bize simdilik müsade hanımlar artık biraz dinlenmek lazım
kuzumu kucagıma saglıkla alıp dönecegim aranıza insallah
dualarınızda unutmayın bizi RAbbim hayırlısıyla kavustursun
hepinize hayırlı saglıklı vakitli dogumlar nasip olsun diye dua edecegim ben de insallah
hepinize bu en özel yolculuktaki güzel yoldaslıgınız icin sonsuz tesekkurler
kuzumla teyzsolarımızı ve tatlı minnoşlarını kocaman öpüyoruz
tatlım nasılsın konuşamıyoruz denk gelmiyoruz...izne ayrılacaktın sanırım cumaa hakkında hayırlısı olsun tatlım nasıl gidiyo hamilelik son aylar artık cok zorlanıyorsundur öpüyorum kocaman seni muhammedim aglıyo giriyorum böle acık kalıo topik arada bakıyorum benim oglanında kaka problemi var ogluşla öptüm sizi görüşürüz [/QUOTE ]ben sana yazarken sende bana yazmışsın kalb kalbe karşıymış buradayım yazalım valla özlettin kendini muhammedimi emzirip geliyorum hemen
evet canım onlar çatlak
benim de göbek deliğimin etrafında oldu, hoş ben doğru düzgün bişey sürmemiştim
önce kızarıp kaşınıyor
sonra iyice gerilip çatlak oluyor
yapacak bişey de olmuyor o saatten sonra:13:
buarada kızlar doktor bana ben saçla ilgili bişey demeden saçını boyayabilirsin dedi adam sanırım 2 renkli saçımdan rahatsız oldu
tatlım nasılsın konuşamıyoruz denk gelmiyoruz...izne ayrılacaktın sanırım cumaa hakkında hayırlısı olsun tatlım nasıl gidiyo hamilelik son aylar artık cok zorlanıyorsundur öpüyorum kocaman seni muhammedim aglıyo giriyorum böle acık kalıo topik arada bakıyorum benim oglanında kaka problemi var ogluşla öptüm sizi görüşürüz [/QUOTE ]ben sana yazarken sende bana yazmışsın kalb kalbe karşıymış buradayım yazalım valla özlettin kendini muhammedimi emzirip geliyorum hemen
tamam canım:) bu arada 41 kere maşallah kocaman olmuş oğluşun çok tatlı gözüküyor..Allah nazarlardan korusun sizlere bağışlasın..
benim de karnımın sağ alt kısmında minik minik kızırıklar farkettim sanırım bunlar çatlak(( çatladım ben de ( umarım bunlar büyümüyordur böyle küçük küçük başlayıp git gide büyüyor mu çatlaklar bilgisi olan var mı? benim kilo alımım durmuştu ve günde 3 kere krem sürüp masaj yapmama rağmen çatlamışım ((((
cano benim de yok şimdilik. boşuna sevinmeyeyim o zaman şimdiye kadar olmadı diye. daha 4 hafta var herşey olabilir yani.. bazı anneler hamilelik esnasında farketmediklerini doğumdan sonra belli olduğunu da söylüyorlar.sanırım çatlaklara sonradan yapacak birşey yok. hatta genetikmiş canım bu çatlak iş annen de varsa sende de çıkarmış, ne sürersen sür faydası olmazmış
canım teşekkür ederim büyüyor mu peki her geçen gün(((
sayfayı kapatacakken gördüm
süpersin canım yaa
Kızlar sabah zeytinyağı ile ilgili paylaştıgım bilgiyi okumadınız sanırım:97:Okuyan varsa mantıklı mı acaba?Denemeyi düşünyorumda o yüzden sizden de bilgi almka istedim.
buarada kızlar doktor bana ben saçla ilgili bişey demeden saçını boyayabilirsin dedi adam sanırım 2 renkli saçımdan rahatsız oldu
benim de karnımın sağ alt kısmında minik minik kızırıklar farkettim sanırım bunlar çatlak(( çatladım ben de ( umarım bunlar büyümüyordur böyle küçük küçük başlayıp git gide büyüyor mu çatlaklar bilgisi olan var mı? benim kilo alımım durmuştu ve günde 3 kere krem sürüp masaj yapmama rağmen çatlamışım ((((
Ben de doğumdan sonra diyodum ama lohusalıkta da tutmaz yazmış birisi dün:26:
gerçekten göbekler çok büyüdü üstten bakınca alt tarafı göremiyorum. eşimde yandan bakınca öbür tarafı göremiyor.aynen cnm ben bugün farkettim. bakınca hiiiç bir şey yok ama gerginlikten gözükmüyo.
elimle kontrol edince bir sürü var. aynayla ancak gördüm zaten. göbeğin altında lunca ondan da farketmedim sanırım.
aynen öyle canım. sağlıklı olsunlar da. gerisi önemli değilNicole Kidman'ın taşıyıcı anne ile 1 kızı oldu ya sanırım fiziği bozulmasın diye bu yolu seçti :))) bu işe bile bile başladık aslında şikayet etmemek lazım bebeği isteyen çatlaklara katlanır artık..
Nicole Kidman'ın taşıyıcı anne ile 1 kızı oldu ya sanırım fiziği bozulmasın diye bu yolu seçti :))) bu işe bile bile başladık aslında şikayet etmemek lazım bebeği isteyen çatlaklara katlanır artık..
carefully canım şimdiden bebeğin hayırlı olsun. hamileliğin son günlerinde zaten ishal olabilirmişiz. sende de bol bol hoşafı yiyince durumu kolaylaştırmışsın. nasıl oldun şimdi.
Sat nası 5 mart kız, bi senedir hamile misin
bilmem ki canım doktor sür demiş. zararlı olacak olsaydı sür demezdi. ama ben boyamazdım canım.ayolll dayanamıcam ben galiba boyayı sürüvericem
ayolll dayanamıcam ben galiba boyayı sürüvericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?