- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
11 yıl yurtta kaldım bir sürü kızla tanıştım ve aslında hani hep erkeklerden bu tür şeyler beklenir ya :26: hiç öyle olmayan kızlar da vardı..hatta bazı fıkraları dinlerken çok utanırdım sonra tövbe ederdim kendi kendime
Biz yatıyomuşuz kızlar. Sabah maymun oluyoruz diye babamız yatma emri getirdi
İyigeceler, huzurlu uykular hepinize
bu da kocasına güzel bir ders veren kadının fıkrası:
Bir kadının bir süreliğine iş yolculuğu için İngiltereye gitmesi gerekmektedir. Kadının kocası eşini havaalanına dek götürür.Karısı: - "Teşekkür ederim kocacığım, senin için İngiltere'den ne getirmemi istersin?" diye sorar. Adam güler ve yanıtlar: - "Bir İngiliz kızı istiyorum hayatım..." Kadın sessiz bir biçimde kocasından ayrılır ve yola çıkar. 2 hafta sonra adam karısını yeniden havaalanından almaya gider ve sorar: - "Hayatım gezin nasıldı?" Karısı: - "Teşekkür ederim hayatım çok güzeldi." Adam: - "Peki armağanım nerde?" Kadın: - "Ne armağanı?" Adam: - "Hani bir İngiliz kız istemiştim ya..." Kadın: - "Haa anımsadım, evet elimden geleni yaptım, şimdi biraz beklememiz lazım kız olup olmayacağını görmek için... !!!!"
çok güzelmişşşşşşşşşşşşşşşş :87::87::87:
Biz yatıyomuşuz kızlar. Sabah maymun oluyoruz diye babamız yatma emri getirdi
İyigeceler, huzurlu uykular hepinize
arkadaşlar bu gün 12 gibi fenalaştım bayılmışım komşular hast.götürmüşler kansızlıgımdan bayılmışım 1 ünite kan verdiler ve 6 kutu süspansiyon kan ilacı verdiler altı ay kalbim sıkışıyo diyordum yaaa ölümden döndüm
Eki Görüntüle 149181 teyzoşlar buda benim minik prensesimin resmi çok muhteşem birşey kızlar anlatılmaz yaşanır rabbim hepinize bu duyguları yaşatsın inşallah
kızlar merhaba,bu sabah kontrolmüz vardı kuzum yine dönmüş inanmayacaksanız ama.. yine imkansızı başardı valla 37 hftda 3,5 kilo döndü ya tekrar..
kuzunun kilosu 4 olmuşçatımda dardı sezeryana karar verdik zorlamaya gerek yok hem bebek için hem benim için risk epidurel sez bütün arkadaşlarım memnun..haftaya salı günü olabilir mi dedim madem seçme şansım var bari 8 mart dünya kadınlar gününde olsun dedim kuzum tamam dedi doktorum..8 MART SAAT 8 DE KAVUŞUYORUM KUZUMAAAAAAAA
nasıl geçecek bakalım son 1 hft ,valla sanki hep hamile kalacakmışım gibi alıştım sanırım 9 aydır inanamıyorum halen..bugün odama koyacağım sepet beşiğimizi aldık gelin gibi süslü bir görseniz sepetmizde aynı kumaştan yapıldı içine 100 tane bebek şekerimizi aldık mevlütte dağıtacağız..ayırca küçük spetimiz var ayıcıklı falan onada bebek şekeri aldık ayrıca onuda hastahanede dağıtağız..birde eve gözü aydına gelenlere bebekli nazar boncuklu madem şekeri aldık..melek kanadı kapı süsümüzü aldık üsütnede hoşgeldin masal yazdırdık.mevlütte giyeceğim tüylü terliklerimi doğum hediyemi vs aldı annem..çok şükür herşeyimiz hazır kızlar fazlasıyla iki taraftada ilk torun ve herkes sağolsun meraklıdır biizim aileler heyecanla kuzuyu bekliyoruz bir tek..sağlıkla gelsindeee inşallahhh..kocamla başbaşa son 1 hftmız :) sonra evde curcuna başlıyor..yeni bir yaşam bizi bekliyor ..
slm kizlar bayadir girememistm gecmiside okuyamicam umarim herkes iyidir.Yarin oglum 1 aylik doktora gidicez kontrole.Bakalim kilomuz boyumuz ne olmus.Bu arada oglumun gobegi tam 27 gunde dustu hic dusmicek sanmistim
cok tuhaf bir haleti ruhiye icindeyim kızlar ya
sabahtan beri iş güc son hazırlıklar susmak bilmeyen telefonlar derken anca oturabıldım
hem cok yoruldum hem de iyi oldu gün nasıl gecti anlamadım
ama simdi bir garip hal cöktü üzerime
adını koyamadgım duygular yasıyorum
dondum kaldım sanki hissizleştim
durup durup aglayasım geliyor
korkudan desem kokrmuyor gibiyim
heyecandan desem garip bir sersemlilk sakinlik icindeyim
bilinmezlik mi ürkütüyor acaba vuslata bu kadar yakn olmak mı bilemedim
ayyy cok tuhafmıs ya saatler sonra dunyanın en güzel duygusunu yasamak nasip olacak Allah izin verrse ama ben ne hissetgimi bile anlayamıyorum su an
biz de ilknurumla konustuk bugün o da cok heyecanlıydı yarın sabah kavuscak nasipse melegine insalalh
sekiz bucuktaymıs sanırım sezeryanı ben de onda girecegim kısmetse
Allahım hayırlısıyla kavustursun hepimizi
hayatımın en garip gecesindeyim sabah nasıl olacak bana ahh
bize simdilik müsade hanımlar artık biraz dinlenmek lazım
kuzumu kucagıma saglıkla alıp dönecegim aranıza insallah
dualarınızda unutmayın bizi RAbbim hayırlısıyla kavustursun
hepinize hayırlı saglıklı vakitli dogumlar nasip olsun diye dua edecegim ben de insallah
hepinize bu en özel yolculuktaki güzel yoldaslıgınız icin sonsuz tesekkurler
kuzumla teyzsolarımızı ve tatlı minnoşlarını kocaman öpüyoruz
Selam kizlar telefondan yazmasi cok zor oluyor ama hala yahyam ve ben tek kisiyken son kez halinizi hatirinizi soralim dedik :)) dualarinizi bekliyorum arkadaslar hepinizi cooook öpüyorum
bu kural bizim evde de var ama ben kocişi uyutup kaçıyorum yataktansana iyi geceler..
arkadaşlar bu gün 12 gibi fenalaştım bayılmışım komşular hast.götürmüşler kansızlıgımdan bayılmışım 1 ünite kan verdiler ve 6 kutu süspansiyon kan ilacı verdiler altı ay kalbim sıkışıyo diyordum yaaa ölümden döndüm
Eki Görüntüle 149181 teyzoşlar buda benim minik prensesimin resmi çok muhteşem birşey kızlar anlatılmaz yaşanır rabbim hepinize bu duyguları yaşatsın inşallah
Gözünaydın tarihin belli olmuş.Benimde son 8 mart ama bugün sancılandım ama açılma olmadıgı için eve geldik.8 martakadar bekliycez.Gelmezse 8 martta dr. sezeryana alıcak.Hakkımızda hayırlısı olsun canım.kızlar merhaba,bu sabah kontrolmüz vardı kuzum yine dönmüş inanmayacaksanız ama.. yine imkansızı başardı valla 37 hftda 3,5 kilo döndü ya tekrar..
kuzunun kilosu 4 olmuşçatımda dardı sezeryana karar verdik zorlamaya gerek yok hem bebek için hem benim için risk epidurel sez bütün arkadaşlarım memnun..haftaya salı günü olabilir mi dedim madem seçme şansım var bari 8 mart dünya kadınlar gününde olsun dedim kuzum tamam dedi doktorum..8 MART SAAT 8 DE KAVUŞUYORUM KUZUMAAAAAAAA
nasıl geçecek bakalım son 1 hft ,valla sanki hep hamile kalacakmışım gibi alıştım sanırım 9 aydır inanamıyorum halen..bugün odama koyacağım sepet beşiğimizi aldık gelin gibi süslü bir görseniz sepetmizde aynı kumaştan yapıldı içine 100 tane bebek şekerimizi aldık mevlütte dağıtacağız..ayırca küçük spetimiz var ayıcıklı falan onada bebek şekeri aldık ayrıca onuda hastahanede dağıtağız..birde eve gözü aydına gelenlere bebekli nazar boncuklu madem şekeri aldık..melek kanadı kapı süsümüzü aldık üsütnede hoşgeldin masal yazdırdık.mevlütte giyeceğim tüylü terliklerimi doğum hediyemi vs aldı annem..çok şükür herşeyimiz hazır kızlar fazlasıyla iki taraftada ilk torun ve herkes sağolsun meraklıdır biizim aileler heyecanla kuzuyu bekliyoruz bir tek..sağlıkla gelsindeee inşallahhh..kocamla başbaşa son 1 hftmız :) sonra evde curcuna başlıyor..yeni bir yaşam bizi bekliyor ..
Günaydın anneler ve minikleri
İlk defa ilk ben yazıyorum ve ilk defa bu kadar erkenciyimkes erken g
Daha kimse uyanmamış anlaşılan.
Gecede herkes erken gitmiş:44:
Biz oğlumla kahvaltımızı yapalım siz uyanana kadar bari.
iyi geceler kızlar
uyuyamadık biz
bütün sırtım ince ince ağrıyo
siz nasılsınız???
günaydın canım. sancın ne durumda inşallah senin kuzu 8 martı bekler canım.
herkese günaydınnnn. bugün doğum yapacak anneciklerim Allahım yardımcınız olsun. cennet kokulularınıza sağlıkl kavuşun inşallah. bebişleriniz hayırlı olsun canlarım. bizde bugün biraz erkenciyiz galibaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?