- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
senin kaynana iyice psikopata bağlamış eşine söyle adam gibi konuşsun annesiyle..yok o beceremiyosa sen konuş ne bu yamanyak kadın..
senin kayınvaliden acaip kötüymüş allah allah alırmış kimin oğluda alıyor haklısın yaniii deli eder böyle bi kadın insanı allah akıl fikir versin kayınvalidene...
ayrıca ağlama lütfen boşversen bildiğini yaparsın..
Üst katta oturuyor canım..Kendi binaları şuan kira verecek durumda değiliz açıkcası ben çalışmıyorum 1 sene de çalışmayı düşünmüyorum..Durum olsa bile biz kolay kolay çıkamayız burdan kayınvalidem muhtemel kalp krizi geçirir..Geçen eşimle konuşuyorum çıkabilir miyiz daha sonra die çok çok kötü bişey olmaz ise çıkmayız dedi..Yani çok umudum YOK..Kayınvalidem çok kaşınıyor bu aralar Rabbim sonumu hayırlı kılsın inş.
Üst katta oturuyor canım..Kendi binaları şuan kira verecek durumda değiliz açıkcası ben çalışmıyorum 1 sene de çalışmayı düşünmüyorum..Durum olsa bile biz kolay kolay çıkamayız burdan kayınvalidem muhtemel kalp krizi geçirir..Geçen eşimle konuşuyorum çıkabilir miyiz daha sonra die çok çok kötü bişey olmaz ise çıkmayız dedi..Yani çok umudum YOK..Kayınvalidem çok kaşınıyor bu aralar Rabbim sonumu hayırlı kılsın inş.
çok zor canım senin durumun ne diyiceğimi bilemedim sabret dicem ama çok kötü olmadığı sürece aynı binada yaşamak zorunda olmanız kötü inş herşey değişir ve bir mucize olur sizde onlardan uzak bir yere gidersniz ağlama bak bebişinde üzülür
ceyda düvenci bebişini 32.haftada doğurmuş 2 kiloymuş bebişi
maşallah şu an sanırım kontrol altındadır erken doğmuş bebeği
zaten karışma hakkını kendilerinde bulmalarının tek sebebi bu ne de olsa çıkamazlar diyo.sen de maşllah ne iyi niyetlisin hala kalp krizi geçirir diye düşünüyosun..ben olsam birgün geldiğinde yine böyle sinirimi bozduğunda çok cidddi bi şekilde konuşurdum..benim babaannemde aynısını ben doğduktan sonra yapmış annemi doğumundan 3 gün sonra kapıya atmış beni almış elinden tabi babam yokken babam annemi klapıda ağlarken görünce içeri girmiş beni bir battaniyeye sarmış almış ve bir daha babaannemin yanına gitmemişler taki dedem arlarına girip barıştırıncaya kadar..baya sıkıntı çekmiş annemler tek bir kaşığını bile vermeiş annemin sadece üstlerindeki kıyafetleri varmış ama babam annemi ve beni kurtarmış..sende ailene karışmaya devam ederse gerekirse tek odalı bir evde kalacağını ama burdan uzaklaşacağını ve torununu asla gööstermeyeceğini söyle blöf yap
ben nerden bileyim :26:çığlık çığlığa bağırıyo kadınlar filmlerde bende öyle olacak sandım hem artık epidural diye bişey var hiçbişey hissetmeyeceksin dedi drbu hafta sonu belli olacak inşallah ama oğluşumun normal doğma ihtimali biraz az gibi..bebeğin iri diyo dr amcası başka bişey demiyo
Ne zor zamanlar yaşamış anne
Yok canım ya ne iyi niyeti sadece eşim var arada..Ben normalde lafımı esirgemem hoş yine esirgemiyorum ama eskisi gibi değilim hormonlardan herhalde çok çabuk kırılıyorum sinirleniyorum ağlıyorum..Eşime dedim zaten annen çoştu yine 40 gün burnumdan getirecek kadın annemin lafını duyunca yüzümüze bakmıyor konuşmuyor..Bende 40 yıl onun burnundan getiririm kimse de bişey diyemez dedim..Rabbim sağlık verir ise bana 5 - 10 yıl sonra o bana muhtaç olacak ben ona değil dedim..Kendi saltanatını kendi eli yıkıyor..Sesini bile çıkarmadı haklı olduğum için..
herkeze çok selam...herkez iyidir inşallah
doğurdum geldimdarısı bekleyenlerin başına
hastaneden dün çıktım...2gece kaldık.Allahıma şükürler olsun herşey bittirahatladım kızıma kavuşunca kızımda bende çoş şükür iyiyiz
doğumum çok güzel oldu amelyat oldum 6saat sonra kalkıp kendim yürüyodum kızımı kucaklıyodum oturup kendim emzirdimumduğum gibi olmadı hiçbişey...oğlumda çok acılar çekmiştim. kızım şimdi uyuyoken bi sizlere haber verem dedim
bebişim 53cm. 3800gr.doğduçok tatlı bi kız bakmaya koklamaya doyamıyom
sarılık testi oldu dün topuktan kan aldılar...bugün tekrar oldu hastaneye götürdük bebişimi...bol bol sık sık emzir dedi dr. 12 çıkmış...2gün sonra tekrar kan alcaklar inşallah düşer ona üzülüyom:26:
yavrumun habire minicik ayağını deliyolarbirazdan emzircem uyandırcam...
işte böyle kızlar...Allah hepinize benimki gibi güzel bi doğum nasip etsin.
herkeze çok selam...herkez iyidir inşallah
hastaneden dün çıktım...2gece kaldık.Allahıma şükürler olsun herşey bittirahatladım kızıma kavuşunca kızımda bende çoş şükür iyiyiz
doğumum çok güzel oldu amelyat oldum 6saat sonra kalkıp kendim yürüyodum kızımı kucaklıyodum oturup kendim emzirdimumduğum gibi olmadı hiçbişey...oğlumda çok acılar çekmiştim. kızım şimdi uyuyoken bi sizlere haber verem dedim
sarılık testi oldu dün topuktan kan aldılar...bugün tekrar oldu hastaneye götürdük bebişimi...bol bol sık sık emzir dedi dr. 12 çıkmış...2gün sonra tekrar kan alcaklar inşallah düşer ona üzülüyom:26:
işte böyle kızlar...Allah hepinize benimki gibi güzel bi doğum nasip etsin.[/QUAOTE]
Azizecim hayırlı olsun minigin.Bende az önce hastaneden geldim.Zaten bu sabah kontrolüm vardı.Tam evden çıkıcaktık sancım geldi.Çok korktum ve heyecanlandım.NTS de sancım çıktı ama çatı kontrolünde çatım müsait ama açılma yok dedi.Ama 1 saat sonrada akşamada yarında olabilir dedi.Herkestei telaş.Bende ise korku var:18:SWize hemen haber edeyim dedim.Kynanam evi temizlerken bende duş alıp kuranımı okuyup dua edeyim.Sizde dualarınızı eksik etmeyin.Nasıl normal yapıcam bilmiyorum.Rabbim yardımcımız olsun.
Sizi de sıkmak bunaltmak istemem ama paylaşmaz isem kafayı yiyeceğim..Kayınvalidem geldi bugün haftaya pazartesi sezaryan için gün alacağız dedim..Annesi umreye gitti ayın 13 de geleceklermiş..Aynı zamana gelmesin bir kaç sonrasına olsun dedi..Doktor ne zaman derse o zaman dedim yok dedi onu konuşacağız işte ya bir kaç gün sonrasına öncesine olsun dedi..Neden dedim e nasıl ilgileneceğim dedi.. Bende dedim ki annem de geliyor hem onlar hafta sonu gelecek benim ki hafta içi olacak dedim iyi siz gider yaptırırsınız o zaman dedi..Nie böyle yapıyorsun ki doktor ne zaman derse o zaman olacak dedim durumu da biliyor kist amelyatı oldum doktor genel cerahi gerekebilir dedi yapışıklıklar olmuş ise dedi..Ne yapayım şimdi hanımefendinin annesi gelecek die doktora yok o gün olmaz kayınvalidem müsait değil mi diyeceğim..Annem geliyor die suratını da asıyor çok sinirlerim bozuk sinirden temizlik yapıyorum ama sakinleşmiyorummmmmm
canım hakkında en hayırlısı olsun, hangisi daha kolay daha rahat olacaksa o olsun.. benim kız da biraz normalden büyük ama sanırım kafasının büyüklüğü önemli geçen kontrolümde sezeryan da olabilirsin bebek büyük demişti ama son kontrolümde normal doğum yapabilirsin dedi bebeğin duruşu falan iyi dedi.. hakkımızda hayırlısı olsun..
canım kızına koca bir maşallahhhherkeze çok selam...herkez iyidir inşallah
işte böyle kızlar...Allah hepinize benimki gibi güzel bi doğum nasip etsin.
:81: çook güzel demişsin bunu ilerleyen zamanlarda birde kadına söyle görsün el mi yaman yoksa bizim prensesimiz mi yaman :124::128:
Biz iyiyiz canım.. bugün 3 de doktor kontrolüm var... sen nasılsın bebişin nasıl sancın varmı canım...
kızlar ben hastaneye gidiyorum dün sabahtan beri belimde ve kasıklarımda ağrı var bütün gece ağrı çektim sabah kalktım yine devam ediyo kasılmada var doktoru aradım bizim işimize yarıycak ağrılar 5 dk da bir düzenli ağrılar ama dünden beri geçmediyse gel hemen dedi şimdi eşimi bekliyorum gelince gidicez bakalım nedir durum:26:
kızlar prensesim geldi sonunda rabbim herkese yaşatsın cumartesi sabah 10da sezaryanla oldu doğum hikayemi yazacam ama daha sonra çok sancımız oluyor 2750gr doğdu boyu 50cm baş çevresi 33 biraz küçük maşallah çok sağlıklı teyzeleri kızım
selam kızlar.doğum yaptım giremedim hiç nete.inanın günler çok yoğun geçiyor.ama bebeğimle birlikte çok güzel bir hayat başladı benim ve eşim için.benimde anca geçmeye başladı ağrılarım.dün 1 hafta oldu.epüdral sezeryan olacak arkadaşlar hiç korkmayın.inanın çok basit bir operasyon gibi.umarım benm gibi sancı çekmeden olursunuz.ben normal doğumu bekledim 1 gün ama olmayınca sezeryan oldum.çok şükür şimdi iyileştim.en azından bebişimi kucağıma alabiliyorum.
bugün doktor amcamıza kontrole gidicez.oğlumu iraz ağlatacaklar yine galiba.anca kurtulmuştuk hemşirelerden
neyse ben yine arada bir de olsa girmeye çalışırım.hepinize hayırlı doğumlar.
Sizi de sıkmak bunaltmak istemem ama paylaşmaz isem kafayı yiyeceğim..Kayınvalidem geldi bugün haftaya pazartesi sezaryan için gün alacağız dedim..Annesi umreye gitti ayın 13 de geleceklermiş..Aynı zamana gelmesin bir kaç sonrasına olsun dedi..Doktor ne zaman derse o zaman dedim yok dedi onu konuşacağız işte ya bir kaç gün sonrasına öncesine olsun dedi..Neden dedim e nasıl ilgileneceğim dedi.. Bende dedim ki annem de geliyor hem onlar hafta sonu gelecek benim ki hafta içi olacak dedim iyi siz gider yaptırırsınız o zaman dedi..Nie böyle yapıyorsun ki doktor ne zaman derse o zaman olacak dedim durumu da biliyor kist amelyatı oldum doktor genel cerahi gerekebilir dedi yapışıklıklar olmuş ise dedi..Ne yapayım şimdi hanımefendinin annesi gelecek die doktora yok o gün olmaz kayınvalidem müsait değil mi diyeceğim..Annem geliyor die suratını da asıyor çok sinirlerim bozuk sinirden temizlik yapıyorum ama sakinleşmiyorummmmmm
amin canım bana da dr bebeğin başı ve karın çevresi büyük dedi bakalım bu hafta sonu belli olacak herşey..dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun..
hiç korkma canım Rabbim doğum yapacak kadının başına melekler gönderirmiş doğumu kolay olsun diye..hem milyonlarca yıldır bunu birçok kadın başardı dimi sende yaparsın merak etme bize de dua et çokça
Canım ben böyle değildim ama karşında ki cin olup adam çarpmaya kalkarsa sende şeytan olup boynuzlarsın onu..Beni bu hale getirenler utansın
Bazen ablamlar paylaşıyorum sorunlarımı ablamlar kız hiç bizim aklımıza gelmezdi diyorlar nerden geliyor o laflar diyorlar ee hayat şartları kayınvalide şartları diyorumustam belli kayınvalidee
maşallah..benim çok kötü bir özelliğim var sinirlenince aklıma tek kelime gelmiyoöyle bakakalıyorum..Allah dağına göre kışını verirmiş dedmişler ya atalarımız haklılar..senin kayınvalide bende olsaydı kesin kanser olurdum karşısında..ama böyle devam et ezdirme kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?