iyi geceler canım sanada:80:herkese iyigeceler kızlar:79:
az kaldı biraz daha sabır..sonrasındaaa tatatataaaaaammm bir melek gelmiş konmuş olacak evlerimize inşallahher ikiside canımoğluş kıpır kıpr yatırmıyo soluma zaten yatamıyorum boynum zedelenmiş ağrılarım devam ediyo ve ben artık doğurmak istiyoruuuuuuummmm
ayy benim gibi taksit taksit yazan olmamıştır herhalde.
eltimin ilk doğumu 38 + 3 de normal doğum oldu 3650 gramdı.
bu sefer bebek iri belki sezaryan olabilir dediler. ama eltim hiç istemiyordu sezaryanı.
her neyse ayın 26 sında 40 hafta dolmuştu zaten. 2 gündür hafif sancılarım var dedi. bu sabah 5 dk da bire düşünce hastaneye geldiler ( benim çalıştığım hastaneye) saat 7 de geldiler. 6 cm açıklığı vardı. saat 9 a doğru normal doğuma aldılar biraz daha açılmasını bekleyeyip. böyle işte. normal doğum yaptı kızlar. şimdi bebiş de kendi de çok sağlıklı. benim oğlum da 3900 doğmuştu ama ben cesaret edemedim normale sezaryan oldum. çok azimliydi geçen hafta doktor alalım dedi kabul etmedi :)
o zaman bizde öptük siziii.tamam barıştık barıştık ağlamayın:92: barış bayrağımızı da sallayalım
iyigeeceler kızlar...
benim gb tembeller için geçmişi okuyan bir arkadaş özet geçse..doğum yapan var mı..ahuss naptı acaba haber var mı...
bende bu akşam gittim kontrole oğluşum 3600 olmuş..durdu durdu tontişleşti oğlum ya..nezaman istersin gelişimi tamamlanmış dedi,bende 3 marttı ama grip oldum bi sorun olur mu diye sordum,öksürük varsa sorun oluyor dedi oyüzden yarın hastaneye kontrole gidicem,ciğer filmlerin filan temzi çıkarsa...dırıdırıımmmmmm perşembe geliyor deniz oğlan..ayy korku bastı beni yine yaa..
geçmiş olsun mervecimsancımda var bide kulağımla boynum felaket sıcak koydum ama geçmiyo
iyigeeceler kızlar...
benim gb tembeller için geçmişi okuyan bir arkadaş özet geçse..doğum yapan var mı..ahuss naptı acaba haber var mı...
bende bu akşam gittim kontrole oğluşum 3600 olmuş..durdu durdu tontişleşti oğlum ya..nezaman istersin gelişimi tamamlanmış dedi,bende 3 marttı ama grip oldum bi sorun olur mu diye sordum,öksürük varsa sorun oluyor dedi oyüzden yarın hastaneye kontrole gidicem,ciğer filmlerin filan temzi çıkarsa...dırıdırıımmmmmm perşembe geliyor deniz oğlan..ayy korku bastı beni yine yaa..
cok tuhaf bir haleti ruhiye icindeyim kızlar ya
sabahtan beri iş güc son hazırlıklar susmak bilmeyen telefonlar derken anca oturabıldım
hem cok yoruldum hem de iyi oldu gün nasıl gecti anlamadım
ama simdi bir garip hal cöktü üzerime
adını koyamadgım duygular yasıyorum
dondum kaldım sanki hissizleştim
durup durup aglayasım geliyor
korkudan desem kokrmuyor gibiyim
heyecandan desem garip bir sersemlilk sakinlik icindeyim
bilinmezlik mi ürkütüyor acaba vuslata bu kadar yakn olmak mı bilemedim
ayyy cok tuhafmıs ya saatler sonra dunyanın en güzel duygusunu yasamak nasip olacak Allah izin verrse ama ben ne hissetgimi bile anlayamıyorum su an
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar.....Selam kizlar telefondan yazmasi cok zor oluyor ama hala yahyam ve ben tek kisiyken son kez halinizi hatirinizi soralim dedik :)) dualarinizi bekliyorum arkadaslar hepinizi cooook öpüyorum
maşallah oğluşunaiyigeeceler kızlar...
iyi geceler canım sanada:80:
canım benim birisinin eltisi doğum yapmış ama kim olduğunu bilmiyoz sadece bir ara geldi gitti..ahudan haberimiz yok henüz..yarında ilknur ve sermest kavuşacaklar inşallah bebişlerine...iyigeeceler kızlar...
iyi geceler canım sanada:80:
az kaldı biraz daha sabır..sonrasındaaa tatatataaaaaammm bir melek gelmiş konmuş olacak evlerimize inşallah
ah canım benim az kaldı diyorum ama sanki zaman durdu geçmiyo bide böyle ağrı sancı açılma olupta beklemek daha zor ya gelicek gibi yapıp kandırıyo bizi oğluşneyse hayırlısıyla sağlıkla gelsin tüm bebişler
maşallah gerçekten bende böyle düşünüyorum sancım gelmeden gitmeyeceğim hastaneye..tabi bebeğimin hareketleri normalse...inşallah bende normal doğurmayı istiyorum..şöyle sancılı mancılı bir doğum olsun benimki her anını yaşayım istiyorum zor olursa 2.yi sezaryen yaparım
geçmiş olsun mervecim
sağol damlacım..
ahudan haber yok canım doğuranda yok yani kimseden haber gelmedimaşallah oğluşuna son anda nasılda almış maşallah demek perşembe kollarında olucak oğluşun allahında izniyle darısı biz bekleyenlerin başına
kızlar ben yatıyorum biraz uyumaya çalışıyım öptük sizi oğluşlaaa
kızlar ben yatıyorum biraz uyumaya çalışıyım öptük sizi oğluşlaaa
canım benim birisinin eltisi doğum yapmış ama kim olduğunu bilmiyoz sadece bir ara geldi gitti..ahudan haberimiz yok henüz..yarında ilknur ve sermest kavuşacaklar inşallah bebişlerine...
yanlış anlama canım ama sezaryendeki bu randevu olayı bana çok ilginç geliyo benim aklımda hep doğum beklenmedik bişey olması gerekiyomuş gibi bir şey var.drunla aranda geçen diyalog garip geldi bana..ama sanda sayılı gün kalmışRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
geçmiş olsun mervecim
ahudan haber yok canım doğuranda yok yani kimseden haber gelmedimaşallah oğluşuna son anda nasılda almış maşallah demek perşembe kollarında olucak oğluşun allahında izniyle darısı biz bekleyenlerin başına
haha biri doğum yapttı ama geldi gitti demek
aman canım ne yanlış anlaması..benim 2.bebeğim ,ilki sezeryan olduğu için bu planlı bir sezeryan,doktorumda 39.hafta içinde istediğin bir gün olabilir dedi,ilk bebeğiminde doktoru o olduğu için güvenim tam..kadıncağız çok uğraştı normal olsun diye ama olmamıştı kısmet işte,bende çok istemiştim halbuki..ameliyattanda korkuyorum elimde değil,biraz panik atak var sanırım:18:
ilk doğum yapacaklara tavsiyem kesinlikle normal doğum,szeryanda hiç acı çekmemiş biri olarak:94:
evet bir ara geldi olayı anladık kadın gidiverdi peki canım sezaryenden sonra normal doğum olabiliyo yurtdışında öyle diyolar bu Türkiye de yok mu?mesela sen sancını beklesen saancın gelse normal doğuramaz mısın?
kızlar bu gece ben bir garibim yani baktım saat gece yarısını da geçmiş bende şifreli yayına geçeyim dedim bakın bu hikayeyi kızlar yurdunda her sene dinlerdim:
Eczacı..
Genç kız, sevgilisine telefon açmış...
- "Tankut," demiş, "seninle görüşmeyi çok... istiyorum, geceleri uyku uyuyamıyorum. Ne olur bu hafta sonu bize yemeğe gel.
Seni annem-babamla tanıştırayım. Sonra benim odamda ders çalışıyor gibi yaparız"
Tankut ömründe hiçbir kızla yan yana gelmemiş , toy bir delikanlı... Bir eczaneye gitmiş......
Babacan eczacıya; "Bu hafta sonu önce bir aile yemeği, peşinden güzel bir aşk yaşayacağım" demiş,
"Bu yüzden iyisinden bir kutu gerekenden istiyorum..."
Babacan eczacı kutuları vermiş, oğlanın sırtını sıvazlayıp yolcu etmiş...
Tankut hafta sonunda bir büyük buket çiçekle kızın evinin kapısını çalmış...
Genç kız kapıyı açmış. Tankut'u doğrudan yemeğe almış...
Delikanlı çok mahçup biçimde masaya oturmuş. Kızın ana-babasının yüzüne şöyle bir baktıktan sonra başını önüne eğmiş...
Başlamış dua etmeye... Ancak dua bir türlü bitmiyor...
Kız sonunda dayanamamış, fısıltıyla:
- "Ben senin bu kadar dindar olduğunu hiç bilmiyordum Tankut," demiş...
Tankut adeta inlemiş:
- "Ben de babanın eczacı olduğunu..."
ben roxy kullanıyorum leke falan kalmadı hiç kızımın kıyafetlerinde topugundan kan alnırken biraz kan bulasmıstı o bile cıkmıs ve cok güzel kokuyor
slm kizlar bayadir girememistm gecmiside okuyamicam umarim herkes iyidir.Yarin oglum 1 aylik doktora gidicez kontrole.Bakalim kilomuz boyumuz ne olmus.Bu arada oglumun gobegi tam 27 gunde dustu hic dusmicek sanmistim
kızlar bişey sorsam size
bazen çarpıntım oluyo gibi hissediyorum
çarpıntı nasıl anlatılır bilmiyorum ama rahatsızlık veriyo
durduk yerde oluyo biraz sürüp geçiyo
çarpıntı nasıl bir şey biliyor musunuz :26:
demkki nazlanıyomuş bizim bayanlar..illaki gel yaz denilecekmiş neyse nazlandırırım ben siziayy ne kadar garip dimi önceden her ay gidilen kontroller hemen gelirdi şimdi herhafta gidilen kontroller yıl gibi geliyo ..ben ctesi günü uzun uzun görmüştüm oğluşumu.
cok tuhaf bir haleti ruhiye icindeyim kızlar ya
sabahtan beri iş güc son hazırlıklar susmak bilmeyen telefonlar derken anca oturabıldım
hem cok yoruldum hem de iyi oldu gün nasıl gecti anlamadım
ama simdi bir garip hal cöktü üzerime
adını koyamadgım duygular yasıyorum
dondum kaldım sanki hissizleştim
durup durup aglayasım geliyor
korkudan desem kokrmuyor gibiyim
heyecandan desem garip bir sersemlilk sakinlik icindeyim
bilinmezlik mi ürkütüyor acaba vuslata bu kadar yakn olmak mı bilemedim
ayyy cok tuhafmıs ya saatler sonra dunyanın en güzel duygusunu yasamak nasip olacak Allah izin verrse ama ben ne hissetgimi bile anlayamıyorum su an
bize simdilik müsade hanımlar artık biraz dinlenmek lazım
kuzumu kucagıma saglıkla alıp dönecegim aranıza insallah
dualarınızda unutmayın bizi RAbbim hayırlısıyla kavustursun
hepinize hayırlı saglıklı vakitli dogumlar nasip olsun diye dua edecegim ben de insallah
hepinize bu en özel yolculuktaki güzel yoldaslıgınız icin sonsuz tesekkurler
kuzumla teyzsolarımızı ve tatlı minnoşlarını kocaman öpüyoruz
her ikiside canımoğluş kıpır kıpr yatırmıyo soluma zaten yatamıyorum boynum zedelenmiş ağrılarım devam ediyo ve ben artık doğurmak istiyoruuuuuuummmm
iyigeeceler kızlar...
iyi geceler cemmati hamilelergözümü açtığımdan beri misafirim var kahvaltıya geldiler,eşimin anneannesi de yatıya kaldı ancak girebildim.son 2 sayfayı okudum sadece geçmişi okumaya takatim yok bugün.ahu doğuma mı gitti ses yok demişsiniz?sermest ve ilknur'un da Allah yardımcısı olsun, sağsalim kavuşsunlar bebişlerine inşalah.
ben biliyordum bu fıkrayı sağol genede güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?