2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım beliz hanıma
bizde bugün kontroldeydik çatı muaynesi yapıcaktı sözde haftaya bıraktı doktorumuz bende o kadar hazırlanmıştım
neyse oğluşun gelmeye hiççç niyeti yokmuş suyu filan herşeyi çok iyi dedi nst de yine sancı ve kasılma vardı her zaman ki gibi ama bunlar normal artık doğum hazırlığı dedi doktorumuz ve suyun nişanın gelmediği sürece korkma bu kasılmalar ve ağrılar normal bide bebeğin hareketleri yavaşlarsa ara hemen dedi ağrılar zaten kendini belli eder doğum ağrısı olduğunu kendin anlıycaksın dedi çok tırstım ya:18:

Saol canım. Çoooook tebrik ettiğimizi, iyi dileklerimizi ilet doublebumpa!!!!!! Allah uzun ömürler versin, analı babalı büyütsün

canım sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun bebiş
gözüaydın dileklerimizi iletin

Maşallah canım Beliz hanıma

teşekkürler teyzesi

benimde haftaya yapacak çatı kontrolünü
ayyy aman annesi
dursun daha oğluşuna

ahucum doğsun istiyorum doktor tehlike yok artık diyince kadın bugün diyo ki yalancı çoban hikayesine döndü sizinki gerçekten gelince bizde ona inanmıycaz dio

selam kızlar bir türlü foruma girmeye fırsat bulamıyorum kızım çok huysuz sezeryanla doğum yaptığım için kendime gelemedim hala sancım çok oluyor minik yağmur ada perşembe saat 13:30 da doğdu 3030gr 51 cm sağlığımız çok iyi yalnız göğüslerim yara oldu o kadar krem sürmeme rağmen ağlayarak emziriyorum dua edin bana annişler bir an önce iyileşeyim

tatlım allah analı babalı büyüsün bende cok cektim memelerden yaa allah şifa versin size

ahucum doğsun istiyorum doktor tehlike yok artık diyince kadın bugün diyo ki yalancı çoban hikayesine döndü sizinki gerçekten gelince bizde ona inanmıycaz dio

canım ne kadar dursa o kadar iyi
iç organlarına fln son rutuşlarını yapsın.
sarılık riski daha azalıor yada hafif atlatıyor
1 hafta daha sabret anneciği

hoşgeldin cnm

kızına
canım allah analı babalı sağlıklı bir ömür versin
dualarım seninle, en kısa zamanda iyileşirsin inşallah
göğüsucu kullansan belki rahatlatır mı acaba:26:

tatlım allah analı babalı büyüsün bende cok cektim memelerden yaa allah şifa versin size

doğuran annişlere Allah kolaylık versinn cidden emzirmek çok korkutuyo benide :18::18::18:

KızLarrrrrrrrrrrrr ben geLdimmmmmmmmm en son doğum yapmadan bir kaç gün önce girebiLmiştim umarım herkes iyidir neler oldu kimler doğurdu çok merak ediyorum bir an önce geçmişi okumak istiyorum ama ondan önce biricik oğLumun fotoLarını face e yukLemem lazım

hoşgeldin canım merak etmiştik seni oğluşun nasıl sen nasılsın face e istek gönderdim merve duman oğluşun çok tatlı maşallah profil resmini gördüm

Gözün aydın canım darısı başımıza ne tatlıdır kimbilir :))

hoşgeldin canım merak etmiştik seni oğluşun nasıl sen nasılsın face e istek gönderdim merve duman oğluşun çok tatlı maşallah profil resmini gördüm

HoşbuLdum canımmm şimdi kabuL ettim ark talebini :) oğLuşum şuan çok iyi ama doğduktan sonraki 4 gun neLer yaşadım bir biLseniz neLer çektim ama çok şükür artık herşey yoLunda kuzum şuan yanımda mışıL mışıL uyuyorrr

ayyy kıyamam nasılda mis kokuyodur o bişeyler olduğu belli zaten canım benim bu kadar zaman illa kiuğrardın sen buraya neyse hepsi geçmiş nasılsa hikayeni eklersinde okuruz artık

gözünaydın cnm

hoşgeldin
.

ömer kuzeye de maşallah cnm

allah analı babalı güzel uzun bir ömür versin

Hoşgeldiin, bende geçmişi okumadan önce son sayfayı açtığımda senin yazını gördüm, sağlıkla huzurla büyüt bebişini inş. Analı babalı...

İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini canım

Ay inşallah çabuk geçer ya, şimdi de sürüyor musun? Garmastan belki daha çok işe yarıyordur kozmetik olanlardan, doktor bana onu sür demişti ya doğumdan sonra..

Çok şükür kuzun sağlıklı olsun da, gözün aydın yine de, darısı başımıza

canım hosgeldınnn

merk edıodum nbende senı cok

cok sevındım ii olmanıza Allahım melegınle sızıe cok guzl uzun saglıklı ömurler nasıp etsınnn cnmm

face eklı degılz bız talep yollarım bırtanecıgının resımlerıne bakım :))selda akpinar çelebi

ayy neguzel yaa kavustun ogluna darısı bızlerın basına

Son düzenleme:
ayyy kıyamam nasılda mis kokuyodur o bişeyler olduğu belli zaten canım benim bu kadar zaman illa kiuğrardın sen buraya neyse hepsi geçmiş nasılsa hikayeni eklersinde okuruz artık

Tabi canım en kısa zamanda ekleyeceğim :)

gözünaydın cnm

hoşgeldin
.

ömer kuzeye de maşallah cnm

allah analı babalı güzel uzun bir ömür versin

Çok teşekkürLer canım :)

Hoşgeldiin, bende geçmişi okumadan önce son sayfayı açtığımda senin yazını gördüm, sağlıkla huzurla büyüt bebişini inş. Analı babalı...

Aminnnnnn hepimiz bebekLerimizi anaLı babaLı sağLıkLa büyüteLim

Cok sevidim canım gozun aydın analı babalı buyusun. Hosgeldin minik Kuzey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…