2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür kuzun sağlıklı olsun da, gözün aydın yine de, darısı başımıza

Amin canım hepinizi Allahım sağLıkLa kurtarsın

kabuL ettim canım.. bende sizi çok merak ediyordum ama bebeğimle uğraşmaktan vs pc açamadım ama artık iyiyiz oğlumla bol bol gireriz :)

kabuL ettim canım.. bende sizi çok merak ediyordum ama bebeğimle uğraşmaktan vs pc açamadım ama artık iyiyiz oğlumla bol bol gireriz :)

tskr ederım cnm

ii olunda gerısı boş tatlım :)

dogum hıkayenı dogum ve sonrasını musaıt oldugunda anlatrsın cnm bakalım nasıl gecıo o anlar

bızım mınosslarda dogsa dıorum valla gordunkce heyecan basıo :)

canım gözün aydın

elsi ne mutlu sana ayy benim bebişim ne zaman gelecek zaten kaç kişi kaldık ki martta

oyy maşallah belizebenim cuma canım haftayı geçsin biraz dedim hemde 37 olalım 38.haftadan gün alalım
çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
işin zor canım ama sıkmamaya çalış canını bebişin kollarında 2gün sonra
maşallah bebişine sağlıklı olsunda kilosunu hiç düşünme canım
gözünüz aydın bir bebiş daha geldi demek allah analı babalı sağlıkla büyütsün
facede gördüm canım kızını maşallah

hoşgeldin elifcimmmmmmmm resimler süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr minik oğluna maşallahhhhhhhh

abrelciğim dikişlerin nasıl oldu?
enfeksiyon geçti mi?

damlacığım, cumaya 38 den gün alıyoruz di mi
e o dr zaman kesin tarihi de verir mert bebiş hala dönmemiş olursa

elifcim hoşgeldin allah analı babalı büyütsün..iyi olmanıza çok sevindimm...ayrıntıları bekliyoruz,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

enfeksiyon geçti mi?

doktor ümitli değil canım zaten oğlumun tembelliğini anladı sanırmevet cuma 38den gün alıyoruz ve cuma kesin günümüzü alıyoruzneyse belki bu süre zarfında kendiliğinden gelmeye karar verir ve beni mutlu eder

günaydın heyecanlı anneler :) ben çok heyecanlıyım da
perşembe sezeryan oluyorum, sona geldiğime inanamıyorum. her bitiş bir başlangıç ama
ben çooook korkuyorum yaaa
papatya canım ne güzel günün belli olmuş...Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin..darısı biz bekleyenlerin başına
doğum günün belli olmuş ya canım ne güzel...
kıslarr dua edinnn suyum gelioıyy doğuma gidiyorrrrrrrrrrrrrummmmmmmm nolur dua edinnnnnnnnnnnn
ayy canım ne güzel...Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin...gerçi ben biraz geç geldim foruma şimdiye bebişini kucağına almışsındır
kızlarrrrrrrrrrr geçmişe bakmadan Asaely duygu arkadaşımız dün akşam duru bebişi kucağına almış epidural sezeryanla 3340gr doğmuş duru bebişde duyguda iyiymiş hepinize selam söylemiş
maşallah darısı biz bekleyenlerin başına hayırlısıyla..
senin kız baya nazlı olucak annesison 3 gün...Allah'ım rüya gibi çabucak geçer şimdi ve sonrasında tatlı kızın kollarında
maşallah bebeğimize ve annesine..selamlarımızı iletiirsiniz..gözünüz aydın
öncelikle bebişine kavuşmuşşsun ne güzelRabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin..inşallah senin sıkıntılarında bir an önce azalır canım dualarım seninle

hoşgeldin elifcim tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...

enfeksiyon geçti mi?

canım çok iyiyim allah şükür korseee canımı acıtıyo ama göbek kalcak takmam lazım of her şey bi5r dert ahucum uykulu gecelerin tadını cıkar hayat0ım karardı allah bana bagışlasın uy0ku bitti bende nasıl calışacam bilmiyorum
++++++++++++++++++++++++++++++++

Daha önce yazmış mıydın hatırlayamadım canım, nasıl korse kullanıyorsun sen şimdi? Sarmak mı daha iyi acaba korse mi? bana da acıtacak gibi geliyor korse..

evet kızlar şimdi bugün neler yaşadığımı anlatayım size..8 saat hastane hastane dolaştık...uzun uzun oğluşumu gördümsabahtan akşama kadar annesine gülümsedi durdu...neyse...

1.hastane deneyimi:sabah 09:30 da randevumuz vardı gittik adam şimdiye kadar kime gidiyordun diye sordu direk bizde..başka bir hastanede başka bir dra gittik her türlü testimizi yaptırdık genel muayene olucam dedim..neyse usg de oğluşum 3750gr çıktı ve boyu için 52 cm dedi sonra nst istedi..çıktık nstye bağlandık.9 tane sancı çıkmış hissettinmi dedi hissetmedim dedim Allah Allah nasıl olur dedi çıktık....

2.hastane deneyimi: bu kez kendi drumdayım...tansiyon kilo falan klasik şeyleri geçince usgye baktı...bebeğim için 3800 gr dedi boyu 53 cm dedi(arabayla 2 hastane arası 10 dk..bu zamanda 50gr almış ve 1cm uzamış)neyse suyun falan iyi dedi bugün çok tedirginsin istersen çatı muayenesini haftaya bırakalım dedi..ben tabi sevinçten havalara uçtum...sonra nstye gittik..gece uyumayınca uyuya kalmışım..bebek hareket edince düğmeye basmam gerekiyodu ya tabi basamamışım sonra uyanık kaldım ve tamamladık.sancı çıkmadı bu kez..

3.hastane deneyimi:ben artık ayakta uyuyurdum..eşim tam giriş işlemlerini yaptıracakken vazgeçirmeyi başardım veee evimize geldik..bu kadar.

maşallah oğluna canımhem uzun boylu hemde kilolu olcak desenebaya gezmişsiniz hastane

canım geçmiş olsun uzun ve yorucu bir gün olmuş sizin için

Daha önce yazmış mıydın hatırlayamadım canım, nasıl korse kullanıyorsun sen şimdi? Sarmak mı daha iyi acaba korse mi? bana da acıtacak gibi geliyor korse..

evet ya bende merak ediyorum bir doktor bana poşet sar demişti beline :26: sezeyan olursak acaba dilişlere baskı yapmazmı...

canım Allahım sağlılı sıhhatli büyütsün inşallahh...Gözün aydınn darısıda bizlerin başına inşallah yaaa....

hadi ya haftalar öncesinden başladım ben krem sürmeye lansinoh işe yaramadımı sende.:26: Allahım acil şifalar versin...

bende biraz o yüzden annemin yanında doğum yapmak istiyorum ...kendi evimde yaparsam kayınvalidemde gelecek ve annem sürekli ona hizmet edecek bende sinir olacağım

aynen öyle canım aynen öyle. tıpkı beni anlatmışsın.

ayyy çok az kalmışşşş. Alahım hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin İnşallah canım.

canım hep öyle olur bu işler. benim annemde kızımın herşeyini hazırladı. oraya gidiyorum çok iyi bakıyor. hiç arayıp sormayan kaynana meydana çıktı işte. bide diyorki bizde kalırsın artık sanki i işin ucundan tutmuş. artık nefret ettiriyorlar kendilerinden. bide demezmi bebek doğunca şöyle olur böyle olur. sanki bişey yapmış herşeyime karışıyor şimdiden. sanki soran var

canım kilosu iyi bence sağlıklı olsunda önemli olan o.

hayırlık olsun canımmm. Allahım analı babalı büyütsün inşallah. oyyy gül kokulu kuzum

canım maşallah kilosuda boyuda çok iyi. sağlıklı olmasıda çoook güzel. bizde o kremlere güveniyorduk demekki boşuna yaa. Allah yardımcın olsun canım. bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün İnşallah

hoşgeldin canımmm. bebiş nasıl resimlerini gördüm çok tatlı maşallah yaaa. Allahım korusun. sağlıkla büyüsün inşallaaah

neyseki kiloları arasında o kadar fark yok canım o da alet ve doktor kaynaklanıyormuş zaten ne güzel oğluşunu görmüşsün

maşallah oğluna canımhem uzun boylu hemde kilolu olcak desenebaya gezmişsiniz hastane

:44::44:ayy bilemiyorum ki sağlıklı olsunda..ama sanırım 2 usgde aynı şeyi söylüyosa hata ve yanılma payı baya azdır dimi:26: ilk gittiğim dr küçük bebeklerde mesela 3 dikiş oluyosa sende 6 dikiş olur.normal olmazz diyemem deneriz bizi tercih ederseniz dedi..

kendi drumda sen normal istiyosun haftaya uzun uzun konuşuruz normal doğum yada sezaryen benim için farketmez eğer bir sorun çıkarsa acil sezaryene alırım ama ona göre dedi..

maşallah kuzuya boyuda kilosuda çok iyi Allahım korusun.

aynı görüşteyim canım bende bu yüzden annemlerde kalmak istiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…