2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şükürrrr ekleyebildim göbişimi kızlar başka siteden yaptım off daha kolaymış

Son düzenleme:
KızLarrr bugun benim oğLuşun göbişi düştüüüüü ve bici bicimizi yaptık bebeğim suyu sevecek heraLde hiç ağLamadı yıkarken çok güzeLdi yaaa

Yaa ne güzel, göbek düşmeden yıkıyormuş eskiler ikinci günde filan, biz nası yapıcaz bilmiyorum, doktorlar yıkamayın mı diyor.. Maşallah oğluşuna, hiç ağlamasın hep gülsün :)

iyigeceler kızlar...

hoşgeldin mart...bebişleimizi getir bize sağlıkla

Evet Mart, sağlıkla getir bebişlerimizi..

Son düzenleme:
bende ısmarlamıştım bak unuttum bile...daha gelmedi..benimde bugün göğüs ucu çatlak kremim geldi..umarım gerek kalmaz ama

gelimştir belki kargodadır canım bazen orada bekletiyorlar eve getirmek yerine....

babamız nete girecek oyüzden çıkıyoruz biz teyzoşlar....

damlacım eklersen sonra yorum yaparım artık ekleyemezsende sıkma canını o site yeterince sıkıyor zaten üye olmaya çalışırken....

iyi geceler tüm bebişlere ve güzel annelere...

viyolecim ayagın normaldir dogurduktan sonra hafif o agrı 10 gün devam edip gidecek korkma tatlım

Off ben yine acıktım..10 gündür evden çıkmıyorum ye yat sonum fenakilo rekorunu ben kırıcam sanırım

Ya bu aralar ben de acayip acıkıyorum.. Hiç böyle olmamıştı hamilelik boyunca. İştahım filan öyle çok da açık değildi. Hayırlısı.. Gidip yiyecek bir şeyler bulayım, sonra da yatayım..
Zaten içerdeki de vargücüyle tepiniyor, çok komik..
İyigeceler, iyi uykular, huzurlu uykular, güzel uykular hepinize.. (olmayacak duaya amin denmez ya neyse)

iyi geceler canım :80::80::80:

Herkese iyi geceler hamisler subat ayinida bitidik sonunda marta girdik bugun dogum yapan annelerimiz olmuuus darisii bizim basimiza ins. Bugun bi disari cikim dedim ogle 12de ciktim aksam 7 kadar eve geldim oturdum yeerden kalkamadimm dedim iyi hic deilse gece uyurum diye ama ssaga dondum sola dondum gene uyku Yooookk napcaksm herneyse uyanik olan hamisler sizler nasilsiniz naptiniz bugun bakalimm..:82:

Migdem feci yanıyor.Burnum akıyor:2: ve öksürük başladı:84:
Yarın dr. gidicem çatı kontrolü için.8 mart son tarihimdi.Bakalım yarın normal mi sezeryan mi diyecek?Ben normal istiyorum ama şurda 1 hafta kalmasına ragmen bende henüz sancı kasılma hiç bir belirti yok:97:Yarın bide sezeryana alırlarmış:18:

iyi gecelerrrr fatoş şükür bitirdik artık marttayız biz bugün evdeydik anneciğim geldi ank.dan oturduk tembellik yaptık...en güzelini yapmışsın gezmekle

Herşey üstüste gelirmiş.Hapşuramayınca sag gözüm yaşarıp aktı hep.Şimdi agrıyor gözümBu yüzden geçmişi okuyamıycam.Dogum yapan var mı?

Herşey üstüste gelirmiş.Hapşuramayınca sag gözüm yaşarıp aktı hep.Şimdi agrıyor gözümBu yüzden geçmişi okuyamıycam.Dogum yapan var mı?

ardina yaptı canım sadece...çok geçmiş olsun zaten gelince bütün terslikler üst üste gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…