2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senin kaynana iyice psikopata bağlamış eşine söyle adam gibi konuşsun annesiyle..yok o beceremiyosa sen konuş ne bu ya manyak kadın..

Eşime bişey demiyorum artık kaç defa konuştu kavga etti o da yoruldu artık zaten onun desteği olmasa idi şimdiye çoktan boşanmıştık..

senin kayınvaliden acaip kötüymüş allah allah alırmış kimin oğluda alıyor haklısın yaniii deli eder böyle bi kadın insanı allah akıl fikir versin kayınvalidene...

Amin bana da sabır inş.

ayrıca ağlama lütfen boşversen bildiğini yaparsın..

Yapacağım canım ama sinirime dokunuyor kadın

çok zor canım senin durumun ne diyiceğimi bilemedim sabret dicem ama çok kötü olmadığı sürece aynı binada yaşamak zorunda olmanız kötü inş herşey değişir ve bir mucize olur sizde onlardan uzak bir yere gidersniz ağlama bak bebişinde üzülür

zaten karışma hakkını kendilerinde bulmalarının tek sebebi bu ne de olsa çıkamazlar diyo.sen de maşllah ne iyi niyetlisin hala kalp krizi geçirir diye düşünüyosun..ben olsam birgün geldiğinde yine böyle sinirimi bozduğunda çok cidddi bi şekilde konuşurdum..benim babaannemde aynısını ben doğduktan sonra yapmış annemi doğumundan 3 gün sonra kapıya atmış beni almış elinden tabi babam yokken babam annemi klapıda ağlarken görünce içeri girmiş beni bir battaniyeye sarmış almış ve bir daha babaannemin yanına gitmemişler taki dedem arlarına girip barıştırıncaya kadar..baya sıkıntı çekmiş annemler tek bir kaşığını bile vermeiş annemin sadece üstlerindeki kıyafetleri varmış ama babam annemi ve beni kurtarmış..sende ailene karışmaya devam ederse gerekirse tek odalı bir evde kalacağını ama burdan uzaklaşacağını ve torununu asla gööstermeyeceğini söyle blöf yap

Sabıretmekten başka ne çarem var ki zaten..

Kadınla konuşuyorum olmuyor eşim konuşuyor olmuyor iyice yüz göz olacağız sonunda..Bişey değil annem kısmetse bu akşam geliyor eğer onu da üzecek bişey yaparsa işte o zaman beni eşim tutabilir ne de annem son damlaya kaldı herşey..Olan eşimle bana oluyor ama yeter kaldıramıyorum artık..SOn zamanlarım hassas olduğum bir dönem zaten bu da böyle yaptıkça dayanamıyorum..Yoksa hakkından gelirim artık 2 ay sonrasına..

Hepinize teşekkür ederim kızlar inanın yazınca ağlayınca az daha rahatladım..Allah razı olsun..

Ne zor zamanlar yaşamış anne

Yok canım ya ne iyi niyeti sadece eşim var arada..Ben normalde lafımı esirgemem hoş yine esirgemiyorum ama eskisi gibi değilim hormonlardan herhalde çok çabuk kırılıyorum sinirleniyorum ağlıyorum..Eşime dedim zaten annen çoştu yine 40 gün burnumdan getirecek kadın annemin lafını duyunca yüzümüze bakmıyor konuşmuyor..Bende 40 yıl onun burnundan getiririm kimse de bişey diyemez dedim..Rabbim sağlık verir ise bana 5 - 10 yıl sonra o bana muhtaç olacak ben ona değil dedim..Kendi saltanatını kendi eli yıkıyor..Sesini bile çıkarmadı haklı olduğum için..

canım hakkında en hayırlısı olsun, hangisi daha kolay daha rahat olacaksa o olsun.. benim kız da biraz normalden büyük ama sanırım kafasının büyüklüğü önemli geçen kontrolümde sezeryan da olabilirsin bebek büyük demişti ama son kontrolümde normal doğum yapabilirsin dedi bebeğin duruşu falan iyi dedi.. hakkımızda hayırlısı olsun..

:81:çook güzel demişsin bunu ilerleyen zamanlarda birde kadına söyle görsün el mi yaman yoksa bizim prensesimiz mi yaman:124::128:

herkeze çok selam...herkez iyidir inşallah

doğurdum geldim darısı bekleyenlerin başına

hastaneden dün çıktım...2gece kaldık.Allahıma şükürler olsun herşey bitti rahatladım kızıma kavuşunca kızımda bende çoş şükür iyiyiz

doğumum çok güzel oldu amelyat oldum 6saat sonra kalkıp kendim yürüyodum kızımı kucaklıyodum oturup kendim emzirdim umduğum gibi olmadı hiçbişey...oğlumda çok acılar çekmiştim. kızım şimdi uyuyoken bi sizlere haber verem dedim

bebişim 53cm. 3800gr.doğdu çok tatlı bi kız bakmaya koklamaya doyamıyom
sarılık testi oldu dün topuktan kan aldılar...bugün tekrar oldu hastaneye götürdük bebişimi...bol bol sık sık emzir dedi dr. 12 çıkmış...2gün sonra tekrar kan alcaklar inşallah düşer ona üzülüyom:26:
yavrumun habire minicik ayağını deliyolar birazdan emzircem uyandırcam...

işte böyle kızlar...Allah hepinize benimki gibi güzel bi doğum nasip etsin.

tebrik ediyorum canım..bende aşağıda ismini görünce heyecanlanmıştım..maşallah sende bebişinde iyiymişsiniz.doğumunun güzel geçmesine çok sevindim.Darısı bizlerin başına .diyecek söz bulamıyorum gerçektenRabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin kızına inşallah en kısa zamanda sarılığı geçer göbüşü düşer..

canım kayınvaliden hayatını size adamış sanki o yüzden herşeyin içinde olmak istiyor sen de hamilelikten dolayı hassas olduğun için yanlış anlıyorsun aslında seninle daha çok ilgilenmek istediği için tarihi değiştirmeni istiyor. Bence yanlış anlama durumu izah et anlamazsa da büyüklüğüne ver saygıda kusur etme.. kendini de boşu boşuna üzme.. yine sen bildiğini yap.. Sonuçta jenerasyon farklı ne kadar anlatsan anlamaz sadece sen boşu boşuna üzülürsün( üzme kendini..

amin canım bana da dr bebeğin başı ve karın çevresi büyük dedi bakalım bu hafta sonu belli olacak herşey..dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun..

canım kızına koca bir maşallahhhsağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah inş sarılık olmaz bizim yerimize kokla prensesi

:81:çook güzel demişsin bunu ilerleyen zamanlarda birde kadına söyle görsün el mi yaman yoksa bizim prensesimiz mi yaman:124::128:

Canım ben böyle değildim ama karşında ki cin olup adam çarpmaya kalkarsa sende şeytan olup boynuzlarsın onu..Beni bu hale getirenler utansın

Bazen ablamlar paylaşıyorum sorunlarımı ablamlar kız hiç bizim aklımıza gelmezdi diyorlar nerden geliyor o laflar diyorlar ee hayat şartları kayınvalide şartları diyorum ustam belli kayınvalidee

Biz iyiyiz canım.. bugün 3 de doktor kontrolüm var... sen nasılsın bebişin nasıl sancın varmı canım...

iyi haberlerle don insallah canim, cok sukur yok sancim canim. yarin da benim kontrol var bakalim. insallah her sey iyi cikar..

hayirli haberler al insallah canim.

masallah canim kuzuna agrilarinda cabucak gecer insallah.

masallah canim bugunde guzel haberlerle donun doktorunuzdan insallah.

kiyamam, allah gonlune gore versin insallah canim. her sey senin istedigin gibi gelissin.

amin canım bana da dr bebeğin başı ve karın çevresi büyük dedi bakalım bu hafta sonu belli olacak herşey..dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun..

Amin canım.. inşallah sağlıkla alırız kucağımıza sadece onu düşünüyorum şu an..
Ben de normal doğumu bekleyecem ama Allah korusun bebeğin suyu azalır ya da kalp atışları yavaşlarsa sezeryan olacak.. O yüzden herşeye hazırlıklı olmak lazım.. En hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…