2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mart bebişleri çoooooooooooooooooook güzelller yaaa duyguda koymuş güzinde koymuş bugün hepsine kocaman maşallahhhhhhhhhhhhh prenslere prenseslere

böyle şeyler duydukça cesaretimiz artıyor. darısı başımıza. Allah sağlıkla büyütmayi nasip etsin, inşallah...

Dualarımız seninle canımın içi; ne güzel bebeğini kucağına alacaksın, maşallah size. Kolaylıkla ve sağlıkla atlatırsınız inşallah

kızlar hepinizi çok özledim. Fazla kalamayacağım kızım heran uyanabilir. Rüya gibi bir doğum yaptım gerçekten. Ağrısız, sancısız. Epidural sezeryanı şiddetle öneririm. Sadece 4 saat çok ağrım oldu onuda ağrı kesicilerle hallettik. 1 gece kaldım. Ertesi gün evin içinde dolaşır vaziyetteydim. Annelik müthiş bir duyguymuş. Yalnız uykuyu unutmalısınız. Ve göğüs uçları çok acıyor şimdiden önlemini alın. Doğum çantamdaki çok gereksiz kıyafet koymuşum. Kızıma bir hastane çıkışı 2 battaneyi bana tek gecelik terlik yetti. En çok foto makinesi, kamera, makyaj malzemesi gerekli oldu bana:) Doğum fotoğraçısına gerek yok ben ebelere rica ettim. Harika fotolar çektiler içeride. Çok duygusal, komik bir doğum hikayem oldu. Sonra anlatırım. Öpüyorum sizi.

canım maşallah prensesin çok güzel ilk öncenazar değmesin korktuğun gibi olmadı hiçbirşey ne güzellll darısı bizlerin başına

Ne güzel, gözünaydın, kuzuna kavuştun, darısı başımıza. Doğum hikayeni de müsait olunca yazarsın, ağrısız doğum hikayelerini dört gözle bekliyoruz
Maşallah sana da kuzuna da..

canımmm içimi nasıl rahatlattın yaaa. okudukça kendimi iyi hissediyorum. bende öyle olacam çünkü. bebişin resmini gördüm canım. Allahım korusun bayıldım yaaa. çook tatlı maşallah hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün

iyi aksamalar arkadaslar umarım herkes iyidir. Bende bugun doktora gittim 2750 gr olmus kızım. Doktor 22 marta sezeryan icin gun verdi. Ama ben aynı zamanda birde lise sınıf arkadasıma gidiyorum. O henüz gun vermedi. Ya hangisine dogum icin gidecegime hala karar veremedim. Arkadasım devlet hastanesinde diger doktorum özelde doktor olarak tabiki arkadasımı secerim ama devlet hastanesindeki oda konusunda endiseliyim. Gerci arkadasım özel oda ayarlayacagını soylemisti ama bakalım. kac aydır karar veremedim ikisinede kontrole gidiyorum. Ama sanırım onceligi doktora verip arkadasımı sececegim. Siz olsanız ne yapardınız? Bu arada ben Handanı cok merak ettim bugun tam takip edemedim ama onu goremıyorum ne zamandır? Bilginiz var mı?

maşallah canım Allahım korusun kilosu iyi. ohhh tarihte belli olmuş ne güzel. sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canım

canım ilk önce maşallah kızınaben senin yerinde olsam kendi arkadaşımı tercih ederdim emin ol tanıdık ve bildik bir yüz sanırım seni çok rahatlatır

ayy bende ne meraklı oldum heeeeee iyice nisan annelerine baktım biri daha çarşamba doğum yapıyormuş bizde sanırım normali bekleseydik nisanda doğum yapıcaktık

bu gece 12 ye kadar yapmayalım da
martta bilare el ataar yaparızz

ıyı akşamlar kızlar kaldığım yerden geçmişi okuyup gelıyorum, benım bebişten hıç haber yok rahat içeride heralde
belki de sana süpriz yapmak için planlar yapıordur

canım ben senin yerinde olsam
en çok güvendiğim, kendimi rahat hissettiğim dr da doğum yapardım.
zaten devlette dahi olsa arkadaşın oda ayarlrm demiş,

ayy canım gözün aydın.
sağlıcakla büyüt bebişini
sağlıklı, mutlu, analı babalı büyüsünç
sabırsızlıkla beklioruz doğum hikayeni..

bu arada
bende bir valiz varki sanırsın tatile gidiyoruz içinde 3 er takım bana ve eşime kıyafet
birde bebek için küçük valiz var içinde neler var sormayın
bunlara ek olarak süt sağma makinem çantasıyla birlişkte ve hamilelikte canım çektikçe yiyemediğim aburcuburun bulunduğu çanta varr

ahucum aynen valla sanki 1 haftalık tatile gidiyoruz toplam 3 küçük valiz oldu bi çantada kamera foto makinesi var bebişin portbebesi derken baya bi yükümüz var eminim çoğunu kullanmayız ama ne olur ne olmaz diye herşeyi doldurduk eksik olup telaşlanmaktansa yedek bulundurmak daha iyi değil mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…