2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi gecelerrrr fatoş şükür bitirdik artık marttayız biz bugün evdeydik anneciğim geldi ank.dan oturduk tembellik yaptık...en güzelini yapmışsın gezmekle

Sanada iyi gdceler cnm sorma gezdom ama nasil gezdim eve kendimi zor attim:1sanki 40ton. Dayak yemus gibiyimOlsun c ne guzel sende annisinle gecirmisin gununu herhalde bu uyku problemi bi senle bende var gece kuslari olduk bu arada sen nerdensin cnm?? Ben avusturya viyana

olsun canım doğumdan sonra gider hepsiartık martıda getirdikkkkkkkk gerçek mart bebişleri geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

valla gider mi yapışır kalır mı yaşayıp görücez2de yattım ama açlıktan uyuyamadım kalktım bişeyler yemeğe yine

valla canım nerdeee uyku nerde ben..bak bu saatte tek ayakta olan benim

geçmiş olsun..bende bitkilerle ayakta durmaya çalışıyorum..hayırlısı olsun..ama normal doğum yapan çok az bizim sayfada

oğluş uyudu bende yatayım iyi geceler kızlar öpüldünüz bebişlerinizle beraber

iyigeceler minik tırtılınada sanada iyi uykular

İi gEceler kızlar ,benim gece 1:30 da suyum geldi hastanedeyz
Haber Veriyim dedim

Son düzenleme:
Haber Veriyim dedim

Günaydın canım çok heyecanlandım senin için.. hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebiş inşallah.. dualarım seninle..
Mart ayının ilk bebeği geliyor..

Son düzenleme:

sıhhatler olsun canim.

masallah canim. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

kızlar benim hamileyken bile bu kadar belim agrımıyordu inanılmaz belim agrıyo neden acaba hala gecmedi

yordun mu kendini acaba?

kekik rahim kasilmalarina neden olur diye biliyorum, doktoruna bir sor da oyle ic istersen canim..

Amin cnm bnm tesekkurler :)

Saol Damlacım.. inş normal olur cnm ya..
ayy evet sen catı muay. olmican sanslısın:))

saol cnm bnm:)) isim bulma calışmaları devam,hala karar veremedik :))

canım ben onbes tane bebek bezi koydum 1 numara o da hastane de veriyordur dediler diye az mı oldu acaba valizleri kapatıp arbaya koyduk bile yanıma daha fazla mı alsam acaba

hastaneden veriyorlarsa iyi canim. yeter insallah..

masallah canim, saglikla alirsin insallah kucagina..

KızLarrr bugun benim oğLuşun göbişi düştüüüüü ve bici bicimizi yaptık bebeğim suyu sevecek heraLde hiç ağLamadı yıkarken çok güzeLdi yaaa

masallah

kızlar benim tahmini sezeryan tarihim 21 mart. en son ben mi doğurucam benden sonra doğurucak olan var mı ki?

canim hakkinizda hayirlisi insallah.

gecmis olsun canim benim..

Haber Veriyim dedim

aman, hakkinizda hayirlisi olsun canim. saglikla gelsin bebis insallah..

Ve herkese gunaydiiiinnnnnnnnnnn

gunaydın cnm benımde donmemıştı senın haftanda ama bu hafta dondu, bence senınde donebılır...

Haber Veriyim dedim

belkide şimdi doğum yaptın canım Allah yardımcın olsun, böyle mesajları görünce seviniyorum.
bende son haftama girdim ama bişey yok hala...bu sabah mide bulantısıyla uyandım acayip bulanıyo hemde sadece portakal yedim oda zorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…