2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın anneler

Bugün kendimi şööyle bir güzel dinlenmeye çekiyorum, fazlasıyla hakettim :)

Dün kızımın doğumgünüydü ve kreş arkadaşlarını eve davet ettik. Siz sakın etmeyin böyle bir durumda Neyseki öğretmenleri çocuklarla çok iyi ilgilendiler, yoksa bugün doğurmuş olabilirdim

Akşamınada eşimin ve benim ailem geldiler. Allahtan kızkardeşler vardı da hem günüdüze hem akşama yardım ettiler. Hatta elimi işe sürdürmediler. Kız kardeşi olmalıymış insanın dedim Az bir süre sonra benim kızım da kızkardeşine kavuşacak. Ne kadar şanlı olduklarını düşündüm dün..

Günaydın kızlaarrr.....

Güne bu fıkrayla başladım, çok başarılı

Evet canım yaa, yarın bu saatlerde karnıyarığım Çıkmak üzere filan olurum herhalde Allah'ın izniyle.

36. haftadasın yani, 2400 az değil, zaten son haftalarda çok hızlı kilo alıyor bebek.. Ama muz, ceviz, pekmez yersen bebişe kilo aldırıyor diyorlar..

günaydın annecikler
eylülcüm sende ahunun nosu vardı ulaşabildin mi haber yok mu daha çok merak ediyorum

Herkese Günaydın:)
Sonunda Mart ayı yani bizim ayımız geldi
İnşalah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

merhabalar arkadaşlar.doğum yapacak arkadaşlara rabbim kolaylık versin, sağ salim kavuşsunlar inş. biz de dün kontrole gittik.nst miz iyi çıktı.alttan muayene etti açıklık filan yok dedi. 3800 gr gözüküyo ama bunun %10 yanılma payını da düşünün dedi. sanırım ayın 14-15 i gibi doğar dedi.bakalım hayırlısı, bi düşününce günledr geçmiyo bi de bakıyorum 10-15 gün kalmış

maşallah canım seninle günlerimiz aynı benim oğluş 3200 filan bende gebelik şekeri olduğu için diet yaptım hep bebek kilolu olmasın die benim ağrılarım başladı dün doktordaydık bizde benim açılmam var bekliyoruz bakalım ama dediğin gibi günler geçmiyo gibi..

2 buçuk gibi inşallah uyurum diye yattım. bir ara uyandım baktım uyumuşum ağrı geçmiş gibi. aman geri gelmeden hemen uyuyım dedim kapattım gözlerimi.
namazdan sonra da ağrıdı biraz ama uyudum şükür.
ay bizim kız da bir yukarda bir aşağıda. ortayı bulamadı cimcime.
sen nasıl oldun cnm?

demek ki geçte olsa dönebiliyormuş. benim doktorum 37 den sonra ilk bebekler dönmez dedi. acaba ben normal doğum istedikçe doktor sezeryan olsun diyemiyor da böyle beni mi kandırıyor.

olabılır canım bu drlara guven olmuyor fazla benım drum son gun bıle donen bebekler var dedı hıç sezeryan gunu verıyım falan demedı ve dedığı gıbıde oldu 38 haftalıkken dondu hatta kılolu bır bebeğim var

mutlu günler herkeseee...
artık kimsecikler yazmıyor ve yoğunluk az.
geçmişi okumak kolay oluyo.
ama geçmişin az olması da içimi burktu.
bir zaman gelecekkimse yazmayacak buraya.
geçenlerde eskilerden rastgele bir sayfa açtım bebeklerin cinsiyetini öğrendiğimiz sayfalardan biri çıktı.
nerdeeeeeeeennn nereye. daha neler neler paylaştık...

MErhaba kızlar, cuma günü 40 haftaya giriyorum. Kızımın gelmeye niyeti yok. Doğmazsa pazartesiye kadar salı sezeryana giricem. En azından artık ne zaman yanımda olacağını biliyorum :))

Ayy kızlar bana bir kişi daha uyu derse çığlık atacam.. Bir kişi de güzel günler seni bekliyo desin yaa, sanki acıların kadını olacakmışız gibi,herkes acıya acıya uyu diyo..
Belki uslu olacak bizimkiler

Uslu olmasa da doğumdan sonra yanında kalacak birileri varsa uyuyacak vakit bulunuyor canım. 40 günü atlattıktan sonra zaten gerisi çok daha kolay geçiyor..
İnsanın uykusu gerçekten çok geliyor ama bunun sebebi yorgunluk değil aslında tamamen. bebek emerken uyku hormonu salgılanıyormuş ve bu da hem bebeğin hem annenin uykusunu getiriyormuş..

Sen kimseye aldırma canım. büyüdükçe işlerin daha zorlaştığını iddia edenler olacak. Tam tersine büyüdüğü hergün biraz daha kolay ve eğlenceli geçiyor günler..

MErhaba kızlar, cuma günü 40 haftaya giriyorum. Kızımın gelmeye niyeti yok. Doğmazsa pazartesiye kadar salı sezeryana giricem. En azından artık ne zaman yanımda olacağını biliyorum :))

slm cnm sat kaçtı senın bıde drmu dedı pazartesıye kadar gelmezse sezeryan olursun dıye neye gore karar verıyo acaba, benımkınınde gelmeye nıyetı yokta ondan merak ettım

Canım hepimiz tatlı bir bekleyişteyiz artık, geri sayımın da sonuna geldik!!! İnşallah çok daha güzel şeyler de paylaşıcaz ilerki aylarda. Doğum yapan arkadaşların sık gelememesi de normal, vakit olmuyordu bilgisayar başında oturcak.

8 Mart büyük gün demek!! Hayırlısıyla gelsin bebişin...

Amaaaaan, bütün hamileliğimiz boyunca kaç kişi akıl verdi, çok lazım şeyler miydi???? Doğurunca da konuşcaklar, yine duymazdan gelmeye devam

İnşallah öyle olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…