2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hamileyken almadım ameliyatta düştü almadım ki o kadar ısrar ettiler hamileyken bile 10 sınırın altındaydı emzirmekte kan düşüklügü yapıo veee hala kanamam var ...inanamıyorum hayatımda ilk kez bayılmışım ilginç bi duygu canım benim raparum 7 nisan kullanmadıgım dogum öncesi haftamı ben ekleyemiyorum bana yetişmedi oluyo degilmi

bende battaniyeye sarıp pusetle çıkarmayı düşünüyorum canım.

kızlar merhaba,bu sabah kontrolmüz vardı kuzum yine dönmüş inanmayacaksanız ama.. yine imkansızı başardı valla 37 hftda 3,5 kilo döndü ya tekrar..

kuzunun kilosu 4 olmuş çatımda dardı sezeryana karar verdik zorlamaya gerek yok hem bebek için hem benim için risk epidurel sez bütün arkadaşlarım memnun..haftaya salı günü olabilir mi dedim madem seçme şansım var bari 8 mart dünya kadınlar gününde olsun dedim kuzum tamam dedi doktorum..8 MART SAAT 8 DE KAVUŞUYORUM KUZUMAAAAAAAA

nasıl geçecek bakalım son 1 hft ,valla sanki hep hamile kalacakmışım gibi alıştım sanırım 9 aydır inanamıyorum halen..bugün odama koyacağım sepet beşiğimizi aldık gelin gibi süslü bir görseniz sepetmizde aynı kumaştan yapıldı içine 100 tane bebek şekerimizi aldık mevlütte dağıtacağız..ayırca küçük spetimiz var ayıcıklı falan onada bebek şekeri aldık ayrıca onuda hastahanede dağıtağız..birde eve gözü aydına gelenlere bebekli nazar boncuklu madem şekeri aldık..melek kanadı kapı süsümüzü aldık üsütnede hoşgeldin masal yazdırdık.mevlütte giyeceğim tüylü terliklerimi doğum hediyemi vs aldı annem..çok şükür herşeyimiz hazır kızlar fazlasıyla iki taraftada ilk torun ve herkes sağolsun meraklıdır biizim aileler heyecanla kuzuyu bekliyoruz bir tek..sağlıkla gelsindeee inşallahhh..kocamla başbaşa son 1 hftmız :) sonra evde curcuna başlıyor..yeni bir yaşam bizi bekliyor ..

Son düzenleme:
ne güzel anlatmışsın amalarla çok hoşuma gitti..benimde belim ve kalçam ağrıyo çok ama ben hiç ilaç kullanmıyorum öyle kıvranıp duruyorum sabredelim azkaldı inşallah..
korkma hiç Rabbim yardımcımız olur
snacı deneyimini yaşadın nasıl bişey olduğunu öğrendin artık sancılar senden korksun
slm kızlar bugün çatı muayenesine gittim korkulu rüyam bitti sonunda normal doğum dedı ama çok korktuğum için sezeryan desin diye dua ettım ama normal dedi bakalım nasıl olacak ..
özele gidiyorsan eğer söyleseydin sezaryen yaparlardı seni gerçekten korkuyorsan normal doğum zor olabilir psikolojik açıdan..ben mesela gözümü kararttım normal doğum istiyorum benim dr sezaryen olabilir diyo
geçmiş olsun canım..dikkat et kendine bak nasıl üzüldüm şimdi
Eki Görüntüle 149181 teyzoşlar buda benim minik prensesimin resmi çok muhteşem birşey kızlar anlatılmaz yaşanır rabbim hepinize bu duyguları yaşatsın inşallah

maşallah yerim ben o kızını senin...oğluşumda bir anda hareketlendi kızını görünce

maşallah bebişine kilosu falan çok güzel...gününün belli olmasına da çok sevindim darısı bizim başımıza aldıklarını da hayırlı güzel günlerde kullan canım

geri sayım başladı senin :)

maşallah tombiş olcak desene kızın canımallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım yaa çokk geçmiş olsun,allah şifanı versin
bu kansızlık tam bir sıkıntı valla

ilaçlarını ihmal etme.aynı sorun bende de var kalbimde çarpıntı yapıyor 3 kutu kan şurubu içtim hala 9 civarında kanım

canım çokk geçmiş olsun,gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün,
kızınada maşallah canımkokla bizim yerimizede o cennet kokuluyu

arkadaşlar bişi sorucam atlamış olabilirirm, bynkutluay dan haberi olan varmı acaba?doğuma gitti ama 3 günü geçti haber yok sanırım marek attimde

Kızlaaaaar
Öyle bir geçer zaman ki'yi izliyorum ama bişi sorucam.. Bebeğin kıyafetlerini nasıl deterjanla yıkıyorsunuz? Ben şimdiye kadarkileri Hacı Şakir granülle yıkadım, ama dalin sıvı deterjana daha iyi demişlerdi. Onu da bugün öğrendim ki leke çıkarıcı özelliği yokmuş, kosla oxi action filan kullanıyormuş arkadaşlar ama ne anladık o zaman sıvı deterjandan.. Omo'nun, bi de Dalan'ın toz deterjanları var, onlar iyi mi acaba? Siz ne kullanıyorsunuz?:26:

arkadaşlar bişi sorucam atlamış olabilirirm, bynkutluay dan haberi olan varmı acaba?doğuma gitti ama 3 günü geçti haber yok sanırım marek attimde

evet hala haber yok benim bildiğim kadarıyla ama normal yani koşuşturmca kalabalık derken fırsat bulamamıştır..inşallah bebişi de kendisi de iyidir..

ben dalan roxy kullandım mis gibi koktu2 haftadır kokusu geçmedi hala dolabı kokuyo..lekelendikleirnde annem önce kosla da bekletirsin durularsın sonrasında tekrar makinede yıkarsın dedi mantıklı geldi banada..sonuçta temizlenip atılacağı için toz sabun tertemiz yapar

gunaydın cnm benımde donmemıştı senın haftanda ama bu hafta dondu, bence senınde donebılır...
canım senin ilk bebişin mi.
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.
Eki Görüntüle 149181 teyzoşlar buda benim minik prensesimin resmi çok muhteşem birşey kızlar anlatılmaz yaşanır rabbim hepinize bu duyguları yaşatsın inşallah

azize kardeş senin de bebişin hayırlı olsun. allah nazarlardan korusun.
abrel sana da geçmi,ş olsun canım dikkat et kendine canım.

artık gidip gelmekten kendimle dalga geçer oldum tatlım ondan öyle anlattım
o bel ve kalça ağrıları zaten ağrı kesiciyle geçmiyo normalmiş doğuuma hazırlık yani

çok geçmiş olsun eylülcüm...
Allahım nazarlardan saklasın maşallah prensesine

maşallah kuzunagününüz de belli olmuş hadi hayırlısı....Allah hayırlı doğum nasip eylesin inş.canım

Ya evet en iyisi öyle yapmak galiba.. Benim annem de dedi ki normal deterjanla yıkasan bile 2-3 kez duruladıktan sonra sorun olmaz, abartıyosun.. Ben de Roxyden aliyim, sağol canım..

artık gidip gelmekten kendimle dalga geçer oldum tatlım ondan öyle anlattım
o bel ve kalça ağrıları zaten ağrı kesiciyle geçmiyo normalmiş doğuuma hazırlık yani

yok ya ben ne zaman hamile kaldığımı öğrendim bel ve kalça ağrılarım başladı.şimdi acaba insanın belinin ağrımaması nasıl bir duygu yada önceden belim ağrımazken nasıl yaşıyomuşum geziyomöuşum dolaşıyomuşum merak ediyorumm..sanki yıllardır belim ağrıyo gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…