2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.doğum yaptım giremedim hiç nete.inanın günler çok yoğun geçiyor.ama bebeğimle birlikte çok güzel bir hayat başladı benim ve eşim için.benimde anca geçmeye başladı ağrılarım.dün 1 hafta oldu.epüdral sezeryan olacak arkadaşlar hiç korkmayın.inanın çok basit bir operasyon gibi.umarım benm gibi sancı çekmeden olursunuz.ben normal doğumu bekledim 1 gün ama olmayınca sezeryan oldum.çok şükür şimdi iyileştim.en azından bebişimi kucağıma alabiliyorum.
bugün doktor amcamıza kontrole gidicez.oğlumu iraz ağlatacaklar yine galiba.anca kurtulmuştuk hemşirelerden
neyse ben yine arada bir de olsa girmeye çalışırım.hepinize hayırlı doğumlar.

:)))) güldürdün canım beni.. çok geçmiş olsun artık bundan sonra gelsin bebişler korkacak bişey yok.. nasıl doğum yapacaksın belli mi?

ben nerden bileyim :26:çığlık çığlığa bağırıyo kadınlar filmlerde bende öyle olacak sandım hem artık epidural diye bişey var hiçbişey hissetmeyeceksin dedi dr bu hafta sonu belli olacak inşallah ama oğluşumun normal doğma ihtimali biraz az gibi..bebeğin iri diyo dr amcası başka bişey demiyo

Sizi de sıkmak bunaltmak istemem ama paylaşmaz isem kafayı yiyeceğim..Kayınvalidem geldi bugün haftaya pazartesi sezaryan için gün alacağız dedim..Annesi umreye gitti ayın 13 de geleceklermiş..Aynı zamana gelmesin bir kaç sonrasına olsun dedi..Doktor ne zaman derse o zaman dedim yok dedi onu konuşacağız işte ya bir kaç gün sonrasına öncesine olsun dedi..Neden dedim e nasıl ilgileneceğim dedi.. Bende dedim ki annem de geliyor hem onlar hafta sonu gelecek benim ki hafta içi olacak dedim iyi siz gider yaptırırsınız o zaman dedi..Nie böyle yapıyorsun ki doktor ne zaman derse o zaman olacak dedim durumu da biliyor kist amelyatı oldum doktor genel cerahi gerekebilir dedi yapışıklıklar olmuş ise dedi..Ne yapayım şimdi hanımefendinin annesi gelecek die doktora yok o gün olmaz kayınvalidem müsait değil mi diyeceğim..Annem geliyor die suratını da asıyor çok sinirlerim bozuk sinirden temizlik yapıyorum ama sakinleşmiyorummmmmm

şaşırttın beni damlaaa...kız bu ne iş münneccim gibi hamişsin sen yaa

inş kolay doğumun olur canım

bebişini aldın canım ne güzel kollarına darısı bizlerin başına...kıyamam demek ağlatıcaklar neyse ama bebişin için sağlığı içinse napalım birazcıcık canları yanıcak içimiz gitsede

İi gEceler kızlar ,benim gece 1:30 da suyum geldi hastanedeyz
Haber Veriyim dedim

AYYY HEYECANLANDIM...ALLAH KURTARSIN..BEKLİYORUZ İYİ HABERLERİNİ

GEÇMİŞ OLSUN..BENDEDE VAR Bİ AĞRI AMA PEK CİDDİYE ALMADIM ABAKALIM AKŞAMA NE ÇIKACAK

MAŞALLAHSAĞLIKLA BÜYÜT İNŞALLAH

HAYIRLI OLSUNGÜLE GÜLE BÜYÜT BEBİŞİNİ

maşallah canım ne güzel anlatmışsındarısı bizlerin başına inşallah..Hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin Rabbim oğluşuna

Merhaba Anneler,

Maşallah bebeğine canım allah kolaylık versin, inş. sorunsuz bir sezeryan yaşarsın...

İyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar, suyum geldi ama sancim yok , ogleden sonraya kadar bekliycez sancim gelmesse suni sanci alicam, ara ara bakiyorum buraya . Hepinizi cok opuyorum.:76:

Dularımız seninle canım, sende doğum sırasında bize dua et

maşallah canım, sağlıkla büyüt bebeğini...

valla canım bu kayınvalideler(sen yine kibarlık etmişsin ben kaynana deyip çıkıyorum)insanı günsüz doğururlar..takma dicem ama mümkün değil..sen sağlığın için en iyisi neyse onu yap..iletişiminiz nasıl bilmiyorum ama açıkçada söyle böyle yapıp seni strese sokmasın..allah korusun sütün kesilir sinir yapma..sen söyle o sinir olsun

hamile kadınları üzenlerden nefret ediyorumRabbim ıslah etsin onları bu doğum ya başka bişey değilki bazen bebeğin içerde 1 saat kalması hayati önem taşırken nasıl böyle cümleler kurabiliyolar..evinizi tarif et gelip o kadını saçından tuttuğum gibi kapıyaa atayımboşver sen onu dr ne derse onu yap..annem benimle ilgilenir de.

gozun aydin canim,masallah kuzuna da hayirli dogumlar simdiden..

İyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar, suyum geldi ama sancim yok , ogleden sonraya kadar bekliycez sancim gelmesse suni sanci alicam, ara ara bakiyorum buraya . Hepinizi cok opuyorum.:76:

hayirlisi olsun canim.

Düşünse emin ol o çenesini tutar ve herşeye burnunu sokmaz..Canımdan edecek sonunda öyle bunalıyorum ki bıktırdı artık kendinden de yüzünden de nefret ediyorum..Ve geçen dayanamadım beddua ettim o kadar daralttı beni..Ne istiyor anlam veremiyorum ki..

AMiiiiiiin İNŞ.

Ahh canım ahh suratını görsen emin ol saçından sürüklemezsin direk öldürürsün..Rabbim nasıl nasıl sabır veriyor bana dayanmaya çalışıyorum..Öyle bir kadın ki istediği yapılmasın küser üstüne yalan söyler iftira atar gider şikayet eder kocasına oğluna..Rabbime hamd olsun ki eşim de artık anladı annesi laf söyediğimde bişey demiyor..Arada annesi ile konuşluyor ama yok kadın durmak bilmiyor..Evliliğimin başından beri hep 3 ayda bir olay çıkardı..Hep huzursuzluk çıkarmayı başardı ama şimdi tahammülüm yok ya yok

ne bunaltması canım paylaşki rahatla kayınvalidendeki bencilliğe pes doğrusu yaniii senin çocuğun istediğin zamanda doğmasını istemekten doğal birşey yok

ne bunaltması canım paylaşki rahatla kayınvalidendeki bencilliğe pes doğrusu yaniii senin çocuğun istediğin zamanda doğmasını istemekten doğal birşey yok

Şuanda sinirden ağlıyorum daraldım iyice canım..Bazen öyle davranıyor ki sanki ben onun taşıyıcı annesiyim..Bazen cocuğum olacak die sevinemiyorum bile ya her taşın altından çıkmasından daraldım..Geçen bana diyor ki gelirim alırım oğlumu sizde tıpış tıpış gelirsiniz arkasından..Öldüresim geliyor valla bazen Manyak mıdır nedir..Kimin çocuğunu kimden kaçırıyor anlamıyorum ki sanki ben ona göstermem demişim..Bu gidişle öyle olacak ama yeter bunalttığı canımdan ettiği..

ne kötü kadınmış o öyle..benim kayınvalidem şimdiye kadar ağzını açıp tek kötüğ söz söylemedi..bir tavsiye verecekse de sen daha iyisini bilirsin tabi ama bence şöyle şöyle olması daha iyi olur diyo..evleriniz çok mu yakın? mesela bir arkadaşımında aynı sorunu vardı ama evlerini biraz uzağa taşıyınca kadının gelip gitmesi de azaldı ve şimdi iyiler..

senin kaynana iyice psikopata bağlamış eşine söyle adam gibi konuşsun annesiyle..yok o beceremiyosa sen konuş ne bu ya manyak kadın..

kızlar aşağıya yeni bir araç çubuğu gelmiş ne işe yarıyo bu?
facede beğendim sayfayı ama ne anlamadım ben

senin kayınvaliden acaip kötüymüş allah allah alırmış kimin oğluda alıyor haklısın yaniii deli eder böyle bi kadın insanı allah akıl fikir versin kayınvalidene...

ayrıca ağlama lütfen boşversen bildiğini yaparsın..

Üst katta oturuyor canım..Kendi binaları şuan kira verecek durumda değiliz açıkcası ben çalışmıyorum 1 sene de çalışmayı düşünmüyorum..Durum olsa bile biz kolay kolay çıkamayız burdan kayınvalidem muhtemel kalp krizi geçirir..Geçen eşimle konuşuyorum çıkabilir miyiz daha sonra die çok çok kötü bişey olmaz ise çıkmayız dedi..Yani çok umudum YOK..Kayınvalidem çok kaşınıyor bu aralar Rabbim sonumu hayırlı kılsın inş.

canım merhaba ay evet bir türlü karşılaşamadık.. umarım iyisindir canım benim de son günlerim işyerinde.. bebiş iyi canım her hafta kontrole gidiyorum erken gelmezse 24 günüm kaldı:)) hamilelik rahat geçiyor bakalım inşallah doğum da rahat olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…