2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım dualrım seninle, allah yardımcın olsun sağlıcakla kuzunu al kollarına işlh.

canım teşekkür ederim büyüyor mu peki her geçen gün(((

inşallah ilerlemez cnm
benim hiç yok gibiydi birden çıktı.
bide derimiz gerginleştiği için anlaşılmıyor. elimle karnımı hafif büzüp baktım her baktığımda daha çok görüyorum. doğumdan sonra ortaya çıktığını duymuştum. ama ben doğumdan önce gördüm
bir haftadır da krem filan sürmedim ihmal ettim ondan mı çatladım bilmiyorum. bunlar gelince gitmiyorlar di mi? bir yolu olmalı

aynen cnm ben bugün farkettim. bakınca hiiiç bir şey yok ama gerginlikten gözükmüyo.
elimle kontrol edince bir sürü var. aynayla ancak gördüm zaten. göbeğin altında lunca ondan da farketmedim sanırım.

canım teşekkür ederim büyüyor mu peki her geçen gün(((

yani benimki ilk başta bi kaç kırmızı çizgiydi şimdi fazlalaştı
gördüğüm anda bebe yağı sürmeye başladım hızla doktor da bebe yağı iyi gelir ,ama cilt tipiyle alakalı dedi ama iyi gelmedi sanırım ki devam etti
tabi ben 45 kiloydum şimdi 60 oldum göbeğim çok gergin ondan diyorum
inşalah seninki artmaz :82::82:

Nicole Kidman'ın taşıyıcı anne ile 1 kızı oldu ya sanırım fiziği bozulmasın diye bu yolu seçti :))) bu işe bile bile başladık aslında şikayet etmemek lazım bebeği isteyen çatlaklara katlanır artık..

malesef cnm catlak ve gittikce gerginlesip büyüyorr benimikide son ayima kadar hic birsey yoktu bende sevindim ohh catlagim yook diye ama birgun senin dedigin gibi kizariklik oldunu fark ettim göbegimin sol tarafindaa aradan bi hafta sonra sag tarafimda olustu ins böyle kalir dedim ama gittikce buyduler benimde 2 haftam kaldi ama o catlaklarim göbegimin alt tarafindaa ins üst taraflkarda olmaz ya hic kasimadim krem falan bende surdum fayda etmedii yanii yok kremmmi yok bitki yagimis fasa fiso cnm catlamak varsa yapimizda catliyoruzz :)saglik olsun benim kiz bana hatira birakioo herhaldee diyorumm..

gerçekten göbekler çok büyüdü üstten bakınca alt tarafı göremiyorum. eşimde yandan bakınca öbür tarafı göremiyor.
aynen öyle canım. sağlıklı olsunlar da. gerisi önemli değil
zeytinyağının kabızlık için sürdüklerini biliyorum hatta arkadaşlar bebişleri için kullanıyordu. diğerini bilemeyeceğim canım

öyle cnm. ben kendime kızıyorum aldığım kremleri doğru düzgün kullanmadığım için. ne zaman bıraktım o zaman çatladım.

ayolll dayanamıcam ben galiba boyayı sürüvericem

cnm bende doktoruma sormustum bu konusuyu bana demistii 3cu ayini gecirdikten sonra boyayabilirsin dedii cunku saclarimdan bikmistim artik baya dip boyam gelmisti etrafdakiler dedi iste sakin boyama yok cocgun gozu bozulurmuss cocuga zarari olurmuss bende gittim hastanede doktoruma tanisdim odaaa ilk 3 ay tavsiye etmiyyorum dedii sonra boyayabilirsinn dedi bende 6ci ayimda boyamistimm bilmiorum benim dr boyle demistii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…