2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aman allah bozmasın inş.bir aksilik olmasın canım sevindim...verecem sanırım az önce kakasını yaptı rahatladı kuzum ya sesi kesildi teyzesi saolasın

canım gestasyonel diabet çıktı,
bende hep erteledim doğumda yiyeceğim die
depoladım onları
üşümez canım
hem belli de olmaz hava, inşallah günlük güneşlik olurr

inşallah tatil kadar güzel geçer doğum sürecimiz
şezlongta çatal olur sanırım

ileri görüşten öte ultrason görüşlü
erkek bebek kızın arkasına karnımda saklanmış
yani o na göre ikizlerim var

canım ayağını biraz sıcak tut dilersen
geçmiş olsun

canım geçmiş olsun şubat anneleri
biraz zeytinyağı veriyorlardı sütlerine karıştırıp
dilersn sor onlara

saol ahucum böyle bebişler işte..dayanamıyorum yarın alayım vercem artık kıyamıyorum cok avaz avaz bagırıyo canım yaa...gazın nasıl oldu gectimi

kızlar bilgisyrm çok yavaş
bi yere cvp yazarken
diğer sayfaları kaçırıorum,
atladığım zıpladığım oluyorsa mazur görün

ne güzel anlatmısın elsicim sütün de gelmis hemen masallah darısı bize bakalım hersey yolunda gider umarım humana aldım ben de bugün koydum cantama

herkese günaydınnnnn
mart annesi olmaya 1 gün kaldı ha gayret kıslar benim dr um dan izinden döndü artık rahat rahat doğurabilirimmmm

senin kuzu sabrını sınıyor annesi dogur artık hadii:)

canım ben onbes tane bebek bezi koydum 1 numara o da hastane de veriyordur dediler diye az mı oldu acaba valizleri kapatıp arbaya koyduk bile yanıma daha fazla mı alsam acaba

selam herkese bugün kontrole gittim. önce nst sonra usg yapıldı.perşembe günü sezaryen ile doğum yapacağım. kaydım alındı. şimdilik herşey yolunda.......

hadi bakalım pespese gelicek kuzularımız desene hayırlısyla insallah

gözün aydın canım masallah kuzuna

biz hastaneye renkli drajeler hazırladık ikramlık cikoltalar ile vericez
mevlüte de bebek sekeri yaptırdık kutulu cikolatalar seklinde o da

demek senin kuzu da dönmedi ılgazcım hakkında hayırlısı olsun insallah

ben de perşembe günü sezeryanla doğum yapacağım canımcım. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, inşallah. yarın son kontrolüm var, acaba ne diyecek, çok heyecanlıyım :)

Ben de, ben de!! Hatta benim de yarın son kontrolüm var, içerden son kez bakıcaz kuzuya

perşmbe kuzuları ne cokmus masallah:)

doktorum cuma günü yokmuş perşembede amilyat günü zaten yok mecburn çarşambaya gidicez ayyy 2gün sonra doğum tarihimiz belli oluyor
buarada kızlar adet olucak gibiyim bel ağrısıda var normalimi bilemedim

hadi bakalım büyük tarih belli oluyor sonunda desene hayırlısıyla insallah

masallah canım bu ne hız mevlüdü bile yapmıssınız ne güzel yasadıkların degil mi darısı bize az kaldı insallah

kızlar deniz vardı ya ne yaptı acaba:26: bilen duyan gören var mı?
bitmedi cüce şubat diyordu, sonra suyu azaldığı için 36+5 te alacaklardı bebişini

deniz dogum yaptı canım haber vermişti sonra tekrar girmedi sanırım

masallah bir melek daha geldi dünyaya tebrik ediyoruz taze annişi

ayy safak dogan günes desene senden bi gün sonra da bize dogacak günes kısmetse cok heycanlıyım ben bile seni düsünemiyorum RAbibm hayırla kurtarsın canım

sana da az kalmıs canım hayırlısıyla kavustursn MEvlam masallah kuzuna da

tebrik ederim canım ben de epidrual sezeryan olacagım nasipse anlattıklarn iyi geldi saolasın canım insalalh bizim de güzel gecer böyle
kuzuna hayırlı uzun ömür versin RAbbim saglıkla sıhhatle insallah

kızlar benim hamileyken bile bu kadar belim agrımıyordu inanılmaz belim agrıyo neden acaba hala gecmedi

gecmis olsun canım ya

insallah gönlünce olur dogumun canım ben de cok istedim normali ama nasip degilmiş hayırlısı olsun
kuzuna kocaman masallah annesi

bizde de heyecan dorukta sadece bir günümüz kaldı hayırlısıyla carsamba bizim icin de vuslat vakti karısık duygular icindeyim arayan arayana herkes ayrı temennilerde bulunuyor sanki cenge gidecekmişim gibi hissediyorum bazen vakit gecsin diye dolastık biraz bugün dısarda yoruldum hemen belim bi tuhaf agrıdı bugün korktum sonra kuzum gününü beklemeden mi gelecek yoksa diye gece uykuları uzun süredir haram bize de sanki sopa yemiş gibi etlerim kemiklerim nerye dönsem uyuyamıyorum ben de az kaldı kuzuma kavusunca gecicek hepsi insalalh onun gül yüzünü göreyim saglıkla hayırlısıyla baska bişey istemiyorum

saatimiz de belli oldu bugün
nasipse carsmba sabahı onda epidrual sezeryanla kavusacagım melegime insallah

Son düzenleme:

yarın bu saatlerde şafak doğan güneş dicen yani canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

canım yaaa bir gün haa. sadece bir gün sonra kuzucuğun kollarında olacak İnşallah. sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla gelsin İnşallah canım

ne güzel 1 gün kalmış hayırlıyla sağlıkla kavuş inşallah kuzuna.kavuştuktan sonra en kısa zamanda da bize haber vermeyi unutma canım

saol ahucum böyle bebişler işte..dayanamıyorum yarın alayım vercem artık kıyamıyorum cok avaz avaz bagırıyo canım yaa...gazın nasıl oldu gectimi

geçti cnm çok şükür ama şimdide
yeni bişi başladı kız bir yaslanıyor karnıma canım yanıyor ayağa kalkamı yorum yerim onu ben yaaa a
canım handan2010 nun teli var mı sende?

canımm saolasın...vay bee 1 gün kaldı büyük gün hadi şimdiden gözün aydın bitti hamilelik halimi özledim ben aslında cok güzel günlerdi bir daha asla yaşamayacam güzel duygu aslında allah yar yardımcın olsun canım strese girme her şey bir anda olup bitecek melegin kollarında olacak bunları düşün olurmu bana dua et lütfen unutma ben hepinize dua ettimmm......

yarın bu saatlerde şafak doğan güneş dicen yani canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

insallah sweetim RAbbim izin verirse
RAbbim hepimize saglıkla kavusmyı nasip kılsın amin

canım yaaa bir gün haa. sadece bir gün sonra kuzucuğun kollarında olacak İnşallah. sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla gelsin İnşallah canım

evet sultancım Allah izin verirse az kaldı büyük hasretin son bulmasına
RAbbim hayırla tamamına erdirsin mucizemizi
bizim icin anlamı cok daha farklı biliyorsun sen de

ne güzel 1 gün kalmış hayırlıyla sağlıkla kavuş inşallah kuzuna.kavuştuktan sonra en kısa zamanda da bize haber vermeyi unutma canım

elbette canım muhakkak haber etmeye calısacagım damlaya haber veririm ilk an eve cıkınca da girmeye calısırım nete güzel dileklerin icin tesekkurler darısı cümlemize

b beni atlama sakın mazeretim var lohusayım ben....

kız kıdemli lohusa bırak tahtını artık biz de geliyoruz peşinden bak lohusa depresyonuna ortak ona göre:)

sen de saolasın eylülüm cok sükür bitiyor vuslata az kaldı insalalh sen katmerli yasadın bu mutlulugu darısı bizlere olsun stresten cok heyecan var simdilik sabırsızlıkla bekliyorum o güzel anı
dualarım hep sizlerle canım elbette edecegim unutmam asla

yeni bişi başladı kız bir yaslanıyor karnıma canım yanıyor ayağa kalkamı yorum yerim onu ben yaaa a

yok canım numarası bende cok merak ediyorum onu inş.iyidir ilknura vermedimi numarasını ilknurdan haber varmı aramak istemiyorum rahatsız etmeyim şimdi bir bilgin varmı azizeden kimseden haberim yok gecmiş okuyamıyorum artık muhammedim tavan yapıo bu aralar

ilknur da nasipse carsamba kavusuyor yavrusuna
numaralar onda vardı esasında ama hastaneye yatınca kaldı
azize yogunluktan gıremıyor herhalde
handanı ben de merak ediyorum umarım ıyıdır yavrusuyla o da

canım olacak o kadar bu haftalar cok canını yakar ben minübüse binmiştim canımı bi yaktı seslice ahhh demiştim herkes banan baktı göbekte o biçim minübüsten inene kadar millet bana baktı burada doguruyomu diye

KızLarrr bugun benim oğLuşun göbişi düştüüüüü ve bici bicimizi yaptık bebeğim suyu sevecek heraLde hiç ağLamadı yıkarken çok güzeLdi yaaa

evet lohusa kervanına hoşgeldin diyecem artık unutma bizi olurmu bebiş gelince allah yardımcın olsun öptüm canım ogluş aglıo habersiz bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…