- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
hayırdır canım havadanmı yoksa kasvetli hava belkide ondandırnbr kızlar bugun kendımı hıc ama hıc ıyı hıssetmıyorum ...canım ınanılmaz kötu sıkılıyor..
aynen bende senin gibiyim biraz terlesem hemen yoklama yapıyorumakıntı gelincede nişan mı die tuvalete koşuyorum
medyum damlacım içine neler doğuyo söyle bakalım bugece doğacak bebiş var mı???benim paşa gelir mi ne dersin?
bu arada ahucum ne yaptı acaba belkide bebişini kucaklamıştır allah kolaylıklar versin
o suyu görcekmiyiz acaba yoksa görmedenmi doğuma gidicez
.........................................................nbr kızlar bugun kendımı hıc ama hıc ıyı hıssetmıyorum ...canım ınanılmaz kötu sıkılıyor..
nbr kızlar bugun kendımı hıc ama hıc ıyı hıssetmıyorum ...canım ınanılmaz kötu sıkılıyor..
buaarada doğmayan bebişlerin keyfi yerinde tabiiiiiiiii ekmek elden su gölden kim doğucakta emicek dudakları yorulur yavrucukların
hayırdır canım havadanmı yoksa kasvetli hava belkide ondandır
bebişler gelcek doğucak biz hala wc.ye koşup bişeyler geliyor sanıcaz galiba
senin çok yakın yaniii bebişin dursada doktor durmıcak gibi geliyor bende ahuyu merak ettim bence almıştır beliz bebişi kollarına
ayy canım wallahi ahu uyucam diye gitti suyu geldi hastaneye gitti bizde şakalaşırken doğuma gidermişiz
dımı cnm öle valla
ay damla böle sakalasıoz aksama bı süprz olmasın
mrb kızlar bende 36+4 günlük hamileyim günlerim çok zor geçiyo azıcık ayağa kalksam yürüsem hem kalçam hem belim ağrıyo ayaklarım şişti 37 numara giyinirken nerdeyse 39 oldu ayaklarım sanırım bunların hepsi çok kilo almamdan kaynaklanıyo 70 kiloyla hamile kaldım şu anda 90 kiloyum bu kiloları nasıl vercem bilemiyorum ama sonunda oğlumu kucağıma almayı hayal edince tüm sıkıntılarım geçiyo ama bi yandan da doğumdan çok korkuyorum daha doğrusu normal doğumdan napıcamı blemiyorum çok stresliyim aklımdan hiç çıkmıyo doktor da şu anda herşey yolunda doğumun normal olucak gibi gözüküyo diyo beklemek çok stersli :18::18::18:
mrb kızlar bende 36+4 günlük hamileyim günlerim çok zor geçiyo azıcık ayağa kalksam yürüsem hem kalçam hem belim ağrıyo ayaklarım şişti 37 numara giyinirken nerdeyse 39 oldu ayaklarım sanırım bunların hepsi çok kilo almamdan kaynaklanıyo 70 kiloyla hamile kaldım şu anda 90 kiloyum bu kiloları nasıl vercem bilemiyorum ama sonunda oğlumu kucağıma almayı hayal edince tüm sıkıntılarım geçiyo ama bi yandan da doğumdan çok korkuyorum daha doğrusu normal doğumdan napıcamı blemiyorum çok stresliyim aklımdan hiç çıkmıyo doktor da şu anda herşey yolunda doğumun normal olucak gibi gözüküyo diyo beklemek çok stersli :18::18::18:
.........................................................
cnmm ınankı nedenını bılmıyorum sadece ınanılmaz sıkıntılıyım kızlar bı sıkıntıyla dogurmasam ıyıdır..doguma surda azıcık kaldı ama oglum hasta oldu onada moralım bozuk o0ff dıyorum sadece kızlar ...ben hala 2 bebegımıe nasıl bakıcam bılmıyorum..
Canım can sıkıcı bir durum.. Ama şu sıra bence kimseyi alttan alacak durumda değiliz.. Ne hamileyken ne de lohusayken.. Ben de bu sıralar tahammülsüzleştim biraz, kayınvalidem normalde beni çok sever, aramız da çok iyidir, ama bu ara bebekle ilgili kararlarıma burun kıvırıyor biraz, gülüyor sanki, o bile dokunuyor bana açıkçası.. Kaldı ki annemin gelişine laf edecek filan, hiç uğraşamam ha, salla gitsin..:86: :)
Slm kızlar sancım durduKeşke hazır o korku heyecan varken olsaydı miniğime kavuşsaydım Neyse artık hayırlısı ne zamn ise o zaman olucak.Sancı gelince yapamıycam dedim.Sancım kesilince yaparım normal diyorum Şimdi herkes hazırda bekliyor.
cnmm ınankı nedenını bılmıyorum sadece ınanılmaz sıkıntılıyım kızlar bı sıkıntıyla dogurmasam ıyıdır..doguma surda azıcık kaldı ama oglum hasta oldu onada moralım bozuk o0ff dıyorum sadece kızlar ...ben hala 2 bebegımıe nasıl bakıcam bılmıyorum..
Slm kızlar sancım durduKeşke hazır o korku heyecan varken olsaydı miniğime kavuşsaydım Neyse artık hayırlısı ne zamn ise o zaman olucak.Sancı gelince yapamıycam dedim.Sancım kesilince yaparım normal diyorum Şimdi herkes hazırda bekliyor.
ayy canım wallahi ahu uyucam diye gitti suyu geldi hastaneye gitti bizde şakalaşırken doğuma gidermişiz
sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin allah aramızda 1 gün varmış beklemek dediğin gibi stresli ama biz burda birbirimizle konuşarak stresimizi azaltıyoruz
amin inş hepimiz sağlıklı eli ayağı düzgün bebişlerimizi kucağımıza alırız 5 gün önce bi arkadaşım normal doğum yaptı bebeğinin anlında bi problem vardı şiş gibiydi sonra acaba normal doğumdan mı oldu felan demeye başladılar ya her kafadan bi ses geliyo zaten doğumdan korkuyodum şimdi daha da çok korkmaya başladım ama artık korkmamın sebebi benim canımın yanması değil bebeğimin bi yerine doğum esnasında zarar gelir die korkuyorum :18: artık çok merak ediyorum nasıl bebeğim die bir an önce doğum yapmak ve bebeğimi kucağıma alıp derin bi ohhhh çekmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?