2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde bugün belli oldu canım 14 marttasabah 7:30 da hastanede olacaz kısmetse İnşallah.

hayırlı olsun canım ne güzel günler birer birer belli oluyor.sağsalim kavuş inşallah bebişinle. bu arada benim doğum tarihimi de kayınvalidem verdi bugün, rüyasında kaç oldu görüyormuş 15 günüm kalmış artık bende geri sayıma başlayabilirim

valla hiç fazla almadın hepsi lazım olacak canım en iyisi

valla hiç fazla almadın hepsi lazım olacak canım en iyisi

dimi ya temkinli olmak iyidir bence hem ben taşımıcamya valizleri kocişin işi ne taşısın

ooo maşallah 40 haftayıda görcen kız hadi bakalım

he valla kız kim derdi bu haftaları görceğimi hep dua ediyodum 36.haftayı görsem diyodum rabbim 40 da gösterdi bana

kızlar benim hamileyken bile bu kadar belim agrımıyordu inanılmaz belim agrıyo neden acaba hala gecmedi

İnanmıyorum, yiyemediğin abur cuburu satın aldın ve hala dokunmadan tutuyor musun.. Benim canım çok da çekmedi gerçi ama cips filan da yedim yani canım çekince biraz.. Nası bi iraden varmış ayol

Ya bu arada 3ünde 4ünde sağanak yağışlı gösteriyor Antalya'yı ya, üşümesin kızımmm

olsun tatlım valiz hazırlamakta güzel 9 aydır 2 yda 1 günlük zamana odaklanmışız, olsun o kadar
dediğin gibi fazlası olsun eksiği olmasın dimi ama

aaa senin kaynanan da kerametliymiş beninki gibi
benim kayınvaldeme görede kızımın arkasında oğlan bebiş saklanıyormuş o da rüyasında görmüştü.

evet maş.canım ya gelcek diyorduk kuzuna dirayetli cıktı valla...ç benim oglan kakasını yapamıuyo kıyametler koparıyo elim ayagım dolandı ya rabbbim dr götürdüm sütün yaglı yarıyo dedi yarasa bi dert yaramasa bi dert yaa

sultancım gününüz belli olmuş ne güzel sağlıcakla kucakla kuzunu inşallah
sağol canım Allah razı olsun. sende hepimizde inşallah canım. evet yaaa belli oldu sormaa.

sağol canım Allah razı olsun. demek öyle haaa. maşallah kaynananda ultrason kadın ha. benim eşimde bana hep 14 martta gelecek dedi ve doktor 14 mart diyince gözleri parladı sorma. eğer kaynananın dediği tutarsa aynı gün doğurcaz kıs

benimde bugün belli oldu canım 14 marttasabah 7:30 da hastanede olacaz kısmetse İnşallah.
hayırlı olsun canım hayırlısı ile gelsin guzel bebis.
canım ilk önce maşallah kızınaben senin yerinde olsam kendi arkadaşımı tercih ederdim emin ol tanıdık ve bildik bir yüz sanırım seni çok rahatlatır
benim de gonlum ondan yana aslında tesekkur ederim canım.

Dogru canım cok tesekkur ederim fikir verdigin icin.

Son düzenleme:
azcıcıcıkkkkkk kaldı şükür şubatı devirdikaynen bende öyle tatile gidiyor gibiyiz
selam kızlar nasılsınız
bugünde doğurmadım:84::84::84:
canım dur beklesin martı yaklaşık 2 saat daha beklicek sonrasında istediği zaman gelsin oğluşun
nöbetçi hamileler yine bir arada ne güzel

kızlar benim hamileyken bile bu kadar belim agrımıyordu inanılmaz belim agrıyo neden acaba hala gecmedi
emzirmekten olmasın eylülcüm

kıyamam ya kuzuya valla esas annelik bebişler doğunca başlıyo şubat annelerini okuyorumda gazı kakası doydu doymadı sütüm yetti yetmedi hepsi ayrı zorluk ama herşeye rağmen çok güzel olduğuna eminim

Selam annecikler..
haberleri vereyim :)
drA gittik bugun.. çatı muayenesi oldum,hoş bişey değil ama abarttıkları kadar hiç değilmiş.. tavsiyeler uzerine kendimi kasmamaya calıştım ve cok az canım yandı.. korkmayın yani,rahat olun derim ben..

Çatı müsait dedi,ama bebişim daha hiç inmemiş yürüyüş yap dedi.. bu haftada baska dr olsa sezaryen tarihi verirdi ama biz normali bekleyelim dedi,cok sevindim.. umarım normal olur.. 2 hafta sonraya randevu verdi,39. haftaya yani,hala inmediyse beklemem sezaryenle alırım dedi.. tabi bu arada heran dogum olabilir,suyun gelirse,kanama olursa sancı baslarsa hemen gel dedii..

buarada bebeişim 37+0 'da 3300 gr maşallah..
bizden hbrler böyle

emzirmekten oluyomu 4 yıl cocuk emzirdim toplamda böylee agrı görmedimmm allah her zaman böle küçük dertler versin bize daha kötüsünden korusun

antalyada aynı izmir gibi.sadece yağmur ve fırtına var.yağmur olduğu için o kadar soğuk olmaz merak etme iyice sarıp sarmalarsın kuzunu hiiiç bişeycik olmaz Allah'ın izniyle.

aaa senin kaynanan da kerametliymiş beninki gibi
benim kayınvaldeme görede kızımın arkasında oğlan bebiş saklanıyormuş o da rüyasında görmüştü.

genelde bebek doğunca erkeğe benziyosa arkası erkek derler ama senin kayınvalide de baya ileri görüşlüymüş daha doğmadan görmüş

canım ne güzel yarıyomuş sütün de dediğin gibi niye kabız oluyo ki acaba.bebiş kabız olunca yapacak bişi yok mu doğurmadan öğrensek bizde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…