saol tatlım iyiyz sen nasılsın...yeni gördüm yazını kusura bakma tatlım..
önemli değil canım olsun bazen gözden kaçabiliyor ...valla canım ben biraz önce yazdığım gibi bacak ağrısı çekiyorum topallıyorum resmen neden böyle olduysa
selam cnm
ağırlık merkezin değiştiği içinde olabilir yada
bebişin bi sinirine dokunuordur
olmadı canım bende geçmiş olsunbirkaç gündür sol bacağımda şiddetli bir ağrı var oturup yürümeye kalkınca topallıyorum ters bir hareket yapınca ağrır ya onun gibi ağrıyor bu tarz birşey yaşayan oldumu??
son 3 dakikaaakızlarrr 15 dk içinde doğurmazsak mart bebişi olacak bizim sıpacıklar
moonlighttt göbüş çok tatlı maşallah
damlacım göbüş resmi eklicem bugün yazmışsın eklememişsin canım
olmadı canım bende geçmiş olsun
canım eşimin telinden çekicektim ondan atması kolay oluyor oda işe gidince kaldı aklımda dedim eklicem ekleyemedim ama haftasını unuttum ekliyim resim
iyi geceler canımkızlar ii geceler
biz yatıoruz
iyi akşamlar kıslar. bugün muhabbet koyuymuş valla en son 11 de girmiştim nete. son yazdığım mesajdan okuyayım dedim kaç sayfa okudum bitmedi hala. inşallah herkes iyidir. bir arkadaşın bebişi gelmiş herhalde.
biz de bugün doktor amcamıza gittik. ekin bebek inatçı çıktı dönmüyor arkadaşlar. normal doğumu çok istiyordum(korkarak:18:) doktor 1 hafta sonra tekrar bakarız dönmezse ondan sonra dönmez artık dedi. sezeryanı konuşuruz dedi. ben de kendisine takla filan atsam işe yaramaz mı diye sordum. yaramazmış. yapacak birşey yok dedi. hayırlısı neye o olsun.
birkaç gündür sol bacağımda şiddetli bir ağrı var oturup yürümeye kalkınca topallıyorum ters bir hareket yapınca ağrır ya onun gibi ağrıyor bu tarz birşey yaşayan oldumu??
moonlighttt göbüş çok tatlı maşallah
damlacım göbüş resmi eklicem bugün yazmışsın eklememişsin canım
kızlar ii geceler
biz yatıoruz
hadi ya bilgi için sağol canımevet benim de kalçadan başlayıp tum bacaga vuran agrı oluyo arada dr a sordum uterus ayrıldıgı ıcın olur dedı
eklicem canım vallahi üşenmedim çektim şimdi kart okuyucusunu bulup şu siteye üye olup eklicem hemencecik canım
bir türlü üye olamadım iyimi siteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?