2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyigeceler kızlar:79:
iyi geceler canım sanada:80:
her ikiside canım oğluş kıpır kıpr yatırmıyo soluma zaten yatamıyorum boynum zedelenmiş ağrılarım devam ediyo ve ben artık doğurmak istiyoruuuuuuummmm
az kaldı biraz daha sabır..sonrasındaaa tatatataaaaaammm bir melek gelmiş konmuş olacak evlerimize inşallah

maşallah gerçekten bende böyle düşünüyorum sancım gelmeden gitmeyeceğim hastaneye..tabi bebeğimin hareketleri normalse...inşallah bende normal doğurmayı istiyorum..şöyle sancılı mancılı bir doğum olsun benimki her anını yaşayım istiyorum zor olursa 2.yi sezaryen yaparım

tamam barıştık barıştık ağlamayın:92: barış bayrağımızı da sallayalım
o zaman bizde öptük siziii.

ayyy maşallah oğluşuna. seninde çook az kalmış canım yaaa.

sancımda var bide kulağımla boynum felaket sıcak koydum ama geçmiyo
geçmiş olsun mervecim

ahudan haber yok canım doğuranda yok yani kimseden haber gelmedi maşallah oğluşuna son anda nasılda almış maşallahdemek perşembe kollarında olucak oğluşun allahında izniyle darısı biz bekleyenlerin başına

Selam kizlar telefondan yazmasi cok zor oluyor ama hala yahyam ve ben tek kisiyken son kez halinizi hatirinizi soralim dedik :)) dualarinizi bekliyorum arkadaslar hepinizi cooook öpüyorum
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar.....
maşallah oğluşunagününüzde hayırlı olsun canım
iyi geceler canım sanada:80:

canım benim birisinin eltisi doğum yapmış ama kim olduğunu bilmiyoz sadece bir ara geldi gitti..ahudan haberimiz yok henüz..yarında ilknur ve sermest kavuşacaklar inşallah bebişlerine...
yanlış anlama canım ama sezaryendeki bu randevu olayı bana çok ilginç geliyo benim aklımda hep doğum beklenmedik bişey olması gerekiyomuş gibi bir şey var.drunla aranda geçen diyalog garip geldi bana..ama sanda sayılı gün kalmışRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

kızlar ben yatıyorum biraz uyumaya çalışıyım öptük sizi oğluşlaaa

haha biri doğum yapttı ama geldi gitti demek
aman canım ne yanlış anlaması..benim 2.bebeğim ,ilki sezeryan olduğu için bu planlı bir sezeryan,doktorumda 39.hafta içinde istediğin bir gün olabilir dedi,ilk bebeğiminde doktoru o olduğu için güvenim tam..kadıncağız çok uğraştı normal olsun diye ama olmamıştı kısmet işte,bende çok istemiştim halbuki..ameliyattanda korkuyorum elimde değil,biraz panik atak var sanırım:18:

ilk doğum yapacaklara tavsiyem kesinlikle normal doğum,szeryanda hiç acı çekmemiş biri olarak:94:

iyi geceler cemmati hamileler gözümü açtığımdan beri misafirim var kahvaltıya geldiler,eşimin anneannesi de yatıya kaldı ancak girebildim.son 2 sayfayı okudum sadece geçmişi okumaya takatim yok bugün.ahu doğuma mı gitti ses yok demişsiniz?sermest ve ilknur'un da Allah yardımcısı olsun, sağsalim kavuşsunlar bebişlerine inşalah.

evet ortalamanın altındaydı bi ara..arayı kapattı

evet bir ara geldi olayı anladık kadın gidiverdi peki canım sezaryenden sonra normal doğum olabiliyo yurtdışında öyle diyolar bu Türkiye de yok mu?mesela sen sancını beklesen saancın gelse normal doğuramaz mısın?

belirli bir yıldan sonra,büyük şehirlerdeki fakülte hastanelerinde var sanıyorum ama bizim burda onu yapan bir doktor yok.. olsa gider misin desen...gidemem..o riske giremem..

kızlar bu gece ben bir garibim yani baktım saat gece yarısını da geçmiş bende şifreli yayına geçeyim dedim bakın bu hikayeyi kızlar yurdunda her sene dinlerdim:

Eczacı..
Genç kız, sevgilisine telefon açmış...
- "Tankut," demiş, "seninle görüşmeyi çok... istiyorum, geceleri uyku uyuyamıyorum. Ne olur bu hafta sonu bize yemeğe gel.
Seni annem-babamla tanıştırayım. Sonra benim odamda ders çalışıyor gibi yaparız"
Tankut ömründe hiçbir kızla yan yana gelmemiş , toy bir delikanlı... Bir eczaneye gitmiş......
Babacan eczacıya; "Bu hafta sonu önce bir aile yemeği, peşinden güzel bir aşk yaşayacağım" demiş,
"Bu yüzden iyisinden bir kutu gerekenden istiyorum..."
Babacan eczacı kutuları vermiş, oğlanın sırtını sıvazlayıp yolcu etmiş...
Tankut hafta sonunda bir büyük buket çiçekle kızın evinin kapısını çalmış...
Genç kız kapıyı açmış. Tankut'u doğrudan yemeğe almış...
Delikanlı çok mahçup biçimde masaya oturmuş. Kızın ana-babasının yüzüne şöyle bir baktıktan sonra başını önüne eğmiş...
Başlamış dua etmeye... Ancak dua bir türlü bitmiyor...
Kız sonunda dayanamamış, fısıltıyla:
- "Ben senin bu kadar dindar olduğunu hiç bilmiyordum Tankut," demiş...
Tankut adeta inlemiş:
- "Ben de babanın eczacı olduğunu..."

ben biliyordum bu fıkrayısağol genede güldüm

ben roxy kullanıyorum leke falan kalmadı hiç kızımın kıyafetlerinde topugundan kan alnırken biraz kan bulasmıstı o bile cıkmıs ve cok güzel kokuyor

Tamam karar verildi, roxy alıyorum

slm kizlar bayadir girememistm gecmiside okuyamicam umarim herkes iyidir.Yarin oglum 1 aylik doktora gidicez kontrole.Bakalim kilomuz boyumuz ne olmus.Bu arada oglumun gobegi tam 27 gunde dustu hic dusmicek sanmistim

Maşallah kuzuna, inşallah normaldir her şeyi 27 günde göbeği düşen bir seni duydum, doğuştan radikal

Canım geç bile kalmış senin çarpıntıların, benim haftalardır öyle, bir anda artıyor, sonra normale dönüyor . Kalbimiz %50 daha fazla kan pompalıyormuş artık, hem bebişe hem bize kan yetiştirmeye çalıştığı için normalmiş..

Aynen ya.. Doğru söylüyorsun,ilk zamanlarda ayda bir gidiyorduk ama hiç bu kadar sabırsızlanmıyorduk

Canım, Allah kolay bir doğum nasip etsin ağrısız, sancısız.. Haklısın, benim de Perşembe günü ya doğumum, çok tuhaf hissediyor insan, bazen sevinç bile yok oluyor, boş boş duruyorum.. İnşallah her şey yolunda gider, kuzularımızı sağlıkla alırız kucağımıza

her ikiside canım oğluş kıpır kıpr yatırmıyo soluma zaten yatamıyorum boynum zedelenmiş ağrılarım devam ediyo ve ben artık doğurmak istiyoruuuuuuummmm

Oğluşunun bir bildiği vardır annesi, sabret biraz

Aynı gün mü doğum yapıcaz acabaaa, hadi bakalım

Ahu'nun gece bir buçukta suyu gelmiş ama sabah sancısı yoktu, suni sancı vereceklerdi, onu bekliyordu, herhalde doğumunu yapmıştır şimdiye.

ben biliyordum bu fıkrayısağol genede güldüm

11 yıl yurtta kaldım bir sürü kızla tanıştım ve aslında hani hep erkeklerden bu tür şeyler beklenir ya :26: hiç öyle olmayan kızlar da vardı..hatta bazı fıkraları dinlerken çok utanırdım sonra tövbe ederdim kendi kendime

Biz yatıyomuşuz kızlar. Sabah maymun oluyoruz diye babamız yatma emri getirdi
İyigeceler, huzurlu uykular hepinize

bu da kocasına güzel bir ders veren kadının fıkrası:

Bir kadının bir süreliğine iş yolculuğu için İngiltereye gitmesi gerekmektedir. Kadının kocası eşini havaalanına dek götürür.Karısı: - "Teşekkür ederim kocacığım, senin için İngiltere'den ne getirmemi istersin?" diye sorar. Adam güler ve yanıtlar: - "Bir İngiliz kızı istiyorum hayatım..." Kadın sessiz bir biçimde kocasından ayrılır ve yola çıkar. 2 hafta sonra adam karısını yeniden havaalanından almaya gider ve sorar: - "Hayatım gezin nasıldı?" Karısı: - "Teşekkür ederim hayatım çok güzeldi." Adam: - "Peki armağanım nerde?" Kadın: - "Ne armağanı?" Adam: - "Hani bir İngiliz kız istemiştim ya..." Kadın: - "Haa anımsadım, evet elimden geleni yaptım, şimdi biraz beklememiz lazım kız olup olmayacağını görmek için... !!!!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…