:)))) güldürdün canım beni.. çok geçmiş olsun artık bundan sonra gelsin bebişler korkacak bişey yok.. nasıl doğum yapacaksın belli mi?
şaşırttın beni damlaaa...kız bu ne iş münneccim gibi hamişsin sen yaa
inş kolay doğumun olur canımsanırım bu benim anlayışsızlığımdan kaynaklanıyo çünkü nstde de sancım çıkmıştı ben hiç hissetmemiştim..sanırım sancı olayını kafamda çok büyütüyorum ve sancıları çok feci bişey diye düşünüyorum..eğer böyleyse hiçbişey:44:ama tabi biraz daha şiddetli olacağını düşünürsek katlanılmaz acı değil herkesin dediği gibiinşallah bu tezimi kendi doğumumla doğrulamış olurum.ben bir ara küvette pıt diye doğuruvermiştim rüyamda inşallah öyle kolay olur tüm doğumlar
selam kızlar.doğum yaptım giremedim hiç nete.inanın günler çok yoğun geçiyor.ama bebeğimle birlikte çok güzel bir hayat başladı benim ve eşim için.benimde anca geçmeye başladı ağrılarım.dün 1 hafta oldu.epüdral sezeryan olacak arkadaşlar hiç korkmayın.inanın çok basit bir operasyon gibi.umarım benm gibi sancı çekmeden olursunuz.ben normal doğumu bekledim 1 gün ama olmayınca sezeryan oldum.çok şükür şimdi iyileştim.en azından bebişimi kucağıma alabiliyorum.
bugün doktor amcamıza kontrole gidicez.oğlumu iraz ağlatacaklar yine galiba.anca kurtulmuştuk hemşirelerden
neyse ben yine arada bir de olsa girmeye çalışırım.hepinize hayırlı doğumlar.
İi gEceler kızlar ,benim gece 1:30 da suyum geldi hastanedeyz
Haber Veriyim dedim
kızlar ben hastaneye gidiyorum dün sabahtan beri belimde ve kasıklarımda ağrı var bütün gece ağrı çektim sabah kalktım yine devam ediyo kasılmada var doktoru aradım bizim işimize yarıycak ağrılar 5 dk da bir düzenli ağrılar ama dünden beri geçmediyse gel hemen dedi şimdi eşimi bekliyorum gelince gidicez bakalım nedir durum:26:
kızlar prensesim geldi sonunda rabbim herkese yaşatsın cumartesi sabah 10da sezaryanla oldu doğum hikayemi yazacam ama daha sonra çok sancımız oluyor 2750gr doğdu boyu 50cm baş çevresi 33 biraz küçük maşallah çok sağlıklı teyzeleri kızım
selam kızlar.doğum yaptım giremedim hiç nete.inanın günler çok yoğun geçiyor.ama bebeğimle birlikte çok güzel bir hayat başladı benim ve eşim için.benimde anca geçmeye başladı ağrılarım.dün 1 hafta oldu.epüdral sezeryan olacak arkadaşlar hiç korkmayın.inanın çok basit bir operasyon gibi.umarım benm gibi sancı çekmeden olursunuz.ben normal doğumu bekledim 1 gün ama olmayınca sezeryan oldum.çok şükür şimdi iyileştim.en azından bebişimi kucağıma alabiliyorum.
bugün doktor amcamıza kontrole gidicez.oğlumu iraz ağlatacaklar yine galiba.anca kurtulmuştuk hemşirelerden
Biz geldiik..
Doktorla son muayenemiz vardı bugün.. Her şey yolundaymış şükür.. Bebiş 3260.. Ultrasonda fazla çıkabilir dedi, 3100 ya da 3300 arası bir kilosu olur dedi.. Bu defa yüzünü hiç göremedik. Sadece kafası sabit kızımın, her tarafı oynuyor, her gittiğimizde farklı pozisyonda oluyor, popo diye sevdiğimiz yeri sırtı çıktı..Ultrasonda hiç hareket etmedi, NSTde de vargücüyle oynadı, amma hareket etmiş dedi doktor
3 Mart'ta Perşembe günü karnıyarık olmak üzere gidiyorummm.. Lavman var mı diye sordum, yokmuş.. Ameliyattan sonra sekiz saat yemek yokmuş. Önceki gün yememem gereken bir şey var mı dedim, ona da yok dedi. Ben olsam her şeyi yerim, sonra çok acıkacaksın dedi:86:
Haberler burada sona eriyor..
İyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar, suyum geldi ama sancim yok , ogleden sonraya kadar bekliycez sancim gelmesse suni sanci alicam, ara ara bakiyorum buraya . Hepinizi cok opuyorum.:76:
kızlar prensesim geldi sonunda rabbim herkese yaşatsın cumartesi sabah 10da sezaryanla oldu doğum hikayemi yazacam ama daha sonra çok sancımız oluyor 2750gr doğdu boyu 50cm baş çevresi 33 biraz küçük maşallah çok sağlıklı teyzeleri kızım
[ı]sizi de sıkmak bunaltmak istemem ama paylaşmaz isem kafayı yiyeceğim..kayınvalidem geldi bugün haftaya pazartesi sezaryan için gün alacağız dedim..annesi umreye gitti ayın 13 de geleceklermiş..aynı zamana gelmesin bir kaç sonrasına olsun dedi..doktor ne zaman derse o zaman dedim yok dedi onu konuşacağız işte ya bir kaç gün sonrasına öncesine olsun dedi..neden dedim e nasıl ilgileneceğim dedi.. Bende dedim ki annem de geliyor hem onlar hafta sonu gelecek benim ki hafta içi olacak dedim iyi siz gider yaptırırsınız o zaman dedi..nie böyle yapıyorsun ki doktor ne zaman derse o zaman olacak dedim durumu da biliyor kist amelyatı oldum doktor genel cerahi gerekebilir dedi yapışıklıklar olmuş ise dedi..ne yapayım şimdi hanımefendinin annesi gelecek die doktora yok o gün olmaz kayınvalidem müsait değil mi diyeceğim..annem geliyor die suratını da asıyor çok sinirlerim bozuk sinirden temizlik yapıyorum ama sakinleşmiyorummmmmm [/ı]
Sizi de sıkmak bunaltmak istemem ama paylaşmaz isem kafayı yiyeceğim..Kayınvalidem geldi bugün haftaya pazartesi sezaryan için gün alacağız dedim..Annesi umreye gitti ayın 13 de geleceklermiş..Aynı zamana gelmesin bir kaç sonrasına olsun dedi..Doktor ne zaman derse o zaman dedim yok dedi onu konuşacağız işte ya bir kaç gün sonrasına öncesine olsun dedi..Neden dedim e nasıl ilgileneceğim dedi.. Bende dedim ki annem de geliyor hem onlar hafta sonu gelecek benim ki hafta içi olacak dedim iyi siz gider yaptırırsınız o zaman dedi..Nie böyle yapıyorsun ki doktor ne zaman derse o zaman olacak dedim durumu da biliyor kist amelyatı oldum doktor genel cerahi gerekebilir dedi yapışıklıklar olmuş ise dedi..Ne yapayım şimdi hanımefendinin annesi gelecek die doktora yok o gün olmaz kayınvalidem müsait değil mi diyeceğim..Annem geliyor die suratını da asıyor çok sinirlerim bozuk sinirden temizlik yapıyorum ama sakinleşmiyorummmmmm
Biz geldiik..
Doktorla son muayenemiz vardı bugün.. Her şey yolundaymış şükür.. Bebiş 3260.. Ultrasonda fazla çıkabilir dedi, 3100 ya da 3300 arası bir kilosu olur dedi.. Bu defa yüzünü hiç göremedik. Sadece kafası sabit kızımın, her tarafı oynuyor, her gittiğimizde farklı pozisyonda oluyor, popo diye sevdiğimiz yeri sırtı çıktı..Ultrasonda hiç hareket etmedi, NSTde de vargücüyle oynadı, amma hareket etmiş dedi doktor
3 Mart'ta Perşembe günü karnıyarık olmak üzere gidiyorummm.. Lavman var mı diye sordum, yokmuş.. Ameliyattan sonra sekiz saat yemek yokmuş. Önceki gün yememem gereken bir şey var mı dedim, ona da yok dedi. Ben olsam her şeyi yerim, sonra çok acıkacaksın dedi:86:
Haberler burada sona eriyor..
İyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar, suyum geldi ama sancim yok , ogleden sonraya kadar bekliycez sancim gelmesse suni sanci alicam, ara ara bakiyorum buraya . Hepinizi cok opuyorum.:76:
valla canım bu kayınvalideler(sen yine kibarlık etmişsin ben kaynana deyip çıkıyorum)insanı günsüz doğururlar..takma dicem ama mümkün değil..sen sağlığın için en iyisi neyse onu yap..iletişiminiz nasıl bilmiyorum ama açıkçada söyle böyle yapıp seni strese sokmasın..allah korusun sütün kesilir sinir yapma..sen söyle o sinir olsun
hamile kadınları üzenlerden nefret ediyorumRabbim ıslah etsin onları bu doğum ya başka bişey değilki bazen bebeğin içerde 1 saat kalması hayati önem taşırken nasıl böyle cümleler kurabiliyolar..evinizi tarif et gelip o kadını saçından tuttuğum gibi kapıyaa atayım boşver sen onu dr ne derse onu yap..annem benimle ilgilenir de.
Sizi de sıkmak bunaltmak istemem ama paylaşmaz isem kafayı yiyeceğim..Kayınvalidem geldi bugün haftaya pazartesi sezaryan için gün alacağız dedim..Annesi umreye gitti ayın 13 de geleceklermiş..Aynı zamana gelmesin bir kaç sonrasına olsun dedi..Doktor ne zaman derse o zaman dedim yok dedi onu konuşacağız işte ya bir kaç gün sonrasına öncesine olsun dedi..Neden dedim e nasıl ilgileneceğim dedi.. Bende dedim ki annem de geliyor hem onlar hafta sonu gelecek benim ki hafta içi olacak dedim iyi siz gider yaptırırsınız o zaman dedi..Nie böyle yapıyorsun ki doktor ne zaman derse o zaman olacak dedim durumu da biliyor kist amelyatı oldum doktor genel cerahi gerekebilir dedi yapışıklıklar olmuş ise dedi..Ne yapayım şimdi hanımefendinin annesi gelecek die doktora yok o gün olmaz kayınvalidem müsait değil mi diyeceğim..Annem geliyor die suratını da asıyor çok sinirlerim bozuk sinirden temizlik yapıyorum ama sakinleşmiyorummmmmm
ne bunaltması canım paylaşki rahatla kayınvalidendeki bencilliğe pes doğrusu yaniii senin çocuğun istediğin zamanda doğmasını istemekten doğal birşey yok
Düşünse emin ol o çenesini tutar ve herşeye burnunu sokmaz..Canımdan edecek sonunda öyle bunalıyorum ki bıktırdı artık kendinden de yüzünden de nefret ediyorum..Ve geçen dayanamadım beddua ettim o kadar daralttı beni..Ne istiyor anlam veremiyorum ki..
AMiiiiiiin İNŞ.
Ahh canım ahh suratını görsen emin ol saçından sürüklemezsin direk öldürürsün..Rabbim nasıl nasıl sabır veriyor bana dayanmaya çalışıyorum..Öyle bir kadın ki istediği yapılmasın küser üstüne yalan söyler iftira atar gider şikayet eder kocasına oğluna..Rabbime hamd olsun ki eşim de artık anladı annesi laf söyediğimde bişey demiyor..Arada annesi ile konuşluyor ama yok kadın durmak bilmiyor..Evliliğimin başından beri hep 3 ayda bir olay çıkardı..Hep huzursuzluk çıkarmayı başardı ama şimdi tahammülüm yok ya yok
Şuanda sinirden ağlıyorum daraldım iyice canım..Bazen öyle davranıyor ki sanki ben onun taşıyıcı annesiyim..Bazen cocuğum olacak die sevinemiyorum bile ya her taşın altından çıkmasından daraldım..Geçen bana diyor ki gelirim alırım oğlumu sizde tıpış tıpış gelirsiniz arkasından..Öldüresim geliyor valla bazen Manyak mıdır nedir..Kimin çocuğunu kimden kaçırıyor anlamıyorum ki sanki ben ona göstermem demişim..Bu gidişle öyle olacak ama yeter bunalttığı canımdan ettiği..
facede beğendim sayfayı ama ne anlamadım benkızlar aşağıya yeni bir araç çubuğu gelmiş ne işe yarıyo bu?
Şuanda sinirden ağlıyorum daraldım iyice canım..Bazen öyle davranıyor ki sanki ben onun taşıyıcı annesiyim..Bazen cocuğum olacak die sevinemiyorum bile ya her taşın altından çıkmasından daraldım..Geçen bana diyor ki gelirim alırım oğlumu sizde tıpış tıpış gelirsiniz arkasından..Öldüresim geliyor valla bazen Manyak mıdır nedir..Kimin çocuğunu kimden kaçırıyor anlamıyorum ki sanki ben ona göstermem demişim..Bu gidişle öyle olacak ama yeter bunalttığı canımdan ettiği..
ne kötü kadınmış o öyle..benim kayınvalidem şimdiye kadar ağzını açıp tek kötüğ söz söylemedi..bir tavsiye verecekse de sen daha iyisini bilirsin tabi ama bence şöyle şöyle olması daha iyi olur diyo..evleriniz çok mu yakın? mesela bir arkadaşımında aynı sorunu vardı ama evlerini biraz uzağa taşıyınca kadının gelip gitmesi de azaldı ve şimdi iyiler..
canım nasılsın kuzun nasıl hiç denk gelemiyoruz bak dogum sırası sana geliyo tatlım alıştırma yap sen bol boll....bebiş nasıl gittin mi dr son durumu nedir..sen hafta sonu izine ayrılıyorsun sanırım bu arada gözün aydın gökcencim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?