- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
kızlarr nasılsınız ...dogum yapan ark varmı?
tünaydın kızlarrrrrrr:80::80:
doktora gittik nst.de sancı çıkmadıgünüde tam alamadık 15-16sı olur haftaya salı gene gel dedi tam gününü veririz dedi hayal kırıklığı ile döndüm anlıcağınız
doktora gittik nst.de sancı çıkmadıgünüde tam alamadık 15-16sı olur haftaya salı gene gel dedi tam gününü veririz dedi hayal kırıklığı ile döndüm anlıcağınız
kızlarr nasılsınız ...dogum yapan ark varmı?
İyiyiz canım, sen nasılsın?? Ahuyu merak ediyorum ben de, ne yaptı acaba?
bizimki tembel canım gene dönmemiş zaten dönmeside imkansız artıkOlsun canım haftaya öğrenirsin günü, ne güzel sancın da yokmuşBebekler rahat canım, onların yanında o kadar çok konuştuk ki sezaryen mi olacak acaba diye, onlar da merakla bekliyorlar, acaba biz gelmeye niyetlenmezsek ne yapacaklar, sezaryen ne oluyo ki diye:)))))
tünaydın tatlım
sancın olmaması iyi zaten mertin gelmesine daha var annesi günü de takma kafana hayatım ya hayırlısı sonuçta sen 11 ine istiyodun galiba yanlış hatırlamıyosam ama olsun biraz daha büyüsün içerde
slm cnm sat kaçtı senın bıde drmu dedı pazartesıye kadar gelmezse sezeryan olursun dıye neye gore karar verıyo acaba, benımkınınde gelmeye nıyetı yokta ondan merak ettım
bende çok merak ediyorum sabah eylülle konuştuk arıycaktı ama naptı acaba gözükmüyo o da:97:
hakkında hayırlısı olsun canımbizimki tembel canım gene dönmemiş zaten dönmeside imkansız artıkokadar bekliyorum zaten gene sezeryan olucam kısmet napalım....
evet canım 11i istiyordum ama gene aynı hafta içinde olucam değişen birşey olmadı yaniii
doğumdan sonra çatlaklar için neler yapmayı düşünüyorsunuz?
canım nasıl oldun uyuyabildinmi. biz sabah kadar kaç kere uyanarak nasıl uyuduk bilmiyorum. ne tarafa yatsam o taraf çürümüş gibi ağrıyor yaaa. bide kızım sağolsun sağ kaburgama bastıra bastıra artık nasıl yatıyorum bilmiyorum
Uslu olmasa da doğumdan sonra yanında kalacak birileri varsa uyuyacak vakit bulunuyor canım. 40 günü atlattıktan sonra zaten gerisi çok daha kolay geçiyor..
İnsanın uykusu gerçekten çok geliyor ama bunun sebebi yorgunluk değil aslında tamamen. bebek emerken uyku hormonu salgılanıyormuş ve bu da hem bebeğin hem annenin uykusunu getiriyormuş..
Sen kimseye aldırma canım. büyüdükçe işlerin daha zorlaştığını iddia edenler olacak. Tam tersine büyüdüğü hergün biraz daha kolay ve eğlenceli geçiyor günler..
Amaaaaan, bütün hamileliğimiz boyunca kaç kişi akıl verdi, çok lazım şeyler miydi???? Doğurunca da konuşcaklar, yine duymazdan gelmeye devam
Sat 5 MArt canım. 5 marta kadar gelmezse 2 gün daha bekleriz sonra suni sancı veya epidural sezeryanla alırız dedi. Günü geçen bebeği çok bekletme taraftarı değilim dedi. Zaten benimde beklemeye sabrım fazla kalmadı. Bide doğum pozisyonu almış ama kanala girmemiş. Belki giremiyebilirde. En son salı yatışım yapılacak gelmezse. Ama yinede inşallah normal doğum olur günüme kadar.
hakkında hayırlısı olsun canım
hiç çatlağım yok desem hainlik yapmış olmam dimiii
kesin kucağındadırda eylülden alsaydık bari birimizde arasaydık kızcağızı satdaşımda gitti doğuma
günaydın tatlım tşk ederim senide inş.canım..demek 8 mart hakkında hayırlısı bebişin cinsiyeti nedir
selam herkese yarın doğum yapıyorum. sanırım topikte en bereketli gün yarın 4 kişi doğum yapacak.bana sezaryen ile doğum yapan arkadaşlarım 2 gün önceden hoşaf iç hatta yanında da götür dediler . ben de iki gündür kuru kayısı yemiştim sabahları 2 tane sonuç ishal oldum. al başına iş işte... hafiften karnım ağrıyor. bişey değil bebeğe de geçecek. anladım ki herkesin tavsiyesi kendineymiş.....bugün hiçbir yere sığamıyorum. elim kolum bomboş. karnımda bi rahat bi rahat sanki 4,5 kg bebek kuş oldu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?