2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bu gün 12 gibi fenalaştım bayılmışım komşular hast.götürmüşler kansızlıgımdan bayılmışım 1 ünite kan verdiler ve 6 kutu süspansiyon kan ilacı verdiler altı ay kalbim sıkışıyo diyordum yaaa ölümden döndüm

teyzoşlar buda benim minik prensesimin resmi çok muhteşem birşey kızlar anlatılmaz yaşanır rabbim hepinize bu duyguları yaşatsın inşallah

Çok geçmiş olsun canım yaa, verilmiş sadakan varmış da komşuların yanında olmuş.. Ya da sonradan mı fark ettiler.. Dikkat et kendine

Eki Görüntüle 149181 teyzoşlar buda benim minik prensesimin resmi çok muhteşem birşey kızlar anlatılmaz yaşanır rabbim hepinize bu duyguları yaşatsın inşallah

Maşallah çok sevimli bebişin, Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.. Darısı başımıza..

ay canım geçmiş olsun demekki kan değerlerin çok düşmüş allah korumuş canım ilaçların yanında pekmez-siyah üzüm falan da tüket kan değerlerin çabucak düzelsin kan eksikliği çok bitkin düşürür yoksa

geçmiş olsun canım aman dikkat et benimde kanım çok düşük bize bizden başkası bakamaz hasta olma gibi bir lüksümüz yok muhammedi kokla yerime

canım benim çok geçmiş olsun!!! dikkate et kendine, dinlen biraz dicem ama nasıl diceksin. Allah şifa versin canım, umarım tez zamanda toparlarsın.

Eki Görüntüle 149181 teyzoşlar buda benim minik prensesimin resmi çok muhteşem birşey kızlar anlatılmaz yaşanır rabbim hepinize bu duyguları yaşatsın inşallah

Maşallah bebişine, çok tatlı

Kızlar dünden beri kayınvalidem vardı, bir türlü giremedim nete, 50 sayfa birikmiş!!!!!!!
Ahu'dan haberi olan var mı? Yoksa Martın ilk bebeği Ahununki mi olacak????

selam arkadaşlarım babalık izni sonunda 1o gün olmuş erken doğum olduğunda kala izni doğum sonrasına eklebiliyoruz resmi gazetede yayınlanmış gözümüz aydın

slm kızlar bugün çatı muayenesine gittim korkulu rüyam bitti sonunda normal doğum dedı ama çok korktuğum için sezeryan desin diye dua ettım ama normal dedi bakalım nasıl olacak ..
geçmiş olsun canın yandımı kaçıncı haftada oldun?

şimdi nasılsın abrelcim büyük geçmiş olsun

bu ne tatlılık böyle yaa imrendim doğrusu bende kucağıma almak istiyorum yavrumu

eylülcüm çok üzüldüm çok geçmiiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin canım..Beslenmene dikkat et canım ilaçlarını da mutlaka kullan.. çok öpüyorum çok çok geçmiş olsun..

haticesu bebiş çok tatlı.. çok güzel.. 41 kere maşallah... Allah analı babalı büyütsün.. hala inanamıyorum karnımda böyle bir bebeğin olduğuna Allah bu mutluluğu bizlere de nasip etsin..

allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alıcaz aklına kötü şeyler getirme negatif düşünceler negatifliği getirir unutma

doğru söylüyosun haklısın hep herşeyin kötüsünü düşünüyorum bu yüzden pskolojim bozuldu valla artık negatif düşünceleri kafamdan atıcam hep pozitif düşünücem

slm kızlar bugün çatı muayenesine gittim korkulu rüyam bitti sonunda normal doğum dedı ama çok korktuğum için sezeryan desin diye dua ettım ama normal dedi bakalım nasıl olacak ..
şükür bitmiş korkma normal doğumdanda allah sabırını verir unutma
alıntıyı yapmışım yazmamışım iyimi canım geçmiş olsun benim bilidğim kan hapı alınıyor doğumdan sonrada dikkat et kendine allah korumuş
ayy maşallah prensesine canım çok sağol bizi unutmayıp kızının resmini eklediğin için çok ama çok güzel mis kokulun
Kızlar dünden beri kayınvalidem vardı, bir türlü giremedim nete, 50 sayfa birikmiş!!!!!!!
Ahu'dan haberi olan var mı? Yoksa Martın ilk bebeği Ahununki mi olacak????
malesef yok canımmartın ilk bebişi gülday nickli gülay arkadaşımızdan
selam arkadaşlarım babalık izni sonunda 1o gün olmuş erken doğum olduğunda kala izni doğum sonrasına eklebiliyoruz resmi gazetede yayınlanmış gözümüz aydın
memur eşlerine müjde yaniii

Son düzenleme:

evet cok düşmüş ilaçları dr al demişti emziriyorum ya yan etkisi bebegimde sartılıktı sarılık yapıo diye başladım sonucu ölecektim nerdeyse nasıl yıgılıp kalmışım evde ben ve oglum vardı kız okuldan gelmiş komşulara bagırmış annem ölüyo alıp hast.götürmüşler en son salondaydım gözümü bir actım hast.kolumda kan var hayatımın o an ı kesit.....

geçmiş olsun canım aman dikkat et benimde kanım çok düşük bize bizden başkası bakamaz hasta olma gibi bir lüksümüz yok muhammedi kokla yerime

evet aynen ölee artık aflamış catlamış kızım bulmuş beni salonda yerde ahh perişan oldu ogluşum aglamaktan mama vermişler

geçmiş olsun canın yandımı kaçıncı haftada oldun?

şimdi nasılsın abrelcim büyük geçmiş olsun

bu ne tatlılık böyle yaa imrendim doğrusu bende kucağıma almak istiyorum yavrumu

şimdi hala kalbim sıkışıyo midem bulanıyo bakalım dr bi müddet devam edecek dedi annem kaldı bu gece yanımda

tşk ederim beslenme ne kadar dikkat etsende cok kan kaybettim aslında hata bende hamilelik boyunca durmadan kan ilacı verdiler midemi bulandırıyo diye bir tane içmedim hemoglobinim 8 e düşmüş

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

oyy maşallah meleğine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…