2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın doğum yapacak olan arkadaşlar hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.Saglıkla kavuşun miniklerinize

maşallah bebişine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah canım
numaran var canım bende nasıl olsa eğer acil bir durumun olursa msj at yada ara ben hemen yazarım buraya

merhaba kızlar
gerçekten uykular haram oldu. durumumu anlatmama gerek yok herkes aynı ağrı vs yaşıyor. her saat başını gördüm akşam. bi saat 5 i kaçırmışım yarın onunda gönlünü alacağım. saat 6 da eşim uyanıyor zaten okula gitmek için onunla da kalktım bugün. nete giremedim. bilgisayarı eşim götürmüştü.

banada dönmez dedi canım bakalım dönmüşmü yarın görücez

nöbetcisi olduk topiğin heeee aşağısıda baya kalabalıklaştı

:26::26::26:sancınmı var gene canım yoksaa

canım ne oldu doktor randevun diye soracaktım. geçmişi okumaya devam edince cevabımı aldım. hayırlısı olsun canım.
benim de ne olacağım hala belli değil. bakalım ben de haftaya salı gideceğim doktora ne olacak.

benim de karnımın sağ alt kısmında minik minik kızırıklar farkettim sanırım bunlar çatlak(( çatladım ben de( umarım bunlar büyümüyordur böyle küçük küçük başlayıp git gide büyüyor mu çatlaklar bilgisi olan var mı? benim kilo alımım durmuştu ve günde 3 kere krem sürüp masaj yapmama rağmen çatlamışım((((

carefully canım şimdiden bebeğin hayırlı olsun. hamileliğin son günlerinde zaten ishal olabilirmişiz. sende de bol bol hoşafı yiyince durumu kolaylaştırmışsın. nasıl oldun şimdi.

cano benim de yok şimdilik. boşuna sevinmeyeyim o zaman şimdiye kadar olmadı diye. daha 4 hafta var herşey olabilir yani.. bazı anneler hamilelik esnasında farketmediklerini doğumdan sonra belli olduğunu da söylüyorlar.sanırım çatlaklara sonradan yapacak birşey yok. hatta genetikmiş canım bu çatlak iş annen de varsa sende de çıkarmış, ne sürersen sür faydası olmazmış

kızlaaarr, sadece son sayfaya bakabildim, sanırım herkes doğum sırasına girmiş...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

bu arada dün birşey farkettim, mart gelmiş, sabırla bekleyip mart annesi ve mart bebişi olmayı başaranları canı gönülden kutluyorum

Teşekkür ederiz:))))))

daha yeni oluştu sanırım geçen cuma günü doktor aa ne güzel hiç çatlamamışsın dedi annende var mı diye sordu yok dedim annemde de gerçekten sıfır çatlak 3 çocuk annesi.. bugün de ben minik minik kızıraklıklar farkettim aynanın büyüteçli tarafıyla baktım ve gördüm sanırım çatlak onlar yoksa niye kızarıklıklar olsun umarım büyümezler böyle kalsınlar.. ama büyürse de yapacak bişey yok.. Sağlık olsun artık..

Kızlar sabah zeytinyağı ile ilgili paylaştıgım bilgiyi okumadınız sanırım:97:Okuyan varsa mantıklı mı acaba?Denemeyi düşünyorumda o yüzden sizden de bilgi almka istedim.

damlacım hoşgeldin bu arada bebeğin ve senin için en hayırlısı olsun..
amin canım çok sağol hepimiz için hayırlısı olsun

girdik canım ama zaman durduuuuuuuuuuuuusarp bebiş nasıl sen nasılsın

buarada kızlar doktor bana ben saçla ilgili bişey demeden saçını boyayabilirsin dedi adam sanırım 2 renkli saçımdan rahatsız oldu

evet canım onlar çatlak
benim de göbek deliğimin etrafında oldu, hoş ben doğru düzgün bişey sürmemiştim
önce kızarıp kaşınıyor
sonra iyice gerilip çatlak oluyor
yapacak bişey de olmuyor o saatten sonra:13:

tatlım nasılsın konuşamıyoruz denk gelmiyoruz...izne ayrılacaktın sanırım cumaa hakkında hayırlısı olsun tatlım nasıl gidiyo hamilelik son aylar artık cok zorlanıyorsundur öpüyorum kocaman seni muhammedim aglıyo giriyorum böle acık kalıo topik arada bakıyorum benim oglanında kaka problemi var ogluşla öptüm sizi görüşürüz

eylül nasılsın canım dün rahatsızlanmışsın çok geçmiş olsun lütfen dikkat et kendine.. bebiş nasıl? umarım bugün konuşabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…