2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim 8 de kalbim carpıntı yapıyo duracak diye ödüm kopuyo canım

teşekkür ederim tatlım dikkat ediyorum ama bir türlü düzlemedim

çok geçmiş olsun eylülcüm...

Allahım nazarlardan saklasın maşallah prensesine

maşallah kuzunagününüz de belli olmuş hadi hayırlısı....Allah hayırlı doğum nasip eylesin inş.canım

saol viyolecim bayaa başımı agrıttı bun kansızlık

ben roxy kullanıyorum leke falan kalmadı hiç kızımın kıyafetlerinde topugundan kan alnırken biraz kan bulasmıstı o bile cıkmıs ve cok güzel kokuyor

ben roxy kullanıyorum leke falan kalmadı hiç kızımın kıyafetlerinde topugundan kan alnırken biraz kan bulasmıstı o bile cıkmıs ve cok güzel kokuyor

ayy sevsinler senin kızının o lekesiz kıyafetlerini babasıyla beraber oğluşumuzu kandırmaya çalışıyoruz gelirsen sana araba alıcaz güzel güzel mamalar alıcaz hadi artık gel diyoruz ama sanırım kanmıyo bizim dediklerimize

geçen gün benim eşimde almış eline bebişin kıyafetlerını hadı oğlum gel gelde giy cıcılerını yoksa başkasına verırım hadı yaaa gelll lutfenn dıye haykırıyodu

geçen gün benim eşimde almış eline bebişin kıyafetlerını hadı oğlum gel gelde giy cıcılerını yoksa başkasına verırım hadı yaaa gelll lutfenn dıye haykırıyodu

yazık kocişlere bu çocuklar da epey nazlı çıktılar yahu..hayırlısıyla sağ salim bir doğsalardı..çok özlüyoruz bizzz

slm kizlar bayadir girememistm gecmiside okuyamicam umarim herkes iyidir.Yarin oglum 1 aylik doktora gidicez kontrole.Bakalim kilomuz boyumuz ne olmus.Bu arada oglumun gobegi tam 27 gunde dustu hic dusmicek sanmistim

slm kizlar bayadir girememistm gecmiside okuyamicam umarim herkes iyidir.Yarin oglum 1 aylik doktora gidicez kontrole.Bakalim kilomuz boyumuz ne olmus.Bu arada oglumun gobegi tam 27 gunde dustu hic dusmicek sanmistim

maşallah canım sen büyüttün biz hala bekliyoruz doğumu ne güzel kocaman olmuş bebeğin...ee sıkıntıların falan var mı?geçti mi doğum ağrıları falan?alıştı mı evine bebişin?

eylül geçmiş olsun canım korkuttun beni gerçekten..dikkat et biraz daha lütfen..zararlı herşeyden uzak dur ve kan yapacak şeyler tüketmeye çalış

saol özlemcim az önce başladı carpıntım dr iyi komaya girmedin dedi anne sütü vermek hemoglobini düşürdügünü bilmiyordum..durum bu sahfaya geldi

allah analı babalı büyütsün canım kokla benim içi,n bizimki 6 günde düştü siz rekor kırmışsınız aman düşmüş ya gözünüz aydın

saol özlemcim az önce başladı carpıntım dr iyi komaya girmedin dedi anne sütü vermek hemoglobini düşürdügünü bilmiyordum..durum bu sahfaya geldi

ee peki ilaç falan verdi mi?nasıl normale dönecekmiş kan seviyen?emzirirken kullanılacak bi ialç muhakkak vardır?

kızlar bişey sorsam size

bazen çarpıntım oluyo gibi hissediyorum
çarpıntı nasıl anlatılır bilmiyorum ama rahatsızlık veriyo
durduk yerde oluyo biraz sürüp geçiyo
çarpıntı nasıl bir şey biliyor musunuz :26:

ayy maşallah bebişinebiz daha doğurucaz sen 40ını çıkarıcaksın
canım normal olması bendede oluyor arada bir pırpır ediyor
arkadaşlar bişi sorucam atlamış olabilirirm, bynkutluay dan haberi olan varmı acaba?doğuma gitti ama 3 günü geçti haber yok sanırım marek attimde
malesef yok canım
eylülcümsende ahunun teli yokmuydu bir arasan yada msj atsan merak ettik ne yaptı

sermest,mervedmn,merye,sweet_drop,YILDIZADA,IILLGGAAZZ,slszr,abrel22,emilyyyyyy06,papatyagul,
ve 4 ziyaretçi bayan..napıyosunuz yahu?neden kimseden ses soluk çıkmıyo canım sıkıldı burdahaydi sohhbete bakıyim. bu gece yine uzun olacak beni yalnız bırakmayın yaaa

ewt cnm bana da bu gece uzun olacak gibi geliyo. ben öylece oturmuş bilgisayara bakıyorum.
bununla birlikte sırt ağrısı çekiyorum:78: sen napıyosun?

4 ziyaretçi bayannapsınlar okuyorlar ama nedense üye olup yazmıyorlar
hele bana daha uzun gelir yarın doktora gidicez yaaa
ama sermestim var ona hiç ama hiç bitmezzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…