2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sanmam canım yani 2 farklı doktor aynı kiloyu çıkarmış neredeyse baksana normal doğumu bile düşünebiliyor doktor kesin 4ü geçer oğluşun çünkü haftaya doktorun ne dicek bakalım

sanmam canım yani 2 farklı doktor aynı kiloyu çıkarmış neredeyse baksana normal doğumu bile düşünebiliyor doktor kesin 4ü geçer oğluşun çünkü haftaya doktorun ne dicek bakalım

Rabbim sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin..bugün usgde elleri ağzının önünde önce yalanıyo sonra gülümsüyodu meleğim...bebişler doğunca elleri teslim ol poziisyonunda oluyo ya herhalde anne karnındaki alışkanlıklarını devam ettiriyolarama nst çok gürültülü sanki içerde düğün oluyo gibiydi yaww

aynı görüşteyim canım bende bu yüzden annemlerde kalmak istiyorum işte

eşine biraz baskı yap bu yönde...ben biraz damardan girdim ben annemin yanında daha rahat olurum dedim yanlış anlama ama insanın kendi annesi gibi olmaz dedim falan filan o da bana hak verdi sağolsunn ama işin iç yüzünü söylemedim tabiki :86:

Gözünüz aydın canım.Ne güzel böyle bebek haberleri almak yaaa.

İnşallah kısa sürede kızını acısız sıkıntısız emzirmeye başlarsın canım :26
Pazartesi epidural sezeryana girecek olan bana Elsi ve senin önerilerin neler olur?
1 günüm kaldı acayip tırsmaya başladım.

maşallah yeni doğum haberleri gelmiş.sezaryan tarihleri belli olmuş,herkes hayırlısıyla kavuşsun inşallah bebişine.elsicim Allah bağışlasın kuzunu. darısı başımıza inşallah.

Hehe evet ya NST çok gürültülü, düğün mü oluyor dersin o yüzden doğduktan sonra tamamen sessiz yerlerde huzursuz oluyormuş ya bebekler.. Beyaz gürültü denen şey rahatlatıyormuş bebekleri, cdleri satılıyormuş internette de, bize bir arkadaş verecek de..

Ya bence de, insanın kendi annesi gibi olur mu, hiç de alttan alınacak bir konu değil bence.. On kere doğuracak değiliz ya..

ben bile içeride korkarım o sesden yavrucaklar nasıl korkmasın

ben bile içeride korkarım o sesden yavrucaklar nasıl korkmasın

kızlar oğluş hiçte korkmuşa benzemiyodu böyle yalanıyodu gülümsüyodu annesine ellerini gösteriyodu kuzumne tatlıydı.gerçi korkma duygusunu yaşarken öğreniyomuşuz:26:

aynen canım bu arada anne karnındaki ses elektrik süpürgesi ve fön makinasının sesine benziyormuş diye duydum bende...teyzemin kızı fön makinasın açmadan uyumuyordu 1 yaşında falan

canım biraz daha zaman geçsin düzene girer uykusu
sarılığı nasıl oldu miniğin

oğluşuna
canım gözün aydın bak normal dğm da olcak inşallah

iyi geceler arkadaşlar,
umarım iyisinizdir
doğum yapan arkadaşları kutlarım darısı sağlıkla bizlerin başına,
bizim de ancak işimiz bitti yeni oturabildim hep ayaktaydım inşallah bişey olmaz ama değdi kızımın odası güzel oldu birkaç eksiğim var avizesi değişecek çerçevler asılacak ve fotoğraf çekilip buraya konulacak:) umarım yarın koyabilirim.
Bir merhaba diyeyim dedim şimdi dinlenmem uyumam lazım.. hepinize iyi geceler hoşçakalın

aynen canım bu arada anne karnındaki ses elektrik süpürgesi ve fön makinasının sesine benziyormuş diye duydum bende...teyzemin kızı fön makinasın açmadan uyumuyordu 1 yaşında falan

Evet arkadaşın kızı da fönü açtığın saniye duruyordu, ağlayan suratı donup kalıyordu, çok komikti..

canım tatlı yorgunluk vardı bugün desene oda bitince mutlaka resmini bekliyoruz kızının odasını çooook merak ediyorum çünkü iyi gecelerrrrr:80::80:

aynen bende yaaaaa

ama bak canım yaşamış görmüş geçirmilerin tek bir tavsiyesi var bol bol yürü ve sancın gelmeden asla ve asla hastaneye gitme..hatta hemen sancın başlayıncada gitme pıt diye doğmuyo çocuklar bikaç saat evde sancını çek diyolar...haydi bakalım inşallah normal doğurabiliriz bebişlerimizi...sezaryen kötü değil asla ama ben bu doğum anını tevrübe etmek yaşamak istiyorum..mazoşistmiyim ne

Evet arkadaşın kızı da fönü açtığın saniye duruyordu, ağlayan suratı donup kalıyordu, çok komikti..

valla bu çocuklarda bir garip..kardeşim uyrken annem çıtımızı çıkarttırmazdı :26:zamane çocukları direk metalica cı doğuyolar

evet ya demek doğruymuş

kızlar inşallah hepimizin gönlünce olur

amiiin canım inşallah yaaaa

ya bende çabuk toparlanmak için istiyorum normal doğumu :84: .. evet canım ya herkes banada öyle söylüyor...çocuk gelirken afedersiniz de büyük çişin geliyor gibi oluyormuş,kendiliğinden bir ıkınma geliyormuş zaten edindiğim bilgilere göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…