bu da kocasına güzel bir ders veren kadının fıkrası:
Bir kadının bir süreliğine iş yolculuğu için İngiltereye gitmesi gerekmektedir. Kadının kocası eşini havaalanına dek götürür.Karısı: - "Teşekkür ederim kocacığım, senin için İngiltere'den ne getirmemi istersin?" diye sorar. Adam güler ve yanıtlar: - "Bir İngiliz kızı istiyorum hayatım..." Kadın sessiz bir biçimde kocasından ayrılır ve yola çıkar. 2 hafta sonra adam karısını yeniden havaalanından almaya gider ve sorar: - "Hayatım gezin nasıldı?" Karısı: - "Teşekkür ederim hayatım çok güzeldi." Adam: - "Peki armağanım nerde?" Kadın: - "Ne armağanı?" Adam: - "Hani bir İngiliz kız istemiştim ya..." Kadın: - "Haa anımsadım, evet elimden geleni yaptım, şimdi biraz beklememiz lazım kız olup olmayacağını görmek için... !!!!"
şehirdışında okumadığım için şanslıyım ozaman desene
iyi geceeler canım ama napıcan alışıcaz öyle olmayada az kaldı hele senin karnıyarık olmana baya az kaldı:80::80:sevdim senin bu tabirini
slm kızlar ya bısey sorcem 36.0 yanı 36ya yenımı gırdım yoksa 36yı bıtırdımmı anlayamadım bıde en son 35.3 tu haftamız 2400 du kılosu 47 cm boyu demıstı sızce zayıf bır bebekmı olucak...
Allah korumuş canım.Çok geçmiş olsun.Rabbim seni evlatlarına bagışlasın.
günaydın annecikler
eylülcüm sende ahunun nosu vardı ulaşabildin mi haber yok mu daha çok merak ediyorum
merhabalar arkadaşlar.doğum yapacak arkadaşlara rabbim kolaylık versin, sağ salim kavuşsunlar inş. biz de dün kontrole gittik.nst miz iyi çıktı.alttan muayene etti açıklık filan yok dedi. 3800 gr gözüküyo ama bunun %10 yanılma payını da düşünün dedi. sanırım ayın 14-15 i gibi doğar dedi.bakalım hayırlısı, bi düşününce günledr geçmiyo bi de bakıyorum 10-15 gün kalmış
arayayım mı sence
arayayım mı sence
canım nasıl oldun uyuyabildinmi. biz sabah kadar kaç kere uyanarak nasıl uyuduk bilmiyorum. ne tarafa yatsam o taraf çürümüş gibi ağrıyor yaaa. bide kızım sağolsun sağ kaburgama bastıra bastıra artık nasıl yatıyorum bilmiyorum
demek ki geçte olsa dönebiliyormuş. benim doktorum 37 den sonra ilk bebekler dönmez dedi. acaba ben normal doğum istedikçe doktor sezeryan olsun diyemiyor da böyle beni mi kandırıyor.
Ayy kızlar bana bir kişi daha uyu derse çığlık atacam.. Bir kişi de güzel günler seni bekliyo desin yaa, sanki acıların kadını olacakmışız gibi,herkes acıya acıya uyu diyo..
Belki uslu olacak bizimkiler
MErhaba kızlar, cuma günü 40 haftaya giriyorum. Kızımın gelmeye niyeti yok. Doğmazsa pazartesiye kadar salı sezeryana giricem. En azından artık ne zaman yanımda olacağını biliyorum :))
mutlu günler herkeseee...
artık kimsecikler yazmıyor ve yoğunluk az.
geçmişi okumak kolay oluyo.
ama geçmişin az olması da içimi burktu.
bir zaman gelecekkimse yazmayacak buraya.
geçenlerde eskilerden rastgele bir sayfa açtım bebeklerin cinsiyetini öğrendiğimiz sayfalardan biri çıktı.
nerdeeeeeeeennn nereye. daha neler neler paylaştık...
MErhaba kızlar, cuma günü 40 haftaya giriyorum. Kızımın gelmeye niyeti yok. Doğmazsa pazartesiye kadar salı sezeryana giricem. En azından artık ne zaman yanımda olacağını biliyorum :))
Ayy kızlar bana bir kişi daha uyu derse çığlık atacam.. Bir kişi de güzel günler seni bekliyo desin yaa, sanki acıların kadını olacakmışız gibi,herkes acıya acıya uyu diyo..
Belki uslu olacak bizimkiler
Uslu olmasa da doğumdan sonra yanında kalacak birileri varsa uyuyacak vakit bulunuyor canım. 40 günü atlattıktan sonra zaten gerisi çok daha kolay geçiyor..
İnsanın uykusu gerçekten çok geliyor ama bunun sebebi yorgunluk değil aslında tamamen. bebek emerken uyku hormonu salgılanıyormuş ve bu da hem bebeğin hem annenin uykusunu getiriyormuş..
Sen kimseye aldırma canım. büyüdükçe işlerin daha zorlaştığını iddia edenler olacak. Tam tersine büyüdüğü hergün biraz daha kolay ve eğlenceli geçiyor günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?