2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şehirdışında okumadığım için şanslıyım ozaman desene
Biz yatıyomuşuz kızlar. Sabah maymun oluyoruz diye babamız yatma emri getirdi
İyigeceler, huzurlu uykular hepinize

iyi geceeler canım ama napıcan alışıcaz öyle olmayada az kaldı hele senin karnıyarık olmana baya az kaldı:80::80:sevdim senin bu tabirini

çok güzelmişşşşşşşşşşşşşşşş :87::87::87:

hiii çok geçmiş olsun canım. keşke kullansaymışsın dr'un verdiği ilacı. maltofer sanırım. ben de ondan kullanıyorum.

Eki Görüntüle 149181 teyzoşlar buda benim minik prensesimin resmi çok muhteşem birşey kızlar anlatılmaz yaşanır rabbim hepinize bu duyguları yaşatsın inşallah

çoookkk şirin bir cimcimeymiş ooo....maşallah annesi darısı başımıza

Maşallah Masal'ına Derya'cım hazırlıklar da tamamlanmış. evde bir bayram havası desene!! 8 Mart dünya kadınlar gününde bir kız çocuk doğurmak da çok anlamlı. artık geri sayım başladı. ay ne kadar heyecanlııı

slm kizlar bayadir girememistm gecmiside okuyamicam umarim herkes iyidir.Yarin oglum 1 aylik doktora gidicez kontrole.Bakalim kilomuz boyumuz ne olmus.Bu arada oglumun gobegi tam 27 gunde dustu hic dusmicek sanmistim

vaaay 1 ay ne kadar da çabuk geçmiş. maşallah oğluşun da 1 aylık olmuş. kontrolünüz iyi geçer inşallah canım.

canım benim. inşallah sezeryanın çok kolay geçer, ağrın falan olmaz, sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin. planlı sezeryan olan anneler o son geceyi nasıl geçiriyor acaba? müthiş heyecanlı olmalı. her türlü duygu. tam da senin dediğin gibi. heyecan, korku, sevinç, burukluk, mutluluk... insanın uykusu gelmez... dularımız seninle canım, güzel haberlerini bekliyoruz.

Selam kizlar telefondan yazmasi cok zor oluyor ama hala yahyam ve ben tek kisiyken son kez halinizi hatirinizi soralim dedik :)) dualarinizi bekliyorum arkadaslar hepinizi cooook öpüyorum

canııımmm.... çok ilginç. 1 iken 2 olmak. senin de son gecen canım. çok heyecanlısındır. inşallah sorunsuz bir şekilde geçer sezeryanın ve bebeğine sağlıkla kavuşursun. bizleri habersiz bırakma. ben ararsam rahatsız edebilirim diye çekinirim ama msj atsam cvp yazacak biri olur mu ki? güzel haberlerini bekliyoruz senin de. bu gece dualarımız sermest ve senin için.

slm kızlar ya bısey sorcem 36.0 yanı 36ya yenımı gırdım yoksa 36yı bıtırdımmı anlayamadım bıde en son 35.3 tu haftamız 2400 du kılosu 47 cm boyu demıstı sızce zayıf bır bebekmı olucak...

Beenn geldim Iyi geceler gece hamisleri nasilsiniz bakalim soyle gecmisi okudum gene dogum yapanlar ve dogumu yaklasan annisler var heppsine gecmis olsun diyorumm ya onlari gordukce dogurasim gelio bugun sag tarafimda hafif bi sizlamami desem agrimi desem birsry vardi 5dk gitmedi dedim acaba sancimi sancinon nasil oldunuda bilmiorumkii bilen varsa yardimci olsun bide benim gobis bugun fark ettim baya asagi inmis ve sivrilesmis ne demek oluo acaba ilk oldundan bayaa acemilikk cekiorumm iki gundur benim findik kiz baya hareketli bildum kadariyla son aylarda harket azalir benimki tam tersi yerinde durmuo cenemmm dustu geneee sizlerin gunu nasil gecio

Allah korumuş canım.Çok geçmiş olsun.Rabbim seni evlatlarına bagışlasın.

Gözünaydın tarihin belli olmuş.Benimde son 8 mart ama bugün sancılandım ama açılma olmadıgı için eve geldik.8 martakadar bekliycez.Gelmezse 8 martta dr. sezeryana alıcak.Hakkımızda hayırlısı olsun canım.

Günaydın anneler ve minikleri

İlk defa ilk ben yazıyorum ve ilk defa bu kadar erkenciyim kes erken g

Daha kimse uyanmamış anlaşılan.

Gecede herkes erken gitmiş:44:

Biz oğlumla kahvaltımızı yapalım siz uyanana kadar bari.

günaydın canım. sancın ne durumda inşallah senin kuzu 8 martı bekler canım.
herkese günaydınnnn. bugün doğum yapacak anneciklerim Allahım yardımcınız olsun. cennet kokulularınıza sağlıkl kavuşun inşallah. bebişleriniz hayırlı olsun canlarım. bizde bugün biraz erkenciyiz galibaa.

iyi geceler kızlar
uyuyamadık biz
bütün sırtım ince ince ağrıyo
siz nasılsınız???

canım nasıl oldun uyuyabildinmi. biz sabah kadar kaç kere uyanarak nasıl uyuduk bilmiyorum. ne tarafa yatsam o taraf çürümüş gibi ağrıyor yaaa. bide kızım sağolsun sağ kaburgama bastıra bastıra artık nasıl yatıyorum bilmiyorum

Gece çok hafif kasıklarımda agrı oldu.Bende senin gibi gece kaç kere uyanıyorum ve sol tarafım çürüdü resmen.Sol tarafıma yatıyorum ve bebekte sol tarafımda oldugu için sol tarafım ezilmiş gibi.Ama az kaldı canım minikler için katlanmaya degerKeşke dün hazır o korku gelmişken biran da olsaydı ve bende kavuşsaydım oğluma.Şimdi tetikte ve daha sabırsız bir şekilde beklemedeyiz.

Kızlar doktorum programında bebek beslenmesi ve anne sütü konusu anlatılıyor.Bişi okudum az önce kk konu açılmış.İlgimi çekti.Dogumdan 10 gün önce zeytinyağını sürmek normal dogumu kolaylaştırıyormuş.Eskiden ebeler zeytinyağıyla ovarak açıyormuş ve dikişsiz olmasının nedenide buymuş.Mantıklı geldi bana denesem mi?

günaydın kızlar nasılsınız ben izinli olduğum için fazla giremiyorum.yeni haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…