2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahunun suyu gelmiş bebişi martı bekledi bak acaba doğum yapmış mıdır???allahım sağlıcakla kurtarsın inşallah

Gökçen senin günün bellimi yoksa normal dogum mu bekliyorsun aramızda 4 gun var.

canım günaydın şu an için herşey normal gözüküyor doktor da epidural normal yapacağım dedi. Epiduralsiz normal doğum yapmıyormuş bakalım hayırlısı artık 20 Mart gibi gelir bebiş dedi senin ki nasıl olacak canım?

günaydın kızlaar. ahuss canım maşallah 1 martı bekledin hakikaten sweet gece dakikaları sayarken gerçeğe döndü. İnşallah sağlıkla gelmiştir kuzucuğun canım

canım ben normalden cok korktugum icin sezeryan istedim. Epiduralada cesaret edemedim. Hayırlısı olsun hepimiz icin.

Biz geldiik..
Doktorla son muayenemiz vardı bugün.. Her şey yolundaymış şükür.. Bebiş 3260.. Ultrasonda fazla çıkabilir dedi, 3100 ya da 3300 arası bir kilosu olur dedi.. Bu defa yüzünü hiç göremedik. Sadece kafası sabit kızımın, her tarafı oynuyor, her gittiğimizde farklı pozisyonda oluyor, popo diye sevdiğimiz yeri sırtı çıktı.. Ultrasonda hiç hareket etmedi, NSTde de vargücüyle oynadı, amma hareket etmiş dedi doktor

3 Mart'ta Perşembe günü karnıyarık olmak üzere gidiyorummm.. Lavman var mı diye sordum, yokmuş.. Ameliyattan sonra sekiz saat yemek yokmuş. Önceki gün yememem gereken bir şey var mı dedim, ona da yok dedi. Ben olsam her şeyi yerim, sonra çok acıkacaksın dedi:86:

Haberler burada sona eriyor..

ayyyy canım yaaa. maşallah kuzuya ne kadar az kalmış yaaa. hadi İnşallah sağlıkla hayırlısıyla gelsin kuzucuğun.

maşallah kuzunahakkınızda hayırlısı olsun canım kolay bir doğum olur inş..

Maşallah kızına walla.. sonunda kavuşacaksın.. bizimkidende daha tık yokk :)))

Maşallah kızına walla.. sonunda kavuşacaksın.. bizimkidende daha tık yokk :)))

Ya her geçen gün daha aşağı iniyor sanki, göbeğimin altından tutuyorum yetmiyor, daha da aşağılara elimi sokasım geliyor tutayım diye.. 4-5 kilo çocuk taşıyanlar nasıl taşıyor, maşallah onlara valla..
İnşallah sizin de kuzularınız sağlıkla gelir son güne kadar, kolayca da doğar..

İyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar, suyum geldi ama sancim yok , ogleden sonraya kadar bekliycez sancim gelmesse suni sanci alicam, ara ara bakiyorum buraya . Hepinizi cok opuyorum.:76:

İi gEceler kızlar ,benim gece 1:30 da suyum geldi hastanedeyz
Haber Veriyim dedim
beliz hanım geliyor demek belkide geldi onlinesın merak ettim ne yaptın canım:26::26:
Biz iyiyiz canım.. bugün 3 de doktor kontrolüm var... sen nasılsın bebişin nasıl sancın varmı canım...
güzel haberlerle dönersin inş canım
günaydın kızlaar. ahuss canım maşallah 1 martı bekledin hakikaten sweet gece dakikaları sayarken gerçeğe döndü. İnşallah sağlıkla gelmiştir kuzucuğun canım
evet saydık saydık beliz bebişde saymış demek canım

maşşallah canım bebişinekarnıyarık olcan dmeeksağlıkla kucağına almyı nasip etsin

İyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar, suyum geldi ama sancim yok , ogleden sonraya kadar bekliycez sancim gelmesse suni sanci alicam, ara ara bakiyorum buraya . Hepinizi cok opuyorum.:76:

Hadi hayırlısı olsun hakkınızda, kolay gelsin sana, inşallah bir nefeste doğar kuzun

bak beliz çok akıllı çıktı yaaa canım 1 martı bekledi bak ne demiştim sana mart gelsin istedikleri zaman sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah canım canlı yayınla bize bildir durumunu

hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun....

hadi tek seste tek avazda canım. hayırlı kolay doğum olsun inşallah

maşşallah canım bebişinekarnıyarık olcan dmeeksağlıkla kucağına almyı nasip etsin

bak beliz çok akıllı çıktı yaaa canım 1 martı bekledi bak ne demiştim sana mart gelsin istedikleri zaman sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah canım canlı yayınla bize bildir durumunu

Canlı yayınla Epidural sezaryende mesaj atarmışız buraya.. Bu arada bana bir sürü dua siparişi geldi, doğumda edilen dualar kabul olurmuş ya.. a4 kağıda yazıp ezberlemem lazım, bir sürüler, o sırada milletin duasını düşünebilirsem tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…