2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın kızlarrrrrrr:80::80:
doktora gittik nst.de sancı çıkmadı günüde tam alamadık 15-16sı olur haftaya salı gene gel dedi tam gününü veririz dedihayal kırıklığı ile döndüm anlıcağınız

Olsun canım haftaya öğrenirsin günü, ne güzel sancın da yokmuş Bebekler rahat canım, onların yanında o kadar çok konuştuk ki sezaryen mi olacak acaba diye, onlar da merakla bekliyorlar, acaba biz gelmeye niyetlenmezsek ne yapacaklar, sezaryen ne oluyo ki diye:)))))

tünaydın tatlım
sancın olmaması iyi zaten mertin gelmesine daha var annesi günü de takma kafana hayatım ya hayırlısı sonuçta sen 11 ine istiyodun galiba yanlış hatırlamıyosam ama olsun biraz daha büyüsün içerde

bizimki tembel canım gene dönmemiş zaten dönmeside imkansız artık okadar bekliyorum zaten gene sezeryan olucam kısmet napalım....

evet canım 11i istiyordum ama gene aynı hafta içinde olucam değişen birşey olmadı yaniii

slm cnm sat kaçtı senın bıde drmu dedı pazartesıye kadar gelmezse sezeryan olursun dıye neye gore karar verıyo acaba, benımkınınde gelmeye nıyetı yokta ondan merak ettım

Sat 5 MArt canım. 5 marta kadar gelmezse 2 gün daha bekleriz sonra suni sancı veya epidural sezeryanla alırız dedi. Günü geçen bebeği çok bekletme taraftarı değilim dedi. Zaten benimde beklemeye sabrım fazla kalmadı. Bide doğum pozisyonu almış ama kanala girmemiş. Belki giremiyebilirde. En son salı yatışım yapılacak gelmezse. Ama yinede inşallah normal doğum olur günüme kadar.

hakkında hayırlısı olsun canım
doğumdan sonra çatlaklar için neler yapmayı düşünüyorsunuz?

hiç çatlağım yok desem hainlik yapmış olmam dimiii

Aynen ben de öyleyim.. yatakta bir santimetre yana kaymak için o kadar cebelleşiyorum ki.. Nerde eski atik ve çevik ben

Ya canım ne güzel konuştun.. O uyku hormonu işini hiç duymamıştım ya, ne sevimliymiş Bir şekilde atlatıcaz zor günleri de, aylardır kucağımıza almayı bekliyoruz, uyuyamıcaz diye ondan sakınacak halimiz yok ya..

Amaaaaan, bütün hamileliğimiz boyunca kaç kişi akıl verdi, çok lazım şeyler miydi???? Doğurunca da konuşcaklar, yine duymazdan gelmeye devam

Evet çok doğru söylüyorsun, herkes bir çeşit bir şey dedi hep, yarısından falası boş boş laflardı.. Dinlemiyoruz

Belki çocuğun yeri rahat içerde İnşallah sağlıkla doğsunlar da, azıcık geç oluversin, üzülme..

Sat nası 5 mart kız, bi senedir hamile misin

selam herkese yarın doğum yapıyorum. sanırım topikte en bereketli gün yarın 4 kişi doğum yapacak.bana sezaryen ile doğum yapan arkadaşlarım 2 gün önceden hoşaf iç hatta yanında da götür dediler . ben de iki gündür kuru kayısı yemiştim sabahları 2 tane sonuç ishal oldum. al başına iş işte... hafiften karnım ağrıyor. bişey değil bebeğe de geçecek. anladım ki herkesin tavsiyesi kendineymiş.....bugün hiçbir yere sığamıyorum. elim kolum bomboş. karnımda bi rahat bi rahat sanki 4,5 kg bebek kuş oldu:)))

kesin kucağındadırda eylülden alsaydık bari birimizde arasaydık kızcağızı satdaşımda gitti doğuma

Keşke aklıma gelseydi istemek Kızlar bakın hepimize ders olsun, doğurmayanlar doğuranları merak ediyor, aman ne olur haber verin doğumdan sonra. Burda meraklanan karnı burnunda hamileler var hala:))) bynkutluay'ı da merak ediyorum, handan2010u da.. İnşallah tez zamanda hepsinin güzel haberleri gelir

Ya aynen bana da bi hafta önceden iç dediler, ben de iki üç gün içtim, baktım gidişat iyi değil, bıraktım..
Ay 4,5 kilo mu kuzun, maşallah Bizimkisi 3250, benimki bile sığmıyor gibi geliyor içeriye..
Ben de yarın doğum yapıyorum.. Ben de aynen öyle sanki kuş gibi hissediyorum kızımı. Yarın bu saatlerde kuş ellerimizde olacak, en çığırtkanından, oy yerim onu ben

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Doğuma gidecek arkadaşlar hepinize ayrı ayrı iyi şanşlar dilerim.. Hayırlı kolay doğumlar olsun.. Şimdiden tebrikler..
Sanırım en son ben doğum yapacağım.. Hiç birşey belli değil sürpiz olacak umarım zamanında gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…