2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Keşke dediğin gibi olsa..1 senedir emin ol çok iyi tanıdım..Keşke çok sevse de sevgisinden böyle yapmak istese.. O zaman boynum kıldan ince..Ama ben merkezli ne eşini ne oğlunu ne beni takmaz istediği olmaz ise sanki o gelin ben kayınvalide ne yaparsan yap memlun edemezsin onu..Sadece kendi bildiği doğrudur..Geri kalan herkes fasa fiso..Eşim bile annemi takma boşver değiştiremeyiz artık ne yapalım kadın böyle diyor..Onlara büyüklük yapmaktan sıkıldım birazda onlar bizi düşünsün diyor..Bizzat kendi oğlu gerisini sen düşün canım..Hatta eşim geçen gün inş. doğum anneannemin zamanına gelir de annem 1 hafta oraya gider rahat ederiz inş. dedi..

ayy yazık eşine de napsın bi tarafta eşi sevdiği kadın bir tarafta annesi..zaten böyle durumlarda olan erkeğe oluyo..benim inşallah gelecekte oğlumu böyle iki arada bir derede bırakacak davranışlarım olmaz..30 yıl sonra hala burda kadınlar kulübü diye bişey olursa ve ben kötü kaynana yolunda ilerlersem beni durdurun tamam mı kızlar

İi gEceler kızlar ,benim gece 1:30 da suyum geldi hastanedeyz
Haber Veriyim dedim

İyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar, suyum geldi ama sancim yok , ogleden sonraya kadar bekliycez sancim gelmesse suni sanci alicam, ara ara bakiyorum buraya . Hepinizi cok opuyorum.:76:

Ahu'cum, canım, inşallah kolay bir doğumla sağlıkla alırsın yavrunu kucağına. bizleri habersiz bırakma e mi? bu arada hangi hastanedesin sen? Ataşehir Memorial da mısın?

güzel haberlerle dönersin inşallah canım.

gözün aydın, tebrikler tatlım. maşallah kızına canım

maşallah size canım.

tek bir şey yap: TAK-MA. o konuşsun dursun sen duymazdan gel ve bildiğini yap. bir çıldırır iki çıldırır sonra bakar onu takan yok. susar.

tebrik ederim. maşallah kızına Azizecim. inşallah sarılık falan da çıkmaz testlerde tatlım.

kiyamam, allah gonlune gore versin insallah canim. her sey senin istedigin gibi gelissin.

Amin inş. canım Rabbimden sadece bu konu ile ilgili sadece huzur istiyorum herşeyime burnunu sokmasın yeter..

E ustam tam usta canım..Onun dilinden konuşmaz isen olmuyor ilk 5 - 6 ay sesimi çıkarmadım..EŞim ile 6 içinde ciddi ciddi 2 defa boşanmanın arefesinden döndük ve hatta bebeğimizi aldırmanın arefesinden döndük..Bunları yaşadıktan sonra insan istese de susamıyor hele de minik meleğini hissedince içinde artık benim hayatım olmalı diyorsun..

kızlar bunca yoğun gündem arasında biraz saçma gelebilir ama benim ayakkabılarımın hepsi 37 yada 36 numara ama şimdi ayaklarım kocaman oldu 38 numara terlik bile sıkıyo..doğuma giderken ne giysem ben sizce..ayakkabı alsam doğumdan sonra kullanamam şişşlikler inince öylece kalır:26: zaten arabayla gidicez ya şu evde giydiğimiz patiklerle gitsem garip mi olur?

:)) canım kayınvalideni örnek al o zaman onun gibi davran bencil ol hiç umursama boşuna üzme kendini ne olur burdan böyle yazması kolay tahmin edebiliyorum aslında ama gerçekten çok üzülüyorsun ne olur sakın stres yapma bak bebeğe zarar verirsin..
Bi tanıdığımızın başına doğumuna 1 hafta kala çok kötü bişey geldi Allah korusun sakın bebeği strese sokma sakın ama sakın.. Allah korusun bebişlerimizi.. Ben şimdi inanılmaz korkuyorum.. canım lütfen üzülme..

Malesef öyle oluyor..Ben hep Rabbime dua ediyorum eğer kayınvalidem gibi olacaksam oğlumu huzursuz edecek isem Rabbim evlendiğini göreyim iş ev sahibi olduğunu düğünden 1 hafta sonra al beni yanına diyorum en azından arkamdan dua okur bizim gibi laf söylemez..

tek bir şey yap: TAK-MA. o konuşsun dursun sen duymazdan gel ve bildiğini yap. bir çıldırır iki çıldırır sonra bakar onu takan yok. susar.

Onun çıldırma huyu var ama arkasından susmaz ne yazık ki hemen kendini yere atar kriz geçirir yalanlar söyler iftiralar atar sonra da kocası çoşar laf söyler ağzına ne gelir ise sonra 2 gün sonra da hiç bişey yokmuş gibi yüzüne gülerler..

merhaba arkadaşlar nasılsınız dün yazdım ama sanırım cevap veren olmadı tekrar sorayım dün kontrole gittik bebişim kanala inmemiş bebekler ne zaman kanala iner

haklısın canım devam et boşver...ee artık sıkıntın baya geçmiştir dimi daha iyi hissediyosun dimi?bak iyiyim de ki benimde gönlüm rahat etsin..ağlama bir daha tamam mı?artık anne oluyosun daha güçlü olman lazım..

Abim de öyle söylüyor nie canını sıkıyorsun aklını kullan onun yaptığını yap sende rahat et diyor..Bir zaman umursamadım ama şimdi gerçekten çok iyi anladığınızı düşünüyorum insan huyu suyu değişiyor canım..Rabbim esirgesin inş. oğlumuzu bize bağışlasın Rabbim..Haklısın canım..

canım şişlikler iniyor bence alma baktın inmedi alıverirsin ne ayıp olcak boşversene canım yazın terlik giyiliyorda kışınmı giyilmick hem kaç adım yürücen
merhaba arkadaşlar nasılsınız dün yazdım ama sanırım cevap veren olmadı tekrar sorayım dün kontrole gittik bebişim kanala inmemiş bebekler ne zaman kanala iner

canım ben yazmıştım ama görmedin sanırım bilmiyorum dedim soruna pek cevap veremedim ama nuray arkadaşımıza yürü demiş sende yürüyüş yap

Canımmm çok çok teşekkür ederim gerçekten rahatladım..Allah razı olsun Rabbim hepimizin evine sağlık huzur mutluluk versin inş.

Patikleri de giy canım ayakların sıcacık kalsın benim botlar bile dar geliyor =))

masallah canim kızına da sana da Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah. sariligida bir an once duzelsin insallah. uzme kendini. neredeyse her bebek oluyor sarilik. cok artmadan sutunle normale donsun insallah.

canim bilemeyecegim, sanirim herkeste farklidir zamani.

Son düzenleme:

canım kusura bakma görmedim teşekkür ederim

canım kanala girme olayı biraz karışık çünkü bazen bebekler doğum sancıları başladığında kanala giriyormuş bazıları da önceden giriyomuş..yani Rabbim ne zaman ol derse oluveriyo.benim oğluşda kanalın ucunda bekliyo daha girmiyo nazlanıyo

canım kızına koca bir maşallahhhsağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah inş sarılık olmaz bizim yerimize kokla prensesi

apartmanın önünden arabaya binecem hastanenin kapısı önünde inecem çok yok ama size şunu söylemeyi unuttum..benim patikler tweety kafalı kocaman kocaman hastanedeki herkesin dikkati ayaklarımda oolurkimse ağrıdan sızıdan değişen suratıma bakmaz bile dimi

Allah'ımm neyi düşünüyor =)))

Gerçi dediğinde doğru Rabbim o zamanımızda yardımcımız olur inş.

Bu arada Azizee hayırlı olsun canım kendi derdimden tebrik edemedim..

Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla büyütmeyi nasip etsin inş.

Son düzenleme:
çok sağolun kızlar darısı sizlere

hayirlisiyla insallah amin canim..

canim, ben su sabo terlik deniyor ya, beyaz, doktor terligi gibi olanlardan. buyuk oglumda onlardan almistim hastanede dolasirken giymek icin. hastaneye giderkende kislik botlarimi giymistim.cikista da yine botlarla cikmistim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…