2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KızLarrr bugun benim oğLuşun göbişi düştüüüüü ve bici bicimizi yaptık bebeğim suyu sevecek heraLde hiç ağLamadı yıkarken çok güzeLdi yaaa

gözün aydın elifcim allah analı babalı büyütsün yakışıklıyı çok tatlı allah bagışlasın bizimde 6 gün düştü teyzesi

KızLarrr bugun benim oğLuşun göbişi düştüüüüü ve bici bicimizi yaptık bebeğim suyu sevecek heraLde hiç ağLamadı yıkarken çok güzeLdi yaaa

gözünüz aydın canım bıcı bıcısınıda yaptı iyice rahatlamıştır artık kuzey bebiş

hay masallah kimbilir ne güzeldir bıcı bıcısı da

evet lohusa kervanına hoşgeldin diyecem artık unutma bizi olurmu bebiş gelince allah yardımcın olsun öptüm canım ogluş aglıo habersiz bırakma bizi

umarım hosbuluruz canım:)
unutmam kız unutrmuyum bikac gün giremem ama sonra katılırım kesinlikle aranıza
aglatma yavrucugunu annesi kıyamam
biz de öptük sizi

bize müsade annişler ayaklarım davul oldu yine uzanmak şart
herkese hayırlı geceler hayırlı vuslatlar

maşallah oğluşuna canım göbişte düşmüş bundan sonra sık sık yıkanır ne güzel.zaten mis kokuluydu daha da güzel kokmuştur ohh

[/QUOTE]

evet bizde öyleyiz
evde beni de eşim doğurCak aNIYOR

CANIM SAĞLICAKLA AL BEBİŞİNİ KUCğına

kuzeye

birkaç gündür sol bacağımda şiddetli bir ağrı var oturup yürümeye kalkınca topallıyorum ters bir hareket yapınca ağrır ya onun gibi ağrıyor bu tarz birşey yaşayan oldumu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…