2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

acaba parayı yatırmadığımız için de olabilir mi ki
elimizde yok gibi bir şey söylememiş. ortada kaldı bu şekilde de. :97:
belli olsa gelip gelmeyeceği ona göre hareket edeceğim.

acaba parayı yatırmadığımız için de olabilir mi ki
elimizde yok gibi bir şey söylememiş. ortada kaldı bu şekilde de. :97:
belli olsa gelip gelmeyeceği ona göre hareket edeceğim.

şansına demek canım bana hemen geldi çokda memnun kaldım siteden:26::26:

buaarada doğmayan bebişlerin keyfi yerinde tabiiiiiiiii ekmek elden su gölden kim doğucakta emicek dudakları yorulur yavrucukların

kızlar biz geldik nst de sancım çıktı ama düzensiz:44:
alttan muayne etti açılma var ama yetersiz:44:
bebek kanala girmiş ama ağrı ve kasılma düzensiz olduğu için doğumu başlatmaz dedi yani oğluş kandırıp duruyo bizi
bide kulağım ağırdığı için kbb ye muayne olduk sürekli sola yatmaktan boynumun sol tarafındaki kaslar zedelenmiş o da kulak ağrısı yapıyomuş şimdilik yapcak bişey yok ilaç veremem hamilesin dedi sıcak tut ve minoset iç dedi bende öyle yapıyorum zaten ama geçmiyo çok canım yanıyo
bizde haberler bu kadar:44:
ayy ahucum ne yaptı acaba çok merak ediyorum ya hayırlı haberleri gelir inşallah

oğluşun kandırdı demek annesini neyse yakındır bak kanalada girmiş geçmiş olsun kulağın içinde mervecim...ahu bence şuanda belizi kollarına almıştır gibi geliyor yada sancı çekiyorrr

canim once ana kucagi/oto koltugu diye dusundum ama sonra vazgectim. buyuk oglumdaki gibi sık ısıkı giydirip, kalin kadife battaniyeye sarip cikaracagim.

masallah canişm kuzuna. degisir canim bebekten bebege. ayni kisinin yasadigi her hamilelik bile farkli olabiliyor. icin rahat olsun. haftasiyla uyumlu, sagliklisa dusunme.

oğluşun kandırdı demek annesini neyse yakındır bak kanalada girmiş geçmiş olsun kulağın içinde mervecim...ahu bence şuanda belizi kollarına almıştır gibi geliyor yada sancı çekiyorrr

sağol damlacım..
sancım yok demiş suyu nasıl gelmiş suni sancı benim en korktuğum şey ya :18:ben böle sancı çekiyim gidiyim aaa açılma 6-7 cm desin ebeler bide suyum wc de gelsin istiyorum öyle batmasın her yer
sonrada epidurale bile gerek kalmasın pıt die gelsin miniğimçok şey istiyorum dimi:82:

hakkinizda hayirlisi olsun canim.. ve gecmis olsun..

geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun...

gözünüzaydın kızlar...Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inş...maşallah bebişlere

hayırlı doğumlar canım bebişne de maşallah önemli olan sağlıklı olması canım...

geçmiş olsun canım

sancı olmadan suda geliyor canım inş suni sancıya gerek kalmadan açılma olmuştur su gelincede zaten alıyorlar bebişi :26::26:inş istediğin gibi olur şu su nasıl birşey çok merak ediyorum doğrusu

Ya bence tavşanlı ayıcıklı patikle de gitsen bir şey olmaz ne olacak.. Onlar gülerse sen de onlara gülersin Tek sorun, ayağına geçirmek olabilir, normal terliği hemen giyersin de onu geçirmen lazım ya.. Sen rahat edeceksen sorun yok bence..

Canım can sıkıcı bir durum.. Ama şu sıra bence kimseyi alttan alacak durumda değiliz.. Ne hamileyken ne de lohusayken.. Ben de bu sıralar tahammülsüzleştim biraz, kayınvalidem normalde beni çok sever, aramız da çok iyidir, ama bu ara bebekle ilgili kararlarıma burun kıvırıyor biraz, gülüyor sanki, o bile dokunuyor bana açıkçası.. Kaldı ki annemin gelişine laf edecek filan, hiç uğraşamam ha, salla gitsin.. :86: :)

Ben penye battaniyenin üzerine kalın battaniye sarıp çıkarmayı düşünüyorum.. Antalya'dayım ben bu arada, şehre göre değişiyordur mutlaka da.. Zaten hastanenin kapısından direk arabaya binicez.
Bir tane astronot montu gibi montu var, oluyor ya hani ayaklı filan.. Doktora giderken de onu kullanırız diye düşünüyorum, onu hastane çantasına koymadım..

tebrik edrim gözün aydın canım....Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inş...
meryem bebişe maşallah

hakkinizda hayirlisi olsun canim.. ve gecmis olsun..

sağolun kızlar

sancı olmadan suda geliyor canım inş suni sancıya gerek kalmadan açılma olmuştur su gelincede zaten alıyorlar bebişi :26::26:inş istediğin gibi olur şu su nasıl birşey çok merak ediyorum doğrusu

canım bende çok merak ediyorum birden suyun gelmesi nasıl bişey acaba ya böyle istem dışı işiyomuşsun gibi filan mı oluyo acaba:44:bu arada benim bi arkadaşında suyu gelmişti bide nişanı aynı anda ağrısı yok die oda eşini kaldırmamış girmiş duş almış oyalanmış sabaha kadar sbah olunca gidiyolar hastaneye bebek susuz kalmış enfeksiyon olmuş direk sezeryana aldılar normal olcaktı:26:

aaaaaaa çok tehlikeli bir durum o değil akıntı oluyor bir ıslaklık telaş yapıyorum bende bakıyorum akıntı yani nasıl şarıl şarılmı geliyor biranda sızıntıda olabiliyor dedi doktor bana :26::26:

Annem su gelse akıntıyla karıştırmazsın, basbaya su kıvamında geliyor demişti..

gözdecim 40 haftan bitiyor bence alabilir seni doğuma gibi geliyor bukadar bekle bekle sezeryan ol inş.olmaz yarına kadar sancın olur inş...

inşallah canım kuzucuğun keyfi yerinde heralde
yarın belli olur bakalım dr amcamız ne diyecek
bugün eşimde gelecek izin aldı belkide oğluşum babasını bekliyodur o gelince keyfi gelir paşamın

medyum damlacım içine neler doğuyo söyle bakalım bugece doğacak bebiş var mı???benim paşa gelir mi ne dersin?
bu arada ahucum ne yaptı acaba belkide bebişini kucaklamıştır allah kolaylıklar versin

nbr kızlar bugun kendımı hıc ama hıc ıyı hıssetmıyorum ...canım ınanılmaz kötu sıkılıyor..

aynen bende senin gibiyim biraz terlesem hemen yoklama yapıyorum akıntı gelincede nişan mı die tuvalete koşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…