2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynı şeyi yazıp aynı ifadeyi kullanmışız:26::26:
üzüm üzüme baka baka kararır bizde senle aynı sayfalara baka baka karardık sanırımama aklın yolu bir dimi..biz nerden bilelim
Selam kizlar telefondan yazmasi cok zor oluyor ama hala yahyam ve ben tek kisiyken son kez halinizi hatirinizi soralim dedik :)) dualarinizi bekliyorum arkadaslar hepinizi cooook öpüyorum
dualarımız sizinle canım..sende bize çok dua et olur mu?

Son düzenleme:
firstnimbus sen de bebişine yarın kavuşuyorsun herhalde. dualarımız sizinle. hepinizin hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

ay ne heyecanlı yaaaaa. firstnimbus sen de bebişine yarın kavuşuyorsun herhalde. dualarımız sizinle. hepinizin hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

Kızlar bişey soracağım sizlere..
Normal doğum isteyen (ve şu ana kadar normal görünen) arkadaşlar, epiduralli mi yoksa tamamen şöyle ağrısıyla sancısıyla normal bir doğum mu düşünüyorsunuz? Doğum yapan arkadaşlardan doğum hikayesi yazanlarda tamamen normal doğum yapan yoktu sanırım ben mi kaçırdım yoksa:44::44:

Allah yardımcın olsun canım benim dualarımız seninle

banada dönmez dedi canım bakalım dönmüşmü yarın görücez
üzüm üzüme baka baka kararır bizde senle aynı sayfalara baka baka karardık sanırımama aklın yolu bir dimi..biz nerden bilelim

dualarımız sizinle canım..sende bize çok dua et olur mu?
nöbetcisi olduk topiğin heeee aşağısıda baya kalabalıklaştı
tatlım hiç keyfim yok okuyup okuyup kaçıyorum:97: sonra yine merak edip giriyorum:78:

:26::26::26:sancınmı var gene canım yoksaa

ayyy kızlar haklısınız yaa ben yıllardır üyeyim ya ağız alışkanlığı topikte dedim
yok yok eltim üye değil akşam akşam biraz da yorgunluk uyku sersemliği devrik cümle kurmuşum zaten. dediğim gibi eltim üye değil. sonradan farkettim zaten düzenli olarak nick son adet tarihi doğum yazıldığını falan da.dedim ya biraz dayorgunluk :)). hadi hepinize hayırlı doğumlar tekrar.

:26::26:keşke birde normal mi sezaryen mi olduğunu yazsaydın..çünkü benim oğluşumda hemen hemen bu kiloda merak ettim..

Selam kizlar telefondan yazmasi cok zor oluyor ama hala yahyam ve ben tek kisiyken son kez halinizi hatirinizi soralim dedik :)) dualarinizi bekliyorum arkadaslar hepinizi cooook öpüyorum

ayy çok duygulandım ilknurcum tek kişiyken demişsin gerçekten çok tuhaf bi duygu olmalı tabi sezeryan olunca son geceni yaşamk ayrı bi heyecandır normal olunca nasıl olcak acaba biz napcaz sadece korku ve telaş olmaz umarım bizlerde yaşarız bu duygusallığı..Allah yardımcınız olsun :96:

canımmmm hoşgeldinnn. seni çok merak etmiştimm. dualarımız seninle yarın doğum yapacak herkesle canım. Allahım yardımcın olsun. yahya alpim sağlıkla gelsin canım

canım benim ne oldu?fizyolojik mi psikoljik mi sıkıntıların?çok garip oldu bu sorum ben bile beğenmedim

her ikiside canım oğluş kıpır kıpr yatırmıyo soluma zaten yatamıyorum boynum zedelenmiş ağrılarım devam ediyo ve ben artık doğurmak istiyoruuuuuuummmm

ayy benim gibi taksit taksit yazan olmamıştır herhalde.
eltimin ilk doğumu 38 + 3 de normal doğum oldu 3650 gramdı.
bu sefer bebek iri belki sezaryan olabilir dediler. ama eltim hiç istemiyordu sezaryanı.
her neyse ayın 26 sında 40 hafta dolmuştu zaten. 2 gündür hafif sancılarım var dedi. bu sabah 5 dk da bire düşünce hastaneye geldiler ( benim çalıştığım hastaneye) saat 7 de geldiler. 6 cm açıklığı vardı. saat 9 a doğru normal doğuma aldılar biraz daha açılmasını bekleyeyip. böyle işte. normal doğum yaptı kızlar. şimdi bebiş de kendi de çok sağlıklı. benim oğlum da 3900 doğmuştu ama ben cesaret edemedim normale sezaryan oldum. çok azimliydi geçen hafta doktor alalım dedi kabul etmedi :)

özleeeeeeem barışmadınmı bizimle. ağlayalım o zaman biz tamam tamam. kızımda ağlasın söyleyimde

allah bizlerede böyle kolay doğumlar nasip etsin

banada dönmez dedi canım bakalım dönmüşmü yarın görücez

nöbetcisi olduk topiğin heeee aşağısıda baya kalabalıklaştı

:26::26::26:sancınmı var gene canım yoksaa

sancımda var bide kulağımla boynum felaket sıcak koydum ama geçmiyo

amin canım. ben de çok şaştım cidden çok kolay oldu herşey gerçi bir de ona sormalı.tekrar iyi gecelerr.

iyigeeceler kızlar...

benim gb tembeller için geçmişi okuyan bir arkadaş özet geçse..doğum yapan var mı..ahuss naptı acaba haber var mı...

bende bu akşam gittim kontrole oğluşum 3600 olmuş..durdu durdu tontişleşti oğlum ya..nezaman istersin gelişimi tamamlanmış dedi,bende 3 marttı ama grip oldum bi sorun olur mu diye sordum,öksürük varsa sorun oluyor dedi oyüzden yarın hastaneye kontrole gidicem,ciğer filmlerin filan temzi çıkarsa...dırıdırıımmmmmm perşembe geliyor deniz oğlan..ayy korku bastı beni yine yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…