- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
ewt cnm bana da bu gece uzun olacak gibi geliyo. ben öylece oturmuş bilgisayara bakıyorum.
bununla birlikte sırt ağrısı çekiyorum:78: sen napıyosun?
4 ziyaretçi bayannapsınlar okuyorlar ama nedense üye olup yazmıyorlar
hele bana daha uzun gelir yarın doktora gidicez yaaa
ama sermestim var ona hiç ama hiç bitmezzzzzz
iyi akşamlar kıslar. bugün muhabbet koyuymuş valla en son 11 de girmiştim nete. son yazdığım mesajdan okuyayım dedim kaç sayfa okudum bitmedi hala. inşallah herkes iyidir. bir arkadaşın bebişi gelmiş herhalde.
biz de bugün doktor amcamıza gittik. ekin bebek inatçı çıktı dönmüyor arkadaşlar. normal doğumu çok istiyordum(korkarak:18:) doktor 1 hafta sonra tekrar bakarız dönmezse ondan sonra dönmez artık dedi. sezeryanı konuşuruz dedi. ben de kendisine takla filan atsam işe yaramaz mı diye sordum. yaramazmış. yapacak birşey yok dedi. hayırlısı neye o olsun.
İi gEceler kızlar ,benim gece 1:30 da suyum geldi hastanedeyz
Haber Veriyim dedim
Biz geldiik..
Doktorla son muayenemiz vardı bugün.. Her şey yolundaymış şükür.. Bebiş 3260.. Ultrasonda fazla çıkabilir dedi, 3100 ya da 3300 arası bir kilosu olur dedi.. Bu defa yüzünü hiç göremedik. Sadece kafası sabit kızımın, her tarafı oynuyor, her gittiğimizde farklı pozisyonda oluyor, popo diye sevdiğimiz yeri sırtı çıktı..Ultrasonda hiç hareket etmedi, NSTde de vargücüyle oynadı, amma hareket etmiş dedi doktor
3 Mart'ta Perşembe günü karnıyarık olmak üzere gidiyorummm.. Lavman var mı diye sordum, yokmuş.. Ameliyattan sonra sekiz saat yemek yokmuş. Önceki gün yememem gereken bir şey var mı dedim, ona da yok dedi. Ben olsam her şeyi yerim, sonra çok acıkacaksın dedi:86:
Haberler burada sona eriyor..
kızlar prensesim geldi sonunda rabbim herkese yaşatsın cumartesi sabah 10da sezaryanla oldu doğum hikayemi yazacam ama daha sonra çok sancımız oluyor 2750gr doğdu boyu 50cm baş çevresi 33 biraz küçük maşallah çok sağlıklı teyzeleri kızım
selam kızlar.doğum yaptım giremedim hiç nete.inanın günler çok yoğun geçiyor.ama bebeğimle birlikte çok güzel bir hayat başladı benim ve eşim için.benimde anca geçmeye başladı ağrılarım.dün 1 hafta oldu.epüdral sezeryan olacak arkadaşlar hiç korkmayın.inanın çok basit bir operasyon gibi.umarım benm gibi sancı çekmeden olursunuz.ben normal doğumu bekledim 1 gün ama olmayınca sezeryan oldum.çok şükür şimdi iyileştim.en azından bebişimi kucağıma alabiliyorum.
bugün doktor amcamıza kontrole gidicez.oğlumu iraz ağlatacaklar yine galiba.anca kurtulmuştuk hemşirelerden
neyse ben yine arada bir de olsa girmeye çalışırım.hepinize hayırlı doğumlar.
Sizi de sıkmak bunaltmak istemem ama paylaşmaz isem kafayı yiyeceğim..Kayınvalidem geldi bugün haftaya pazartesi sezaryan için gün alacağız dedim..Annesi umreye gitti ayın 13 de geleceklermiş..Aynı zamana gelmesin bir kaç sonrasına olsun dedi..Doktor ne zaman derse o zaman dedim yok dedi onu konuşacağız işte ya bir kaç gün sonrasına öncesine olsun dedi..Neden dedim e nasıl ilgileneceğim dedi.. Bende dedim ki annem de geliyor hem onlar hafta sonu gelecek benim ki hafta içi olacak dedim iyi siz gider yaptırırsınız o zaman dedi..Nie böyle yapıyorsun ki doktor ne zaman derse o zaman olacak dedim durumu da biliyor kist amelyatı oldum doktor genel cerahi gerekebilir dedi yapışıklıklar olmuş ise dedi..Ne yapayım şimdi hanımefendinin annesi gelecek die doktora yok o gün olmaz kayınvalidem müsait değil mi diyeceğim..Annem geliyor die suratını da asıyor çok sinirlerim bozuk sinirden temizlik yapıyorum ama sakinleşmiyorummmmmm
ceyda düvenci bebişini 32.haftada doğurmuş 2 kiloymuş bebişi
herkeze çok selam...herkez iyidir inşallah
doğurdum geldimdarısı bekleyenlerin başına
hastaneden dün çıktım...2gece kaldık.Allahıma şükürler olsun herşey bittirahatladım kızıma kavuşunca kızımda bende çoş şükür iyiyiz
doğumum çok güzel oldu amelyat oldum 6saat sonra kalkıp kendim yürüyodum kızımı kucaklıyodum oturup kendim emzirdimumduğum gibi olmadı hiçbişey...oğlumda çok acılar çekmiştim. kızım şimdi uyuyoken bi sizlere haber verem dedim
bebişim 53cm. 3800gr.doğduçok tatlı bi kız bakmaya koklamaya doyamıyom
sarılık testi oldu dün topuktan kan aldılar...bugün tekrar oldu hastaneye götürdük bebişimi...bol bol sık sık emzir dedi dr. 12 çıkmış...2gün sonra tekrar kan alcaklar inşallah düşer ona üzülüyom:26:
yavrumun habire minicik ayağını deliyolarbirazdan emzircem uyandırcam...
işte böyle kızlar...Allah hepinize benimki gibi güzel bi doğum nasip etsin.
kızlar biz geldik nst de sancım çıktı ama düzensiz:44:
alttan muayne etti açılma var ama yetersiz:44:
bebek kanala girmiş ama ağrı ve kasılma düzensiz olduğu için doğumu başlatmaz dedi yani oğluş kandırıp duruyo bizi
bide kulağım ağırdığı için kbb ye muayne olduk sürekli sola yatmaktan boynumun sol tarafındaki kaslar zedelenmiş o da kulak ağrısı yapıyomuş şimdilik yapcak bişey yok ilaç veremem hamilesin dedi sıcak tut ve minoset iç dedi bende öyle yapıyorum zaten ama geçmiyo çok canım yanıyo
bizde haberler bu kadar:44:
ayy ahucum ne yaptı acaba çok merak ediyorum ya hayırlı haberleri gelir inşallah
cnmm ınankı nedenını bılmıyorum sadece ınanılmaz sıkıntılıyım kızlar bı sıkıntıyla dogurmasam ıyıdır..doguma surda azıcık kaldı ama oglum hasta oldu onada moralım bozuk o0ff dıyorum sadece kızlar ...ben hala 2 bebegımıe nasıl bakıcam bılmıyorum..
slm kızlar bugün çatı muayenesine gittim korkulu rüyam bitti sonunda normal doğum dedı ama çok korktuğum için sezeryan desin diye dua ettım ama normal dedi bakalım nasıl olacak ..
arkadaşlar bu gün 12 gibi fenalaştım bayılmışım komşular hast.götürmüşler kansızlıgımdan bayılmışım 1 ünite kan verdiler ve 6 kutu süspansiyon kan ilacı verdiler altı ay kalbim sıkışıyo diyordum yaaa ölümden döndüm
selam arkadaşlarım babalık izni sonunda 1o gün olmuş erken doğum olduğunda kala izni doğum sonrasına eklebiliyoruz resmi gazetede yayınlanmış gözümüz aydın
kızlar merhaba,bu sabah kontrolmüz vardı kuzum yine dönmüş inanmayacaksanız ama.. yine imkansızı başardı valla 37 hftda 3,5 kilo döndü ya tekrar..
kuzunun kilosu 4 olmuşçatımda dardı sezeryana karar verdik zorlamaya gerek yok hem bebek için hem benim için risk epidurel sez bütün arkadaşlarım memnun..haftaya salı günü olabilir mi dedim madem seçme şansım var bari 8 mart dünya kadınlar gününde olsun dedim kuzum tamam dedi doktorum..8 MART SAAT 8 DE KAVUŞUYORUM KUZUMAAAAAAAA
nasıl geçecek bakalım son 1 hft ,valla sanki hep hamile kalacakmışım gibi alıştım sanırım 9 aydır inanamıyorum halen..bugün odama koyacağım sepet beşiğimizi aldık gelin gibi süslü bir görseniz sepetmizde aynı kumaştan yapıldı içine 100 tane bebek şekerimizi aldık mevlütte dağıtacağız..ayırca küçük spetimiz var ayıcıklı falan onada bebek şekeri aldık ayrıca onuda hastahanede dağıtağız..birde eve gözü aydına gelenlere bebekli nazar boncuklu madem şekeri aldık..melek kanadı kapı süsümüzü aldık üsütnede hoşgeldin masal yazdırdık.mevlütte giyeceğim tüylü terliklerimi doğum hediyemi vs aldı annem..çok şükür herşeyimiz hazır kızlar fazlasıyla iki taraftada ilk torun ve herkes sağolsun meraklıdır biizim aileler heyecanla kuzuyu bekliyoruz bir tek..sağlıkla gelsindeee inşallahhh..kocamla başbaşa son 1 hftmız :) sonra evde curcuna başlıyor..yeni bir yaşam bizi bekliyor ..
sermest,mervedmn,merye,sweet_drop,YILDIZADA,IILLGGAAZZ,slszr,abrel22,emilyyyyyy06,papatyagul,
ve 4 ziyaretçi bayan..napıyosunuz yahu?neden kimseden ses soluk çıkmıyo canım sıkıldı burdahaydi sohhbete bakıyim. bu gece yine uzun olacak beni yalnız bırakmayın yaaa
4 ziyaretçi bayannapsınlar okuyorlar ama nedense üye olup yazmıyorlar
hele bana daha uzun gelir yarın doktora gidicez yaaa
ama sermestim var ona hiç ama hiç bitmezzzzzz
demkki nazlanıyomuş bizim bayanlar..illaki gel yaz denilecekmiş neyse nazlandırırım ben siziayy ne kadar garip dimi önceden her ay gidilen kontroller hemen gelirdi şimdi herhafta gidilen kontroller yıl gibi geliyo ..ben ctesi günü uzun uzun görmüştüm oğluşumu.
canım bu saatlerde kızın kollarında olcak inşcanım bizim kız da inatcıydı inadını da kırmadı bak yarın sezryanla kavusuyoruz nasipse herseyın hayırlısı de kaderde ne varsa o olacak yeterki hayırlısıyla kavusalım
insallah hayırla kolaylıkla saglıkla kavusmussunuzdur yavruna canım
canım bizden bir gün sonra sizin vuslatınız hayrılısıyla kavusun siz de insallah
gözün aydın canım kuzunun masallahı var gayet güzel annesi
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere yarın sıra bizde insallah
ben de epidrual olacagım nasipse hayırlısı insallah kolay olur bizimki de
canım benım kıyamam sana insanın en kaldıramadgı son demlerde bu meseleler
ben de üzdüm kendimi bıkac gündür bu mevzularla ama sanırım kale almamak yok saymak en iyisi
dualarım senınle senden bebegınden mutlulugunan uzak olsunlar ınsallah
aa hamılemıymıs o hıc duymamstm
Azizem tebrık ederım analı babalı buyutsun RAbibm saglıkla ınsallah
masallah kuzuna da ınsallah sarılık da olmaz
canım hayırlısıyla kurtarsın RAbbim saglıkla insallah gecmıs olsun rahatsızlklarn ıcın de
canım benim RAbbim alsın yüregindeki sıkıntıları insalllah gecicidr düsnmemeye calıs
yavrucugun da ıyılesır hemen umarım bakarsın sen kuzularına annesı korkma hic
hadi hakkında hayırlısı olsun canım benım saglıkla bı avazda kurtul ınsallah
gecmıs olsun eylülüm dikkat et iyi bak kendine
kesin yayınlandı mı daisym ay nasıl sevınırım valla öyleyse
hakkında hayırlısı olsun ılgazcım kuzularla saka olmuyor ıste onlar nasıl ısterse oluyor hersey
özlemcim anca gecmısı okumayı basardım gelıyorum hemen aranıza en hızlısından
ya sorma sweetim anca oturdum totomun üstüne bu saate dek kosturmacaydı hep anlamadan gectı ama sımdı gel bana sor:)
cok tuhaf bir haleti ruhiye icindeyim kızlar ya
sabahtan beri iş güc son hazırlıklar susmak bilmeyen telefonlar derken anca oturabıldım
hem cok yoruldum hem de iyi oldu gün nasıl gecti anlamadım
ama simdi bir garip hal cöktü üzerime
adını koyamadgım duygular yasıyorum
dondum kaldım sanki hissizleştim
durup durup aglayasım geliyor
korkudan desem kokrmuyor gibiyim
heyecandan desem garip bir sersemlilk sakinlik icindeyim
bilinmezlik mi ürkütüyor acaba vuslata bu kadar yakn olmak mı bilemedim
ayyy cok tuhafmıs ya saatler sonra dunyanın en güzel duygusunu yasamak nasip olacak Allah izin verrse ama ben ne hissetgimi bile anlayamıyorum su an
geçmiş olsun canımyetmezmiş gibi dişim tuttu yine agrıyor meret ayyyyyy
bi wc molası alıp geliyorum en acilinden kuzum da itekliyor acıtıyor icerden
ruh hali değişken özlemcimevet işte böyle kızlar topiği boş bırakmayalım lütfen bu arada aşağıdaki çubuğun rengide habire değişiyo:97:
gerçekten cumartesi hiiiiiiiççççç gelmeyecek gibi
ya da cumartesiyi bekler miyiz acaba?????
belki de cumartesiyi ultrason için beklerken daha önceden kucağıma alırım kızımı
haticesu bebiş çok tatlı.. çok güzel.. 41 kere maşallah... Allah analı babalı büyütsün.. hala inanamıyorum karnımda böyle bir bebeğin olduğuna Allah bu mutluluğu bizlere de nasip etsin..
eylülllllllllllllllllllllllllllllllllllll sana diyorum huuuuuuuuuuuuuu ahunun numarası yokmuydu sende seni aryordu merak ettim kızcağız ne yaptı
gerçekten cumartesi hiiiiiiiççççç gelmeyecek gibi
ya da cumartesiyi bekler miyiz acaba?????
belki de cumartesiyi ultrason için beklerken daha önceden kucağıma alırım kızımı
çok duygulandım ben ya..bir an kendimi senin yerine koydumda gerçekten bende aynen böyle hissederdim sanırım..yarın büyük gün tabiki güzel meleğini göreceksin heyecanlısındır.Rabbim yardımcın olsun
geçmiş olsun canım
ruh hali değişken özlemcim
alabilirsin yaniii haftanda baya ileride dicemde pek haftaya bakmıyor bu bebişler
canım saatte geç oldu ama arasanmıki merakda ettim açıkcası:26::26::26:canım özür yeni gördüm kalbim tekliyo var numarası aryayım mı
ayy evet tatlım doğrunca ilk iş çektirde bu sıkıntıdan kurtulcanım benim sizin de yakındır böyle hissetmeniz hayırlısıyla vuslatı nasip kılsın hepimize Mevlam
saolasın güzel dileklerin icin
saol damlacım gecmedi gitti meret dogurup cektircem artık
bu alttaki zımbrıtıları ben de anlamadım ne işe yarıyor göz yoruyor anca valla
canım saatte geç oldu ama arasanmıki merakda ettim açıkcası:26::26::26:
ayy evet tatlım doğrunca ilk iş çektirde bu sıkıntıdan kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?