2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğduktan sonra bi an önce toplayıp kendimizi hiç o pasaklı anne moduna girmememz lazım ama nasııı

şımartma şimdiden şımartma
ayyy şımartmam inş hep şımartmam diyordum ama kucağıma alınca nasıl bir moda giricem hiç bilmiyorum

doğduktan sonra bi an önce toplayıp kendimizi hiç o pasaklı anne moduna girmememz lazım ama nasııı

aynen yaaa benim planlarım var imajımı değiştireceğim saçlarımı sarıya boyatacaktım hamilelik girdi araya boyatamadım kırkım çıksın ilk işim ooo kilolarıda 40 çıkınca yürüyüşe başlarsak çabuçak veririz gibime geliyor zaten büyük çoğunluğunu dikkat edersek eğer 40 çıkana kadar veririz

kızlarr ben çıkıyorum şimdilik belim çok ağrıdı hoşçakalın öpüyorum hepinizi

Ya bence kesin acıycak, kaç aydır yapmıyoz.. Uzun süre yapmayınca küçülürmüş ya

o acıması emzirirken kuruluk oluyomuş bazılarından ondan dolayı doğumdan sonra acıyomuş ama krem filan iş görür bence

ohoo benim ne planlarım var ama bakalım ne kadarı faliete giricek dikkat et kendine

ayyy şımartmam inş hep şımartmam diyordum ama kucağıma alınca nasıl bir moda giricem hiç bilmiyorum

oyuncakları olucas o bi gerçek ne kdr yapmicaz desekte

kızlar bana da müsaade biraz iş yapayım yapıştım bilgisayara.hoşçakalıııınn:80:

Hoşçakalııınnn

ben boyamı aldım bile hemen boyıcam doğurup eve geliyimbiraz zaaman geçincede röfle yaptırcam

ben boyamı aldım bile hemen boyıcam doğurup eve geliyimbiraz zaaman geçincede röfle yaptırcam

Emzirirken saç boyayabiliyor muyuz? Ya ben de saçımı kestirmiştim yaz başında, şimdi omuz hizasına ancak geldi. Yazın çok rahattı da, şimdi de uzun saçlarımı çok özlüyorum.. Saç uzatma tekniklerini deniycem doğurunca. Benim saçlarımın uç kısımları mordu eskiden, uzasın yine mor yapıcam

bu ne sabırsızlık. hastane doğurduktan sonra tualete gidip boyamada
ee 2renk saçla geziyorum saçımı öyle görünce sinir oluyorum hemen kendi rengine boyamam lazım çekidüzen vermem lazım kilo almadım bu yönden sıkıntım yok aama saç yönünden var

ayy canım doktor bana hamileyken bile boyayabilirsin dedi ama ben boyamadım artık emzirirken boyarım yaa 1.5yaşına kadar emerse napıcamuzat canım uzun saç güzel duruyor seviyorum aama bakımıda bir okadar zor...

kıslarr dua edinnn suyum gelioıyy doğuma gidiyorrrrrrrrrrrrrummmmmmmm nolur dua edinnnnnnnnnnnn

canim haydi hayirlisi olsun hakkinizda.

iliski sonrasi poponun altina bir yastik koyup bir sure ayaklarin karnina cekili sekilde bekle. bu sayede spermler iceride daha uzun kalirlar.

kızlarrrrrrrrrrr geçmişe bakmadan Asaely duygu arkadaşımız dün akşam duru bebişi kucağına almış epidural sezeryanla 3340gr doğmuş duru bebişde duyguda iyiymiş hepinize selam söylemiş

oy masallah, allah nali babali buyutmek nasip etsin insallah. darisi saglikla huzurla bizlere insallah.

maşallah canım bebişimize
ben çıkıyorum şimdi kontrolümüz var çatı muaynemiz yapılcak inş.güzel haberlerle döneriz..

guzel haberlerle don insallah canim.

eeee doğumdan sonrada 40gün diyorlar yok eşlerimize acıdım wallahi o değil ilk sefer çok acıyormuş o işi ne yapıcaz bilmiyorum:84:

ben bir jel kullaniyorum bende ki darlik probleminden oturu. sizlerde doktorunuza danisarak oyle bir jel alip kullanabilirsiniz.

ya asely ve burcukutlu ıcın cok sevındım asely kavusmus bebegıne ama burcucum daha sancı cekıyordur herhalde yada sezaryene almıslardır 2 sınede bebeklerınle mutlu bı hayat gecırırler ınsallah...

kızlaaaaaaar. maşallah doğuranlara darısı bize inşallah. ya kaynanam geldi normal doğumun ne kadar zor olduğundan bahsetti psikolojim bozuldu. zaten panik atak var bende. çok korkuyorum artık yaaa. biride geldi sezeryan çok kötü diye bahsetti. ya bu çocuk nasıl çıkacak başka yöntemmi var sanki. insan biraz rahatlatır yaaa.

ya asely ve burcukutlu ıcın cok sevındım asely kavusmus bebegıne ama burcucum daha sancı cekıyordur herhalde yada sezaryene almıslardır 2 sınede bebeklerınle mutlu bı hayat gecırırler ınsallah...

kutluları karıştırdın, bynkutluay ın suyu gelmişti.. burcukutlu burada di mi?

ya bide tutturmuş doğuma kadar bizde kalsın diye. doğumdan sonrada orda kalacakmışım deliririm kesin yaaa. artık doğuma kadar doğum hikayeleriyle bunalıma sokarlar.zaten onu yanımda bile götürmek istemiyorum. bide orda kalacakmışım. ya 9 ay ne çektim tek başıma kaldım bir gün gelip bişey yaptılar sanki. şimdi doğum yaklaştı sürekli geliyor 2 haftadır. bu zamana kadar o kadar hastalık çektim neler çektim. bu ne şimdi yaaa.

ben sezaryanım cnm hiiçç korkma ben 2tane doğum yaptımm zor olsa 2yi doğururmuydumm sen kimseye inanma rabbm kolay doğumlar naisp etsin hepinize

Pff. Senin annen neredeyd, başka şehirde mi?

ben sezaryanım cnm hiiçç korkma ben 2tane doğum yaptımm zor olsa 2yi doğururmuydumm sen kimseye inanma rabbm kolay doğumlar naisp etsin hepinize
çok sağol canım inan içimi rahatlattın yaaa.amin canım inşallah
Pff. Senin annen neredeyd, başka şehirde mi?

canım annemde burda. biz eşimle konuşmuştuk doğuma kadarda doğumdan sonrada annemlerde kalacaktım. babam hasta annem gelemiyor. yerimi bile hazırlamış annem. annemde kalacağımı duyunca şimdi kadın gitmiyor sürekli geliyor.eşimede dedimki hani annemlerde kalacaktım öyle konuşmuştuk yok diyor. ya aklına giriyor yaaa.

kızlar azizeden haber varmı
yok malesef
canım sıkma canını hergüzel şeyin bir zorluğu elbette vardır
kutluları karıştırdın, bynkutluay ın suyu gelmişti.. burcukutlu burada di mi?

evet

Ha evet hatırladım ya.. Sen de madem doğumdan sonra hastaneden direk annenlere geçersin, şimdiden söyle kayınvalidene.. Doğumdan sonra benim yerim hazır zaten diye. Ayh böyle uyuzluğuna hareket eden kayınvalideler de insanın tepesini attırıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…