benimde bugün belli oldu canım 14 marttasabah 7:30 da hastanede olacaz kısmetse İnşallah.
ahucum aynen valla sanki 1 haftalık tatile gidiyoruz toplam 3 küçük valiz oldu bi çantada kamera foto makinesi var bebişin portbebesi derken baya bi yükümüz var eminim çoğunu kullanmayız ama ne olur ne olmaz diye herşeyi doldurduk eksik olup telaşlanmaktansa yedek bulundurmak daha iyi değil mi ama
selam kızlar nasılsınız
bugünde doğurmadım:84::84::84:
selam kızlar nasılsınız
valla hiç fazla almadın hepsi lazım olacak canım en iyisi
ooo maşallah 40 haftayıda görcen kız hadi bakalım
bu arada
bende bir valiz varki sanırsın tatile gidiyoruz içinde 3 er takım bana ve eşime kıyafet
birde bebek için küçük valiz var içinde neler var sormayın
bunlara ek olarak süt sağma makinem çantasıyla birlişkte ve hamilelikte canım çektikçe yiyemediğim aburcuburun bulunduğu çanta varr
ahucum aynen valla sanki 1 haftalık tatile gidiyoruz toplam 3 küçük valiz oldu bi çantada kamera foto makinesi var bebişin portbebesi derken baya bi yükümüz var eminim çoğunu kullanmayız ama ne olur ne olmaz diye herşeyi doldurduk eksik olup telaşlanmaktansa yedek bulundurmak daha iyi değil mi ama
aaa senin kaynanan da kerametliymiş beninki gibihayırlı olsun canım ne güzel günler birer birer belli oluyor.sağsalim kavuş inşallah bebişinle.bu arada benim doğum tarihimi de kayınvalidem verdi bugün, rüyasında kaç oldu görüyormuş 15 günüm kalmış artık bende geri sayıma başlayabilirim
seninle satımız 1 gün ara var hala dogurmadın kız içine kapıştı yavruşun çıkmak istemiyo anlaşılan
dimi ya temkinli olmak iyidir bence hem ben taşımıcamya valizleri kocişin işi ne taşısın
he valla kız kim derdi bu haftaları görceğimi hep dua ediyodum 36.haftayı görsem diyodum rabbim 40 da gösterdi bana
sağol canım Allah razı olsun. sende hepimizde inşallah canım. evet yaaa belli oldu sormaa.sultancım gününüz belli olmuş ne güzel sağlıcakla kucakla kuzunu inşallah
hayırlı olsun canım ne güzel günler birer birer belli oluyor.sağsalim kavuş inşallah bebişinle.bu arada benim doğum tarihimi de kayınvalidem verdi bugün, rüyasında kaç oldu görüyormuş 15 günüm kalmış artık bende geri sayıma başlayabilirim
hayırlı olsun canım hayırlısı ile gelsin guzel bebis.benimde bugün belli oldu canım 14 marttasabah 7:30 da hastanede olacaz kısmetse İnşallah.
benim de gonlum ondan yana aslında tesekkur ederim canım.canım ilk önce maşallah kızınaben senin yerinde olsam kendi arkadaşımı tercih ederdim emin ol tanıdık ve bildik bir yüz sanırım seni çok rahatlatır
bu gece 12 ye kadar yapmayalım da
martta bilare el ataar yaparızz
belki de sana süpriz yapmak için planlar yapıordur
canım ben senin yerinde olsam
en çok güvendiğim, kendimi rahat hissettiğim dr da doğum yapardım.
zaten devlette dahi olsa arkadaşın oda ayarlrm demiş,
Dogru canım cok tesekkur ederim fikir verdigin icin.
ayy canım gözün aydın.
sağlıcakla büyüt bebişini
sağlıklı, mutlu, analı babalı büyüsünç
sabırsızlıkla beklioruz doğum hikayeni..
bu arada
bende bir valiz varki sanırsın tatile gidiyoruz içinde 3 er takım bana ve eşime kıyafet
bunlara ek olarak süt sağma makinem çantasıyla birlişkte ve hamilelikte canım çektikçe yiyemediğim aburcuburun bulunduğu çanta varr
azcıcıcıkkkkkk kaldı şükür şubatı devirdik
bu gece 12 ye kadar yapmayalım da
martta bilare el ataar yaparızz
belki de sana süpriz yapmak için planlar yapıordur
canım ben senin yerinde olsam
en çok güvendiğim, kendimi rahat hissettiğim dr da doğum yapardım.
zaten devlette dahi olsa arkadaşın oda ayarlrm demiş,
ayy canım gözün aydın.
sağlıcakla büyüt bebişini
sağlıklı, mutlu, analı babalı büyüsünç
sabırsızlıkla beklioruz doğum hikayeni..
bu arada
canım dur beklesin martı yaklaşık 2 saat daha beklicek sonrasında istediği zaman gelsin oğluşunselam kızlar nasılsınız
nöbetçi hamileler yine bir arada ne güzel
emzirmekten olmasın eylülcümkızlar benim hamileyken bile bu kadar belim agrımıyordu inanılmaz belim agrıyo neden acaba hala gecmedi
evet maş.canım ya gelcek diyorduk kuzuna dirayetli cıktı valla...ç benim oglan kakasını yapamıuyo kıyametler koparıyo elim ayagım dolandı ya rabbbim dr götürdüm sütün yaglı yarıyo dedi yarasa bi dert yaramasa bi dert yaa
azcıcıcıkkkkkk kaldı şükür şubatı devirdikaynen bende öyle tatile gidiyor gibiyiz
canım dur beklesin martı yaklaşık 2 saat daha beklicek sonrasında istediği zaman gelsin oğluşun
emzirmekten olmasın eylülcüm
antalyada aynı izmir gibi.sadece yağmur ve fırtına var.yağmur olduğu için o kadar soğuk olmaz merak etme iyice sarıp sarmalarsın kuzunu hiiiç bişeycik olmaz Allah'ın izniyle.İnanmıyorum, yiyemediğin abur cuburu satın aldın ve hala dokunmadan tutuyor musun.. Benim canım çok da çekmedi gerçi ama cips filan da yedim yani canım çekince biraz.. Nası bi iraden varmış ayol
Ya bu arada 3ünde 4ünde sağanak yağışlı gösteriyor Antalya'yı ya, üşümesin kızımmm
aaa senin kaynanan da kerametliymiş beninki gibi
benim kayınvaldeme görede kızımın arkasında oğlan bebiş saklanıyormuş o da rüyasında görmüştü.
evet maş.canım ya gelcek diyorduk kuzuna dirayetli cıktı valla...ç benim oglan kakasını yapamıuyo kıyametler koparıyo elim ayagım dolandı ya rabbbim dr götürdüm sütün yaglı yarıyo dedi yarasa bi dert yaramasa bi dert yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?