KızLarrr bugun benim oğLuşun göbişi düştüüüüü ve bici bicimizi yaptık bebeğim suyu sevecek heraLde hiç ağLamadı yıkarken çok güzeLdi yaaa
KızLarrr bugun benim oğLuşun göbişi düştüüüüü ve bici bicimizi yaptık bebeğim suyu sevecek heraLde hiç ağLamadı yıkarken çok güzeLdi yaaa
evet lohusa kervanına hoşgeldin diyecem artık unutma bizi olurmu bebiş gelince allah yardımcın olsun öptüm canım ogluş aglıo habersiz bırakma bizi
bize müsade annişler ayaklarım davul oldu yine uzanmak şart
herkese hayırlı geceler hayırlı vuslatlar
bize müsade annişler ayaklarım davul oldu yine uzanmak şart
herkese hayırlı geceler hayırlı vuslatlar
iyi geceler arkadaşlar:79:
canım olacak o kadar bu haftalar cok canını yakar ben minübüse binmiştim canımı bi yaktı seslice ahhh demiştim herkes banan baktı göbekte o biçim minübüsten inene kadar millet bana baktı burada doguruyomu diye
sen de saolasın eylülüm cok sükür bitiyor vuslata az kaldı insalalh sen katmerli yasadın bu mutlulugu darısı bizlere olsun stresten cok heyecan var simdilik sabırsızlıkla bekliyorum o güzel anı
dualarım hep sizlerle canım elbette edecegim unutmam asla
iyi geceler arkadaşlar:79:
kızlar benim tahmini sezeryan tarihim 21 mart. en son ben mi doğurucam benden sonra doğurucak olan var mı ki?
iyi geceler canım hoşgeldin
sağolun kızlariyi geceler canımmm sizede oğluşunla:80::80::80:
kızlar benim tahmini sezeryan tarihim 21 mart. en son ben mi doğurucam benden sonra doğurucak olan var mı ki?
eylülcüm nasılsın??tatlış oğluşun nasıl ???
bnm tahmini normal dogum tarihim 21 mart..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?