2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarrr.rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinn.

2.5yıllık evliyim bebek hasretiyle yanan bi anne adayıyım.

size bişi sorucaktım.ben bir çok tanıdığımdan hamile kaldımı hissetiğini duydum.kuzenim içimde bi kıpırtı oldu.gebe kaldım günü bildim dedi.bi arkadaşım ve ablam hamile kaldığım gün eşimin spermleri hiç dışarı çıkmadı hepsi içine gitti.kup kuru kalktım dedi.sizdede böle şeyler oldumu

suyum geldi yada suyum geliyor haberini biz de verelim artık
sayılı gün çabuk geçer derler ama yalanmış...

evet yaaa inşallahh en son ben kalacağım zannımca martın sonu görünüyor benim daha 3 haftam varr

inşallah Allahım en kısa zamanda sizede bebek nasip eder..bende hiçbirşey olmadı hiç hissetmedim bu kişiden kişiye değişiyordur belki

k.bakmayınnn kızlarrr belki çok açık olacak ama.eşinizin spermi hep dışarı mı çıkıodu???

bende hep dışarı çıkıodaaa

k.bakmayınnn kızlarrr belki çok açık olacak ama.eşinizin spermi hep dışarı mı çıkıodu???

bende hep dışarı çıkıodaaa

ben de bu kanuda yorum yapamıcam çünkü hiç beklemediğim bi anda hamile kaldım ne hamile kaldığımı anladım ne de belirti hissettim. inş Allah en kısa sürede hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip etsin.
sana tek tavsiyem ben hamile kalana dek okadar çok kafama kadardımki bu ay oldumu olacakmı elimde sürekli gebelik testi olurdu sonra bu düşünceden uzaklaştım sakinledim akışına bıraktım doktorum tedaviye başlıcaz olmaz dediği bi anda hamile olduğumu öğrendim. hakkında hayırlısını dile ve belki birazda sabır

amiiin canım teşekkür ederim ayy senin az kalmış ne güzel hayırlı zamanında gelsin inşallah bebiişerimiz..ben haftaya c.tesi annemin yanına gideceğim melekete orda daha çabuk geçer galiba zaman

amiiin canım teşekkür ederim ayy senin az kalmış ne güzel hayırlı zamanında gelsin inşallah bebiişerimiz..ben haftaya c.tesi annemin yanına gideceğim melekete orda daha çabuk geçer galiba zaman

bence de çabuk geçer canım hem bu mutluluğu birlikte yaşarsınız ne güzel

kızlarrrrrrrrrrr geçmişe bakmadan Asaely duygu arkadaşımız dün akşam duru bebişi kucağına almış epidural sezeryanla 3340gr doğmuş duru bebişde duyguda iyiymiş hepinize selam söylemiş

kızlarrrrrrrrrrr geçmişe bakmadan Asaely duygu arkadaşımız dün akşam duru bebişi kucağına almış epidural sezeryanla 3340gr doğmuş duru bebişde duyguda iyiymiş hepinize selam söylemiş

maşallah canım bebişimize
ben çıkıyorum şimdi kontrolümüz var çatı muaynemiz yapılcak inş.güzel haberlerle döneriz..

bende yeni girdim topiğe, asaelyi sormak için mesaj yazcaktım tam telefonu var mı diye.çok şükür doğmuş bebiş maşallah. darısı başımıza

ben çıkıyorum şimdi kontrolümüz var çatı muaynemiz yapılcak inş.güzel haberlerle döneriz..

canım inşallah iyi geçer muayene.dönüşte iyi haberleri vermeyi unutma :80:

günaydın heyecanlı anneler :) ben çok heyecanlıyım da
perşembe sezeryan oluyorum, sona geldiğime inanamıyorum. her bitiş bir başlangıç ama
ben çooook korkuyorum yaaa
mart bebişi olcak senin bebiş ne güzel canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
geçmiş olsun canım idrardaki mikrop geçer inş en kısa zamanda
Dün gece rüyamda bebeğim doğmuş.. ama gerisi pek iç açıcı değildi rüyanın hiç anlatmayım.. çok moralsiz uyandım bugün.. hayır olsun..

sizler nasılsınız kızlar?
hayır olsun perilievcim
kıslarr dua edinnn suyum gelioıyy doğuma gidiyorrrrrrrrrrrrrummmmmmmm nolur dua edinnnnnnnnnnnn
dualarımızı seninle canım bebişini bugün kucağına alırsın sende artık
suyum geldi yada suyum geliyor haberini biz de verelim artık
sayılı gün çabuk geçer derler ama yalanmış...
offfffffff demi ama hoş bana ne oluyorsa haftam daha geride ileride olanları düşünemiyırum bile
bende farkında değilim çünkü hamile olmam bana büyük süpriz olmuştu zaten hiçbir şeye dikkat etmedim oyüzden inşş seninde bebişin olur ve sağlıkla kucağına alırsın
ayy hadi güzel haberlerle dönersin mervecim

maşallah duru bebişeduygununda bebişinde iyi olmasına sevindim....Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin inş...

hayırlı haftasonları kızlar....:80:

ayy ne güzellll yaaa bebişine kavuştu Allahım sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallahhh

iyi haberlerle gel inşallahhh canımmm

geçmiş olsun canım idrardaki mikrop geçer inş en kısa zamanda

sağol canımm inşallah ...

daha mart gelmeden bebişler doğuyor sanırım martın sonuna kadar kimsecikler kalmıcak gibi geldi kızlar

Canım benim, Duygu da savdı sırasını, umarım güzel geçmiştir sezaryen de. Maşallah Duru bebeğe Çok sevindim!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…