arkadaşlar bu gün 12 gibi fenalaştım bayılmışım komşular hast.götürmüşler kansızlıgımdan bayılmışım 1 ünite kan verdiler ve 6 kutu süspansiyon kan ilacı verdiler altı ay kalbim sıkışıyo diyordum yaaa ölümden döndüm
Eki Görüntüle 149181 teyzoşlar buda benim minik prensesimin resmi çok muhteşem birşey kızlar anlatılmaz yaşanır rabbim hepinize bu duyguları yaşatsın inşallah
arkadaşlar bu gün 12 gibi fenalaştım bayılmışım komşular hast.götürmüşler kansızlıgımdan bayılmışım 1 ünite kan verdiler ve 6 kutu süspansiyon kan ilacı verdiler altı ay kalbim sıkışıyo diyordum yaaa ölümden döndüm
Eki Görüntüle 149181 teyzoşlar buda benim minik prensesimin resmi çok muhteşem birşey kızlar anlatılmaz yaşanır rabbim hepinize bu duyguları yaşatsın inşallah
geçmiş olsun canın yandımı kaçıncı haftada oldun?slm kızlar bugün çatı muayenesine gittim korkulu rüyam bitti sonunda normal doğum dedı ama çok korktuğum için sezeryan desin diye dua ettım ama normal dedi bakalım nasıl olacak ..
şimdi nasılsın abrelcim büyük geçmiş olsunarkadaşlar bu gün 12 gibi fenalaştım bayılmışım komşular hast.götürmüşler kansızlıgımdan bayılmışım 1 ünite kan verdiler ve 6 kutu süspansiyon kan ilacı verdiler altı ay kalbim sıkışıyo diyordum yaaa ölümden döndüm
allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alıcaz aklına kötü şeyler getirme negatif düşünceler negatifliği getirir unutma
şükür bitmiş korkma normal doğumdanda allah sabırını verir unutmaslm kızlar bugün çatı muayenesine gittim korkulu rüyam bitti sonunda normal doğum dedı ama çok korktuğum için sezeryan desin diye dua ettım ama normal dedi bakalım nasıl olacak ..
alıntıyı yapmışım yazmamışım iyimi canım geçmiş olsun benim bilidğim kan hapı alınıyor doğumdan sonrada dikkat et kendine allah korumuşarkadaşlar bu gün 12 gibi fenalaştım bayılmışım komşular hast.götürmüşler kansızlıgımdan bayılmışım 1 ünite kan verdiler ve 6 kutu süspansiyon kan ilacı verdiler altı ay kalbim sıkışıyo diyordum yaaa ölümden döndüm
malesef yok canımKızlar dünden beri kayınvalidem vardı, bir türlü giremedim nete, 50 sayfa birikmiş!!!!!!!
Ahu'dan haberi olan var mı? Yoksa Martın ilk bebeği Ahununki mi olacak????
memur eşlerine müjde yaniiiselam arkadaşlarım babalık izni sonunda 1o gün olmuş erken doğum olduğunda kala izni doğum sonrasına eklebiliyoruz resmi gazetede yayınlanmış gözümüz aydın
ay canım geçmiş olsun demekki kan değerlerin çok düşmüş allah korumuş canım ilaçların yanında pekmez-siyah üzüm falan da tüket kan değerlerin çabucak düzelsin kan eksikliği çok bitkin düşürür yoksa
geçmiş olsun canım aman dikkat et benimde kanım çok düşük bize bizden başkası bakamaz hasta olma gibi bir lüksümüz yok muhammedi kokla yerime
geçmiş olsun canın yandımı kaçıncı haftada oldun?
şimdi nasılsın abrelcim büyük geçmiş olsun
bu ne tatlılık böyle yaa imrendim doğrusu bende kucağıma almak istiyorum yavrumu
eylülcüm çok üzüldüm çok geçmiiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşirsin canım..Beslenmene dikkat et canım ilaçlarını da mutlaka kullan.. çok öpüyorum çok çok geçmiş olsun..
geçmiş olsun canım dikkat et kendinearkadaşlar bu gün 12 gibi fenalaştım bayılmışım komşular hast.götürmüşler kansızlıgımdan bayılmışım 1 ünite kan verdiler ve 6 kutu süspansiyon kan ilacı verdiler altı ay kalbim sıkışıyo diyordum yaaa ölümden döndüm
şimdi hala kalbim sıkışıyo midem bulanıyo bakalım dr bi müddet devam edecek dedi annem kaldı bu gece yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?