2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım inşallah artmaz.. ben de toplamda 21 kilo aldım umarım daha fazla almam.. gerçi ünlülerin doktorunu dinlemiştim ünlülerin hamilelikte az kilo almlarıyla ilgili demet kutluay 23 kilo almış ama en sağlıklı hamile oydu diyordu. O yüzden kiloma üzülmüyorum maşallah bebeğm çok sağlıklı ama çatlak oluşursa o biraz üzücü çünkü geçmiyormuş ya.. aman neyse.. sağlık olsun çok da önemli değil..
Çatlağı henüz olmayan arkadaşlar bol bol su içip bol bol krem sürsünler cildi gerginleştirmesinler çünkü çatlaklar son güne kadar oluşabiliyormuş..

ayyy çok kötü o zaman git gide büyüyecekse uff neyse çok üzücü bir konu kapatılım canım:)) bebişleri düşünelim..
Sana da şimdiden hayırlı kolay doğumlar canım..

bilmem ki canım doktor sür demiş. zararlı olacak olsaydı sür demezdi. ama ben boyamazdım canım.

çok sağolun kızlar hamileliğin başında sormuştum boyayabilirsin demişti ama boyamamıştım 9ay sabrettim ama fotolardada güzel çıkmak istiyorumamannnnnnn kalalım neyse 2 renkli saçlı napalım

buarada bersudan haber yok gelmedi haftasıda dolmuştu ne yaptı acaba doğuma almış olmasınlar:26::26::26:

selam kızlar nasılsınız?günlerdir geçmişe bakıyorum bişey yazmaya pek fırsatım olmadı..doğum yapanları gördükçe iyice sabırsızlanıyorum.ben de yarın kontrole gidicem.tahmini doğum tarihi 29 mart daha çookkk varr
bu arada ilk defa dün doğum sancılarını hissetim kasıklarımda sancıyla beraber karnım taş gibi oldu ve nefes alamadım.dünden beri 3 defa yaşadım bunu. minişim sabırsız mı olacak acaba

hepiniz iyi ki varsınız,sizleri okurken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile

ayyy çok kötü o zaman git gide büyüyecekse uff neyse çok üzücü bir konu kapatılım canım:)) bebişleri düşünelim..
Sana da şimdiden hayırlı kolay doğumlar canım..

saol cnm benim uzme kendini bende illk baslarda uzuldum birden cikincaa ama elden birsey gelmioorr tmm cnm kapatalimm bencedee :26:

ayen canım ya banada herkes ama herkessssssssssssssssss uyuyabildiğin kadar uyu,gezebildiğin kadar gez bilmem ne yapabildiğin kadar yapp hiç kimse iyi birşey söylemiyor ya ne güzel bir duygu Allahım bu duyguyu bize nasip etmiş daha ne diye şikayetleniyorlarsa tabiki hergüzel şeyin bir zorluğu var ama olsun ben razıyım bebişim sağlıklı doğsun,hayırlısıyla doğum yapayım yeter yaa tabiki uykusuzluk olacak,sanki şimdiden uyuyunca uyku depolayacağızz töbeeeeeeeeeee :84:

hakkında hayırlısı olsun canım dur bakaklım belki döner annesi yaaa

doğumdan sonra çatlaklar için neler yapmayı düşünüyorsunuz?

bende henüz çatlamadım ...

maşşşaaalllah tosun bebişineeeeeeeee

buarada kızlar doktor bana ben saçla ilgili bişey demeden saçını boyayabilirsin dedi adam sanırım 2 renkli saçımdan rahatsız oldu

ya bende röfle yaptırmayı düşünüyorum ama bu kadar bekleyeyim kırkımdan sonra yaparım yaaaa

ayy ebnde seviniyordum çatalamadım bundan sonr açatlamam diyeee

Ben de doğumdan sonra diyodum ama lohusalıkta da tutmaz yazmış birisi dün:26:

evet bunu bende duydum bir kuaförden...hatta benim saçımın rengini açacaktı kuaför saçm b,rtürlü açılmadı adetlimisin veya loğusamısın dedi :44:

ayolll dayanamıcam ben galiba boyayı sürüvericem

aman öyle deme canım bizede var daha çokneyse bende burada vakit geçiriyorum ama doğumlar başladıkca kimsecikler girmemeye başlıyor ozamanda sessizleşcek napıcazzzzz
merhaba arkadaşlar nasılsınız biz geldik bynkutluay dan haber alan var mı

yok canım ne ahudan ne bynkutluaydan

bence de bebeğin sağlıklı madem canım boşver çatlağın da olursa olsun

bu sancı nasıl oluyor yaa ben hiç yaşamıyormuyum ki yoksa anlamıyormuyum hiç ağrı hissetmiyorumm ben galiba :44: benim tosun çok rahat..37.haftamdayımmm ,neredeyse boğazıma tırmanacak sıpaaaa çok yukarıda baş aşağı dönmüş ama kendi aşağıda değil yaaa ...bu arada ben feci şekilde hamilelik reflüsü yaşıyorum hiçbirşey fayda etmiyor ne yesem yanıyor midem ve çıkarıyorummmm

bu arada herkeslere merhaba kızlrrrrrrrrrrrr Ankarada hava mükemmel güneşşş varr :87:

aşağıya inmedi demek bebişo güzel havadan birazda buraya yollasana canım bunaldık kasvetli havadan

merhaba anneler,
Nasılsınız? İki gündür falan girip yazılanları okuyup çıkıyorum... Çok yorgun hissediyorum kendimi, böyle tüm gün uyusam uyuyacağım... Yazmaya bile mecalim yok sanki... ayın 10unda kontroüm var, doğum şekli ve ne zaman olacağı belli olacak... Yani tabi dr sezeryan derse ne zaman olacağı belli olacak... Normal doğum için tarihi 27 mart idi, ayy sona yaklaştıkça vakit geçmiyor. Eşimde ayın 13 ünde gelecek... Bir moralsiz bir depresifim... son zamanların böyle geçmemesi gerekir diyorum, hemde böyle olmam için hiçbir sebep yokken... Niye böyleyim bilemiyorum..
Doğum yapan arkadaşlara bebekleriylemutlu günler, doğumu yaklaşan annelere de kolay doğum için dua ediyorum... Lütfen sizde bana dua edin, böyle olmak hiç tarzım değil... Ah şu hormonların yaptıklarına bak...

merhaba cnm gecmis olsunn mide yanmasi bende hic olmadi o yuzden nee iyi gelir bilmiorum sanci nasil oluo onuda bilmiorum benim iki haftam kaldi tik yokk ya var ben hissetmiorum bu sanci nasil oluoo bilen varsa yardimci olsun lutfenn

moralsiz olmanın sebebi doğum kaygısı olabilir belki canım

bende de aynı rennie duo bağımlısı oldum:)))sanırım seninle aynı şeyleri yaşıyoruz benimde başaşağı döndü ama daha doğum kanalına girmedi.ama dünden beri kasıklarımda ağrı var belki yerleşmeye çalışıyo garibim.
bel ağrımdan dolayı doktor bana bel fıtığı olabilir demişti eğer öyleyse sana normal doğum yaptıramam Allah korusun felç olursun dedi.öyle mi olur ya?bu ağrılar hamilelikte normal değil mi?
ki ben hayatımda doğru dürüst hiç baş ağrısı bile çekmedim

aşağıya inmedi demek bebişo güzel havadan birazda buraya yollasana canım bunaldık kasvetli havadan

ayy evet yaaaa o yüzden midem çok kötüüüü :97: cemre havaya ve suya düşmüş....sanki bahar gibi ya burasıııı birden hayallere daldım bebişim doğduğunda arabasına koyar şöööyle bi dolaşırız diye Allahım o günleri göstersin inşallahhh...Balkona çıkarırım sabahları güneşteki vitamini alsın diye evde oyalanırız yaa onlarla mükemmel birşey :87:

merhaba cnm gecmis olsunn mide yanmasi bende hic olmadi o yuzden nee iyi gelir bilmiorum sanci nasil oluo onuda bilmiorum benim iki haftam kaldi tik yokk ya var ben hissetmiorum bu sanci nasil oluoo bilen varsa yardimci olsun lutfenn

sağol canım yaa ne güzel aman hiç olmasınn çok kötü bişey ilk aylarımda kusma olamdı şimdi midem çok fena

evet bu sancı nasl bişey kızlarrrrrrr :44:

rennie de hiç fayda etmiyor bana soğuk süt,ayva herşey denedim en iyi çözüm yememek ama bebişim aç kalır o zaman da birşey yiyeceğim zaman korka korka yiyorum yaaaa...vardır bbundada hayır eskiler bebiş saçlı olacak derlermiş onlara göre benim bebiş bonus olacak sanırımmm annesi gibi

bel ağrısı çook normal canımmm nasıl hemen fıtık teşhisi koydu doktorun anlamadımm ben nstye bağlanıyorum 20 dk ama sonra kalkerken biri belimi 2 ye ayırıyor sankiii zor kalkıyorum belimden ,doktorum normal bel ağrıları diyor ayyy benimkide girsin doğum kanalına ama o koca kafası sığarmı bilmiyorum oğlumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…