2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım suyu bilmiyorum ama nişan daha kıvamlı jöle gibi diye duymuştum rengi de pembemsiymiş.ama hangisi önce teşrif eder bilmiyorum, bazen hiç gelmiyomuş ikisi de, başımıza gelirse görcez son aylarda eşle birlikte olmanın doğumu tetiklediğini ben de duymuştum.benim hamileliğin 7. ayında erken doğum riski vardı rahim çok aşağı inmişti doktor o zaman yasaklamıştı.biz zaten çok uzun süredir kardeştik doktorun söylemesi bişeyi değiştirmedi yani ama baktık bebiş gelmiyor mart sonunda bile o zaman delerim yasakları affetmem

aynen benimde başta yasaklanmıştı kanamadan ötürü sonrada doktor çok dikkatli olun dedi oyüzden dikkat ettik kardeş kardeşiz hoş şuanda kardeş gibi olmak daha iyi göz zevki açısından demi ama:78::78::78:

bakalım nişanı , suyu,kılı yünü,tüyü doğumu nasıl olacak :86: başından beri doktor bize hiç yasaklamadı hoş birşey demedi bu konuyla ilgili ,bizde daha kardeş olmadıkkk ayy bende eşime laf anlatamıyorum olmaz artık olmaz artık diyor...bebişe zarar veririz diyorrrr nerdeyse ben onun peşinden koşacağımmm töbeeeeeeeeee .sırf araya soğukluk girmesin diye böyle yapıyorum çünkü bunun birde loğusalık dönemi falan var...neredeyse 2 ay falan olmayacakk...benimde korkum birbirimizden soğumak

arkadaşlar bir şey soracağım hamile olarak hepiniz tecrübelisinizdir bu konuda benim 10 gün kala adetime 2 gün boyunca kasıklarım ve belim sanki adet sancısı gibi sancımıştı. Onun bi belirti olabileceğini söylediler bir de son 3 gündür koyu sarı bi akıntım oluyor? onun sebebini anlayamadım benim günlük akıntılarım bu kadar youn değildir normalde ve rengi beyazımsı şeffaf olurdu. Bu ne demek acaba? Hamile iken böyle bir drum görülür mü acaba? hamile kalmak istiyorum da

bence de daha iyi.gül gibi geçinip gidiyoruz işte kardeş kardeş. ama doğumdan sonra galiba şöyle olcak

canım sen eşini dinle şurda çokta kalmadı zaten,azcık sabret soğukluk girmez merak etme eşin kendi söylüyomuş zaten olmaz diye.o istese sen hayır desen bi derece.bizim garipler ne yapsın bak kaç aydır kanka olduk

aslında zaararı felan olmazmışda sanırım psikoljik birşey
ben hasta olucam sanmıştım aynı onun belirtilerini gösterdi bende hatta olsamda bir rahatlasam demiştim yani bende belirtiler aynıydı adetle tek hatırladığım idrarım çok sarıydı akıntıyı ise inan hiç hatırlamıyorum süpriz bir hamilelik olunca...adetine ne kadar var peki...

eeee doğumdan sonrada 40gün diyorlar yok eşlerimize acıdım wallahi o değil ilk sefer çok acıyormuş o işi ne yapıcaz bilmiyorum:84:

bence de daha iyi.gül gibi geçinip gidiyoruz işte kardeş kardeş. ama doğumdan sonra galiba şöyle olcak

Hahaha bekliyoruz bakalım nası olacak. Bizde de çok uzun zamandır tık yok, eşim kızına ayıp olur diye yapmıyor.. Doğana kadar nası yapıldığını unutacaksın diyorum ben de

Kızlar derin mevzulara dalmışsınızBende biraz uyumuşum.Burnum bir tıkanıyor bir açılıyor:2:Ihlamur,kuşburnu içmekten gına geldi ama yine ocaga koydum kaynıyor.Bynkutluay arkadaşımız suyu gelmiş ne güzel.Bende her akıntım geldiginde suyum mu geldi diye koşup bakıyorum ama gelmiyor işte:95:

anladım çok teşekkür ederim yorum yazdığın için, beklenen adet günüm 6 mart ama bir sabırsızım ki her şeyi ona yoruyorum umarım öyledir, bu akıntı düşündürdü beni biraz işte:44:

benim de adetime 1 hafta kala acayip bel ağrım olmuştu.akıntım falan da vardı ama sarı mıydı hiç hatırlamıyorum.yani tek hatırladığım dayanılmaz bel ağrısıydı.normalde de olur ama bu farklıydı yani.inşallah sana da nasip olur canım hamilelik.Allah gönlüne göre versin.

Teşekkür ederim amin inşallah caretta, Allah sizlere de sağlıklı kolay doğumlar nasip eylesin inşallah. Bu zaman kadar gelmişsiniz

aman kendi bilir o zaman

aslında zaararı felan olmazmışda sanırım psikoljik birşey

eeee doğumdan sonrada 40gün diyorlar yok eşlerimize acıdım wallahi o değil ilk sefer çok acıyormuş o işi ne yapıcaz bilmiyorum:84:

evet işte bende onun için baya biiii kardeş kardeş olacağız zaten doğumdan sonra bebişin mutluluğu şaşkınlığı geceleri uykusuzlukkk eşim bana sen beni hepten unutursun diyorr ee o zaman bu günlerin değerini bil diyorum bende

bazen ben de acıyorum ama daha iyi işte ilk günkü heyecanla beklerler acı kısmına gelince o da kişiye göre değişiyomuş inşallah acı olmaz bizde de.

Hahaha bekliyoruz bakalım nası olacak. Bizde de çok uzun zamandır tık yok, eşim kızına ayıp olur diye yapmıyor.. Doğana kadar nası yapıldığını unutacaksın diyorum ben de

bak yine yalnız değilmişiz sweetcim, başka kardeşler de varmış bizim gibi fiyonkcum bence ne kadar geçerse geçsin unutmazlar dört gözle bekliyolar ne de olsa

canım ıhlamurdan gına geldiyse biraz da kivi ve muz ye.ben çok çabuk atlatmıştım özellikle kivi çok iyi geliyor.inşallah iyileşirsin bi an önce.

Teşekkür ederim amin inşallah caretta, Allah sizlere de sağlıklı kolay doğumlar nasip eylesin inşallah. Bu zaman kadar gelmişsiniz

amin canım inşallahhh

derin mevzulara girmişiniz ama benimde duyduğum ilişkinin normal doğumu rahatlattığı bi aksilik olmadığı sürece son dakkaya kadar yapılabiliniyo ve iyi etkiliyo :26: bizim ilişki sırasında kanama olmuştu doktor yapmicaksınız dediği halde kısa bi süre sonra dikkt ederk devam ettik çnkü cidden kötü hssttm kendmi zaten kilolardan kadınlıımı kaybetmş gibi hssdorm bide doğumdan sonra 40 gün hç olmck bari şimdi öle böle deneyn bence iice uzamasın ara

aynen canım bende bu duygularla hareket ediyorummm

aman canım hemen önlemini al gribe çevirmeden heleki son anda olmasın
amannnnnn anne baba olmak kolay değil demi amaaaaşimdiden başladık bir kucağımıza alsak ne olur acaba
ozaman kendimizi unuturuz herhalde uykusuzluktan geç kalkınca az kaldı diyorum uyu uyu böyle güzel yakında çooooooook uyursun

aman acımasın canım yaaaaaa

Ya bence kesin acıycak, kaç aydır yapmıyoz.. Uzun süre yapmayınca küçülürmüş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…