Selam annecikler..
haberleri vereyim :)
drA gittik bugun.. çatı muayenesi oldum,hoş bişey değil ama abarttıkları kadar hiç değilmiş.. tavsiyeler uzerine kendimi kasmamaya calıştım ve cok az canım yandı.. korkmayın yani,rahat olun derim ben..
Çatı müsait dedi,ama bebişim daha hiç inmemişyürüyüş yap dedi.. bu haftada baska dr olsa sezaryen tarihi verirdi ama biz normali bekleyelim dedi,cok sevindim.. umarım normal olur.. 2 hafta sonraya randevu verdi,39. haftaya yani,hala inmediyse beklemem sezaryenle alırım dedi.. tabi bu arada heran dogum olabilir,suyun gelirse,kanama olursa sancı baslarsa hemen gel dedii..
buarada bebeişim 37+0 'da 3300 gr maşallah..
bizden hbrler böyle
isimsiz prensesine maşallah canımSelam annecikler..
drA gittik bugun.. çatı muayenesi oldum,hoş bişey değil ama abarttıkları kadar hiç değilmiş.. tavsiyeler uzerine kendimi kasmamaya calıştım ve cok az canım yandı.. korkmayın yani,rahat olun derim ben..
Çatı müsait dedi,ama bebişim daha hiç inmemişyürüyüş yap dedi.. bu haftada baska dr olsa sezaryen tarihi verirdi ama biz normali bekleyelim dedi,cok sevindim.. umarım normal olur.. 2 hafta sonraya randevu verdi,39. haftaya yani,hala inmediyse beklemem sezaryenle alırım dedi.. tabi bu arada heran dogum olabilir,suyun gelirse,kanama olursa sancı baslarsa hemen gel dedii..
bizden hbrler böyle
Selam annecikler..
bizden hbrler böyle
antalyada aynı izmir gibi.sadece yağmur ve fırtına var.yağmur olduğu için o kadar soğuk olmaz merak etme iyice sarıp sarmalarsın kuzunu hiiiç bişeycik olmaz Allah'ın izniyle.
genelde bebek doğunca erkeğe benziyosa arkası erkek derler ama senin kayınvalide de baya ileri görüşlüymüş daha doğmadan görmüş
canım ne güzel yarıyomuş sütün de dediğin gibi niye kabız oluyo ki acaba.bebiş kabız olunca yapacak bişi yok mu doğurmadan öğrensek bizde :26:
hayırlı olsun canım hayırlısı ile gelsin guzel bebis.
benim de gonlum ondan yana aslında tesekkur ederim canım.
Dogru canım cok tesekkur ederim fikir verdigin icin.
Amin cnm bnm tesekkurler :)canım gözün aydın allah dogumda yardımcın olsun sıhhatle al bebişini
Saol Damlacım.. inş normal olur cnm ya..isimsiz prensesine maşallah canıminş normal olur çünkü martta sezeryan patlaması yaşanıyor inş kızında iner aşağıya...çatı muayneside neymiş dicem ben hiç olamıcam bile:90::90:
maaşallah bebişine kocaman olmuş
isim bulma çalışmaları ne alemde
slm kızlar benim karnımın sol tarafı çok ağrıyo 2 gündür temzilik iş falan derken birde hava soğuktu zaten üşütmüş olabilirim demi.hamile kalmdan önce karnımız ağrıdığında kekik falan içerdik geçerdi acaba hamilelikte bir zararı olur mu?sonuçta kekik biraz ağır bir ot:26:
kıyamam ya kuzuya valla esas annelik bebişler doğunca başlıyo şubat annelerini okuyorumda gazı kakası doydu doymadı sütüm yetti yetmedi hepsi ayrı zorluk ama herşeye rağmen çok güzel olduğuna eminim
Selam annecikler..
bizden hbrler böyle
sağol canım Allah razı olsun. demek öyle haaa. maşallah kaynananda ultrason kadın ha. benim eşimde bana hep 14 martta gelecek dedi ve doktor 14 mart diyince gözleri parladı sorma. eğer kaynananın dediği tutarsa aynı gün doğurcaz kıs
Selam annecikler..
bizden hbrler böyle
slm kızlar benim karnımın sol tarafı çok ağrıyo 2 gündür temzilik iş falan derken birde hava soğuktu zaten üşütmüş olabilirim demi.hamile kalmdan önce karnımız ağrıdığında kekik falan içerdik geçerdi acaba hamilelikte bir zararı olur mu?sonuçta kekik biraz ağır bir ot:26:
maşallah cnm bnm cok saol:))canım maşallah kilosu çoook iyi. İnşallah bekler canım yaa. demek biz doğuma sen kontrole gidecen haa. kızımı ziyarete gelip ilk sen görecen öylemi teyzesiii. İnşallah yaa. Allahım korusun bebişlerimizi.
şaka maka kaynanamın dediği gibi 15 gün sonra doğurursam çok şaşırırım.bişey değil ben demiştim bana malum oldu diye yıllarca dinlerizeşinin içine doğmuş ne güzel baba yüreği hissetmiş
maşallah canım ne güzel büyümüş bebişin
antalyada aynı izmir gibi.sadece yağmur ve fırtına var.yağmur olduğu için o kadar soğuk olmaz merak etme iyice sarıp sarmalarsın kuzunu hiiiç bişeycik olmaz Allah'ın izniyle.
tatlım eger anne sütü yaglı ise bebege cok yarar ve bunun iaşretide kabız olur buda yaradıgı anlamına geliyo caresi var ama 40 cıkıncaa küçükken bir şey kullanılmaz hlis zeytinyagı diyolar bir tatlı kaşıgı ama ben korkuyom bagırsagını bozar dokunur felan
Gerçi arabayla gidicez, arabayla gelicez de ne biliyim.. Hastane odası da sıcak olur zaten.. Ama güneşli bi günde doğsaydı daha iyiydi.. Hem gelen giden daha çok olurdu hastaneye
sağol canım demek zeytinyağı iyi geliyo aklımızda bulunsun.kırkına da daha var inşallah daha fazla zorlanmaz muhammed bebek kıyamam.1 tatlı kaşığı değil de çay kaşığının yarısıyla versen yine de dokunur mu acaba?
ben verdim diger cocuklarımada sütüm hep yaglı oldugu için ama kırkı bitmişti aslında cay kaşıgı olacaktı yanlış yazmışım bu cocugma korkuyorum vermeye babasından aksilik bir şey olur benden bilir kıyametler kopar diye korkuyom yoksa dogal zeytinyagı dokunmaz kanısındayım ki kullananlar var sen nasılsın gecmiş okuyamıyorum yazdıysan okumamış olabilirim
evet maş.canım ya gelcek diyorduk kuzuna dirayetli cıktı valla...ç benim oglan kakasını yapamıuyo kıyametler koparıyo elim ayagım dolandı ya rabbbim dr götürdüm sütün yaglı yarıyo dedi yarasa bi dert yaramasa bi dert yaa
:44: aynen yaaa sanki bu haftalarda daha az zararlı gibi ama bilmiyorum ki yaa napsakkkzararı olmaz diyorlar ama bilmiyorum yaa :26: şimdi boyatmazsam 40 ım çıkana kadar boyatamayacağım loğusa ve adet dönemlerinde saç boyanmıyorrr
kızlar yarın doğum var...yatağım hazırlandı...kendi temizliğimide yaptım. bi sersemlik var ama yarın bu saatlerde kuzum kucağımda diye düşünemiyorum bile hala hayal geliyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bizz geldikkkkkkkk
Kızlar doktordan geldik oğluşum çok iyi hamd olsun teyzeleri..
Mutluyum çünkü Rabbim nasip eder ise Oğlum Mart da gelecek haftaya pazartesi sezaryan için gün verecek doktor =)))) Ayyy korkuyorum ama heyecandan da ölüyorum
Yarın akşam kısmet ise annem de geliyor
Sağolasın canım..Doldurdum ben de, çıkar mı ki
Ya ameliyata girerken hiç metal olmaması gerekiyormuş ya vücuda değen..Benim de saçlarım katlı kesildiğinden toplarken elli tane tel toka ile tutturuyorum.. Hastanede her tutam saç bi yerde olacak diye üzülüyorum ben deAmeliyattan çıkar çıkmaz takarım olmazsa tellerimi..
Anne oluyoruz, hayatımız değişiyor, saç baş derdindeyiz, tebrikler bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?