daha mart gelmeden bebişler doğuyor sanırım martın sonuna kadar kimsecikler kalmıcak gibi geldi kızlar
daha mart gelmeden bebişler doğuyor sanırım martın sonuna kadar kimsecikler kalmıcak gibi geldi kızlar
Amaaan sağlıkla doğsunlar da Mart sonunda da bebek bakımı konuşuyor oluruz inşallah..Ben burdan kopabileceğimi sanmiyorum, çok yazamıyorum, çünkü hala, evet hala çalışıyorum. Gerçi biligisayar başı işim ama 1 hafta daha devam edicem sanırım, sonrasında doğurmazsam daha sık burda olurum.
günaydın kızlarrrrbugün doğum yapacak annelere Allahım kolaylıklar versinnnn inşallahhh...dün bizimde kontrolümüz vardı,oğluşum,suyum iyiymiş şükür nst de normal sancım falan çıkmadı...ama idrar tahlilinde idrarda azıcık bir mikrop çıktı onuda günde 3 litre suyla atabilirmişim iyiyde zaten karnmın içi gerim gerim geriliyor nasıl içeceğim ben o suyu yaaaa
geçmiş olsun kızlar..........günaydın...günaydın...
hatice,azize gözünüz aydın..darısı başımıza...
eylül saat 3de daha ayaktaydın..ve işe gidecektik galiba...allah kolaylık versin:18:
bir haftadır evdeyim hava şartları bizi mahvetti,üstüne üşüttümde..oğlanda hasta ev revir gibi..1haftaya iyileşmem lazım:2:
kıslarr dua edinnn suyum gelioıyy doğuma gidiyorrrrrrrrrrrrrummmmmmmm nolur dua edinnnnnnnnnnnn
ben ben ben mart sonu hatta nisana falanda sarkar gibime geliyorr
Canım benim, Duygu da savdı sırasını, umarım güzel geçmiştir sezaryen de. Maşallah Duru bebeğeÇok sevindim!!!!!
ben ben ben mart sonu hatta nisana falanda sarkar gibime geliyorr
bende sona kalırım diyordum hoş normal olsaydı kesin kalırdım zaten martın sonuydu doğum bende girerim doğum yapsamda gibi geliyor belki ilk başlarda zor olur gelen gidenden ama kimler doğum yaptı çok merak ederim yaniiiiAmaaan sağlıkla doğsunlar da Mart sonunda da bebek bakımı konuşuyor oluruz inşallah..Ben burdan kopabileceğimi sanmiyorum, çok yazamıyorum, çünkü hala, evet hala çalışıyorum. Gerçi biligisayar başı işim ama 1 hafta daha devam edicem sanırım, sonrasında doğurmazsam daha sık burda olurum.
canım maşallah sana hala çalışıyormuşsun.ne kadar bilgisayar başı olsa da son aylar da evde olmak daha bi başka rahatlık açısından.o zaman kısmetse haftaya daha sık bekliyoruz seni.zaten azıcık kişi kaldık şurda
martı görelim de sonunu görür müyüz Allah bilir.ben de heyecan yapıyorum erken olur mu diye ama kıvırcık gibi en sona kalıcam diye de düşünüyorum. bu ne yaman çelişki
geçmiş olsun kızlar..........
Allah yardımcın olsun canım kolay bir doğum olur inş...
aynennn:13::13:
bende sona kalırım diyordum hoş normal olsaydı kesin kalırdım zaten martın sonuydu doğum bende girerim doğum yapsamda gibi geliyor belki ilk başlarda zor olur gelen gidenden ama kimler doğum yaptı çok merak ederim yaniiii
teşekkür ederim canım
:81:
evet benimde şimdilik normal doğuma göre çatı muayenesi yapılmadı daaha...
kızlar yaa benim bebişin kafası 2 hafta önden gidiyor bir sorun yoktur dimi ya aklıma kötü kötü şeyler geliyor..bu arada bacacıkları da uzunmuşşş,kilosu zaten tombikkk nasıl birşey çıkacak merak ediyorum yaaaaaaaaa haftam daha 36 bebişin kilosu 3.5 kg olmuşşş :97:
Canım yok evde çalışıyorum, pijama-terlik-bilgisayar:)))) Ama yine de zor oluyor artık, data analizi yapıyorum, doğurmadan yetiştirmeye söz verdiğim şeyler var. Bizim çocuk klavye sesiyle huzur bulucak sanırım, bütün hamileliğim boyunca bunu dinledi:))))
ohh iyiymiş o zaman.bende bütün gün aynı durumdayım pijama-terlik-bilgisayar ama iş falan yapmıyorum nette fink atıyorumsana kolay gelsin canım inşallah biter bi an önce işlerin.klavye sesine alışık olması da iyi, doğumdan sonra huysuzlanırsa alırsın kucağına bize yazarsın hem o rahat eder hem de biz
kızlar benim kızımında kemik yapısı ince. usgde hep 2 hafta önden giderdi. doğduğunda 3500 gramdı. ama şuanda zayıf bir bebek 7 aylık oldu 7 kilo civarı. anne karnında düşük kilolu bebekler dünyaya geldiklerinde çok çabuk toparlıyorlar. kimiside benim kızım gibi anne karnında yiyip, dünyaya tok geliyor.
sağlık herşeyden önemlidir.
canım sen kafana takma biizimkide 2 hafta önde çıkıyor hoş son haftada kilo almamış pek ama sanırım uzun boylu genetik yapıyla alakası var bu durumun birde şekerden dolayı kilolu olurmuş bebekler
kızlar benim kızımında kemik yapısı ince. usgde hep 2 hafta önden giderdi. doğduğunda 3500 gramdı. ama şuanda zayıf bir bebek 7 aylık oldu 7 kilo civarı. anne karnında düşük kilolu bebekler dünyaya geldiklerinde çok çabuk toparlıyorlar. kimiside benim kızım gibi anne karnında yiyip, dünyaya tok geliyor.
sağlık herşeyden önemlidir.
şekerim yokki benim...bende uzunum eşimde uzun eşim 5.5 kg doğmuş galiba ona çekti...son haftalarda kilo alımı durur diyorlar...
benimkide tok gelecek galibaaemsin beni yaa bol bol tok gelmesinn
senin bebiş eşine çekmiş canım ozamanmaşallah maşallahhh bebişine
aynıyız carettacım :
benimkide tok gelecek galibaaemsin beni yaa bol bol tok gelmesinn
nasılda doğuruyorlarmış değilmi şimdi hayatta normal doğum yapmazlarrr 5.5kg olsa bebişler suyu normal su gibi diyorlar birde nişan gelipde suyu gelmeyenler var canım ayyy şu suyu bende merak ediyorum suyum gelllllllllllllllayyy kayınvalidem birde normal doğurmuş bu 5.5kg bişey daha soracaktım ya kızlarr bu su gelmesi nişandan öncemi oluyor nişandan sonramı:26: birde bu suyun rengi ne renk oluyor pembe gibi diye duymuştumm:44: ,birde bu son ayda eşlerimizle kardeş moduna mı geçeceğiz doğumu tetikkler diye duymuştum ben...
yaşasın ptbevet canım aynıyız.ikimizi topiğin demirbaşı ilan ediyorumyaşasın PTB (pijama,terlik,bilgisayar)
merak etme canım bol bol emer inşalah.sağlıklı olsun yeter ki.
merak etme canım bol bol emer inşalah.sağlıklı olsun yeter ki.
nasılda doğuruyorlarmış değilmi şimdi hayatta normal doğum yapmazlarrr 5.5kg olsa bebişler suyu normal su gibi diyorlar birde nişan gelipde suyu gelmeyenler var canım ayyy şu suyu bende merak ediyorum suyum gelllllllllllllll
yaşasın ptb
inşallahh yaa...
bende eşime diyorum ki eğer sezeryan olursam ayılınca bana bebişimi göster sağlıklı de sonra tekrar uyursam uyuyayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?