üzüm üzüme baka baka kararır bizde senle aynı sayfalara baka baka karardık sanırımaynı şeyi yazıp aynı ifadeyi kullanmışız:26::26:
Selam kizlar telefondan yazmasi cok zor oluyor ama hala yahyam ve ben tek kisiyken son kez halinizi hatirinizi soralim dedik :)) dualarinizi bekliyorum arkadaslar hepinizi cooook öpüyorum
tatlım hiç keyfim yokokuyup okuyup kaçıyorum:97: sonra yine merak edip giriyorum:78:
bize simdilik müsade hanımlar artık biraz dinlenmek lazım
kuzumu kucagıma saglıkla alıp dönecegim aranıza insallah
dualarınızda unutmayın bizi RAbbim hayırlısıyla kavustursun
hepinize hayırlı saglıklı vakitli dogumlar nasip olsun diye dua edecegim ben de insallah
hepinize bu en özel yolculuktaki güzel yoldaslıgınız icin sonsuz tesekkurler
kuzumla teyzsolarımızı ve tatlı minnoşlarını kocaman öpüyoruz
banada dönmez dedi canım bakalım dönmüşmü yarın görücezdemek ki geçte olsa dönebiliyormuş. benim doktorum 37 den sonra ilk bebekler dönmez dedi. acaba ben normal doğum istedikçe doktor sezeryan olsun diyemiyor da böyle beni mi kandırıyor.
sermestcim yarın kavuşuyorsun miniğine ha. çok sevindim canım. hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah. biz de yarın iyi haberlerini alırız. bu gece nasıl uyursuun bilmiyorum. ben de aynı duyguları yaşarım herhalde ve o gece uyuyamam. ama yine de iyi geceler tatlı rüyalar canım
nöbetcisi olduk topiğin heeee aşağısıda baya kalabalıklaştıüzüm üzüme baka baka kararır bizde senle aynı sayfalara baka baka karardık sanırımama aklın yolu bir dimi..biz nerden bilelim
dualarımız sizinle canım..sende bize çok dua et olur mu?
tatlım hiç keyfim yokokuyup okuyup kaçıyorum:97: sonra yine merak edip giriyorum:78:
ayyy kızlar haklısınız yaa ben yıllardır üyeyim ya ağız alışkanlığı topikte dedim
yok yok eltim üye değil akşam akşam biraz da yorgunluk uyku sersemliği devrik cümle kurmuşum zaten. dediğim gibi eltim üye değil. sonradan farkettim zaten düzenli olarak nick son adet tarihi doğum yazıldığını falan da.dedim ya biraz dayorgunluk :)). hadi hepinize hayırlı doğumlar tekrar.
Selam kizlar telefondan yazmasi cok zor oluyor ama hala yahyam ve ben tek kisiyken son kez halinizi hatirinizi soralim dedik :)) dualarinizi bekliyorum arkadaslar hepinizi cooook öpüyorum
canım benim ne oldu?fizyolojik mi psikoljik mi sıkıntıların?çok garip oldu bu sorum ben bile beğenmedim
ayy benim gibi taksit taksit yazan olmamıştır herhalde.
eltimin ilk doğumu 38 + 3 de normal doğum oldu 3650 gramdı.
bu sefer bebek iri belki sezaryan olabilir dediler. ama eltim hiç istemiyordu sezaryanı.
her neyse ayın 26 sında 40 hafta dolmuştu zaten. 2 gündür hafif sancılarım var dedi. bu sabah 5 dk da bire düşünce hastaneye geldiler ( benim çalıştığım hastaneye) saat 7 de geldiler. 6 cm açıklığı vardı. saat 9 a doğru normal doğuma aldılar biraz daha açılmasını bekleyeyip. böyle işte. normal doğum yaptı kızlar. şimdi bebiş de kendi de çok sağlıklı. benim oğlum da 3900 doğmuştu ama ben cesaret edemedim normale sezaryan oldum. çok azimliydi geçen hafta doktor alalım dedi kabul etmedi :)
banada dönmez dedi canım bakalım dönmüşmü yarın görücez
nöbetcisi olduk topiğin heeee aşağısıda baya kalabalıklaştı
:26::26::26:sancınmı var gene canım yoksaa
özleeeeeeem barışmadınmı bizimle. ağlayalım o zaman biz tamam tamam. kızımda ağlasın söyleyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?