hayirlisiyla insallah amin canim..
canim, ben su sabo terlik deniyor ya, beyaz, doktor terligi gibi olanlardan. buyuk oglumda onlardan almistim hastanede dolasirken giymek icin. hastaneye giderkende kislik botlarimi giymistim.cikista da yine botlarla cikmistim.
apartmanın önünden arabaya binecem hastanenin kapısı önünde inecem çok yok ama size şunu söylemeyi unuttum..benim patikler tweety kafalı kocaman kocamanhastanedeki herkesin dikkati ayaklarımda oolur kimse ağrıdan sızıdan değişen suratıma bakmaz bile dimi
ama benim botum yokkiçizmem var onu da giyemiyorum..araba olunca bota gerek duymamıştım almamıştım..ama sanırım senin dediğin terlikler daha mantıklı bu tweety kafalı şeyleri giymekten
bakarlar kesin canım şu 5tlye felan satılıyor yaa tterlik onlardan al istersen eğer rahatsız olurum dersen bakışlardan
yani hem sade, hem de rahat giyer cikartirsin canim.
kızlar prensesim geldi sonunda rabbim herkese yaşatsın cumartesi sabah 10da sezaryanla oldu doğum hikayemi yazacam ama daha sonra çok sancımız oluyor 2750gr doğdu boyu 50cm baş çevresi 33 biraz küçük maşallah çok sağlıklı teyzeleri kızım
azizecim maaşalllah kızına çok tebrik ederim allah analı babalı büyütmek nasip etsin
kızlar bişi sorcam, bebeklerini kucağına alan anneler siz hastaneden çıkarırken neyle çıkardınız bebeğinizi yani ana kucağı ile mi portbebe ile mi, kundakla mı, sadece battaniyeye sararak mı? ve benim gibi sırasını bekleyen annecikler, siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? sonrasında da bebeği doktora götürürken için de geçerli tabi bu soru.
herkeze çok selam...herkez iyidir inşallah
doğurdum geldimdarısı bekleyenlerin başına
hastaneden dün çıktım...2gece kaldık.Allahıma şükürler olsun herşey bittirahatladım kızıma kavuşunca kızımda bende çoş şükür iyiyiz
doğumum çok güzel oldu amelyat oldum 6saat sonra kalkıp kendim yürüyodum kızımı kucaklıyodum oturup kendim emzirdimumduğum gibi olmadı hiçbişey...oğlumda çok acılar çekmiştim. kızım şimdi uyuyoken bi sizlere haber verem dedim
bebişim 53cm. 3800gr.doğduçok tatlı bi kız bakmaya koklamaya doyamıyom
sarılık testi oldu dün topuktan kan aldılar...bugün tekrar oldu hastaneye götürdük bebişimi...bol bol sık sık emzir dedi dr. 12 çıkmış...2gün sonra tekrar kan alcaklar inşallah düşer ona üzülüyom:26:
yavrumun habire minicik ayağını deliyolarbirazdan emzircem uyandırcam...
işte böyle kızlar...Allah hepinize benimki gibi güzel bi doğum nasip etsin.
merhabalar arkadaşlar,doğum yapan anneler hayırlı olsun inşallah,allah analı babalı büyütmek nasip etsin,ben de kızımı 8 martta doğurucam hayırlısıyla,bebeğim minikmiş biraz ,3 gün önce kontrolüm vardı 2.800gr.ilk kızım 4 kg doğmuştu, dokuz ay boyunca 5 kg. aldım,acaba az kilo aldığım için mi bebeğim minik anlamadım,sağlıklı olsun inşallah,,,,,,
bersuu canım seni gördükçe sabır katsayılarım artıyo canım benim..bebişin nasıl?sen nasılsın?
slm kızlar
şu birmax dan bebek şekeri malzemesi sipariş vermiştim nerdeyse bir hafta olacak hala gelmedi
o değil de her an bebiş gelecek diye endişeliyim. malzeme gelecek de ben hazırlayacağım da......
ne yapsam bilmiyorum. hazır alsam başka bir yerden. iki gün sonra o malzemeler gelirse ne yapacağım ben onları????
uffffffff ya canım sıkıldı
saol canım iyiyim ne olsun beklemeye devam yarın dr kontrolümüz var bakalım son durum ne:26:
aaaa bana hemen geldi canım sen hangi şehirdeydin birde ara ordaki numarayı ben arayıp durdum öyle sipaiş verdim zaten hem onlar bile döndüler bana parayı havale yaptınmı peki
cnm ben ankaradayım. eşim aradı cuma günü. adam bugün yetiştirebilirsem bugün gönderiyorum demiş. parayla ilgili bir şey söylememiş. parayı önden mi yatırmamız gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?