2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eylülllllllllllllllllllllllllllllllllllll sana diyorum huuuuuuuuuuuuuu ahunun numarası yokmuydu sende seni aryordu merak ettim kızcağız ne yaptı

ewt cnm bana da bu gece uzun olacak gibi geliyo. ben öylece oturmuş bilgisayara bakıyorum.
bununla birlikte sırt ağrısı çekiyorum:78: sen napıyosun?

4 ziyaretçi bayannapsınlar okuyorlar ama nedense üye olup yazmıyorlar
hele bana daha uzun gelir yarın doktora gidicez yaaa
ama sermestim var ona hiç ama hiç bitmezzzzzz

demkki nazlanıyomuş bizim bayanlar..illaki gel yaz denilecekmiş neyse nazlandırırım ben sizi ayy ne kadar garip dimi önceden her ay gidilen kontroller hemen gelirdi şimdi herhafta gidilen kontroller yıl gibi geliyo..ben ctesi günü uzun uzun görmüştüm oğluşumu.

canım bizim kız da inatcıydı inadını da kırmadı bak yarın sezryanla kavusuyoruz nasipse herseyın hayırlısı de kaderde ne varsa o olacak yeterki hayırlısıyla kavusalım

İi gEceler kızlar ,benim gece 1:30 da suyum geldi hastanedeyz
Haber Veriyim dedim

insallah hayırla kolaylıkla saglıkla kavusmussunuzdur yavruna canım

canım bizden bir gün sonra sizin vuslatınız hayrılısıyla kavusun siz de insallah

gözün aydın canım kuzunun masallahı var gayet güzel annesi

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere yarın sıra bizde insallah
ben de epidrual olacagım nasipse hayırlısı insallah kolay olur bizimki de

canım benım kıyamam sana insanın en kaldıramadgı son demlerde bu meseleler
ben de üzdüm kendimi bıkac gündür bu mevzularla ama sanırım kale almamak yok saymak en iyisi
dualarım senınle senden bebegınden mutlulugunan uzak olsunlar ınsallah

ceyda düvenci bebişini 32.haftada doğurmuş 2 kiloymuş bebişi

aa hamılemıymıs o hıc duymamstm

Azizem tebrık ederım analı babalı buyutsun RAbibm saglıkla ınsallah
masallah kuzuna da ınsallah sarılık da olmaz

canım hayırlısıyla kurtarsın RAbbim saglıkla insallah gecmıs olsun rahatsızlklarn ıcın de

canım benim RAbbim alsın yüregindeki sıkıntıları insalllah gecicidr düsnmemeye calıs
yavrucugun da ıyılesır hemen umarım bakarsın sen kuzularına annesı korkma hic

slm kızlar bugün çatı muayenesine gittim korkulu rüyam bitti sonunda normal doğum dedı ama çok korktuğum için sezeryan desin diye dua ettım ama normal dedi bakalım nasıl olacak ..

hadi hakkında hayırlısı olsun canım benım saglıkla bı avazda kurtul ınsallah

gecmıs olsun eylülüm dikkat et iyi bak kendine

selam arkadaşlarım babalık izni sonunda 1o gün olmuş erken doğum olduğunda kala izni doğum sonrasına eklebiliyoruz resmi gazetede yayınlanmış gözümüz aydın

kesin yayınlandı mı daisym ay nasıl sevınırım valla öyleyse

hakkında hayırlısı olsun ılgazcım kuzularla saka olmuyor ıste onlar nasıl ısterse oluyor hersey

özlemcim anca gecmısı okumayı basardım gelıyorum hemen aranıza en hızlısından

4 ziyaretçi bayannapsınlar okuyorlar ama nedense üye olup yazmıyorlar
hele bana daha uzun gelir yarın doktora gidicez yaaa
ama sermestim var ona hiç ama hiç bitmezzzzzz

ya sorma sweetim anca oturdum totomun üstüne bu saate dek kosturmacaydı hep anlamadan gectı ama sımdı gel bana sor:)

ciddende 1hafta geçmiyor 1ayı nasıl geçirmişiz biz

cok tuhaf bir haleti ruhiye icindeyim kızlar ya
sabahtan beri iş güc son hazırlıklar susmak bilmeyen telefonlar derken anca oturabıldım
hem cok yoruldum hem de iyi oldu gün nasıl gecti anlamadım
ama simdi bir garip hal cöktü üzerime
adını koyamadgım duygular yasıyorum
dondum kaldım sanki hissizleştim
durup durup aglayasım geliyor
korkudan desem kokrmuyor gibiyim
heyecandan desem garip bir sersemlilk sakinlik icindeyim
bilinmezlik mi ürkütüyor acaba vuslata bu kadar yakn olmak mı bilemedim
ayyy cok tuhafmıs ya saatler sonra dunyanın en güzel duygusunu yasamak nasip olacak Allah izin verrse ama ben ne hissetgimi bile anlayamıyorum su an

canım bu saatlerde kızın kollarında olcak inş
darısı bizim başımıza

yetmezmiş gibi dişim tuttu yine agrıyor meret ayyyyyy
bi wc molası alıp geliyorum en acilinden kuzum da itekliyor acıtıyor icerden

evet işte böyle kızlar topiği boş bırakmayalım lütfen bu arada aşağıdaki çubuğun rengide habire değişiyo:97:

gerçekten cumartesi hiiiiiiiççççç gelmeyecek gibi
ya da cumartesiyi bekler miyiz acaba?????
belki de cumartesiyi ultrason için beklerken daha önceden kucağıma alırım kızımı

çok duygulandım ben ya..bir an kendimi senin yerine koydumda gerçekten bende aynen böyle hissederdim sanırım..yarın büyük gün tabiki güzel meleğini göreceksin heyecanlısındır.Rabbim yardımcın olsun

yetmezmiş gibi dişim tuttu yine agrıyor meret ayyyyyy
bi wc molası alıp geliyorum en acilinden kuzum da itekliyor acıtıyor icerden
geçmiş olsun canım
evet işte böyle kızlar topiği boş bırakmayalım lütfen bu arada aşağıdaki çubuğun rengide habire değişiyo:97:
ruh hali değişken özlemcim
belki de cumartesiyi ultrason için beklerken daha önceden kucağıma alırım kızımı

alabilirsin yaniii haftanda baya ileride dicemde pek haftaya bakmıyor bu bebişler

haticesu bebiş çok tatlı.. çok güzel.. 41 kere maşallah... Allah analı babalı büyütsün.. hala inanamıyorum karnımda böyle bir bebeğin olduğuna Allah bu mutluluğu bizlere de nasip etsin..

yaşayınca daha çok hak vereceksin öylesine muhteşem bir duyguki çok çok harika

senle aramızda 1 gün var ama bana bu haftada doğuramayacakmışım gibi geliyo daha bacak bacak üstüne atıp oturabiliyorum:44:ama kızlar daha erken doğar derler belki olabilir

canım benim sizin de yakındır böyle hissetmeniz hayırlısıyla vuslatı nasip kılsın hepimize Mevlam
saolasın güzel dileklerin icin

geçmiş olsun canım

ruh hali değişken özlemcim

alabilirsin yaniii haftanda baya ileride dicemde pek haftaya bakmıyor bu bebişler

saol damlacım gecmedi gitti meret dogurup cektircem artık
bu alttaki zımbrıtıları ben de anlamadım ne işe yarıyor göz yoruyor anca valla

canım özür yeni gördüm kalbim tekliyo var numarası aryayım mı
canım saatte geç oldu ama arasanmıki merakda ettim açıkcası:26::26::26:
ayy evet tatlım doğrunca ilk iş çektirde bu sıkıntıdan kurtul

azizecimgözün aydın allah bagışlasın oldu kurtuldun rabbim yardımcın olsun sarılıgınız gününe göre erken ve 12 bu zamanda cook sıkıntı yaşamazzsın inş.aman cok emzir tatlım kokla bebişi yerime

biz de ilknurumla konustuk bugün o da cok heyecanlıydı yarın sabah kavuscak nasipse melegine insalalh
sekiz bucuktaymıs sanırım sezeryanı ben de onda girecegim kısmetse
Allahım hayırlısıyla kavustursun hepimizi
hayatımın en garip gecesindeyim sabah nasıl olacak bana ahh

sermest canım son günün ha. Allahım sağlıkla kavuştursun kuzuna canım.
ilknurum canım yarın sende kuzunu kollarına alacaksın. saatler kaldı kavuşmanıza.
hatice su Allahım korusun bebişin çok tatlı canım yaaa. Allahım size bağışlasın inşallah.
azize hoşgeldin canım. maşallah kuzuna kilosu boyu sağlığı iyiymiş. Allahım analı babalı büyütsün canım.
yıldız ada çok az kalmış seninde hadi inşallah kolay bi doğum olur ve bebişin sağlıkla kollarında olur inşallah canım.
taçsızprenses canım sendeki sorunlardan daha kötüsü var bende emin ol. en kötüsüde ne yapsan yaranamamak. en azından senin eşin yanında ona şükret canım. İnşallah herşey gönlünce olur.
eylül canım çok geçmiş olsun. inşallah daha iyisindir şimdi. Allahım sana güç versin kolay değil 3 çocuğa yetişmek.
sweetim canım yarın senin içinde büyük gün. bakalım ne diyecek doktor. hadi güzel haberlerle gel inşallah.
caznur canım doktora gidecektin bugün haber yok daha çok merak ettim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…