2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol tatlım iyiyz sen nasılsın...yeni gördüm yazını kusura bakma tatlım..

önemli değil canım olsun bazen gözden kaçabiliyor ...valla canım ben biraz önce yazdığım gibi bacak ağrısı çekiyorum topallıyorum resmen neden böyle olduysa

önemli değil canım olsun bazen gözden kaçabiliyor ...valla canım ben biraz önce yazdığım gibi bacak ağrısı çekiyorum topallıyorum resmen neden böyle olduysa

selam cnm
ağırlık merkezin değiştiği içinde olabilir yada
bebişin bi sinirine dokunuordur

moonlighttt göbüş çok tatlı maşallah

damlacım göbüş resmi eklicem bugün yazmışsın eklememişsin canım

selam cnm
ağırlık merkezin değiştiği içinde olabilir yada
bebişin bi sinirine dokunuordur

biraz önce doktoru arayıp sordum
şişme yada kızarıklık varmı dedi yok dedim
c.tesi günü kontrol var ozamana kadar rahatlatmak için bengay sürsem olurmu dedim olur dedi bakalım yatarken sürüp sarıcam belki biraz olsun rahatlatır:44:

birkaç gündür sol bacağımda şiddetli bir ağrı var oturup yürümeye kalkınca topallıyorum ters bir hareket yapınca ağrır ya onun gibi ağrıyor bu tarz birşey yaşayan oldumu??
olmadı canım bende geçmiş olsun
kızlarrr 15 dk içinde doğurmazsak mart bebişi olacak bizim sıpacıklar
son 3 dakikaaa

canım eşimin telinden çekicektim ondan atması kolay oluyor oda işe gidince kaldı aklımda dedim eklicem ekleyemedim ama haftasını unuttum ekliyim resim

Son düzenleme:
iyi akşamlar kıslar. bugün muhabbet koyuymuş valla en son 11 de girmiştim nete. son yazdığım mesajdan okuyayım dedim kaç sayfa okudum bitmedi hala. inşallah herkes iyidir. bir arkadaşın bebişi gelmiş herhalde.
biz de bugün doktor amcamıza gittik. ekin bebek inatçı çıktı dönmüyor arkadaşlar. normal doğumu çok istiyordum(korkarak:18:) doktor 1 hafta sonra tekrar bakarız dönmezse ondan sonra dönmez artık dedi. sezeryanı konuşuruz dedi. ben de kendisine takla filan atsam işe yaramaz mı diye sordum. yaramazmış. yapacak birşey yok dedi. hayırlısı neye o olsun.

olmadı canım bende geçmiş olsun

canım eşimin telinden çekicektim ondan atması kolay oluyor oda işe gidince kaldı aklımda dedim eklicem ekleyemedim ama haftasını unuttum ekliyim resim

geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim...
ekle görelim canım

kızlar ii geceler
biz yatıoruz
iyi geceler canım

hakkınızda hayırlısı olsun canım

birkaç gündür sol bacağımda şiddetli bir ağrı var oturup yürümeye kalkınca topallıyorum ters bir hareket yapınca ağrır ya onun gibi ağrıyor bu tarz birşey yaşayan oldumu??

evet benim de kalçadan başlayıp tum bacaga vuran agrı oluyo arada dr a sordum uterus ayrıldıgı ıcın olur dedı

eklicem canım vallahi üşenmedim çektim şimdi kart okuyucusunu bulup şu siteye üye olup eklicem hemencecik canım

evet benim de kalçadan başlayıp tum bacaga vuran agrı oluyo arada dr a sordum uterus ayrıldıgı ıcın olur dedı
hadi ya bilgi için sağol canım
eklicem canım vallahi üşenmedim çektim şimdi kart okuyucusunu bulup şu siteye üye olup eklicem hemencecik canım

ahh canımbenim yaaa ben takılmıştım sadece yok diye...
sonra yüklerdin canım kendimi suçlu hissettim bak şimdi

iyi geceler kızlarrrrr tatlı rüyalarrrr :) bebişlerimiz karnımızda iken geçireceğimiz son geceler bunlar... ne garip diil mi?

canolar bende de kolda bacaklarda halsizlik oluyor. uyuşuyorlar sanki yoklar. bu ağrıları çekecez başka çaresi yok. sinir sıkışması oluyormuş herhalde. bugün doktora yine sordum yapacak birşey yok dedi. 1 hafta daha çalışabilirdim ama okulda çok zorlandığım için bugün çalışamaz raporunu aldım. doğum sonrasına 4 hafta ekleyebileceğim.

annelikakademisi.comdan kitabımız gelmiş biraz önce eşim getirdi...
bence güzel bir kitap arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…