inşallah gelcek cnm
ahhh canıımmm
çok ilginç yanlşışlık olmuş
tüm yurtta da duyulması sizin açınızdan biraz tahlihsizlikmş
konuşmadık
tatlım
yaaa o ara takmam şööle 20-25 gün
sonra takarım takcaksamda
ayyy cnm hadi hayırlısı bir avazda al bebişini kucağına
sağlıcakla analı babalı büyütsün
inşaah en kısa zamanda kalırsın hamiş
ben hatırlamadm cnm
pardon cnm
geldim hemen nete girip geçmişe daldım
meraklı ben.
damla teyzesi beliş kızım pek bir iyiydi
100 gr alıp 3000
bu hafta dikkat etmiştik işe yaramış
perşembe yine gideceğiz
sen nasılsın tatlım?
sanırım pazartesi senin de kontrol var dimi?
ya kaynanalık hastalığı die bişey mi var acaba?
normal kadınlar kaynana olunca mutasyopna uğruyorlar
merhaba arkadaşlar
ben doumplebump ın kızkardeşiyim. size haber vermek istedim. bebeğimiz bu sabah doğdu:))
gece 2 de suyu geldi hemen hasteneye gittik sabaha karşıda nişanı geldi. 10.10 da bebeğimiz doğdu.sezeryanla doğdu
hepinize hayırlı doğumlar
merhaba arkadaşlar
ben doumplebump ın kızkardeşiyim. size haber vermek istedim. bebeğimiz bu sabah doğdu:))
gece 2 de suyu geldi hemen hasteneye gittik sabaha karşıda nişanı geldi. 10.10 da bebeğimiz doğdu.sezeryanla doğdu
hepinize hayırlı doğumlar
Maşallah canım Beliz hanıma
maşallah canım beliz hanıma
bizde bugün kontroldeydik çatı muaynesi yapıcaktı sözde haftaya bıraktı doktorumuz bende o kadar hazırlanmıştım
neyse oğluşun gelmeye hiççç niyeti yokmuş suyu filan herşeyi çok iyi dedi nst de yine sancı ve kasılma vardı her zaman ki gibi ama bunlar normal artık doğum hazırlığı dedi doktorumuz ve suyun nişanın gelmediği sürece korkma bu kasılmalar ve ağrılar normal bide bebeğin hareketleri yavaşlarsa ara hemen dedi ağrılar zaten kendini belli eder doğum ağrısı olduğunu kendin anlıycaksın dedi çok tırstım ya:18:
canım sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun bebiş
gözüaydın dileklerimizi iletin
teşekkürler teyzesi
benimde haftaya yapacak çatı kontrolünü
ayyy aman annesi
dursun dahaoğluşuna
selam kızlarbir türlü foruma girmeye fırsat bulamıyorum kızım çok huysuz sezeryanla doğum yaptığım için kendime gelemedim hala sancım çok oluyor minik yağmur ada perşembe saat 13:30 da doğdu 3030gr 51 cm sağlığımız çok iyi yalnız göğüslerim yara oldu o kadar krem sürmeme rağmen ağlayarak emziriyorum dua edin bana annişler bir an önce iyileşeyim
ahucum doğsun istiyorum doktor tehlike yok artık diyincekadın bugün diyo ki yalancı çoban hikayesine döndü sizinki gerçekten gelince bizde ona inanmıycaz dio
selam kızlarbir türlü foruma girmeye fırsat bulamıyorum kızım çok huysuz sezeryanla doğum yaptığım için kendime gelemedim hala sancım çok oluyor minik yağmur ada perşembe saat 13:30 da doğdu 3030gr 51 cm sağlığımız çok iyi yalnız göğüslerim yara oldu o kadar krem sürmeme rağmen ağlayarak emziriyorum dua edin bana annişler bir an önce iyileşeyim
tatlım allah analı babalı büyüsün bende cok cektim memelerden yaa allah şifa versin size
KızLarrrrrrrrrrrrr ben geLdimmmmmmmmmen son doğum yapmadan bir kaç gün önce girebiLmiştim umarım herkes iyidir neler oldu kimler doğurdu çok merak ediyorum bir an önce geçmişi okumak istiyorum ama ondan önce biricik oğLumun fotoLarını face e yukLemem lazım
KızLarrrrrrrrrrrrr ben geLdimmmmmmmmmen son doğum yapmadan bir kaç gün önce girebiLmiştim umarım herkes iyidir neler oldu kimler doğurdu çok merak ediyorum bir an önce geçmişi okumak istiyorum ama ondan önce biricik oğLumun fotoLarını face e yukLemem lazım
hoşgeldin canım merak etmiştik seni oğluşun nasıl sen nasılsın face e istek gönderdim merve duman oğluşun çok tatlı maşallah profil resmini gördüm
Gözün aydın canım darısı başımıza ne tatlıdır kimbilir :))
HoşbuLdum canımmm şimdi kabuL ettim ark talebini :) oğLuşum şuan çok iyi ama doğduktan sonraki 4 gun neLer yaşadım bir biLseniz neLer çektim ama çok şükür artık herşey yoLunda kuzum şuan yanımda mışıL mışıL uyuyorrr
önce eşime sonra kuzuma kavusacagım tarihe kavustum kızlar cok mutlu heyecanlı karmasık duygular icersindeyim kısmetse martın 2sinde yani bu carsamba günü kızımıza kavusuyoruz biz de
bugünü saymazsak dolu dolu üc günümüz var sadece RAbbim hayırlısıyla kavustursun
epidrual sezeryan olacak kuzucugum dönmedigi icin kendisi pek ehli keyif dogum pozisyonuyla uzak yakın alakası yok rahatını bozmaya da niyeti olmayınca günümüzü aldık cok sükür
hep normal dogum hayal etmiştim ama kısmet böyleymiş
simdi tek bişey var aklımda gönlümde
sagsalim kızıma kavusmak
vuslatın esiginde olmak bile harkulade bir duygu
RAbbim hepimize nasip etsin insallah hayırlısıyla
azizecim kuzusuna kavusmustur
bayankutluay da ne mutlu darısı hepimize
dogum yapanları tebrik ediyorum canı gönülden
HoşbuLdum canımmm şimdi kabuL ettim ark talebini :) oğLuşum şuan çok iyi ama doğduktan sonraki 4 gun neLer yaşadım bir biLseniz neLer çektim ama çok şükür artık herşey yoLunda kuzum şuan yanımda mışıL mışıL uyuyorrr
ayyy kıyamam nasılda mis kokuyodur obişeyler olduğu belli zaten canım benim bu kadar zaman illa kiuğrardın sen buraya neyse hepsi geçmiş nasılsa hikayeni eklersinde okuruz artık
gözünaydın cnm
hoşgeldin
.
ömer kuzeye de maşallah cnm
allah analı babalı güzel uzun bir ömür versin
Hoşgeldiin, bende geçmişi okumadan önce son sayfayı açtığımda senin yazını gördüm, sağlıkla huzurla büyüt bebişini inş. Analı babalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?