2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar, suyum geldi ama sancim yok , ogleden sonraya kadar bekliycez sancim gelmesse suni sanci alicam, ara ara bakiyorum buraya . Hepinizi cok opuyorum.:76:
ahu canım ne güzelRabbim kolay doğumlar nasip etsin..mart ayımızın ilk bebişi olacak inşallah kuzun..çokk heyecanlandım gerçekten..nasıl çok sancın varmı?ağrılar katlanılmaz oluyo mu?

oohhh ne güzel herşeyin normal olması.inşallah benim drumda benim için aynı şeyleri söyler:26:

maşallah bebeğine canım..artık sayılı saatlerin kalmış ne güzeeelll
Herşey üstüste gelirmiş.Hapşuramayınca sag gözüm yaşarıp aktı hep.Şimdi agrıyor gözümBu yüzden geçmişi okuyamıycam.Dogum yapan var mı?

geçmiş olsun ebru canım

slm kızlar konuya balıklamasına daldım ve ancak 3 sayfa geçmişten okuyabildim.nasılsınız?bebişleriniz nasıl?biz oğluşumla sıkılıyoruz artık güneşin yüzünü görmek isitiyoruz.akşam karnım çok ağrıyo demiştim ya onlar sanvcıymış dr öyle dedi :26:bende sancılar geldiğinde bağırmayacakmıyım diye sormuşum dr çok güldüyok o tvde öyle oluyo dedi.doğum yapan arkadaşlardan gelen haber veren oldu mu?

kızlar ahu 2 30 da mesaj atmış suyumm geldi die ama sitede gördüm durmu nasıl ogluşum aglıo gecmişi okuyamıyorum merak ettim yazarmısınız ne olmuş

kızlar ahu 2 30 da mesaj atmış suyumm geldi die ama sitede gördüm durmu nasıl ogluşum aglıo gecmişi okuyamıyorum merak ettim yazarmısınız ne olmuş

:80:mrb eylül ahu sancılarını bekliyomuş eğer sancısı gelmezse suni sancı vereceklermiş öğleden sonra..

kızlar ben hastaneye gidiyorum dün sabahtan beri belimde ve kasıklarımda ağrı var bütün gece ağrı çektim sabah kalktım yine devam ediyo kasılmada var doktoru aradım bizim işimize yarıycak ağrılar 5 dk da bir düzenli ağrılar ama dünden beri geçmediyse gel hemen dedi şimdi eşimi bekliyorum gelince gidicez bakalım nedir durum:26:

kızlar prensesim geldi sonunda rabbim herkese yaşatsın cumartesi sabah 10da sezaryanla oldu doğum hikayemi yazacam ama daha sonra çok sancımız oluyor 2750gr doğdu boyu 50cm baş çevresi 33 biraz küçük maşallah çok sağlıklı teyzeleri kızım

korkma canım inşallah kötü bişey yoktur ..azıcık bebişinin cını yaramazlık yapmak istemiştir belki de
drunun ddiği gibi doğum sancıları düzenli oluyomuş...güzel haberlerle dön inşallah.

ilk tebrik bendenmaşallah canım kızına da sanada Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.kızını benim için öp noluuurrr birde oğluşum için tabiki

İyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar, suyum geldi ama sancim yok , ogleden sonraya kadar bekliycez sancim gelmesse suni sanci alicam, ara ara bakiyorum buraya . Hepinizi cok opuyorum.:76:

hayırlı olsun canım inşallah kolay bir dogum olur.Allah yardımcın olsun

tebrik ederim canım maşallah bebek küçük de değil daha çabuk büyür çok daha iyi Allah bağışlasın darısı bizim başımızı inşallah..

tebrik ederim canım maşallah bebek küçük de değil daha çabuk büyür çok daha iyi Allah bağışlasın darısı bizim başımızı inşallah..

canım seninde normal doğum olacakmış..artık heyecanla bekleriz burda...geçmişi okuyamadım ama bebeğinin boyu kilosu neymiş?birde çatı muayenesi canını acıttı mı?

ooo senin sipaiş çokmuş canım
demek sancımız olsa anlamıcaz demek:26::26:
ayy canım hadi güzel haberlerle gel
maşallah kızına canım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
aaaaaaa dogumlara bak 1 marta geri saymını dinlediler damlanın şaşırdımmmmmmmmmmm
beni dinler bebişler eylülcüm mart bebişi olcaklardı onlarbeni kırmadılar şimdi istedikleri zaman gelsinler sağlıkla olduktan sonra:92:

canım nasılsın kuzun nasıl hiç denk gelemiyoruz bak dogum sırası sana geliyo tatlım alıştırma yap sen bol boll....bebiş nasıl gittin mi dr son durumu nedir..sen hafta sonu izine ayrılıyorsun sanırım bu arada gözün aydın gökcencim

:)))) güldürdün canım beni.. çok geçmiş olsun artık bundan sonra gelsin bebişler korkacak bişey yok.. nasıl doğum yapacaksın belli mi?

Maşallah

Rabbim analı babalı sağlıkla sıhhatle huzurla büyütmeyi nasip etsin inş. canım..Cennet kokusunu benim için içine çek =)))

şaşırttın beni damlaaa...kız bu ne iş münneccim gibi hamişsin sen yaa

sanırım bu benim anlayışsızlığımdan kaynaklanıyo çünkü nstde de sancım çıkmıştı ben hiç hissetmemiştim..sanırım sancı olayını kafamda çok büyütüyorum ve sancıları çok feci bişey diye düşünüyorum..eğer böyleyse hiçbişey:44:ama tabi biraz daha şiddetli olacağını düşünürsek katlanılmaz acı değil herkesin dediği gibi inşallah bu tezimi kendi doğumumla doğrulamış olurum.ben bir ara küvette pıt diye doğuruvermiştim rüyamda inşallah öyle kolay olur tüm doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…