ahu canım ne güzelİyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar, suyum geldi ama sancim yok , ogleden sonraya kadar bekliycez sancim gelmesse suni sanci alicam, ara ara bakiyorum buraya . Hepinizi cok opuyorum.:76:
canım günaydın şu an için herşey normal gözüküyor doktor da epidural normal yapacağım dedi. Epiduralsiz normal doğum yapmıyormuş bakalım hayırlısı artık 20 Mart gibi gelir bebiş dedi senin ki nasıl olacak canım?
Biz geldiik..
Doktorla son muayenemiz vardı bugün.. Her şey yolundaymış şükür.. Bebiş 3260.. Ultrasonda fazla çıkabilir dedi, 3100 ya da 3300 arası bir kilosu olur dedi.. Bu defa yüzünü hiç göremedik. Sadece kafası sabit kızımın, her tarafı oynuyor, her gittiğimizde farklı pozisyonda oluyor, popo diye sevdiğimiz yeri sırtı çıktı..Ultrasonda hiç hareket etmedi, NSTde de vargücüyle oynadı, amma hareket etmiş dedi doktor
3 Mart'ta Perşembe günü karnıyarık olmak üzere gidiyorummm.. Lavman var mı diye sordum, yokmuş.. Ameliyattan sonra sekiz saat yemek yokmuş. Önceki gün yememem gereken bir şey var mı dedim, ona da yok dedi. Ben olsam her şeyi yerim, sonra çok acıkacaksın dedi:86:
Haberler burada sona eriyor..
Herşey üstüste gelirmiş.Hapşuramayınca sag gözüm yaşarıp aktı hep.Şimdi agrıyor gözümBu yüzden geçmişi okuyamıycam.Dogum yapan var mı?
kızlar ahu 2 30 da mesaj atmış suyumm geldi die ama sitede gördüm durmu nasıl ogluşum aglıo gecmişi okuyamıyorum merak ettim yazarmısınız ne olmuş
kızlar ben hastaneye gidiyorum dün sabahtan beri belimde ve kasıklarımda ağrı var bütün gece ağrı çektim sabah kalktım yine devam ediyo kasılmada var doktoru aradım bizim işimize yarıycak ağrılar 5 dk da bir düzenli ağrılar ama dünden beri geçmediyse gel hemen dedi şimdi eşimi bekliyorum gelince gidicez bakalım nedir durum:26:
:80:mrb eylül ahu sancılarını bekliyomuş eğer sancısı gelmezse suni sancı vereceklermiş öğleden sonra..
kızlar prensesim geldi sonunda rabbim herkese yaşatsın cumartesi sabah 10da sezaryanla oldu doğum hikayemi yazacam ama daha sonra çok sancımız oluyor 2750gr doğdu boyu 50cm baş çevresi 33 biraz küçük maşallah çok sağlıklı teyzeleri kızım
İyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar, suyum geldi ama sancim yok , ogleden sonraya kadar bekliycez sancim gelmesse suni sanci alicam, ara ara bakiyorum buraya . Hepinizi cok opuyorum.:76:
tebrik ederim canım maşallah bebek küçük de değil daha çabuk büyür çok daha iyi Allah bağışlasın darısı bizim başımızı inşallah..
ooo senin sipaiş çokmuş canım
Canlı yayınlaEpidural sezaryende mesaj atarmışız buraya.. Bu arada bana bir sürü dua siparişi geldi, doğumda edilen dualar kabul olurmuş ya.. a4 kağıda yazıp ezberlemem lazım, bir sürüler, o sırada milletin duasını düşünebilirsem tabii
demek sancımız olsa anlamıcaz demek:26::26:slm kızlar konuya balıklamasına daldım ve ancak 3 sayfa geçmişten okuyabildim.nasılsınız?bebişleriniz nasıl?biz oğluşumla sıkılıyoruz artık güneşin yüzünü görmek isitiyoruz.akşam karnım çok ağrıyo demiştim ya onlar sanvcıymış dr öyle dedi :26:bende sancılar geldiğinde bağırmayacakmıyım diye sormuşum dr çok güldü yok o tvde öyle oluyo dedi .doğum yapan arkadaşlardan gelen haber veren oldu mu?
ayy canım hadi güzel haberlerle gelkızlar ben hastaneye gidiyorum dün sabahtan beri belimde ve kasıklarımda ağrı var bütün gece ağrı çektim sabah kalktım yine devam ediyo kasılmada var doktoru aradım bizim işimize yarıycak ağrılar 5 dk da bir düzenli ağrılar ama dünden beri geçmediyse gel hemen dedi şimdi eşimi bekliyorum gelince gidicez bakalım nedir durum:26:
kızlar prensesim geldi sonunda rabbim herkese yaşatsın cumartesi sabah 10da sezaryanla oldu doğum hikayemi yazacam ama daha sonra çok sancımız oluyor 2750gr doğdu boyu 50cm baş çevresi 33 biraz küçük maşallah çok sağlıklı teyzeleri kızım
beni dinler bebişler eylülcüm mart bebişi olcaklardı onlaraaaaaaa dogumlara bak 1 marta geri saymını dinlediler damlanın şaşırdımmmmmmmmmmm
tebrik ederim canım maşallah bebek küçük de değil daha çabuk büyür çok daha iyi Allah bağışlasın darısı bizim başımızı inşallah..
slm kızlar konuya balıklamasına daldım ve ancak 3 sayfa geçmişten okuyabildim.nasılsınız?bebişleriniz nasıl?biz oğluşumla sıkılıyoruz artık güneşin yüzünü görmek isitiyoruz.akşam karnım çok ağrıyo demiştim ya onlar sanvcıymış dr öyle dedi :26:bende sancılar geldiğinde bağırmayacakmıyım diye sormuşum dr çok güldü yok o tvde öyle oluyo dedi .doğum yapan arkadaşlardan gelen haber veren oldu mu?
ilk tebrik bendenmaşallah canım kızına da sanada Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.kızını benim için öp noluuurrr birde oğluşum için tabiki [/QUOTEhepiniz için kokluyorum çok masum meme uçlarım yara oldu ama inanın umrumda değil dünyanın en güzel hediyesi kızlar yaşayınca hak vereceksiniz ama gündüz uyuyor gece basıyor yaygarayı memeyi ağzına biraz geç verince çıldırıyor bir sinir oluyor sorayın teyzeleri
demek sancımız olsa anlamıcaz demek:26::26:
ayy canım hadi güzel haberlerle gel
maşallah kızına canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
beni dinler bebişler eylülcüm mart bebişi olcaklardı onlarbeni kırmadılar şimdi istedikleri zaman gelsinler sağlıkla olduktan sonra :92:
demek sancımız olsa anlamıcaz demek:26::26:
ayy canım hadi güzel haberlerle gel
maşallah kızına canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
beni dinler bebişler eylülcüm mart bebişi olcaklardı onlarbeni kırmadılar şimdi istedikleri zaman gelsinler sağlıkla olduktan sonra :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?