suyum geldi yada suyum geliyor haberini biz de verelim artık
sayılı gün çabuk geçer derler ama yalanmış...
slm kızlarrr.rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinn.
2.5yıllık evliyim bebek hasretiyle yanan bi anne adayıyım.
size bişi sorucaktım.ben bir çok tanıdığımdan hamile kaldımı hissetiğini duydum.kuzenim içimde bi kıpırtı oldu.gebe kaldım günü bildim dedi.bi arkadaşım ve ablam hamile kaldığım gün eşimin spermleri hiç dışarı çıkmadı hepsi içine gitti.kup kuru kalktım dedi.sizdede böle şeyler oldumu
evet yaaa inşallahh en son ben kalacağım zannımca martın sonu görünüyor benim daha 3 haftam varr
benim son 4 gün gibi görünüyor bi sürpriz olmazsa ama zaman geçmiyorki bu gece sanki heran doğuracakmışım gibi sabaha kadar elli defa uyandım artık paranoyak oldum sürekli kontrol ediyorum suyum geldimi diye sanki gelince anlamıcam hakkımızda hayırlısı tabi. en doğru hayırlı zamanda gelsinler yaradanın işine karışmamak lazım aslında
sana da kolay sağlıkla güzel doğum diliyorum canım...
k.bakmayınnn kızlarrr belki çok açık olacak ama.eşinizin spermi hep dışarı mı çıkıodu???
bende hep dışarı çıkıodaaa
benim son 4 gün gibi görünüyor bi sürpriz olmazsa ama zaman geçmiyorki bu gece sanki heran doğuracakmışım gibi sabaha kadar elli defa uyandım artık paranoyak oldum sürekli kontrol ediyorum suyum geldimi diye sanki gelince anlamıcam hakkımızda hayırlısı tabi. en doğru hayırlı zamanda gelsinler yaradanın işine karışmamak lazım aslında
sana da kolay sağlıkla güzel doğum diliyorum canım...
amiiin canım teşekkür ederimayy senin az kalmış ne güzel hayırlı zamanında gelsin inşallah bebiişerimiz..ben haftaya c.tesi annemin yanına gideceğim melekete orda daha çabuk geçer galiba zaman
bence de çabuk geçer canım hem bu mutluluğu birlikte yaşarsınız ne güzel
çok saolun kızlarrrr.banada dua etmeyi unutmayınnnallaha emanet olun
kızlarrrrrrrrrrr geçmişe bakmadan Asaely duygu arkadaşımız dün akşam duru bebişi kucağına almış epidural sezeryanla 3340gr doğmuşduru bebişde duyguda iyiymiş hepinize selam söylemiş
kıslarr dua edinnn suyum gelioıyy doğuma gidiyorrrrrrrrrrrrrummmmmmmm nolur dua edinnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrr geçmişe bakmadan Asaely duygu arkadaşımız dün akşam duru bebişi kucağına almış epidural sezeryanla 3340gr doğmuşduru bebişde duyguda iyiymiş hepinize selam söylemiş
maşallah canım bebişimize
ben çıkıyorum şimdi kontrolümüz var çatı muaynemiz yapılcak inş.güzel haberlerle döneriz..
günaydın heyecanlı anneler :) ben çok heyecanlıyım da
perşembe sezeryan oluyorum, sona geldiğime inanamıyorum. her bitiş bir başlangıç ama
ben çooook korkuyorum yaaa
geçmiş olsun canım idrardaki mikrop geçer inş en kısa zamandagünaydın kızlarrrrbugün doğum yapacak annelere Allahım kolaylıklar versinnnn inşallahhh...dün bizimde kontrolümüz vardı,oğluşum,suyum iyiymiş şükür nst de normal sancım falan çıkmadı...ama idrar tahlilinde idrarda azıcık bir mikrop çıktı onuda günde 3 litre suyla atabilirmişim iyiyde zaten karnmın içi gerim gerim geriliyor nasıl içeceğim ben o suyu yaaaa
hayır olsun perilievcimDün gece rüyamda bebeğim doğmuş.. ama gerisi pek iç açıcı değildi rüyanınhiç anlatmayım.. çok moralsiz uyandım bugün.. hayır olsun..
sizler nasılsınız kızlar?
kıslarr dua edinnn suyum gelioıyy doğuma gidiyorrrrrrrrrrrrrummmmmmmm nolur dua edinnnnnnnnnnnn
offfffffff demi ama hoş bana ne oluyorsa haftam daha geride ileride olanları düşünemiyırum bilesuyum geldi yada suyum geliyor haberini biz de verelim artık
sayılı gün çabuk geçer derler ama yalanmış...
bende farkında değilim çünkü hamile olmam bana büyük süpriz olmuştu zaten hiçbir şeye dikkat etmedim oyüzden inşş seninde bebişin olur ve sağlıkla kucağına alırsınslm kızlarrr.rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinn.
2.5yıllık evliyim bebek hasretiyle yanan bi anne adayıyım.
size bişi sorucaktım.ben bir çok tanıdığımdan hamile kaldımı hissetiğini duydum.kuzenim içimde bi kıpırtı oldu.gebe kaldım günü bildim dedi.bi arkadaşım ve ablam hamile kaldığım gün eşimin spermleri hiç dışarı çıkmadı hepsi içine gitti.kup kuru kalktım dedi.sizdede böle şeyler oldumu
ayy hadi güzel haberlerle dönersin mervecimmaşallah canım bebişimize
ben çıkıyorum şimdi kontrolümüz var çatı muaynemiz yapılcak inş.güzel haberlerle döneriz..
geçmiş olsun canım idrardaki mikrop geçer inş en kısa zamanda
daha mart gelmeden bebişler doğuyor sanırım martın sonuna kadar kimsecikler kalmıcak gibi geldi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?