canım ben verdim siparişi adam aradı dediki siparişi geçiyorum bende taamam akşam parayı yatırıyorum bankamatikden dedim 5 tl havale parası kesildi aklında olsun öğlende geldi bizde kocaelindeyiz ama sizinde yakın yanii kesin ellerinde malzeme yoktur ondan gecikmiştir
acaba parayı yatırmadığımız için de olabilir mi ki
elimizde yok gibi bir şey söylememiş. ortada kaldı bu şekilde de. :97:
belli olsa gelip gelmeyeceği ona göre hareket edeceğim.
kızlar biz geldik nst de sancım çıktı ama düzensiz:44:
alttan muayne etti açılma var ama yetersiz:44:
bebek kanala girmiş ama ağrı ve kasılma düzensiz olduğu için doğumu başlatmaz dedi yani oğluş kandırıp duruyo bizi
bide kulağım ağırdığı için kbb ye muayne olduk sürekli sola yatmaktan boynumun sol tarafındaki kaslar zedelenmiş o da kulak ağrısı yapıyomuş şimdilik yapcak bişey yok ilaç veremem hamilesin dedi sıcak tut ve minoset iç dedi bende öyle yapıyorum zaten ama geçmiyo çok canım yanıyo
bizde haberler bu kadar:44:
ayy ahucum ne yaptı acaba çok merak ediyorum ya hayırlı haberleri gelir inşallah
kızlar bişi sorcam, bebeklerini kucağına alan anneler siz hastaneden çıkarırken neyle çıkardınız bebeğinizi yani ana kucağı ile mi portbebe ile mi, kundakla mı, sadece battaniyeye sararak mı? ve benim gibi sırasını bekleyen annecikler, siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? sonrasında da bebeği doktora götürürken için de geçerli tabi bu soru.
merhabalar arkadaşlar,doğum yapan anneler hayırlı olsun inşallah,allah analı babalı büyütmek nasip etsin,ben de kızımı 8 martta doğurucam hayırlısıyla,bebeğim minikmiş biraz ,3 gün önce kontrolüm vardı 2.800gr.ilk kızım 4 kg doğmuştu, dokuz ay boyunca 5 kg. aldım,acaba az kilo aldığım için mi bebeğim minik anlamadım,sağlıklı olsun inşallah,,,,,,
oğluşun kandırdı demek annesini neyse yakındır bak kanalada girmiş geçmiş olsun kulağın içinde mervecim...ahu bence şuanda belizi kollarına almıştır gibi geliyoryada sancı çekiyorrr
bebek kanala girmiş ama ağrı ve kasılma düzensiz olduğu için doğumu başlatmaz dedi yani oğluş kandırıp duruyo bizi
bide kulağım ağırdığı için kbb ye muayne olduk sürekli sola yatmaktan boynumun sol tarafındaki kaslar zedelenmiş o da kulak ağrısı yapıyomuş şimdilik yapcak bişey yok ilaç veremem hamilesin dedi sıcak tut ve minoset iç dedi bende öyle yapıyorum zaten ama geçmiyo çok canım yanıyo
ayy ahucum ne yaptı acaba çok merak ediyorum ya hayırlı haberleri gelir inşallah
geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun...kızlar ben hastaneye gidiyorum dün sabahtan beri belimde ve kasıklarımda ağrı var bütün gece ağrı çektim sabah kalktım yine devam ediyo kasılmada var doktoru aradım bizim işimize yarıycak ağrılar 5 dk da bir düzenli ağrılar ama dünden beri geçmediyse gel hemen dedi şimdi eşimi bekliyorum gelince gidicez bakalım nedir durum:26:
kızlar prensesim geldi sonunda rabbim herkese yaşatsın cumartesi sabah 10da sezaryanla oldu doğum hikayemi yazacam ama daha sonra çok sancımız oluyor 2750gr doğdu boyu 50cm baş çevresi 33 biraz küçük maşallah çok sağlıklı teyzeleri kızım
selam kızlar.doğum yaptım giremedim hiç nete.inanın günler çok yoğun geçiyor.ama bebeğimle birlikte çok güzel bir hayat başladı benim ve eşim için.benimde anca geçmeye başladı ağrılarım.dün 1 hafta oldu.epüdral sezeryan olacak arkadaşlar hiç korkmayın.inanın çok basit bir operasyon gibi.umarım benm gibi sancı çekmeden olursunuz.ben normal doğumu bekledim 1 gün ama olmayınca sezeryan oldum.çok şükür şimdi iyileştim.en azından bebişimi kucağıma alabiliyorum.
bugün doktor amcamıza kontrole gidicez.oğlumu iraz ağlatacaklar yine galiba.anca kurtulmuştuk hemşirelerden
neyse ben yine arada bir de olsa girmeye çalışırım.hepinize hayırlı doğumlar.
hayırlı doğumlar canım bebişne de maşallahmerhabalar arkadaşlar,doğum yapan anneler hayırlı olsun inşallah,allah analı babalı büyütmek nasip etsin,ben de kızımı 8 martta doğurucam hayırlısıyla,bebeğim minikmiş biraz ,3 gün önce kontrolüm vardı 2.800gr.ilk kızım 4 kg doğmuştu, dokuz ay boyunca 5 kg. aldım,acaba az kilo aldığım için mi bebeğim minik anlamadım,sağlıklı olsun inşallah,,,,,,
sağol damlacım..
sancım yok demiş suyu nasıl gelmiş suni sancı benim en korktuğum şey ya :18:ben böle sancı çekiyim gidiyim aaa açılma 6-7 cm desin ebeler bide suyum wc de gelsin istiyorum öyle batmasın her yer
sonrada epidurale bile gerek kalmasın pıt die gelsin miniğimçok şey istiyorum dimi:82:
kızlar bunca yoğun gündem arasında biraz saçma gelebilir ama benim ayakkabılarımın hepsi 37 yada 36 numara ama şimdi ayaklarım kocaman oldu 38 numara terlik bile sıkıyo..doğuma giderken ne giysem ben sizce..ayakkabı alsam doğumdan sonra kullanamam şişşlikler inince öylece kalır:26: zaten arabayla gidicez ya şu evde giydiğimiz patiklerle gitsem garip mi olur?
Amin inş. canım Rabbimden sadece bu konu ile ilgili sadece huzur istiyorum herşeyime burnunu sokmasın yeter..
E ustam tam usta canım..Onun dilinden konuşmaz isen olmuyor ilk 5 - 6 ay sesimi çıkarmadım..EŞim ile 6 içinde ciddi ciddi 2 defa boşanmanın arefesinden döndük ve hatta bebeğimizi aldırmanın arefesinden döndük..Bunları yaşadıktan sonra insan istese de susamıyor hele de minik meleğini hissedince içinde artık benim hayatım olmalı diyorsun..
kızlar bişi sorcam, bebeklerini kucağına alan anneler siz hastaneden çıkarırken neyle çıkardınız bebeğinizi yani ana kucağı ile mi portbebe ile mi, kundakla mı, sadece battaniyeye sararak mı? ve benim gibi sırasını bekleyen annecikler, siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? sonrasında da bebeği doktora götürürken için de geçerli tabi bu soru.
herkeze çok selam...herkez iyidir inşallah
doğurdum geldimdarısı bekleyenlerin başına
hastaneden dün çıktım...2gece kaldık.Allahıma şükürler olsun herşey bittirahatladım kızıma kavuşunca kızımda bende çoş şükür iyiyiz
doğumum çok güzel oldu amelyat oldum 6saat sonra kalkıp kendim yürüyodum kızımı kucaklıyodum oturup kendim emzirdimumduğum gibi olmadı hiçbişey...oğlumda çok acılar çekmiştim. kızım şimdi uyuyoken bi sizlere haber verem dedim
bebişim 53cm. 3800gr.doğduçok tatlı bi kız bakmaya koklamaya doyamıyom
sarılık testi oldu dün topuktan kan aldılar...bugün tekrar oldu hastaneye götürdük bebişimi...bol bol sık sık emzir dedi dr. 12 çıkmış...2gün sonra tekrar kan alcaklar inşallah düşer ona üzülüyom:26:
yavrumun habire minicik ayağını deliyolarbirazdan emzircem uyandırcam...
işte böyle kızlar...Allah hepinize benimki gibi güzel bi doğum nasip etsin.
hakkinizda hayirlisi olsun canim.. ve gecmis olsun..
sağolun kızlargeçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun...
gözünüzaydın kızlar...Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inş...maşallah bebişlere
hayırlı doğumlar canım bebişne de maşallahönemli olan sağlıklı olması canım...
geçmiş olsun canım
sancı olmadan suda geliyor canım inş suni sancıya gerek kalmadan açılma olmuştur su gelincede zaten alıyorlar bebişi :26::26:inş istediğin gibi olur şu su nasıl birşey çok merak ediyorum doğrusu
sağolun kızlar
canım bende çok merak ediyorum birden suyun gelmesi nasıl bişey acaba ya böyle istem dışı işiyomuşsun gibi filan mı oluyo acaba:44:bu arada benim bi arkadaşında suyu gelmişti bide nişanı aynı anda ağrısı yok die oda eşini kaldırmamış girmiş duş almış oyalanmış sabaha kadar sbah olunca gidiyolar hastaneye bebek susuz kalmış enfeksiyon olmuş direk sezeryana aldılar normal olcaktı:26:
aaaaaaa çok tehlikeli bir durum o değil akıntı oluyor bir ıslaklık telaş yapıyorum bende bakıyorum akıntı yani nasıl şarıl şarılmı geliyor biranda sızıntıda olabiliyor dedi doktor bana :26::26:
Annem su gelse akıntıyla karıştırmazsın, basbaya su kıvamında geliyor demişti..
gözdecim 40 haftan bitiyor bence alabilir seni doğuma gibi geliyor bukadar bekle bekle sezeryan ol inş.olmaz yarına kadar sancın olur inş...
aaaaaaa çok tehlikeli bir durum o değil akıntı oluyor bir ıslaklık telaş yapıyorum bende bakıyorum akıntı yani nasıl şarıl şarılmı geliyor biranda sızıntıda olabiliyor dedi doktor bana :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?