annelikakademisi.comdan kitabımız gelmiş biraz önce eşim getirdi...
bence güzel bir kitap arkadaşlar...
KızLarrr bugun benim oğLuşun göbişi düştüüüüü ve bici bicimizi yaptık bebeğim suyu sevecek heraLde hiç ağLamadı yıkarken çok güzeLdi yaaa
iyigeceler kızlar...
hoşgeldin mart...bebişleimizi getir bize sağlıkla
bende ısmarlamıştım bak unuttum bile...daha gelmedi..benimde bugün göğüs ucu çatlak kremim geldi..umarım gerek kalmaz ama
şükürrrr ekleyebildim göbişimi kızlarbaşka siteden yaptım off daha kolaymış
hemen bakıyorum hangi siteden yükledin ??
Off ben yine acıktım..10 gündür evden çıkmıyorum ye yat sonum fenakilo rekorunu ben kırıcam sanırım
hızlı resimden canım linkleri tek tek denedim sonunda bir tanesi oldu
canım yorumumuzu yaptık biz oğluşla....
hadi ben kaçtım kızlar :79:
Off ben yine acıktım..10 gündür evden çıkmıyorum ye yat sonum fenakilo rekorunu ben kırıcam sanırım
Ya bu aralar ben de acayip acıkıyorum.. Hiç böyle olmamıştı hamilelik boyunca. İştahım filan öyle çok da açık değildi. Hayırlısı..Gidip yiyecek bir şeyler bulayım, sonra da yatayım..
Zaten içerdeki de vargücüyle tepiniyor, çok komik..
İyigeceler, iyi uykular, huzurlu uykular, güzel uykular hepinize.. (olmayacak duaya amin denmez ya neyse)
Herkese iyi geceler hamisler subat ayinida bitidik sonunda marta girdik bugun dogum yapan annelerimiz olmuuus darisii bizim basimiza ins. Bugun bi disari cikim dedim ogle 12de ciktim aksam 7 kadar eve geldim oturdum yeerden kalkamadimm dedim iyi hic deilse gece uyurum diye ama ssaga dondum sola dondum gene uyku Yooookk napcaksm herneyse uyanik olan hamisler sizler nasilsiniz naptiniz bugun bakalimm..:82:
Herşey üstüste gelirmiş.Hapşuramayınca sag gözüm yaşarıp aktı hep.Şimdi agrıyor gözümBu yüzden geçmişi okuyamıycam.Dogum yapan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?