2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla bu çocuklarda bir garip..kardeşim uyrken annem çıtımızı çıkarttırmazdı :26:zamane çocukları direk metalica cı doğuyolar

Ay yok ya, sessizliğe alıştırmıcam inşallah ben, sonra bi çıt çıksa kıyameti koparır Sesli yerde uyusun, biz konuşunca da uyanmasın. Gürültü olunca korkmasın. Ayy ne sevimli ya, kızlar yazın çıplak bacacıklarını ısırırız kuzuların , ne güzel di mi Ne alaka diceksin, gözümün önünde canlandırınca uyudu uyumadı diye, içim kıpır kıpır oluyo

inş canım minicik ayacıklarını ısırıcaz koklıcaz missssssss kokularını bende gürültüye alıştırıcam hatta müzik açıcam alışsın

Ohh ne güzel yeni bebekler katılmış aramıza.

Kızlar face olmayanlar bebeklerinizi göremez benim gibi:95:

2011 mart bebeklerinin fotoları topigi açıp koyunda bizde görelim minikleri.

ayy evet bende hayal ediyorum bazen yazın sıcaklarında cıbıldak cıbıldak olacaklar tam ısırmalıkk

Ohh ne güzel yeni bebekler katılmış aramıza.

Kızlar face olmayanlar bebeklerinizi göremez benim gibi:95:

2011 mart bebeklerinin fotoları topigi açıp koyunda bizde görelim minikleri.

evet ya kızlar benimde face m yok başlık açıp bebişlerin resimlerini oraya koyun bizde görelimmmmmmm :84:

perşembe günü epidural sezeryanla oğluşum Ali sedat ı dünyaya getirdim çarşamba öğleden sonra randevum vardı normalde 1 marta gün vermişti doktor bu çocuğun zamanı gelmiş daha durmaz yarın sabah yedibuççukta gel dedi o yüzden forumada yazamadım çok korktum zangır zangır titriyordum defalarca sakinleştirici yaptılar titremekten oğlumu emziremedim doktorum iyiki sana normal doğum yaptırmamışım bu en hafifiydi dedi zaten çocukta tersti sütüm 48 saat sonra geldi mama yedirdik o sırada darısı sizlerin başına Allahım hepinize sağlıklı bi şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin dünyanın en güzel duygusu bu arada kocaşımında hakkını ödeyemem hastanede iki gün boyunca yanımda sadece o vardı iki günde toplam üç saat uyudu aklınıza gelebilecek herşeyime yardım etti şimdilik bu kadar foruma tekrar döndüm yazışırız artık :)

ahhh canım gözün aydın allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

maşallah canım ne güzel artık oğluşun yanında kollarında sanırım sancın olmamış sadece heyecan yapmışsın ama normal bence ben senin yazını okurken bile heyecanlandımRabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin oğluşuna..artık sütünde gelmiş oohh biçok aşamayı geçmişsin..oğluşunu mini minnacık birde benim için öper misin

gözün aydın canım.Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler nasip etsin bebişine darısıda bizlerin başına inşallahhh :97: neden çocuğun zamanı gelmiş dedi suyun mu azalmıştı canım kaç haftalık doğdu,şuanda emiyormu bebişin :26:

ahhh canım gözün aydın allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

damla körler sağırlar birbirini ağırlar misali İnşallah Rabbim bize de nasip etsin hayırlı zamanda..bak bence doğumu tetikleyen şeyleri araştıralım bizyoksa bu oğluşların kendiliğinden gelecekleri yok

ne güzel sağsalim kucaklamışsın bebişini maaşallah oğluşuna allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah

hayırlı olsun Allah bağışlasın oğluşunu kendine de bebişine de çok iyi bak darısı başımıza

kızlar benim mi gözümden kaçtı yoksa bir süredir handan2010 yok mu ??? umarım oda bebişide çok iyidir
facede ömer kuzeyi gördüm ne şeker bişey ya saçları hele bebiş fotolarını gördükçe içim gidiyo bana ne zaman sıra gelecek diyorum yarın akşama kadar dr um izinde ama yinede şimdi olsa sancılansam suyum gelse diyorum oğlumu sağsalim kucaklayıp koklamak istiyorum benim haftamda kimseler kalmadı galiba ....normal doğum beklemek çok stresliymiş ama ne yapalım sağlık olsunnnn

canım wallahi senin bebiş ilk önce gelicem dedi şimdide gelmicem diyor rekor sende sanırım hafta olarak bunu için sana ve oğluşuna ödül verelim demi özlemmmmmm
o değil biz kaldık öylece kızlar doğum yapıyorlar bizde tebrik ediyoruz o değil bu gidişle bizi tebrik edicek kimse kalmıcakbizim bebişlerin keyfi yerinde hoş bersunun haftasına bakınca bize ne oluyorsa

haklısın:26: dur hemen bende utanayım:78:

ttebrikler canım

maşallah bebişine

sağlıkla büyüt annesi

güzel bir ömrü olsunn

evet cnm handanı bende geçen haftadan beri merak ediorum
tel ile ulaşabilecek birisi var mı?

o değil biz kaldık öylece kızlar doğum yapıyorlar bizde tebrik ediyoruz o değil bu gidişle bizi tebrik edicek kimse kalmıcakbizim bebişlerin keyfi yerinde hoş bersunun haftasına bakınca bize ne oluyorsa

ayy sweetcim biz ne yapalım yaa senin gene cuma belli olacakmış günün.haftası en geride olan ben, viyole ve hipperaktif.biz hepten yalnız kalcaz burda. herkes aşısını, gazını vs konuşurken biz anca doğurcaz.yalnız bırakmayın biziiii

canım sabrın için sana sağlıcakla gelsinde 2 -3 gün geç olsun annesi

37 + 5 te doğdu suyum gelmedi ama çocuğun daha yeri kalmamış 3cm açılma olmuş dedi doktor

Allah Allah çok ilginç yaaaaa :26:.neyse hayırlı vakti buymuş demekki

bende bende sonlardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…