2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tebrikler azize hoşgeldin...
maşallah kızına çok iyi Allah size bağışlasın darısı bizim başımıza..

ama benim botum yokkiçizmem var onu da giyemiyorum..araba olunca bota gerek duymamıştım almamıştım..ama sanırım senin dediğin terlikler daha mantıklı bu tweety kafalı şeyleri giymekten

bakarlar kesin canım şu 5tlye felan satılıyor yaa tterlik onlardan al istersen eğer rahatsız olurum dersen bakışlardan

bakarlar kesin canım şu 5tlye felan satılıyor yaa tterlik onlardan al istersen eğer rahatsız olurum dersen bakışlardan

yani hem sade, hem de rahat giyer cikartirsin canim.

aslında çok değişik bişey tecrübe etmiş olurum ama bakıyım cesaret edersem patiklerimi edemezsem de terlik giyieyim..ama düşünseniize o sancı arasında insanların tepkilerini görmek çok eğlenceli olur..size anlatırım artık...hemşire benle ilgilenmek yerine patiklerime bakıp bakıpğ güldü falan yazarım sanırım en komik doğum hikayesi benim olur

tebrik ederim analı babalı saglıkla buyusun canım. gozun aydın.

Son düzenleme:
kızlar bişi sorcam, bebeklerini kucağına alan anneler siz hastaneden çıkarırken neyle çıkardınız bebeğinizi yani ana kucağı ile mi portbebe ile mi, kundakla mı, sadece battaniyeye sararak mı? ve benim gibi sırasını bekleyen annecikler, siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? sonrasında da bebeği doktora götürürken için de geçerli tabi bu soru.

biz şöyle çıkarıcaz.önce hastane çıkışındaki battaniyeye sarıcaz sonra kundak yapılan tulumu var ona koyacaz sonra ana kucağına koyup üstüne tekrar bir battaniye örtücez üşümesin kuzum

kızlar ben birazcık çıkayım aspiratörü temizlemem gerek yemeğimide pişireyim sonrasında görüşürüz tekrar inşallah:79:

merhabalar arkadaşlar,doğum yapan anneler hayırlı olsun inşallah,allah analı babalı büyütmek nasip etsin,ben de kızımı 8 martta doğurucam hayırlısıyla,bebeğim minikmiş biraz ,3 gün önce kontrolüm vardı 2.800gr.ilk kızım 4 kg doğmuştu, dokuz ay boyunca 5 kg. aldım,acaba az kilo aldığım için mi bebeğim minik anlamadım,sağlıklı olsun inşallah,,,,,,

Canım gozun aydın cok sevindim seninde bebeginde iyi olmanıza. Saglıklı ve mutlu bir hayatı olsun guzel bebisin. Darısı biz bekleyenlerin basına.

ilk önce kuzuna maşallah alakası varmı pek bilmiyorum

slm kızlar
şu birmax dan bebek şekeri malzemesi sipariş vermiştim nerdeyse bir hafta olacak hala gelmedi
o değil de her an bebiş gelecek diye endişeliyim. malzeme gelecek de ben hazırlayacağım da......
ne yapsam bilmiyorum. hazır alsam başka bir yerden. iki gün sonra o malzemeler gelirse ne yapacağım ben onları????
uffffffff ya canım sıkıldı

aaaa bana hemen geldi canım sen hangi şehirdeydin birde ara ordaki numarayı ben arayıp durdum öyle sipaiş verdim zaten hem onlar bile döndüler bana parayı havale yaptınmı peki

saol canım iyiyim ne olsun beklemeye devam yarın dr kontrolümüz var bakalım son durum ne:26:

gözdecim 40 haftan bitiyor bence alabilir seni doğuma gibi geliyor bukadar bekle bekle sezeryan ol inş.olmaz yarına kadar sancın olur inş...

aaaa bana hemen geldi canım sen hangi şehirdeydin birde ara ordaki numarayı ben arayıp durdum öyle sipaiş verdim zaten hem onlar bile döndüler bana parayı havale yaptınmı peki

cnm ben ankaradayım. eşim aradı cuma günü. adam bugün yetiştirebilirsem bugün gönderiyorum demiş. parayla ilgili bir şey söylememiş. parayı önden mi yatırmamız gerekiyor?

cnm ben ankaradayım. eşim aradı cuma günü. adam bugün yetiştirebilirsem bugün gönderiyorum demiş. parayla ilgili bir şey söylememiş. parayı önden mi yatırmamız gerekiyor?

canım ben verdim siparişi adam aradı dediki siparişi geçiyorum bende taamam akşam parayı yatırıyorum bankamatikden dedim 5 tl havale parası kesildi aklında olsun öğlende geldi bizde kocaelindeyiz ama sizinde yakın yanii kesin ellerinde malzeme yoktur ondan gecikmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…