sağol canım iyiyim çok şükür bi aksilik yok, her şey yolunda
baktın oğlun çok zorlanıyo verirsin çok az ya yazık büyük insan zorlanıyo kabız olunca minnacık kuzu nasıl dayansın.hem sen babasından daha çok düşünürsün aksilik yapacak bir şey yok bunda
canım gestasyonel diabet çıktı,İnanmıyorum, yiyemediğin abur cuburu satın aldın ve hala dokunmadan tutuyor musun.. Benim canım çok da çekmedi gerçi ama cips filan da yedim yani canım çekince biraz.. Nası bi iraden varmış ayol
Ya bu arada 3ünde 4ünde sağanak yağışlı gösteriyor Antalya'yı ya, üşümesin kızımmm
azcıcıcıkkkkkk kaldı şükür şubatı devirdikaynen bende öyle tatile gidiyor gibiyiz
canım dur beklesin martı yaklaşık 2 saat daha beklicek sonrasında istediği zaman gelsin oğluşun
emzirmekten olmasın eylülcüm
antalyada aynı izmir gibi.sadece yağmur ve fırtına var.yağmur olduğu için o kadar soğuk olmaz merak etme iyice sarıp sarmalarsın kuzunu hiiiç bişeycik olmaz Allah'ın izniyle.
genelde bebek doğunca erkeğe benziyosa arkası erkek derler ama senin kayınvalide de baya ileri görüşlüymüş daha doğmadan görmüş
canım ne güzel yarıyomuş sütün de dediğin gibi niye kabız oluyo ki acaba.bebiş kabız olunca yapacak bişi yok mu doğurmadan öğrensek bizde :26:
canım ayağını biraz sıcak tut dilersenslm kızlar benim karnımın sol tarafı çok ağrıyo 2 gündür temzilik iş falan derken birde hava soğuktu zaten üşütmüş olabilirim demi.hamile kalmdan önce karnımız ağrıdığında kekik falan içerdik geçerdi acaba hamilelikte bir zararı olur mu?sonuçta kekik biraz ağır bir ot:26:
canım geçmiş olsun şubat anneleri
biraz zeytinyağı veriyorlardı sütlerine karıştırıp
dilersn sor onlara
Doğumdan önce yazmıştım benim göğüslerde hiö süt belirtisi yok bendne süt müt gelmez diye ama öyle olmuyormuş doğumdan çıktım bebeğimi getirdiler (sonra hemen geri aldılar) hemen emzirdim sütüm geldi her geçen günde daha fazlalaşıyor maşallah zaten demişlerdi bebek emdikçe sütün gelir diye hoş bana çok şey içirdiler doğumdan sonra lohusa şerbetinden pekmeze :) humana da çok etkili kızlar kesinLikle alın ay bi de tere yiyin bol bol
herkese günaydınnnnn
mart annesi olmaya 1 gün kaldı ha gayret kıslar benim dr um dan izinden döndü artık rahat rahat doğurabilirimmmm
canim, bebek icin soruyorsan 2 tane zibin takim (ic zibin, diz zibin, patikli alt), 2 cift corap, 5-6 tane agiz mendili, 20 tane 1 numara bez, 10 tane 2 numara bez, hirka, yelek, 1 tane penye battaniye, 1 tane kalın kadife battaniye, hastaneden cikarken normal giydirdigim zibin takimin uzerine giydirmek icin kalin kadife tulum, pisik kremi, islak mendil.
selam herkese bugün kontrole gittim. önce nst sonra usg yapıldı.perşembe günü sezaryen ile doğum yapacağım. kaydım alındı. şimdilik herşey yolunda.......
kızlaaar biz geldikkkk. kızım 3255 gram olmuş maşallah. çatı muayenemizi olduk. sorun yok dedi doktor. ve inanın hiç acımadı. ama tabi bende 5 yıl çocuk olmayınca sanırım artık bu muayene normal geliyor. doktorumuzla konuştuk. normalde normal doğum öneririm ama dedi bu bizim için kıymetli bi bebek dedi. 5 yıl sonra gelmiş sonuçta dedi. riske atamam dedi. ve aşağıda inmemiş dedi. sen bilirsin ama epidural sezeryan öneririm dedi. 3 saat sonra bacakların kendine gelir merak etme. kızını doğduğunda görürsn en güzel yanı bu dedi. bide anestezi alırsan narkoz bebeğede geçebilir ama böyle daha güzel olur dedi. 14 mart sabah 7:30 da hastanede olacak kısmetse. 8:30 dada seni alırız dedi. nasıl bi heyecandı anlatamam. süt için çay içeyimmi dedim yok dedi süt gelişi hızlanırsa doğumu başlatabilir dedi. hasta bezi biz veriyoruz dedi. göğüs kremine 2 gün önce başla dedi.
kızlar bişey danışmak ıstıyorum bebeğim için biberonlar hazırladık içinde şeker olan,annem hastaneye götürelim oraya gelenler olur dağıtırız diyor kayınvaldem zaten evde mevlüt yapcaz bence götürmeyelim evde dağıtalım diyor ama ben ne dersem o olur ıkısıde bılıyor bende karar veremıyorum yardım lutfen
HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR,
KARŞI KOMŞUMUZ ŞİFRE VERDİ SAĞOLSUN İNT VAR ARTIKAMA HALEN GEÇMİŞİ OKUYORUM BEN BU FORUMDA BİR GÜNÜ YAKALAYAMADIM GİTTİ YA DOĞUM YAPAN ARKADAŞLARIM ALLAH ANNELİ BABALI BÜYÜTSÜN KUZULARINIZI..SANIRIM BUNDAN SONRA ARTIK ÇOŞARIZ İYİCE BİZİ KİMSE TUTAMAZ YARIN 1 MART ..BENİM 3 GÜNDÜR ÇOK AĞRIM VAR YA GÜNDÜZ OTURURKEN YOKTA GECE OLDUMU KABUS BAŞLIYOR NE TARAFIMA DÖNERSEM ORAMA TOPLANIYOR NASIL AĞRIYOR KRAMP GİRİYOR..DÖNERKEN KASIMLARIMDA AĞRI BÖYLE REGL AĞRISI GİBİ AYAĞA KALKARKEN ALT TARAFTA AĞRI YANMA BÖYLE GECE ZATEN SAAT BAŞI KALKIYORUM WC YE EZİYET YATMAK KALKMAK,SANIRIM HEPİMİZ AYNI DURUMDAYIZ AMA..YARIN SABAH RANDEVUM VAR AMA YİNEDE BİR ARAYAYIM DEDİM DOKTORUMU NORMALDE HİÇ ARAMAM BARİ SON ZAMAN ARAYAYIM DEDİM ÖZELLİKLE GECE İSE DEDİ SEN DÖNÜNCE BEBEK DÖNMEYE ÇALIŞLIYOR AĞRI YAPIYOR TABİ DEDİ.ASLINDA BU HFTLARDA NORMAL DOĞUM BEKLEDİKLERİMİZDE BU SANCILAR İÇİN SEVİNİRİZ BİLE DEDİ DOĞUMA HAZIRLIK SANCILARIDIR BUNLAR DEDİ AMA BENİM KIZIMIN KAFASI HALA GÖĞSÜMÜN ALTINDA HİÇ DEĞİŞİTİREMEDİ POZİSYONUNU SEZERYAN OLACAK 1 HFT DAHA DURSUNDA DEDİ.YANİ YARIN GİDİNCE 1 HFT SONRASI İÇİN GÜN VERECEKTİR VALLA BELLİ OLSUN ARTIK GELSİN KIZIM YA SIKILDIM VALLA BUGÜN 37 DE OLDUK HAFTAYA 38 İYİDİR HERHALDE DAHA NİYE DURSUN Kİ HEM KİLOSU ÖNDE ..YARIN DOKTORDAN SONRA ODAMA KOYACAĞIM PRENSES BEŞİĞİMİZİ ŞEKERLERİMİZİ KAPI SÜSÜMÜZÜ VS TESLİM ALACAĞIZ..ARTIK BİRŞEY KALMADI ÇOK ŞÜKÜR ODAMIZ ÇANTALARIMIZ ZATEN 2 AYDIR HAZIRDI..BİR TEK MASAL HN EKSİK ..ALLAH SAĞLIKLA ONUNDA GELMESİNİ NASİP ETSİN BAŞKA BİR DİLEĞİM YOK..
ben de perşembe günü sezeryanla doğum yapacağım canımcım. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, inşallah. yarın son kontrolüm var, acaba ne diyecek, çok heyecanlıyım :)
Ben de, ben de!!Hatta benim de yarın son kontrolüm var, içerden son kez bakıcaz kuzuya
doktorum cuma günü yokmuş perşembede amilyat günü zaten yok mecburn çarşambaya gidicez ayyy 2gün sonra doğum tarihimiz belli oluyor
buarada kızlar adet olucak gibiyim bel ağrısıda var normalimi bilemedim
mrb kızlar nasılsınız gecmişi oku oku bitmiyor cocuktanda fazla fırsat bulamıyorum acıyorum aglıyor öyle acık bırakıp gidiyorum bilgisayarı.biz cok sükür sarılıgımızı atlattık haftasonu mevlütümüzüde yaptık
birde gece uykularımız olsa cok güzel olacak hamileykende uyuyamıyordum şimdide uyuyomıyorum aylardır uykusuzum ama kızıma bakınca hepsini unutuyorum cok güzel bir seymiş anne olmak...
kızlar deniz vardı ya ne yaptı acaba:26: bilen duyan gören var mı?
bitmedi cüce şubat diyordu, sonra suyu azaldığı için 36+5 te alacaklardı bebişini
Selam kızlar. Ardina ile konuştum şimdi. 12'ye çeyrek kala almışlar sezaryene. spinal anestezi ile olmuş. yarım saatte kolayca sorunsuz bitmiş sezaryeni. Öykü'sü 3250 g. 48 cm. doğmuş. her şey yolundaymış. şimdi yavaş yavaş ağrıları başlamış. ağrı kesici iğne yapmışlar, serum bağlamışlar. Öykü'sünü sorunsuzca emzirmiş. her şey yolundaymış yani.ben çok sevindim :)
darısı başımıza
kızlar yarın doğum var...yatağım hazırlandı...kendi temizliğimide yaptım. bi sersemlik var ama yarın bu saatlerde kuzum kucağımda diye düşünemiyorum bile hala hayal geliyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bizz geldikkkkkkkk
Kızlar doktordan geldik oğluşum çok iyi hamd olsun teyzeleri..
Mutluyum çünkü Rabbim nasip eder ise Oğlum Mart da gelecek haftaya pazartesi sezaryan için gün verecek doktor =)))) Ayyy korkuyorum ama heyecandan da ölüyorum
Yarın akşam kısmet ise annem de geliyor
kızlar hepinizi çok özledim. Fazla kalamayacağım kızım heran uyanabilir. Rüya gibi bir doğum yaptım gerçekten. Ağrısız, sancısız. Epidural sezeryanı şiddetle öneririm. Sadece 4 saat çok ağrım oldu onuda ağrı kesicilerle hallettik. 1 gece kaldım. Ertesi gün evin içinde dolaşır vaziyetteydim. Annelik müthiş bir duyguymuş. Yalnız uykuyu unutmalısınız. Ve göğüs uçları çok acıyor şimdiden önlemini alın. Doğum çantamdaki çok gereksiz kıyafet koymuşum. Kızıma bir hastane çıkışı 2 battaneyi bana tek gecelik terlik yetti. En çok foto makinesi, kamera, makyaj malzemesi gerekli oldu bana:) Doğum fotoğraçısına gerek yok ben ebelere rica ettim. Harika fotolar çektiler içeride. Çok duygusal, komik bir doğum hikayem oldu. Sonra anlatırım. Öpüyorum sizi.
kızlar benim hamileyken bile bu kadar belim agrımıyordu inanılmaz belim agrıyo neden acaba hala gecmedi
Selam annecikler..
haberleri vereyim :)
drA gittik bugun.. çatı muayenesi oldum,hoş bişey değil ama abarttıkları kadar hiç değilmiş.. tavsiyeler uzerine kendimi kasmamaya calıştım ve cok az canım yandı.. korkmayın yani,rahat olun derim ben..
Çatı müsait dedi,ama bebişim daha hiç inmemişyürüyüş yap dedi.. bu haftada baska dr olsa sezaryen tarihi verirdi ama biz normali bekleyelim dedi,cok sevindim.. umarım normal olur.. 2 hafta sonraya randevu verdi,39. haftaya yani,hala inmediyse beklemem sezaryenle alırım dedi.. tabi bu arada heran dogum olabilir,suyun gelirse,kanama olursa sancı baslarsa hemen gel dedii..
buarada bebeişim 37+0 'da 3300 gr maşallah..
bizden hbrler böyle
ileri görüşten öte ultrason görüşlü
erkek bebek kızın arkasına karnımda saklanmış
yani o na göre ikizlerim var
bizde de heyecan dorukta sadece bir günümüz kaldı hayırlısıyla carsamba bizim icin de vuslat vakti karısık duygular icindeyim arayan arayana herkes ayrı temennilerde bulunuyor sanki cenge gidecekmişim gibi hissediyorum bazen vakit gecsin diye dolastık biraz bugün dısarda yoruldum hemen belim bi tuhaf agrıdı bugün korktum sonra kuzum gününü beklemeden mi gelecek yoksa diye gece uykuları uzun süredir haram bize de sanki sopa yemiş gibi etlerim kemiklerim nerye dönsem uyuyamıyorum ben de az kaldı kuzuma kavusunca gecicek hepsi insalalh onun gül yüzünü göreyim saglıkla hayırlısıyla baska bişey istemiyorum
saatimiz de belli oldu bugün
nasipse carsmba sabahı onda epidrual sezeryanla kavusacagım melegime insallah
bizde de heyecan dorukta sadece bir günümüz kaldı hayırlısıyla carsamba bizim icin de vuslat vakti karısık duygular icindeyim arayan arayana herkes ayrı temennilerde bulunuyor sanki cenge gidecekmişim gibi hissediyorum bazen vakit gecsin diye dolastık biraz bugün dısarda yoruldum hemen belim bi tuhaf agrıdı bugün korktum sonra kuzum gününü beklemeden mi gelecek yoksa diye gece uykuları uzun süredir haram bize de sanki sopa yemiş gibi etlerim kemiklerim nerye dönsem uyuyamıyorum ben de az kaldı kuzuma kavusunca gecicek hepsi insalalh onun gül yüzünü göreyim saglıkla hayırlısıyla baska bişey istemiyorum
kızlar bilgisyrm çok yavaş
bi yere cvp yazarken
diğer sayfaları kaçırıorum,
atladığım zıpladığım oluyorsa mazur görün
saol ahucum böyle bebişler işte..dayanamıyorum yarın alayım vercem artık kıyamıyorum cok avaz avaz bagırıyo canım yaa...gazın nasıl oldu gectimi
yarın bu saatlerde şafak doğan güneş dicen yani canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
canım yaaa bir gün haa. sadece bir gün sonra kuzucuğun kollarında olacak İnşallah. sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla gelsin İnşallah canım
ne güzel 1 gün kalmış hayırlıyla sağlıkla kavuş inşallah kuzuna.kavuştuktan sonra en kısa zamanda da bize haber vermeyi unutma canım
b beni atlama sakın mazeretim var lohusayım ben....
canımm saolasın...vay bee 1 gün kaldı büyük gün hadi şimdiden gözün aydın bitti hamilelik halimi özledim ben aslında cok güzel günlerdi bir daha asla yaşamayacam güzel duygu aslında allah yar yardımcın olsun canım strese girme her şey bir anda olup bitecek melegin kollarında olacak bunları düşün olurmu bana dua et lütfen unutma ben hepinize dua ettimmm......
geçti cnm çok şükür ama şimdide
yeni bişi başladı kız bir yaslanıyor karnıma canım yanıyor ayağa kalkamı yorum yerim onu ben yaaaa
canım handan2010 nun teli var mı sende?
geçti cnm çok şükür ama şimdide
yeni bişi başladı kız bir yaslanıyor karnıma canım yanıyor ayağa kalkamı yorum yerim onu ben yaaaa
canım handan2010 nun teli var mı sende?
sen de saolasın eylülüm cok sükür bitiyor vuslata az kaldı insalalh sen katmerli yasadın bu mutlulugu darısı bizlere olsun stresten cok heyecan var simdilik sabırsızlıkla bekliyorum o güzel anı
dualarım hep sizlerle canım elbette edecegim unutmam asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?