gec oldu ne yapayım siz söyleyin
biz de ilknurumla konustuk bugün o da cok heyecanlıydı yarın sabah kavuscak nasipse melegine insalalh
sekiz bucuktaymıs sanırım sezeryanı ben de onda girecegim kısmetse
Allahım hayırlısıyla kavustursun hepimizi
hayatımın en garip gecesindeyim sabah nasıl olacak bana ahh
sağol canım benimsermest canım son günün ha. Allahım sağlıkla kavuştursun kuzuna canım.
ilknurum canım yarın sende kuzunu kollarına alacaksın. saatler kaldı kavuşmanıza.
hatice su Allahım korusun bebişin çok tatlı canım yaaa. Allahım size bağışlasın inşallah.
azize hoşgeldin canım. maşallah kuzuna kilosu boyu sağlığı iyiymiş. Allahım analı babalı büyütsün canım.
yıldız ada çok az kalmış seninde hadi inşallah kolay bi doğum olur ve bebişin sağlıkla kollarında olur inşallah canım.
taçsızprenses canım sendeki sorunlardan daha kötüsü var bende emin ol. en kötüsüde ne yapsan yaranamamak. en azından senin eşin yanında ona şükret canım. İnşallah herşey gönlünce olur.
eylül canım çok geçmiş olsun. inşallah daha iyisindir şimdi. Allahım sana güç versin kolay değil 3 çocuğa yetişmek.
sweetim canım yarın senin içinde büyük gün. bakalım ne diyecek doktor. hadi güzel haberlerle gel inşallah.
caznur canım doktora gidecektin bugün haber yok daha çok merak ettim seni.
ilknurda alıyor bebişini kollarına sendebiz de ilknurumla konustuk bugün o da cok heyecanlıydı yarın sabah kavuscak nasipse melegine insalalh
bence arama mesaj yaz o sana tekrar döner.uyumuyorsa bakacaktır tlfnuna ama uyuyorsa rahatsız olur belki..
canım çok tuhaf bi duygu ben daha şimdiden bu duyguları yaşıyorsam seni düşünemiyorum bile. Allah yardımcın olsun canım. günü belli olana kadar o farklıydıki herşey. şimdi ne düşüneceğimi şaşırdım. karnımı seviyorum. kızımla vedalaşıyorum sanki ne tuhaf halbuki kollarımda olacak koynumda göğsümde olacak. bana daha yakın olacak. onu koklayacam dokunacam ama işte insan öyle diyemiyor. sanki sadece seninken herkesin olacak. senden ayrılacak gibi geliyor.
sende sağol canım. yarın bu saatlerde seninde günün belli olacak yaa.sağol canım benim
ilknurda alıyor bebişini kollarına sende
evet en iyisi bu bencede
sorma sultancım günü belli olana dek bi heyecan merak icindeydim
simdi hissettiklerim cok karmasık hem paylasmak istemiyorsun
hem icinde kalsın sadece senin olsun
biyanın özlemle yanıyor deli gibi bir an evvel kavusmak istiyorsun
simdiden bas döndürücü kimbilir gercekten yasaycagımız hisler nasıl
RAbbim bos döndürmesin hayırlısıyla kucagımıza almak nasip olsun insallah hepimize
:97::97:rüya gibi ya düşüncesi bile çok güzel benim için.Rabbim tüm bebişleri korusunbiz de ilknurumla konustuk bugün o da cok heyecanlıydı yarın sabah kavuscak nasipse melegine insalalh
sermest canım son günün ha. Allahım sağlıkla kavuştursun kuzuna canım.
ilknurum canım yarın sende kuzunu kollarına alacaksın. saatler kaldı kavuşmanıza.
hatice su Allahım korusun bebişin çok tatlı canım yaaa. Allahım size bağışlasın inşallah.
azize hoşgeldin canım. maşallah kuzuna kilosu boyu sağlığı iyiymiş. Allahım analı babalı büyütsün canım.
yıldız ada çok az kalmış seninde hadi inşallah kolay bi doğum olur ve bebişin sağlıkla kollarında olur inşallah canım.
taçsızprenses canım sendeki sorunlardan daha kötüsü var bende emin ol. en kötüsüde ne yapsan yaranamamak. en azından senin eşin yanında ona şükret canım. İnşallah herşey gönlünce olur.
eylül canım çok geçmiş olsun. inşallah daha iyisindir şimdi. Allahım sana güç versin kolay değil 3 çocuğa yetişmek.
sweetim canım yarın senin içinde büyük gün. bakalım ne diyecek doktor. hadi güzel haberlerle gel inşallah.
caznur canım doktora gidecektin bugün haber yok daha çok merak ettim seni.
mart bebeklerinin ilki eltimden gelmiş olabilir topikte
bu sabah saat 9 da doğum yaptı.maşaallah çok tatlı bebişimiz.3980 gr. 55 cm boyu erkek. henüz isim bulamadılar :))) ben çatladım valla .tüm hamile arkadaşlara kolay doğumlar dilerim.
bize simdilik müsade hanımlar artık biraz dinlenmek lazım
kuzumu kucagıma saglıkla alıp dönecegim aranıza insallah
dualarınızda unutmayın bizi RAbbim hayırlısıyla kavustursun
hepinize hayırlı saglıklı vakitli dogumlar nasip olsun diye dua edecegim ben de insallah
hepinize bu en özel yolculuktaki güzel yoldaslıgınız icin sonsuz tesekkurler
kuzumla teyzsolarımızı ve tatlı minnoşlarını kocaman öpüyoruz
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin maşallahhmart bebeklerinin ilki eltimden gelmiş olabilir topikte
bu sabah saat 9 da doğum yaptı.maşaallah çok tatlı bebişimiz.3980 gr. 55 cm boyu erkek. henüz isim bulamadılar :))) ben çatladım valla .tüm hamile arkadaşlara kolay doğumlar dilerim.
hepinize hayırlı saglıklı vakitli dogumlar nasip olsun diye dua edecegim ben de insallah
ayyyy küsme canımmm.nasıl unuttum yaaa. canım affettinmi bizi.:97::97:rüya gibi ya düşüncesi bile çok güzel benim için.Rabbim tüm bebişleri korusun
ben sana küstüm..şurda tüm gün topiğin bekçiliğini yapıyorum bana bir selam bile vermemişsin
mart bebeklerinin ilki eltimden gelmiş olabilir topikte
maşallah bebişinize canım ama keşke daha açıklayıcı olsaydın:26:ben kim olduğunu anlayamadım..
iyi geceler canımRabbim yardımcıın olsun
Selam kizlar telefondan yazmasi cok zor oluyor ama hala yahyam ve ben tek kisiyken son kez halinizi hatirinizi soralim dedik :)) dualarinizi bekliyorum arkadaslar hepinizi cooook öpüyorum
Herkese iyi geceler kızlarr..
Maşallah yeni bebeklerimiz gelmiş ve gelmeye devam ediyor.
Artık herkes sabırsızlanmaya başlamış biz de dahilArkadaşlar resimlerini koyuyorlar ya bebeklerinin, ben hala içimde öyle bir güzelliğin olduğuna inanamıyorum ne tuhaf duygu..
Yarın doğuma gidecek arkadaşlar, hayırlısıyla alırsınız yavrularınızı inşallah,gelince de bize anlatın .bizimkilerin gelmeye niyeti yok daha
Selam kizlar telefondan yazmasi cok zor oluyor ama hala yahyam ve ben tek kisiyken son kez halinizi hatirinizi soralim dedik :)) dualarinizi bekliyorum arkadaslar hepinizi cooook öpüyorum
sermest,mervedmn,merye,sweet_drop,YILDIZADA,IILLGGAAZZ,slszr,abrel22,emilyyyyyy06,papatyagul,
ve 4 ziyaretçi bayan..napıyosunuz yahu?neden kimseden ses soluk çıkmıyo canım sıkıldı burdahaydi sohhbete bakıyim. bu gece yine uzun olacak beni yalnız bırakmayın yaaa
demek ki geçte olsa dönebiliyormuş. benim doktorum 37 den sonra ilk bebekler dönmez dedi. acaba ben normal doğum istedikçe doktor sezeryan olsun diyemiyor da böyle beni mi kandırıyor.evet benım ılk bebeğim
sermestcim yarın kavuşuyorsun miniğine ha. çok sevindim canım. hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah. biz de yarın iyi haberlerini alırız. bu gece nasıl uyursuun bilmiyorum. ben de aynı duyguları yaşarım herhalde ve o gece uyuyamam. ama yine de iyi geceler tatlı rüyalar canımcok tuhaf bir haleti ruhiye icindeyim kızlar ya
sabahtan beri iş güc son hazırlıklar susmak bilmeyen telefonlar derken anca oturabıldım
hem cok yoruldum hem de iyi oldu gün nasıl gecti anlamadım
ama simdi bir garip hal cöktü üzerime
adını koyamadgım duygular yasıyorum
dondum kaldım sanki hissizleştim
durup durup aglayasım geliyor
korkudan desem kokrmuyor gibiyim
heyecandan desem garip bir sersemlilk sakinlik icindeyim
bilinmezlik mi ürkütüyor acaba vuslata bu kadar yakn olmak mı bilemedim
ayyy cok tuhafmıs ya saatler sonra dunyanın en güzel duygusunu yasamak nasip olacak Allah izin verrse ama ben ne hissetgimi bile anlayamıyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?