2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözün aydın allah dogumda yardımcın olsun sıhhatle al bebişini

isimsiz prensesine maşallah canıminş normal olur çünkü martta sezeryan patlaması yaşanıyorinş kızında iner aşağıya...çatı muayneside neymiş dicemben hiç olamıcam bile:90::90:

maaşallah bebişine kocaman olmuş
isim bulma çalışmaları ne alemde

tatlım eger anne sütü yaglı ise bebege cok yarar ve bunun iaşretide kabız olur buda yaradıgı anlamına geliyo caresi var ama 40 cıkıncaa küçükken bir şey kullanılmaz hlis zeytinyagı diyolar bir tatlı kaşıgı ama ben korkuyom bagırsagını bozar dokunur felan

hayırlı olsun canım hayırlısı ile gelsin guzel bebis.

benim de gonlum ondan yana aslında tesekkur ederim canım.

Dogru canım cok tesekkur ederim fikir verdigin icin.

sağol canım inşallah canım benim. hepimizinki sağlıkla hayırlısıyla gelsin İnşallah

slm kızlar benim karnımın sol tarafı çok ağrıyo 2 gündür temzilik iş falan derken birde hava soğuktu zaten üşütmüş olabilirim demi.hamile kalmdan önce karnımız ağrıdığında kekik falan içerdik geçerdi acaba hamilelikte bir zararı olur mu?sonuçta kekik biraz ağır bir ot:26:

canım gözün aydın allah dogumda yardımcın olsun sıhhatle al bebişini
Amin cnm bnm tesekkurler :)
isimsiz prensesine maşallah canıminş normal olur çünkü martta sezeryan patlaması yaşanıyorinş kızında iner aşağıya...çatı muayneside neymiş dicemben hiç olamıcam bile:90::90:
Saol Damlacım.. inş normal olur cnm ya..
ayy evet sen catı muay. olmican sanslısın:))
maaşallah bebişine kocaman olmuş
isim bulma çalışmaları ne alemde

saol cnm bnm:)) isim bulma calışmaları devam,hala karar veremedik :))

hiçbir fikrim yok canımgeçmiş olsun

kıyamam ya kuzuya valla esas annelik bebişler doğunca başlıyo şubat annelerini okuyorumda gazı kakası doydu doymadı sütüm yetti yetmedi hepsi ayrı zorluk ama herşeye rağmen çok güzel olduğuna eminim

aynen ölee gece ıhhh diyo bak aglamadan o kadar uykusuzluguma ragmen bir bakıyom almışım bebek mememde ve anne iç güdüsüyle parmagımı burnu kapanmasın die önlemimim almışımm inanılmaz bir şey annelik ama allah uzun ömür versin ilk 1 sene ömrü bitiyo inasanın özellikle yanlız isenn

canım maşallah kilosu çoook iyi. İnşallah bekler canım yaa. demek biz doğuma sen kontrole gidecen haa. kızımı ziyarete gelip ilk sen görecen öylemi teyzesiii. İnşallah yaa. Allahım korusun bebişlerimizi.

şaka maka kaynanamın dediği gibi 15 gün sonra doğurursam çok şaşırırım.bişey değil ben demiştim bana malum oldu diye yıllarca dinleriz eşinin içine doğmuş ne güzel baba yüreği hissetmiş

maşallah canım ne güzel büyümüş bebişin

hayır sakın içme iyi degil dedi dr um bana özlemcim

maşallah cnm bnm cok saol:))
ayy evet ya,kızım erken gelmesse,senin gununde ben kontrolde olcam ve sizi gorcem hihi :))

Tşkler cnm bnm

antalyada aynı izmir gibi.sadece yağmur ve fırtına var.yağmur olduğu için o kadar soğuk olmaz merak etme iyice sarıp sarmalarsın kuzunu hiiiç bişeycik olmaz Allah'ın izniyle.

Gerçi arabayla gidicez, arabayla gelicez de ne biliyim.. Hastane odası da sıcak olur zaten.. Ama güneşli bi günde doğsaydı daha iyiydi.. Hem gelen giden daha çok olurdu hastaneye

İçme bence canım ya.. Ayaklarına sıcak havlu filan koy.. Sıcak su torbası koy ya da..

sağol canım demek zeytinyağı iyi geliyo aklımızda bulunsun.kırkına da daha var inşallah daha fazla zorlanmaz muhammed bebek kıyamam.1 tatlı kaşığı değil de çay kaşığının yarısıyla versen yine de dokunur mu acaba?

Gerçi arabayla gidicez, arabayla gelicez de ne biliyim.. Hastane odası da sıcak olur zaten.. Ama güneşli bi günde doğsaydı daha iyiydi.. Hem gelen giden daha çok olurdu hastaneye

hmmm anlaşıldı senin derdin başka uyanık kıdemli hamile seniii inşallah istediğin gibi günlük güneşlik olur hava

ben verdim diger cocuklarımada sütüm hep yaglı oldugu için ama kırkı bitmişti aslında cay kaşıgı olacaktı yanlış yazmışım bu cocugma korkuyorum vermeye babasından aksilik bir şey olur benden bilir kıyametler kopar diye korkuyom yoksa dogal zeytinyagı dokunmaz kanısındayım ki kullananlar var sen nasılsın gecmiş okuyamıyorum yazdıysan okumamış olabilirim

sağol canım iyiyim çok şükür bi aksilik yok, her şey yolunda
baktın oğlun çok zorlanıyo verirsin çok az ya yazık büyük insan zorlanıyo kabız olunca minnacık kuzu nasıl dayansın.hem sen babasından daha çok düşünürsün aksilik yapacak bir şey yok bunda

canım geçmiş olsun şubat anneleri
biraz zeytinyağı veriyorlardı sütlerine karıştırıp
dilersn sor onlara

oyyy bundan heberim yoktu...

amin...önceliklede senin..bi avazda inşallah..gerçi normal mi bilmiyoorum ama

gözün aydın

hehe..valla ben ilkinde salaş gittim..şimdi resimlere baktıkça sinir oluyorumbiraz süsten bişey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…