- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
ardina yaptı canım sadece...çok geçmiş olsun zaten gelince bütün terslikler üst üste gelir
Saol canım sezeyan mı olmuş
iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrr rüyanızda bebişlerinizi görün
iyi gecelerrrr fatoş şükür bitirdik artık marttayızbiz bugün evdeydik anneciğim geldi ank.dan oturduk tembellik yaptık...en güzelini yapmışsın gezmekle
iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrr rüyanızda bebişlerinizi görün
olsun canım doğumdan sonra gider hepsiartık martıda getirdikkkkkkkk gerçek mart bebişleri geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya bu aralar ben de acayip acıkıyorum.. Hiç böyle olmamıştı hamilelik boyunca. Iştahım filan öyle çok da açık değildi. Hayırlısı..Gidip yiyecek bir şeyler bulayım, sonra da yatayım..
Zaten içerdeki de vargücüyle tepiniyor, çok komik..
Iyigeceler, iyi uykular, huzurlu uykular, güzel uykular hepinize.. (olmayacak duaya amin denmez ya neyse)
migdem feci yanıyor.burnum akıyor:2: Ve öksürük başladı:84:
Yarın dr. Gidicem çatı kontrolü için.8 mart son tarihimdi.bakalım yarın normal mi sezeryan mi diyecek?ben normal istiyorum ama şurda 1 hafta kalmasına ragmen bende henüz sancı kasılma hiç bir belirti yok:97:yarın bide sezeryana alırlarmış:18:
oğluş uyudu bende yatayım iyi geceler kızlar öpüldünüz bebişlerinizle beraber
İi gEceler kızlar ,benim gece 1:30 da suyum geldi hastanedeyz
Haber Veriyim dedim
Haber Veriyim dedim
Günaydın canım çok heyecanlandım senin için.. hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebiş inşallah.. dualarım seninle..
Mart ayının ilk bebeği geliyor..
Haber Veriyim dedim
Merhaba kızlar.....
Ben cuma günü işten izne ayrıldım sonunda... Hafta sonu evde temizlik vardı.. Bugünde ne yapacağımı şaşırdım... O şaşkınlıkla yine şirkete gittim 1-2 saat geçirdim işyerinde ordan ağdacıya gittim bir güzel temizlendim... Sonra anneme gittim yemeğimi yedim sonunda gene günü akşam ettim.
kızlar hepinizi çok özledim. Fazla kalamayacağım kızım heran uyanabilir. Rüya gibi bir doğum yaptım gerçekten. Ağrısız, sancısız. Epidural sezeryanı şiddetle öneririm. Sadece 4 saat çok ağrım oldu onuda ağrı kesicilerle hallettik. 1 gece kaldım. Ertesi gün evin içinde dolaşır vaziyetteydim. Annelik müthiş bir duyguymuş. Yalnız uykuyu unutmalısınız. Ve göğüs uçları çok acıyor şimdiden önlemini alın. Doğum çantamdaki çok gereksiz kıyafet koymuşum. Kızıma bir hastane çıkışı 2 battaneyi bana tek gecelik terlik yetti. En çok foto makinesi, kamera, makyaj malzemesi gerekli oldu bana:) Doğum fotoğraçısına gerek yok ben ebelere rica ettim. Harika fotolar çektiler içeride. Çok duygusal, komik bir doğum hikayem oldu. Sonra anlatırım. Öpüyorum sizi.
kızlar benim hamileyken bile bu kadar belim agrımıyordu inanılmaz belim agrıyo neden acaba hala gecmedi
slm kızlar benim karnımın sol tarafı çok ağrıyo 2 gündür temzilik iş falan derken birde hava soğuktu zaten üşütmüş olabilirim demi.hamile kalmdan önce karnımız ağrıdığında kekik falan içerdik geçerdi acaba hamilelikte bir zararı olur mu?sonuçta kekik biraz ağır bir ot:26:
Amin cnm bnm tesekkurler :)
Saol Damlacım.. inş normal olur cnm ya..
ayy evet sen catı muay. olmican sanslısın:))
saol cnm bnm:)) isim bulma calışmaları devam,hala karar veremedik :))
canım ben onbes tane bebek bezi koydum 1 numara o da hastane de veriyordur dediler diye az mı oldu acaba valizleri kapatıp arbaya koyduk bile yanıma daha fazla mı alsam acaba
bizde de heyecan dorukta sadece bir günümüz kaldı hayırlısıyla carsamba bizim icin de vuslat vakti karısık duygular icindeyim arayan arayana herkes ayrı temennilerde bulunuyor sanki cenge gidecekmişim gibi hissediyorum bazen vakit gecsin diye dolastık biraz bugün dısarda yoruldum hemen belim bi tuhaf agrıdı bugün korktum sonra kuzum gününü beklemeden mi gelecek yoksa diye gece uykuları uzun süredir haram bize de sanki sopa yemiş gibi etlerim kemiklerim nerye dönsem uyuyamıyorum ben de az kaldı kuzuma kavusunca gecicek hepsi insalalh onun gül yüzünü göreyim saglıkla hayırlısıyla baska bişey istemiyorum
saatimiz de belli oldu bugün
nasipse carsmba sabahı onda epidrual sezeryanla kavusacagım melegime insallah
KızLarrr bugun benim oğLuşun göbişi düştüüüüü ve bici bicimizi yaptık bebeğim suyu sevecek heraLde hiç ağLamadı yıkarken çok güzeLdi yaaa
kızlar benim tahmini sezeryan tarihim 21 mart. en son ben mi doğurucam benden sonra doğurucak olan var mı ki?
Migdem feci yanıyor.Burnum akıyor:2: ve öksürük başladı:84:
Yarın dr. gidicem çatı kontrolü için.8 mart son tarihimdi.Bakalım yarın normal mi sezeryan mi diyecek?Ben normal istiyorum ama şurda 1 hafta kalmasına ragmen bende henüz sancı kasılma hiç bir belirti yok:97:Yarın bide sezeryana alırlarmış:18:
Haber Veriyim dedim
kızlar benim tahmini sezeryan tarihim 21 mart. en son ben mi doğurucam benden sonra doğurucak olan var mı ki?
Haber Veriyim dedim
Günaydın anneler....
gunaydin canim, nasilsin? bulut nasil?
iyi akşamlar kıslar. bugün muhabbet koyuymuş valla en son 11 de girmiştim nete. son yazdığım mesajdan okuyayım dedim kaç sayfa okudum bitmedi hala. inşallah herkes iyidir. bir arkadaşın bebişi gelmiş herhalde.
biz de bugün doktor amcamıza gittik. ekin bebek inatçı çıktı dönmüyor arkadaşlar. normal doğumu çok istiyordum(korkarak:18:) doktor 1 hafta sonra tekrar bakarız dönmezse ondan sonra dönmez artık dedi. sezeryanı konuşuruz dedi. ben de kendisine takla filan atsam işe yaramaz mı diye sordum. yaramazmış. yapacak birşey yok dedi. hayırlısı neye o olsun.
Haber Veriyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?