- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
canım kayınvaliden hayatını size adamış sanki o yüzden herşeyin içinde olmak istiyor sen de hamilelikten dolayı hassas olduğun için yanlış anlıyorsun aslında seninle daha çok ilgilenmek istediği için tarihi değiştirmeni istiyor. Bence yanlış anlama durumu izah et anlamazsa da büyüklüğüne ver saygıda kusur etme.. kendini de boşu boşuna üzme.. yine sen bildiğini yap.. Sonuçta jenerasyon farklı ne kadar anlatsan anlamaz sadece sen boşu boşuna üzülürsün( üzme kendini..
Keşke dediğin gibi olsa..1 senedir emin ol çok iyi tanıdım..Keşke çok sevse de sevgisinden böyle yapmak istese.. O zaman boynum kıldan ince..Ama ben merkezli ne eşini ne oğlunu ne beni takmaz istediği olmaz ise sanki o gelin ben kayınvalide ne yaparsan yap memlun edemezsin onu..Sadece kendi bildiği doğrudur..Geri kalan herkes fasa fiso..Eşim bile annemi takma boşver değiştiremeyiz artık ne yapalım kadın böyle diyor..Onlara büyüklük yapmaktan sıkıldım birazda onlar bizi düşünsün diyor..Bizzat kendi oğlu gerisini sen düşün canım..Hatta eşim geçen gün inş. doğum anneannemin zamanına gelir de annem 1 hafta oraya gider rahat ederiz inş. dedi..
İi gEceler kızlar ,benim gece 1:30 da suyum geldi hastanedeyz
Haber Veriyim dedim
İyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar, suyum geldi ama sancim yok , ogleden sonraya kadar bekliycez sancim gelmesse suni sanci alicam, ara ara bakiyorum buraya . Hepinizi cok opuyorum.:76:
kızlar ben hastaneye gidiyorum dün sabahtan beri belimde ve kasıklarımda ağrı var bütün gece ağrı çektim sabah kalktım yine devam ediyo kasılmada var doktoru aradım bizim işimize yarıycak ağrılar 5 dk da bir düzenli ağrılar ama dünden beri geçmediyse gel hemen dedi şimdi eşimi bekliyorum gelince gidicez bakalım nedir durum:26:
kızlar prensesim geldi sonunda rabbim herkese yaşatsın cumartesi sabah 10da sezaryanla oldu doğum hikayemi yazacam ama daha sonra çok sancımız oluyor 2750gr doğdu boyu 50cm baş çevresi 33 biraz küçük maşallah çok sağlıklı teyzeleri kızım
selam kızlar.doğum yaptım giremedim hiç nete.inanın günler çok yoğun geçiyor.ama bebeğimle birlikte çok güzel bir hayat başladı benim ve eşim için.benimde anca geçmeye başladı ağrılarım.dün 1 hafta oldu.epüdral sezeryan olacak arkadaşlar hiç korkmayın.inanın çok basit bir operasyon gibi.umarım benm gibi sancı çekmeden olursunuz.ben normal doğumu bekledim 1 gün ama olmayınca sezeryan oldum.çok şükür şimdi iyileştim.en azından bebişimi kucağıma alabiliyorum.
bugün doktor amcamıza kontrole gidicez.oğlumu iraz ağlatacaklar yine galiba.anca kurtulmuştuk hemşirelerden
neyse ben yine arada bir de olsa girmeye çalışırım.hepinize hayırlı doğumlar.
Sizi de sıkmak bunaltmak istemem ama paylaşmaz isem kafayı yiyeceğim..Kayınvalidem geldi bugün haftaya pazartesi sezaryan için gün alacağız dedim..Annesi umreye gitti ayın 13 de geleceklermiş..Aynı zamana gelmesin bir kaç sonrasına olsun dedi..Doktor ne zaman derse o zaman dedim yok dedi onu konuşacağız işte ya bir kaç gün sonrasına öncesine olsun dedi..Neden dedim e nasıl ilgileneceğim dedi.. Bende dedim ki annem de geliyor hem onlar hafta sonu gelecek benim ki hafta içi olacak dedim iyi siz gider yaptırırsınız o zaman dedi..Nie böyle yapıyorsun ki doktor ne zaman derse o zaman olacak dedim durumu da biliyor kist amelyatı oldum doktor genel cerahi gerekebilir dedi yapışıklıklar olmuş ise dedi..Ne yapayım şimdi hanımefendinin annesi gelecek die doktora yok o gün olmaz kayınvalidem müsait değil mi diyeceğim..Annem geliyor die suratını da asıyor çok sinirlerim bozuk sinirden temizlik yapıyorum ama sakinleşmiyorummmmmm
herkeze çok selam...herkez iyidir inşallah
doğurdum geldimdarısı bekleyenlerin başına
hastaneden dün çıktım...2gece kaldık.Allahıma şükürler olsun herşey bittirahatladım kızıma kavuşunca kızımda bende çoş şükür iyiyiz
doğumum çok güzel oldu amelyat oldum 6saat sonra kalkıp kendim yürüyodum kızımı kucaklıyodum oturup kendim emzirdimumduğum gibi olmadı hiçbişey...oğlumda çok acılar çekmiştim. kızım şimdi uyuyoken bi sizlere haber verem dedim
bebişim 53cm. 3800gr.doğduçok tatlı bi kız bakmaya koklamaya doyamıyom
sarılık testi oldu dün topuktan kan aldılar...bugün tekrar oldu hastaneye götürdük bebişimi...bol bol sık sık emzir dedi dr. 12 çıkmış...2gün sonra tekrar kan alcaklar inşallah düşer ona üzülüyom:26:
yavrumun habire minicik ayağını deliyolarbirazdan emzircem uyandırcam...
işte böyle kızlar...Allah hepinize benimki gibi güzel bi doğum nasip etsin.
kiyamam, allah gonlune gore versin insallah canim. her sey senin istedigin gibi gelissin.
maşallah..benim çok kötü bir özelliğim var sinirlenince aklıma tek kelime gelmiyoöyle bakakalıyorum..Allah dağına göre kışını verirmiş dedmişler ya atalarımız haklılar..senin kayınvalide bende olsaydı kesin kanser olurdum karşısında..ama böyle devam et ezdirme kendini..
Keşke dediğin gibi olsa..1 senedir emin ol çok iyi tanıdım..Keşke çok sevse de sevgisinden böyle yapmak istese.. O zaman boynum kıldan ince..Ama ben merkezli ne eşini ne oğlunu ne beni takmaz istediği olmaz ise sanki o gelin ben kayınvalide ne yaparsan yap memlun edemezsin onu..Sadece kendi bildiği doğrudur..Geri kalan herkes fasa fiso..Eşim bile annemi takma boşver değiştiremeyiz artık ne yapalım kadın böyle diyor..Onlara büyüklük yapmaktan sıkıldım birazda onlar bizi düşünsün diyor..Bizzat kendi oğlu gerisini sen düşün canım..Hatta eşim geçen gün inş. doğum anneannemin zamanına gelir de annem 1 hafta oraya gider rahat ederiz inş. dedi..
ayy yazık eşine de napsın bi tarafta eşi sevdiği kadın bir tarafta annesi..zaten böyle durumlarda olan erkeğe oluyo..benim inşallah gelecekte oğlumu böyle iki arada bir derede bırakacak davranışlarım olmaz..30 yıl sonra hala burda kadınlar kulübü diye bişey olursa ve ben kötü kaynana yolunda ilerlersem beni durdurun tamam mı kızlar
tek bir şey yap: TAK-MA. o konuşsun dursun sen duymazdan gel ve bildiğini yap. bir çıldırır iki çıldırır sonra bakar onu takan yok. susar.
Amin inş. canım Rabbimden sadece bu konu ile ilgili sadece huzur istiyorum herşeyime burnunu sokmasın yeter..
E ustam tam usta canım..Onun dilinden konuşmaz isen olmuyor ilk 5 - 6 ay sesimi çıkarmadım..EŞim ile 6 içinde ciddi ciddi 2 defa boşanmanın arefesinden döndük ve hatta bebeğimizi aldırmanın arefesinden döndük..Bunları yaşadıktan sonra insan istese de susamıyor hele de minik meleğini hissedince içinde artık benim hayatım olmalı diyorsun..
:)) canım kayınvalideni örnek al o zaman onun gibi davran bencil ol hiç umursama boşuna üzme kendini ne olur burdan böyle yazması kolay tahmin edebiliyorum aslında ama gerçekten çok üzülüyorsun ne olur sakın stres yapma bak bebeğe zarar verirsin..
Bi tanıdığımızın başına doğumuna 1 hafta kala çok kötü bişey geldi Allah korusun sakın bebeği strese sokma sakın ama sakın.. Allah korusun bebişlerimizi.. Ben şimdi inanılmaz korkuyorum.. canım lütfen üzülme..
canım şişlikler iniyor bence alma baktın inmedi alıverirsin ne ayıp olcak boşversene canım yazın terlik giyiliyorda kışınmı giyilmick hem kaç adım yürücenkızlar bunca yoğun gündem arasında biraz saçma gelebilir ama benim ayakkabılarımın hepsi 37 yada 36 numara ama şimdi ayaklarım kocaman oldu 38 numara terlik bile sıkıyo..doğuma giderken ne giysem ben sizce..ayakkabı alsam doğumdan sonra kullanamam şişşlikler inince öylece kalır:26: zaten arabayla gidicez ya şu evde giydiğimiz patiklerle gitsem garip mi olur?
merhaba arkadaşlar nasılsınız dün yazdım ama sanırım cevap veren olmadı tekrar sorayım dün kontrole gittik bebişim kanala inmemiş bebekler ne zaman kanala iner
haklısın canım devam et boşver...ee artık sıkıntın baya geçmiştir dimi daha iyi hissediyosun dimi?bak iyiyim de ki benimde gönlüm rahat etsin..ağlama bir daha tamam mı?artık anne oluyosun daha güçlü olman lazım..
hastaneden dün çıktım...2gece kaldık.Allahıma şükürler olsun herşey bittirahatladım kızıma kavuşunca kızımda bende çoş şükür iyiyiz
doğumum çok güzel oldu amelyat oldum 6saat sonra kalkıp kendim yürüyodum kızımı kucaklıyodum oturup kendim emzirdimumduğum gibi olmadı hiçbişey...oğlumda çok acılar çekmiştim. kızım şimdi uyuyoken bi sizlere haber verem dedim
sarılık testi oldu dün topuktan kan aldılar...bugün tekrar oldu hastaneye götürdük bebişimi...bol bol sık sık emzir dedi dr. 12 çıkmış...2gün sonra tekrar kan alcaklar inşallah düşer ona üzülüyom:26:
işte böyle kızlar...Allah hepinize benimki gibi güzel bi doğum nasip etsin.
merhaba arkadaşlar nasılsınız dün yazdım ama sanırım cevap veren olmadı tekrar sorayım dün kontrole gittik bebişim kanala inmemiş bebekler ne zaman kanala iner
canım şişlikler iniyor bence alma baktın inmedi alıverirsin ne ayıp olcak boşversene canım yazın terlik giyiliyorda kışınmı giyilmick hem kaç adım yürücen
canım ben yazmıştım ama görmedin sanırım bilmiyorum dedim soruna pek cevap veremedim ama nuray arkadaşımıza yürü demiş sende yürüyüş yap
tebrik ediyorum canım..bende aşağıda ismini görünce heyecanlanmıştım..maşallah sende bebişinde iyiymişsiniz.doğumunun güzel geçmesine çok sevindim.Darısı bizlerin başına .diyecek söz bulamıyorum gerçekten Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin kızına inşallah en kısa zamanda sarılığı geçer göbüşü düşer..
canım kızına koca bir maşallahhhsağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah inş sarılık olmaz bizim yerimize kokla prensesi
işte böyle kızlar...Allah hepinize benimki gibi güzel bi doğum nasip etsin.[/QUAOTE]
Azizecim hayırlı olsun minigin.Bende az önce hastaneden geldim.Zaten bu sabah kontrolüm vardı.Tam evden çıkıcaktık sancım geldi.Çok korktum ve heyecanlandım.NTS de sancım çıktı ama çatı kontrolünde çatım müsait ama açılma yok dedi.Ama 1 saat sonrada akşamada yarında olabilir dedi.Herkestei telaş.Bende ise korku var:18:SWize hemen haber edeyim dedim.Kynanam evi temizlerken bende duş alıp kuranımı okuyup dua edeyim.Sizde dualarınızı eksik etmeyin.Nasıl normal yapıcam bilmiyorum.Rabbim yardımcımız olsun.
Ahu'cum, canım, inşallah kolay bir doğumla sağlıkla alırsın yavrunu kucağına. bizleri habersiz bırakma e mi? bu arada hangi hastanedesin sen? Ataşehir Memorial da mısın?
güzel haberlerle dönersin inşallah canım.
gözün aydın, tebrikler tatlım. maşallah kızına canım
maşallah size canım.
tek bir şey yap: TAK-MA. o konuşsun dursun sen duymazdan gel ve bildiğini yap. bir çıldırır iki çıldırır sonra bakar onu takan yok. susar.
tebrik ederim. maşallah kızına Azizecim.inşallah sarılık falan da çıkmaz testlerde tatlım.
masallah canim kızına da sana daAllah anali babali buyutmek nasip etsin insallah. sariligida bir an once duzelsin insallah. uzme kendini. neredeyse her bebek oluyor sarilik. cok artmadan sutunle normale donsun insallah.
canim bilemeyecegim, sanirim herkeste farklidir zamani.
çok sağolun kızlardarısı sizlere
canım şişlikler iniyor bence alma baktın inmedi alıverirsin ne ayıp olcak boşversene canım yazın terlik giyiliyorda kışınmı giyilmick hem kaç adım yürücen
canım ben yazmıştım ama görmedin sanırım bilmiyorum dedim soruna pek cevap veremedim ama nuray arkadaşımıza yürü demiş sende yürüyüş yap
apartmanın önünden arabaya binecem hastanenin kapısı önünde inecem çok yok ama size şunu söylemeyi unuttum..benim patikler tweety kafalı kocaman kocamanhastanedeki herkesin dikkati ayaklarımda oolur kimse ağrıdan sızıdan değişen suratıma bakmaz bile dimi
çok sağolun kızlardarısı sizlere
apartmanın önünden arabaya binecem hastanenin kapısı önünde inecem çok yok ama size şunu söylemeyi unuttum..benim patikler tweety kafalı kocaman kocamanhastanedeki herkesin dikkati ayaklarımda oolur kimse ağrıdan sızıdan değişen suratıma bakmaz bile dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?