2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok tuhaf bi duygu ben daha şimdiden bu duyguları yaşıyorsam seni düşünemiyorum bile. Allah yardımcın olsun canım. günü belli olana kadar o farklıydıki herşey. şimdi ne düşüneceğimi şaşırdım. karnımı seviyorum. kızımla vedalaşıyorum sanki ne tuhaf halbuki kollarımda olacak koynumda göğsümde olacak. bana daha yakın olacak. onu koklayacam dokunacam ama işte insan öyle diyemiyor. sanki sadece seninken herkesin olacak. senden ayrılacak gibi geliyor.

sağol canım benim
ilknurda alıyor bebişini kollarına sende
bence arama mesaj yaz o sana tekrar döner.uyumuyorsa bakacaktır tlfnuna ama uyuyorsa rahatsız olur belki..

evet en iyisi bu bencede

sorma sultancım günü belli olana dek bi heyecan merak icindeydim
simdi hissettiklerim cok karmasık hem paylasmak istemiyorsun
hem icinde kalsın sadece senin olsun
biyanın özlemle yanıyor deli gibi bir an evvel kavusmak istiyorsun
simdiden bas döndürücü kimbilir gercekten yasaycagımız hisler nasıl
RAbbim bos döndürmesin hayırlısıyla kucagımıza almak nasip olsun insallah hepimize

sağol canım benim

ilknurda alıyor bebişini kollarına sende

evet en iyisi bu bencede
sende sağol canım. yarın bu saatlerde seninde günün belli olacak yaa.

aynen öyle canım aynen öyle. amin inşallah canım

:97::97:rüya gibi ya düşüncesi bile çok güzel benim için.Rabbim tüm bebişleri korusun

ben sana küstüm..şurda tüm gün topiğin bekçiliğini yapıyorum bana bir selam bile vermemişsin

mart bebeklerinin ilki eltimden gelmiş olabilir topikte
bu sabah saat 9 da doğum yaptı.maşaallah çok tatlı bebişimiz.3980 gr. 55 cm boyu erkek. henüz isim bulamadılar :))) ben çatladım valla .tüm hamile arkadaşlara kolay doğumlar dilerim.

bize simdilik müsade hanımlar artık biraz dinlenmek lazım
kuzumu kucagıma saglıkla alıp dönecegim aranıza insallah
dualarınızda unutmayın bizi RAbbim hayırlısıyla kavustursun
hepinize hayırlı saglıklı vakitli dogumlar nasip olsun diye dua edecegim ben de insallah
hepinize bu en özel yolculuktaki güzel yoldaslıgınız icin sonsuz tesekkurler
kuzumla teyzsolarımızı ve tatlı minnoşlarını kocaman öpüyoruz

maşallah bebişinize canım ama keşke daha açıklayıcı olsaydın:26:ben kim olduğunu anlayamadım..

iyi geceler canımRabbim yardımcıın olsun

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin maşallahhnicki neydi eltinin :26::26:

ayy canım duygulandırdın beni bu en özel yolculuktaki güzel yoldaslıgınız bu icin sonsuz tesekkurlerhele bu söz....dualarımız seninle

:97::97:rüya gibi ya düşüncesi bile çok güzel benim için.Rabbim tüm bebişleri korusun

ben sana küstüm..şurda tüm gün topiğin bekçiliğini yapıyorum bana bir selam bile vermemişsin
ayyyy küsme canımmm.nasıl unuttum yaaa. canım affettinmi bizi. nasılsın canım.

canım hayırlı olsun. eltin kim canım burdamı oda.

Selam kizlar telefondan yazmasi cok zor oluyor ama hala yahyam ve ben tek kisiyken son kez halinizi hatirinizi soralim dedik :)) dualarinizi bekliyorum arkadaslar hepinizi cooook öpüyorum

Selam kizlar telefondan yazmasi cok zor oluyor ama hala yahyam ve ben tek kisiyken son kez halinizi hatirinizi soralim dedik :)) dualarinizi bekliyorum arkadaslar hepinizi cooook öpüyorum

canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarımız seninle

canım yaaa. nasıl bi tuhaf oldum anlatamam sana. içim bi tuhaf oldu yaaa. canımsın hadi sende kuzucuğunu sağlıkla kucağına gel inşallah. seni çook seviyoruz. öpüyoruz canımm

Herkese iyi geceler kızlarr..
Maşallah yeni bebeklerimiz gelmiş ve gelmeye devam ediyor.
Artık herkes sabırsızlanmaya başlamış biz de dahil Arkadaşlar resimlerini koyuyorlar ya bebeklerinin, ben hala içimde öyle bir güzelliğin olduğuna inanamıyorum ne tuhaf duygu..
Yarın doğuma gidecek arkadaşlar, hayırlısıyla alırsınız yavrularınızı inşallah,gelince de bize anlatın .bizimkilerin gelmeye niyeti yok daha

onların keyfi yerinde ekmek elden tabiiiiii

Ne mutlu sana..Allah yardımcın olsun ağrısız sancısız bebeğini kucağına alırsın inşallah

tatlım hiç keyfim yok okuyup okuyup kaçıyorum:97: sonra yine merak edip giriyorum:78:

evet benım ılk bebeğim
demek ki geçte olsa dönebiliyormuş. benim doktorum 37 den sonra ilk bebekler dönmez dedi. acaba ben normal doğum istedikçe doktor sezeryan olsun diyemiyor da böyle beni mi kandırıyor.
sermestcim yarın kavuşuyorsun miniğine ha. çok sevindim canım. hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah. biz de yarın iyi haberlerini alırız. bu gece nasıl uyursuun bilmiyorum. ben de aynı duyguları yaşarım herhalde ve o gece uyuyamam. ama yine de iyi geceler tatlı rüyalar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…