- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
doğumdan sonra çatlaklar için neler yapmayı düşünüyorsunuz?
selam herkese yarın doğum yapıyorum. sanırım topikte en bereketli gün yarın 4 kişi doğum yapacak.bana sezaryen ile doğum yapan arkadaşlarım 2 gün önceden hoşaf iç hatta yanında da götür dediler . ben de iki gündür kuru kayısı yemiştim sabahları 2 tane sonuç ishal oldum. al başına iş işte... hafiften karnım ağrıyor. bişey değil bebeğe de geçecek. anladım ki herkesin tavsiyesi kendineymiş.....bugün hiçbir yere sığamıyorum. elim kolum bomboş. karnımda bi rahat bi rahat sanki 4,5 kg bebek kuş oldu:)))
numaran var canım bende nasıl olsa eğer acil bir durumun olursa msj at yada ara ben hemen yazarım burayaKeşke aklıma gelseydi istemekKızlar bakın hepimize ders olsun, doğurmayanlar doğuranları merak ediyor, aman ne olur haber verin doğumdan sonra. Burda meraklanan karnı burnunda hamileler var hala:))) bynkutluay'ı da merak ediyorum, handan2010u da.. İnşallah tez zamanda hepsinin güzel haberleri gelir
banada dönmez dedi canım bakalım dönmüşmü yarın görücez
nöbetcisi olduk topiğin heeee aşağısıda baya kalabalıklaştı
:26::26::26:sancınmı var gene canım yoksaa
cano benim de yok şimdilik. boşuna sevinmeyeyim o zaman şimdiye kadar olmadı diye. daha 4 hafta var herşey olabilir yani.. bazı anneler hamilelik esnasında farketmediklerini doğumdan sonra belli olduğunu da söylüyorlar.sanırım çatlaklara sonradan yapacak birşey yok. hatta genetikmiş canım bu çatlak iş annen de varsa sende de çıkarmış, ne sürersen sür faydası olmazmışbenim de karnımın sağ alt kısmında minik minik kızırıklar farkettim sanırım bunlar çatlak(( çatladım ben de ( umarım bunlar büyümüyordur böyle küçük küçük başlayıp git gide büyüyor mu çatlaklar bilgisi olan var mı? benim kilo alımım durmuştu ve günde 3 kere krem sürüp masaj yapmama rağmen çatlamışım ((((
kızlaaarr, sadece son sayfaya bakabildim, sanırım herkes doğum sırasına girmiş...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
bu arada dün birşey farkettim, mart gelmiş, sabırla bekleyip mart annesi ve mart bebişi olmayı başaranları canı gönülden kutluyorum
cano benim de yok şimdilik. boşuna sevinmeyeyim o zaman şimdiye kadar olmadı diye. daha 4 hafta var herşey olabilir yani.. bazı anneler hamilelik esnasında farketmediklerini doğumdan sonra belli olduğunu da söylüyorlar.sanırım çatlaklara sonradan yapacak birşey yok. hatta genetikmiş canım bu çatlak iş annen de varsa sende de çıkarmış, ne sürersen sür faydası olmazmış
amin canım çok sağol hepimiz için hayırlısı olsundamlacım hoşgeldin bu arada bebeğin ve senin için en hayırlısı olsun..
kızlaaarr, sadece son sayfaya bakabildim, sanırım herkes doğum sırasına girmiş...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
bu arada dün birşey farkettim, mart gelmiş, sabırla bekleyip mart annesi ve mart bebişi olmayı başaranları canı gönülden kutluyorum
benim de karnımın sağ alt kısmında minik minik kızırıklar farkettim sanırım bunlar çatlak(( çatladım ben de ( umarım bunlar büyümüyordur böyle küçük küçük başlayıp git gide büyüyor mu çatlaklar bilgisi olan var mı? benim kilo alımım durmuştu ve günde 3 kere krem sürüp masaj yapmama rağmen çatlamışım ((((
buarada kızlar doktor bana ben saçla ilgili bişey demeden saçını boyayabilirsin dedi adam sanırım 2 renkli saçımdan rahatsız oldu
daha yeni oluştu sanırım geçen cuma günü doktor aa ne güzel hiç çatlamamışsın dedi annende var mı diye sordu yok dedim annemde de gerçekten sıfır çatlak 3 çocuk annesi.. bugün de ben minik minik kızıraklıklar farkettim aynanın büyüteçli tarafıyla baktım ve gördüm sanırım çatlak onlar yoksa niye kızarıklıklar olsun umarım büyümezler böyle kalsınlar.. ama büyürse de yapacak bişey yok.. Sağlık olsun artık..
buarada kızlar doktor bana ben saçla ilgili bişey demeden saçını boyayabilirsin dedi adam sanırım 2 renkli saçımdan rahatsız oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?