Çok şükür kuzun sağlıklı olsun da, gözün aydın yine de, darısı başımıza
canım hosgeldınnn
merk edıodum nbende senı cok
cok sevındım ii olmanıza Allahım melegınle sızıe cok guzl uzun saglıklı ömurler nasıp etsınnn cnmm
face eklı degılz bız talep yollarım bırtanecıgının resımlerıne bakım :))selda akpinar çelebi
ayy neguzel yaa kavustun ogluna darısı bızlerın basına
Cok sevidim canım gozun aydın analı babalı buyusun. Hosgeldin minik Kuzey.
Amin canım hepinizi Allahım sağLıkLa kurtarsın
kabuL ettim canım.. bende sizi çok merak ediyordum ama bebeğimle uğraşmaktan vs pc açamadım ama artık iyiyiz oğlumla bol bol gireriz :)
önce eşime sonra kuzuma kavusacagım tarihe kavustum kızlar cok mutlu heyecanlı karmasık duygular icersindeyim kısmetse martın 2sinde yani bu carsamba günü kızımıza kavusuyoruz biz de
bugünü saymazsak dolu dolu üc günümüz var sadece RAbbim hayırlısıyla kavustursun
epidrual sezeryan olacak kuzucugum dönmedigi icin kendisi pek ehli keyif dogum pozisyonuyla uzak yakın alakası yok rahatını bozmaya da niyeti olmayınca günümüzü aldık cok sükür
hep normal dogum hayal etmiştim ama kısmet böyleymiş
simdi tek bişey var aklımda gönlümde
sagsalim kızıma kavusmak
vuslatın esiginde olmak bile harkulade bir duygu
RAbbim hepimize nasip etsin insallah hayırlısıyla
azizecim kuzusuna kavusmustur
bayankutluay da ne mutlu darısı hepimize
dogum yapanları tebrik ediyorum canı gönülden
KızLarrrrrrrrrrrrr ben geLdimmmmmmmmmen son doğum yapmadan bir kaç gün önce girebiLmiştim umarım herkes iyidir neler oldu kimler doğurdu çok merak ediyorum bir an önce geçmişi okumak istiyorum ama ondan önce biricik oğLumun fotoLarını face e yukLemem lazım
oyy maşallah belizeinşallah gelcek cnm
ahhh canıımmm
çok ilginç yanlşışlık olmuş
tüm yurtta da duyulması sizin açınızdan biraz tahlihsizlikmş
konuşmadık
tatlım
yaaa o ara takmam şööle 20-25 gün
sonra takarım takcaksamda
ayyy cnm hadi hayırlısı bir avazda al bebişini kucağına
sağlıcakla analı babalı büyütsün
inşaah en kısa zamanda kalırsın hamiş
ben hatırlamadm cnm
pardon cnm
geldim hemen nete girip geçmişe daldım
meraklı ben.
damla teyzesi beliş kızım pek bir iyiydi
100 gr alıp 3000
bu hafta dikkat etmiştik işe yaramış
perşembe yine gideceğiz
sen nasılsın tatlım?
sanırım pazartesi senin de kontrol var dimi?
ya kaynanalık hastalığı die bişey mi var acaba?
normal kadınlar kaynana olunca mutasyopna uğruyorlar
önce eşime sonra kuzuma kavusacagım tarihe kavustum kızlar cok mutlu heyecanlı karmasık duygular icersindeyim kısmetse martın 2sinde yani bu carsamba günü kızımıza kavusuyoruz biz de
bugünü saymazsak dolu dolu üc günümüz var sadece RAbbim hayırlısıyla kavustursun
epidrual sezeryan olacak kuzucugum dönmedigi icin kendisi pek ehli keyif dogum pozisyonuyla uzak yakın alakası yok rahatını bozmaya da niyeti olmayınca günümüzü aldık cok sükür
sagsalim kızıma kavusmak
işin zor canım ama sıkmamaya çalış canını bebişin kollarında 2gün sonrakızlarrr doğuma 2 gün kaldı ve ben çok sıkıldım yaannem ve kayınvalide tepemde şimdide sürekli bekliyrlar yanımda ama. annem sürekli iş yapıyor kayınvalide oturduğpun yerden laf sadece. yok kızı merak edermiş yoko şöyle yok böyle. annem sürekli hizmette zavallım bütün evimi temizledi zaten kayınvalide bugün gelmiş odalara bakıyor utanmadan halılar falan serilince nasıl olmuşmuş tövbe tövbe doğum üstü sinirle geçiyor ya bu lohusalık dönemini en kısa zamanda geçirip herkesi evine postalamam lazım. kocam kızım ve ben başbaşa kalmalıyız. Allahtan yatılık bi durum yok akşam olunca herkes evine ama gündüzleri benim canıma yetiyor
slm kızlar
kim ne durumda hiç bilmiyorum merak da ediyorum
ama okuyacak fırsat da bulamıyorum
inşallah bütün anneler babalar ve bebekler iyidir
bizim bebeğimiz de iyi çok şükür ama kilosuna biraz üzülüyorum
37+1 de 2750gr
yani doğsa erken doğum olmaz ama kilosu az
sağlıklı olsun tabi önceliğimiz bu
ama biraz tombullaşsa iyi olacak
merhaba arkadaşlar
ben doumplebump ın kızkardeşiyim. size haber vermek istedim. bebeğimiz bu sabah doğdu:))
gece 2 de suyu geldi hemen hasteneye gittik sabaha karşıda nişanı geldi. 10.10 da bebeğimiz doğdu.sezeryanla doğdu
hepinize hayırlı doğumlar
selam kızlarbir türlü foruma girmeye fırsat bulamıyorum kızım çok huysuz sezeryanla doğum yaptığım için kendime gelemedim hala sancım çok oluyor minik yağmur ada perşembe saat 13:30 da doğdu 3030gr 51 cm sağlığımız çok iyi yalnız göğüslerim yara oldu o kadar krem sürmeme rağmen ağlayarak emziriyorum dua edin bana annişler bir an önce iyileşeyim
KızLarrrrrrrrrrrrr ben geLdimmmmmmmmmen son doğum yapmadan bir kaç gün önce girebiLmiştim umarım herkes iyidir neler oldu kimler doğurdu çok merak ediyorum bir an önce geçmişi okumak istiyorum ama ondan önce biricik oğLumun fotoLarını face e yukLemem lazım
Amin canım hepinizi Allahım sağLıkLa kurtarsın
kabuL ettim canım.. bende sizi çok merak ediyordum ama bebeğimle uğraşmaktan vs pc açamadım ama artık iyiyiz oğlumla bol bol gireriz :)
abrelciğim dikişlerin nasıl oldu?
enfeksiyon geçti mi?
damlacığım, cumaya 38 den gün alıyoruz di mi
e o dr zaman kesin tarihi de verir mert bebiş hala dönmemiş olursa
papatya canım ne güzel günün belli olmuş...Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin..darısı biz bekleyenlerin başınagünaydın heyecanlı anneler :) ben çok heyecanlıyım da
perşembe sezeryan oluyorum, sona geldiğime inanamıyorum. her bitiş bir başlangıç ama
ben çooook korkuyorum yaaa
gunaydın kızlar nasılsınız dogumlarda baya baya yaklastı artık..ya ben hıc catı muaynesı olmadım ılk dogumumdada 38+3 te gıtmıstım bebek donmemeıstı yarın alalım demıstı suyumda azalmıstı o gun yapıcakken ee sımdıde zaten sezaryen yıne yapmıcak ıste dun kontroldeydık 15 mart ta gorusuruz dedı ve evıme geldım eger 1 sorun cıkmazsa bende 15 martta kavusucam..
kıslarr dua edinnn suyum gelioıyy doğuma gidiyorrrrrrrrrrrrrummmmmmmm nolur dua edinnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrr geçmişe bakmadan Asaely duygu arkadaşımız dün akşam duru bebişi kucağına almış epidural sezeryanla 3340gr doğmuşduru bebişde duyguda iyiymiş hepinize selam söylemiş
senin kız baya nazlı olucak annesiönce eşime sonra kuzuma kavusacagım tarihe kavustum kızlar cok mutlu heyecanlı karmasık duygular icersindeyim kısmetse martın 2sinde yani bu carsamba günü kızımıza kavusuyoruz biz de
sagsalim kızıma kavusmak
merhaba arkadaşlar
ben doumplebump ın kızkardeşiyim. size haber vermek istedim. bebeğimiz bu sabah doğdu:))
gece 2 de suyu geldi hemen hasteneye gittik sabaha karşıda nişanı geldi. 10.10 da bebeğimiz doğdu.sezeryanla doğdu
selam kızlarbir türlü foruma girmeye fırsat bulamıyorum kızım çok huysuz sezeryanla doğum yaptığım için kendime gelemedim hala sancım çok oluyor minik yağmur ada perşembe saat 13:30 da doğdu 3030gr 51 cm sağlığımız çok iyi yalnız göğüslerim yara oldu o kadar krem sürmeme rağmen ağlayarak emziriyorum dua edin bana annişler bir an önce iyileşeyim
abrelciğim dikişlerin nasıl oldu?
enfeksiyon geçti mi?
damlacığım, cumaya 38 den gün alıyoruz di mi
e o dr zaman kesin tarihi de verir mert bebiş hala dönmemiş olursa
canım çok iyiyim allah şükür korseee canımı acıtıyo ama göbek kalcak takmam lazım of her şey bi5r dert ahucum uykulu gecelerin tadını cıkar hayat0ım karardı allah bana bagışlasın uy0ku bitti bende nasıl calışacam bilmiyorum
++++++++++++++++++++++++++++++++
evet kızlar şimdi bugün neler yaşadığımı anlatayım size..8 saat hastane hastane dolaştık...uzun uzun oğluşumu gördüm sabahtan akşama kadar annesine gülümsedi durdu...neyse...
1.hastane deneyimi:sabah 09:30 da randevumuz vardı gittik adam şimdiye kadar kime gidiyordun diye sordu direk bizde..başka bir hastanede başka bir dra gittik her türlü testimizi yaptırdık genel muayene olucam dedim..neyse usg de oğluşum 3750gr çıktı ve boyu için 52 cm dedisonra nst istedi..çıktık nstye bağlandık.9 tane sancı çıkmış hissettinmi dedi hissetmedim dedim Allah Allah nasıl olur dedi çıktık....
2.hastane deneyimi: bu kez kendi drumdayım...tansiyon kilo falan klasik şeyleri geçince usgye baktı...bebeğim için 3800 gr dedi boyu 53 cm dedi(arabayla 2 hastane arası 10 dk..bu zamanda 50gr almış ve 1cm uzamış )neyse suyun falan iyi dedi bugün çok tedirginsin istersen çatı muayenesini haftaya bırakalım dedi..ben tabi sevinçten havalara uçtum...sonra nstye gittik..gece uyumayınca uyuya kalmışım..bebek hareket edince düğmeye basmam gerekiyodu ya tabi basamamışım sonra uyanık kaldım ve tamamladık.sancı çıkmadı bu kez..
3.hastane deneyimi:ben artık ayakta uyuyurdum..eşim tam giriş işlemlerini yaptıracakken vazgeçirmeyi başardım veee evimize geldik..bu kadar.
evet kızlar şimdi bugün neler yaşadığımı anlatayım size..8 saat hastane hastane dolaştık...uzun uzun oğluşumu gördüm sabahtan akşama kadar annesine gülümsedi durdu...neyse...
1.hastane deneyimi:sabah 09:30 da randevumuz vardı gittik adam şimdiye kadar kime gidiyordun diye sordu direk bizde..başka bir hastanede başka bir dra gittik her türlü testimizi yaptırdık genel muayene olucam dedim..neyse usg de oğluşum 3750gr çıktı ve boyu için 52 cm dedisonra nst istedi..çıktık nstye bağlandık.9 tane sancı çıkmış hissettinmi dedi hissetmedim dedim Allah Allah nasıl olur dedi çıktık....
2.hastane deneyimi: bu kez kendi drumdayım...tansiyon kilo falan klasik şeyleri geçince usgye baktı...bebeğim için 3800 gr dedi boyu 53 cm dedi(arabayla 2 hastane arası 10 dk..bu zamanda 50gr almış ve 1cm uzamış )neyse suyun falan iyi dedi bugün çok tedirginsin istersen çatı muayenesini haftaya bırakalım dedi..ben tabi sevinçten havalara uçtum...sonra nstye gittik..gece uyumayınca uyuya kalmışım..bebek hareket edince düğmeye basmam gerekiyodu ya tabi basamamışım sonra uyanık kaldım ve tamamladık.sancı çıkmadı bu kez..
3.hastane deneyimi:ben artık ayakta uyuyurdum..eşim tam giriş işlemlerini yaptıracakken vazgeçirmeyi başardım veee evimize geldik..bu kadar.
Daha önce yazmış mıydın hatırlayamadım canım, nasıl korse kullanıyorsun sen şimdi? Sarmak mı daha iyi acaba korse mi? bana da acıtacak gibi geliyor korse..
kızlarrr doğuma 2 gün kaldı ve ben çok sıkıldım yaannem ve kayınvalide tepemde şimdide sürekli bekliyrlar yanımda ama. annem sürekli iş yapıyor kayınvalide oturduğpun yerden laf sadece. yok kızı merak edermiş yoko şöyle yok böyle. annem sürekli hizmette zavallım bütün evimi temizledi zaten kayınvalide bugün gelmiş odalara bakıyor utanmadan halılar falan serilince nasıl olmuşmuş tövbe tövbe doğum üstü sinirle geçiyor ya bu lohusalık dönemini en kısa zamanda geçirip herkesi evine postalamam lazım. kocam kızım ve ben başbaşa kalmalıyız. Allahtan yatılık bi durum yok akşam olunca herkes evine ama gündüzleri benim canıma yetiyor
aynen öyle canım aynen öyle. tıpkı beni anlatmışsın.ayy canım hadi sagsalim kavusun kuzuna dualarımız seninle belki de kavustun bile ne güzel
oy bir kuzucuk daha dogmus masallah gözün aydın asaelycim tebrikler darısı bizlere
off sinir oluyorum ben de beni de dokuz ay arayan soran olmadı
zaten ben mesafe koymustum resmiyiz görüşmüyoruz pek bayramdan seyrana
ama son bir aydır bir samimiyet sürekli eşimi aramalar merak etmeler dogum sekline kadar sormalar her doktor cıkısı rapor almalar arada beni arıyor kadın sürekli iyi misin bilmem ne size ne yaaa
bayram degil seyran degil eniştem beni niye öptü
dogum yaklasınca mı kıymete bindi tasıyıcı anneyiz ya biz zaten
uzak dursunlar bana tek duam bu
nefret ediyorum samimyetsiz ikiliklerden ben de
ayyy çok az kalmışşşş. Alahım hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin İnşallah canım.önce eşime sonra kuzuma kavusacagım tarihe kavustum kızlar cok mutlu heyecanlı karmasık duygular icersindeyim kısmetse martın 2sinde yani bu carsamba günü kızımıza kavusuyoruz biz de
sagsalim kızıma kavusmak
canım hep öyle olur bu işler. benim annemde kızımın herşeyini hazırladı. oraya gidiyorum çok iyi bakıyor. hiç arayıp sormayan kaynana meydana çıktı işte. bide diyorki bizde kalırsın artık sanki i işin ucundan tutmuş. artık nefret ettiriyorlar kendilerinden. bide demezmi bebek doğunca şöyle olur böyle olur. sanki bişey yapmış herşeyime karışıyor şimdiden. sanki soran varkızlarrr doğuma 2 gün kaldı ve ben çok sıkıldım yaannem ve kayınvalide tepemde şimdide sürekli bekliyrlar yanımda ama. annem sürekli iş yapıyor kayınvalide oturduğpun yerden laf sadece. yok kızı merak edermiş yoko şöyle yok böyle. annem sürekli hizmette zavallım bütün evimi temizledi zaten kayınvalide bugün gelmiş odalara bakıyor utanmadan halılar falan serilince nasıl olmuşmuş tövbe tövbe doğum üstü sinirle geçiyor ya bu lohusalık dönemini en kısa zamanda geçirip herkesi evine postalamam lazım. kocam kızım ve ben başbaşa kalmalıyız. Allahtan yatılık bi durum yok akşam olunca herkes evine ama gündüzleri benim canıma yetiyor
canım kilosu iyi bence sağlıklı olsunda önemli olan o.slm kızlar
kim ne durumda hiç bilmiyorum merak da ediyorum
ama okuyacak fırsat da bulamıyorum
inşallah bütün anneler babalar ve bebekler iyidir
bizim bebeğimiz de iyi çok şükür ama kilosuna biraz üzülüyorum
37+1 de 2750gr
yani doğsa erken doğum olmaz ama kilosu az
sağlıklı olsun tabi önceliğimiz bu
ama biraz tombullaşsa iyi olacak
hayırlık olsun canımmm. Allahım analı babalı büyütsün inşallah. oyyy gül kokulu kuzummerhaba arkadaşlar
canım maşallah kilosuda boyuda çok iyi. sağlıklı olmasıda çoook güzel. bizde o kremlere güveniyorduk demekki boşuna yaa. Allah yardımcın olsun canım. bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün İnşallahselam kızlarbir türlü foruma girmeye fırsat bulamıyorum kızım çok huysuz sezeryanla doğum yaptığım için kendime gelemedim hala sancım çok oluyor minik yağmur ada perşembe saat 13:30 da doğdu 3030gr 51 cm sağlığımız çok iyi yalnız göğüslerim yara oldu o kadar krem sürmeme rağmen ağlayarak emziriyorum dua edin bana annişler bir an önce iyileşeyim
maşallah oğluna canımhem uzun boylu hemde kilolu olcak desene baya gezmişsiniz hastane
maşallah kuzuya boyuda kilosuda çok iyi Allahım korusun.evet kızlar şimdi bugün neler yaşadığımı anlatayım size..8 saat hastane hastane dolaştık...uzun uzun oğluşumu gördüm sabahtan akşama kadar annesine gülümsedi durdu...neyse...
evet ya bende merak ediyorum bir doktor bana poşet sar demişti beline :26: sezeyan olursak acaba dilişlere baskı yapmazmı...
canım Allahım sağlılı sıhhatli büyütsün inşallahh...Gözün aydınn darısıda bizlerin başına inşallah yaaa....
hadi ya haftalar öncesinden başladım ben krem sürmeye lansinoh işe yaramadımı sende.:26: Allahım acil şifalar versin...
bende biraz o yüzden annemin yanında doğum yapmak istiyorum ...kendi evimde yaparsam kayınvalidemde gelecek ve annem sürekli ona hizmet edecek bende sinir olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?