şükür bitmiş korkma normal doğumdanda allah sabırını verir unutma
alıntıyı yapmışım yazmamışım iyimi canım geçmiş olsun benim bilidğim kan hapı alınıyor doğumdan sonrada dikkat et kendine allah korumuş
ayy maşallah prensesine canım çok sağol bizi unutmayıp kızının resmini eklediğin için çok ama çok güzel mis kokulun
malesef yok canımmartın ilk bebişi gülday nickli gülay arkadaşımızdan
memur eşlerine müjde yaniii
canım Allah beterinden korusun inşallah bir an önce iyileşirsin
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
oyy maşallah meleğine..
kızlar bişi sorcam, bebeklerini kucağına alan anneler siz hastaneden çıkarırken neyle çıkardınız bebeğinizi yani ana kucağı ile mi portbebe ile mi, kundakla mı, sadece battaniyeye sararak mı? ve benim gibi sırasını bekleyen annecikler, siz ne yapmayı düşünüyorsunuz? sonrasında da bebeği doktora götürürken için de geçerli tabi bu soru.
kızlar biz geldik nst de sancım çıktı ama düzensiz:44:
alttan muayne etti açılma var ama yetersiz:44:
bebek kanala girmiş ama ağrı ve kasılma düzensiz olduğu için doğumu başlatmaz dedi yani oğluş kandırıp duruyo bizi
bide kulağım ağırdığı için kbb ye muayne olduk sürekli sola yatmaktan boynumun sol tarafındaki kaslar zedelenmiş o da kulak ağrısı yapıyomuş şimdilik yapcak bişey yok ilaç veremem hamilesin dedi sıcak tut ve minoset iç dedi bende öyle yapıyorum zaten ama geçmiyo çok canım yanıyo
bizde haberler bu kadar:44:
ayy ahucum ne yaptı acaba çok merak ediyorum ya hayırlı haberleri gelir inşallah
mrb kızlar bende 36+4 günlük hamileyim günlerim çok zor geçiyo azıcık ayağa kalksam yürüsem hem kalçam hem belim ağrıyo ayaklarım şişti 37 numara giyinirken nerdeyse 39 oldu ayaklarım sanırım bunların hepsi çok kilo almamdan kaynaklanıyo 70 kiloyla hamile kaldım şu anda 90 kiloyum bu kiloları nasıl vercem bilemiyorum ama sonunda oğlumu kucağıma almayı hayal edince tüm sıkıntılarım geçiyo ama bi yandan da doğumdan çok korkuyorum daha doğrusu normal doğumdan napıcamı blemiyorum çok stresliyim aklımdan hiç çıkmıyo doktor da şu anda herşey yolunda doğumun normal olucak gibi gözüküyo diyo beklemek çok stersli :18::18::18:
Slm kızlar sancım durduKeşke hazır o korku heyecan varken olsaydı miniğime kavuşsaydım Neyse artık hayırlısı ne zamn ise o zaman olucak.Sancı gelince yapamıycam dedim.Sancım kesilince yaparım normal diyorum Şimdi herkes hazırda bekliyor.
özele gidiyorsan eğer söyleseydin sezaryen yaparlardı seni gerçekten korkuyorsan normal doğum zor olabilir psikolojik açıdan..ben mesela gözümü kararttım normal doğum istiyorum benim dr sezaryen olabilir diyoslm kızlar bugün çatı muayenesine gittim korkulu rüyam bitti sonunda normal doğum dedı ama çok korktuğum için sezeryan desin diye dua ettım ama normal dedi bakalım nasıl olacak ..
arkadaşlar bu gün 12 gibi fenalaştım bayılmışım komşular hast.götürmüşler kansızlıgımdan bayılmışım 1 ünite kan verdiler ve 6 kutu süspansiyon kan ilacı verdiler altı ay kalbim sıkışıyo diyordum yaaa ölümden döndüm
Eki Görüntüle 149181 teyzoşlar buda benim minik prensesimin resmi çok muhteşem birşey kızlar anlatılmaz yaşanır rabbim hepinize bu duyguları yaşatsın inşallah
kızlar merhaba,bu sabah kontrolmüz vardı kuzum yine dönmüş inanmayacaksanız ama.. yine imkansızı başardı valla 37 hftda 3,5 kilo döndü ya tekrar..
kuzunun kilosu 4 olmuşçatımda dardı sezeryana karar verdik zorlamaya gerek yok hem bebek için hem benim için risk epidurel sez bütün arkadaşlarım memnun..haftaya salı günü olabilir mi dedim madem seçme şansım var bari 8 mart dünya kadınlar gününde olsun dedim kuzum tamam dedi doktorum..8 MART SAAT 8 DE KAVUŞUYORUM KUZUMAAAAAAAA
nasıl geçecek bakalım son 1 hft ,valla sanki hep hamile kalacakmışım gibi alıştım sanırım 9 aydır inanamıyorum halen..bugün odama koyacağım sepet beşiğimizi aldık gelin gibi süslü bir görseniz sepetmizde aynı kumaştan yapıldı içine 100 tane bebek şekerimizi aldık mevlütte dağıtacağız..ayırca küçük spetimiz var ayıcıklı falan onada bebek şekeri aldık ayrıca onuda hastahanede dağıtağız..birde eve gözü aydına gelenlere bebekli nazar boncuklu madem şekeri aldık..melek kanadı kapı süsümüzü aldık üsütnede hoşgeldin masal yazdırdık.mevlütte giyeceğim tüylü terliklerimi doğum hediyemi vs aldı annem..çok şükür herşeyimiz hazır kızlar fazlasıyla iki taraftada ilk torun ve herkes sağolsun meraklıdır biizim aileler heyecanla kuzuyu bekliyoruz bir tek..sağlıkla gelsindeee inşallahhh..kocamla başbaşa son 1 hftmız :) sonra evde curcuna başlıyor..yeni bir yaşam bizi bekliyor ..
kızlar merhaba,bu sabah kontrolmüz vardı kuzum yine dönmüş inanmayacaksanız ama.. yine imkansızı başardı valla 37 hftda 3,5 kilo döndü ya tekrar..
kuzunun kilosu 4 olmuşçatımda dardı sezeryana karar verdik zorlamaya gerek yok hem bebek için hem benim için risk epidurel sez bütün arkadaşlarım memnun..haftaya salı günü olabilir mi dedim madem seçme şansım var bari 8 mart dünya kadınlar gününde olsun dedim kuzum tamam dedi doktorum..8 MART SAAT 8 DE KAVUŞUYORUM KUZUMAAAAAAAA
nasıl geçecek bakalım son 1 hft ,valla sanki hep hamile kalacakmışım gibi alıştım sanırım 9 aydır inanamıyorum halen..bugün odama koyacağım sepet beşiğimizi aldık gelin gibi süslü bir görseniz sepetmizde aynı kumaştan yapıldı içine 100 tane bebek şekerimizi aldık mevlütte dağıtacağız..ayırca küçük spetimiz var ayıcıklı falan onada bebek şekeri aldık ayrıca onuda hastahanede dağıtağız..birde eve gözü aydına gelenlere bebekli nazar boncuklu madem şekeri aldık..melek kanadı kapı süsümüzü aldık üsütnede hoşgeldin masal yazdırdık.mevlütte giyeceğim tüylü terliklerimi doğum hediyemi vs aldı annem..çok şükür herşeyimiz hazır kızlar fazlasıyla iki taraftada ilk torun ve herkes sağolsun meraklıdır biizim aileler heyecanla kuzuyu bekliyoruz bir tek..sağlıkla gelsindeee inşallahhh..kocamla başbaşa son 1 hftmız :) sonra evde curcuna başlıyor..yeni bir yaşam bizi bekliyor ..
arkadaşlar bu gün 12 gibi fenalaştım bayılmışım komşular hast.götürmüşler kansızlıgımdan bayılmışım 1 ünite kan verdiler ve 6 kutu süspansiyon kan ilacı verdiler altı ay kalbim sıkışıyo diyordum yaaa ölümden döndüm
herkeze çok selam...herkez iyidir inşallah
doğurdum geldimdarısı bekleyenlerin başına
hastaneden dün çıktım...2gece kaldık.Allahıma şükürler olsun herşey bittirahatladım kızıma kavuşunca kızımda bende çoş şükür iyiyiz
doğumum çok güzel oldu amelyat oldum 6saat sonra kalkıp kendim yürüyodum kızımı kucaklıyodum oturup kendim emzirdimumduğum gibi olmadı hiçbişey...oğlumda çok acılar çekmiştim. kızım şimdi uyuyoken bi sizlere haber verem dedim
bebişim 53cm. 3800gr.doğduçok tatlı bi kız bakmaya koklamaya doyamıyom
sarılık testi oldu dün topuktan kan aldılar...bugün tekrar oldu hastaneye götürdük bebişimi...bol bol sık sık emzir dedi dr. 12 çıkmış...2gün sonra tekrar kan alcaklar inşallah düşer ona üzülüyom:26:
yavrumun habire minicik ayağını deliyolarbirazdan emzircem uyandırcam...
işte böyle kızlar...Allah hepinize benimki gibi güzel bi doğum nasip etsin.
arkadaşlar bişi sorucam atlamış olabilirirm, bynkutluay dan haberi olan varmı acaba?doğuma gitti ama 3 günü geçti haber yok sanırım marek attimde
Kızlaaaaar
Öyle bir geçer zaman ki'yi izliyorum ama bişi sorucam.. Bebeğin kıyafetlerini nasıl deterjanla yıkıyorsunuz? Ben şimdiye kadarkileri Hacı Şakir granülle yıkadım, ama dalin sıvı deterjana daha iyi demişlerdi. Onu da bugün öğrendim ki leke çıkarıcı özelliği yokmuş, kosla oxi action filan kullanıyormuş arkadaşlar ama ne anladık o zaman sıvı deterjandan.. Omo'nun, bi de Dalan'ın toz deterjanları var, onlar iyi mi acaba? Siz ne kullanıyorsunuz?:26:
canım senin ilk bebişin mi.gunaydın cnm benımde donmemıştı senın haftanda ama bu hafta dondu, bence senınde donebılır...
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.kızlar prensesim geldi sonunda rabbim herkese yaşatsın cumartesi sabah 10da sezaryanla oldu doğum hikayemi yazacam ama daha sonra çok sancımız oluyor 2750gr doğdu boyu 50cm baş çevresi 33 biraz küçük maşallah çok sağlıklı teyzeleri kızım
Eki Görüntüle 149181 teyzoşlar buda benim minik prensesimin resmi çok muhteşem birşey kızlar anlatılmaz yaşanır rabbim hepinize bu duyguları yaşatsın inşallah
ne güzel anlatmışsın amalarla çok hoşuma gitti..benimde belim ve kalçam ağrıyo çok ama ben hiç ilaç kullanmıyorum öyle kıvranıp duruyorum sabredelim azkaldı inşallah..
korkma hiç Rabbim yardımcımız olur
snacı deneyimini yaşadın nasıl bişey olduğunu öğrendin artık sancılar senden korksun
özele gidiyorsan eğer söyleseydin sezaryen yaparlardı seni gerçekten korkuyorsan normal doğum zor olabilir psikolojik açıdan..ben mesela gözümü kararttım normal doğum istiyorum benim dr sezaryen olabilir diyo
geçmiş olsun canım..dikkat et kendine bak nasıl üzüldüm şimdi
maşallah yerim ben o kızını senin...oğluşumda bir anda hareketlendi kızını görünce
çok geçmiş olsun eylülcüm...arkadaşlar bu gün 12 gibi fenalaştım bayılmışım komşular hast.götürmüşler kansızlıgımdan bayılmışım 1 ünite kan verdiler ve 6 kutu süspansiyon kan ilacı verdiler altı ay kalbim sıkışıyo diyordum yaaa ölümden döndüm
ben dalan roxy kullandım mis gibi koktu2 haftadır kokusu geçmedi hala dolabı kokuyo..lekelendikleirnde annem önce kosla da bekletirsin durularsın sonrasında tekrar makinede yıkarsın dedi mantıklı geldi banada..sonuçta temizlenip atılacağı için toz sabun tertemiz yapar
artık gidip gelmekten kendimle dalga geçer oldum tatlım ondan öyle anlattım
o bel ve kalça ağrıları zaten ağrı kesiciyle geçmiyo normalmiş doğuuma hazırlık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?