avutuyoruz işte şu zaman gelsin diye.sanki bizi çok tınlayan var canı isteyen çıkıp çıkıp geliyo
kızlar kociş uyandı yanında göremeyince bişey oldu sanmış ve beni interneti kapattırmakla tehdit ediyogidip uzanayım bari yatağa artık ona hiç zaman ayırmıyomuşum hatta sizin kocişlerle toplanmayı düşünüyomuş. insan karısını uyanınca yanında göremeyince bir tuhaf oluyo diyo ..size iyi geceler
Kızlar bugün sormuştum ama göremedim yada cevap yazılmamaış.Dogumdan sonra korse takılıyor ya nasıl ne model alsam?Kimilerine doktorları öneriyormuş.
yok canım varsa bir duygu vardır ondanda haber yokbaşka doğum yapan yok heralde
geçmişi atlaya atlaya okudum
doğum yapan varsa geçmiş olsun
Kızlar bugün sormuştum ama göremedim yada cevap yazılmamaış.Dogumdan sonra korse takılıyor ya nasıl ne model alsam?Kimilerine doktorları öneriyormuş.
1. sweet_drop
2. Posedion
3. sems_
4. ebruli1820
5. hayhay
6. onurcuk
7. feb
8. Fiyonkcuk+
4 de ziyaretçi var ama ziyaretçiler neden ziyaretçi olarak katılıyor anlamadım üye olup aramıza katılsalar yaaaa
bi yandan beyaz show u takip ediyorum bi yandan burayı
afedersin damlacımmm ben neden yokum bu listede vur bir darbede sen vur yafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?