yani benimki ilk başta bi kaç kırmızı çizgiydi şimdi fazlalaştı
gördüğüm anda bebe yağı sürmeye başladım hızladoktor da bebe yağı iyi gelir ,ama cilt tipiyle alakalı dedi ama iyi gelmedi sanırım ki devam etti
tabi ben 45 kiloydum şimdi 60 oldum göbeğim çok gergin ondan diyorum
inşalah seninki artmaz :82::82:
malesef cnm catlak ve gittikce gerginlesip büyüyorr benimikide son ayima kadar hic birsey yoktu bende sevindim ohh catlagim yook diye ama birgun senin dedigin gibi kizariklik oldunu fark ettim göbegimin sol tarafindaa aradan bi hafta sonra sag tarafimda olustu ins böyle kalir dedim ama gittikce buyduler benimde 2 haftam kaldi ama o catlaklarim göbegimin alt tarafindaa ins üst taraflkarda olmaz ya hic kasimadim krem falan bende surdum fayda etmedii yanii yok kremmmi yok bitki yagimis fasa fiso cnm catlamak varsa yapimizda catliyoruzz :)saglik olsun benim kiz bana hatira birakioo herhaldee diyorumm..
bilmem ki canım doktor sür demiş. zararlı olacak olsaydı sür demezdi. ama ben boyamazdım canım.
cnm bende doktoruma sormustum bu konusuyu bana demistii 3cu ayini gecirdikten sonra boyayabilirsin dedii cunku saclarimdan bikmistim artik baya dip boyam gelmisti etrafdakiler dedi iste sakin boyama yok cocgun gozu bozulurmuss cocuga zarari olurmuss bende gittim hastanede doktoruma tanisdim odaaa ilk 3 ay tavsiye etmiyyorum dedii sonra boyayabilirsinn dedi bende 6ci ayimda boyamistimm bilmiorum benim dr boyle demistii....
ayyy çok kötü o zaman git gide büyüyecekse uff neyse çok üzücü bir konu kapatılım canım:)) bebişleri düşünelim..
Sana da şimdiden hayırlı kolay doğumlar canım..
Ayy kızlar bana bir kişi daha uyu derse çığlık atacam.. Bir kişi de güzel günler seni bekliyo desin yaa, sanki acıların kadını olacakmışız gibi,herkes acıya acıya uyu diyo..
Belki uslu olacak bizimkiler
tünaydın kızlarrrrrrr:80::80:
doktora gittik nst.de sancı çıkmadıgünüdee tam alamadık 15-16sı olur haftaya salı gene gel dedi tam gününü veririz dedi hayal kırıklığı ile döndüm anlıcağınız
doğumdan sonra çatlaklar için neler yapmayı düşünüyorsunuz?
selam herkese yarın doğum yapıyorum. sanırım topikte en bereketli gün yarın 4 kişi doğum yapacak.bana sezaryen ile doğum yapan arkadaşlarım 2 gün önceden hoşaf iç hatta yanında da götür dediler . ben de iki gündür kuru kayısı yemiştim sabahları 2 tane sonuç ishal oldum. al başına iş işte... hafiften karnım ağrıyor. bişey değil bebeğe de geçecek. anladım ki herkesin tavsiyesi kendineymiş.....bugün hiçbir yere sığamıyorum. elim kolum bomboş. karnımda bi rahat bi rahat sanki 4,5 kg bebek kuş oldu:)))
buarada kızlar doktor bana ben saçla ilgili bişey demeden saçını boyayabilirsin dedi adam sanırım 2 renkli saçımdan rahatsız oldu
inşallah ilerlemez cnm
benim hiç yok gibiydi birden çıktı.
bide derimiz gerginleştiği için anlaşılmıyor. elimle karnımı hafif büzüp baktım her baktığımda daha çok görüyorum. doğumdan sonra ortaya çıktığını duymuştum. ama ben doğumdan önce gördüm
bir haftadır da krem filan sürmedim ihmal ettim ondan mı çatladım bilmiyorum. bunlar gelince gitmiyorlar di mi? bir yolu olmalı
aynen cnm ben bugün farkettim. bakınca hiiiç bir şey yok ama gerginlikten gözükmüyo.
elimle kontrol edince bir sürü var. aynayla ancak gördüm zaten. göbeğin altında lunca ondan da farketmedim sanırım.
Ben de doğumdan sonra diyodum ama lohusalıkta da tutmaz yazmış birisi dün:26:
ayolll dayanamıcam ben galiba boyayı sürüvericem
aman öyle deme canım bizede var daha çokselam kızlar nasılsınız?günlerdir geçmişe bakıyorum bişey yazmaya pek fırsatım olmadı..doğum yapanları gördükçe iyice sabırsızlanıyorum.ben de yarın kontrole gidicem.tahmini doğum tarihi 29 mart daha çookkk varr
bu arada ilk defa dün doğum sancılarını hissetim kasıklarımda sancıyla beraber karnım taş gibi oldu ve nefes alamadım.dünden beri 3 defa yaşadım bunu. minişim sabırsız mı olacak acaba
hepiniz iyi ki varsınız,sizleri okurken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile
merhaba arkadaşlar nasılsınız biz geldik bynkutluay dan haber alan var mı
çok sağolun kızlar hamileliğin başında sormuştum boyayabilirsin demişti ama boyamamıştım 9ay sabrettim ama fotolardada güzel çıkmak istiyorumamannnnnnn kalalım neyse 2 renkli saçlı napalım
sağol canım inşallah artmaz.. ben de toplamda 21 kilo aldım umarım daha fazla almam.. gerçi ünlülerin doktorunu dinlemiştim ünlülerin hamilelikte az kilo almlarıyla ilgili demet kutluay 23 kilo almış ama en sağlıklı hamile oydu diyordu. O yüzden kiloma üzülmüyorum maşallah bebeğm çok sağlıklıama çatlak oluşursa o biraz üzücü çünkü geçmiyormuş ya.. aman neyse.. sağlık olsun çok da önemli değil..
Çatlağı henüz olmayan arkadaşlar bol bol su içip bol bol krem sürsünler cildi gerginleştirmesinler çünkü çatlaklar son güne kadar oluşabiliyormuş..
selam kızlar nasılsınız?günlerdir geçmişe bakıyorum bişey yazmaya pek fırsatım olmadı..doğum yapanları gördükçe iyice sabırsızlanıyorum.ben de yarın kontrole gidicem.tahmini doğum tarihi 29 mart daha çookkk varr
bu arada ilk defa dün doğum sancılarını hissetim kasıklarımda sancıyla beraber karnım taş gibi oldu ve nefes alamadım.dünden beri 3 defa yaşadım bunu. minişim sabırsız mı olacak acaba
hepiniz iyi ki varsınız,sizleri okurken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile
bu sancı nasıl oluyor yaa ben hiç yaşamıyormuyum ki yoksa anlamıyormuyum hiç ağrı hissetmiyorumm ben galiba :44: benim tosun çok rahat..37.haftamdayımmm ,neredeyse boğazıma tırmanacak sıpaaaaçok yukarıda baş aşağı dönmüş ama kendi aşağıda değil yaaa ...bu arada ben feci şekilde hamilelik reflüsü yaşıyorum hiçbirşey fayda etmiyor ne yesem yanıyor midem ve çıkarıyorummmm
bu arada herkeslere merhaba kızlrrrrrrrrrrrrAnkarada hava mükemmel güneşşş varr :87:
bu sancı nasıl oluyor yaa ben hiç yaşamıyormuyum ki yoksa anlamıyormuyum hiç ağrı hissetmiyorumm ben galiba :44: benim tosun çok rahat..37.haftamdayımmm ,neredeyse boğazıma tırmanacak sıpaaaaçok yukarıda baş aşağı dönmüş ama kendi aşağıda değil yaaa ...bu arada ben feci şekilde hamilelik reflüsü yaşıyorum hiçbirşey fayda etmiyor ne yesem yanıyor midem ve çıkarıyorummmm
bu arada herkeslere merhaba kızlrrrrrrrrrrrrAnkarada hava mükemmel güneşşş varr :87:
moralsiz olmanın sebebi doğum kaygısı olabilir belki canımmerhaba anneler,
Nasılsınız? İki gündür falan girip yazılanları okuyup çıkıyorum... Çok yorgun hissediyorum kendimi, böyle tüm gün uyusam uyuyacağım... Yazmaya bile mecalim yok sanki... ayın 10unda kontroüm var, doğum şekli ve ne zaman olacağı belli olacak... Yani tabi dr sezeryan derse ne zaman olacağı belli olacak... Normal doğum için tarihi 27 mart idi, ayy sona yaklaştıkça vakit geçmiyor. Eşimde ayın 13 ünde gelecek... Bir moralsiz bir depresifim... son zamanların böyle geçmemesi gerekir diyorum, hemde böyle olmam için hiçbir sebep yokken... Niye böyleyim bilemiyorum..
Doğum yapan arkadaşlara bebekleriylemutlu günler, doğumu yaklaşan annelere de kolay doğum için dua ediyorum... Lütfen sizde bana dua edin, böyle olmak hiç tarzım değil... Ah şu hormonların yaptıklarına bak...
bende de aynı rennie duo bağımlısı oldum:)))sanırım seninle aynı şeyleri yaşıyoruz benimde başaşağı döndü ama daha doğum kanalına girmedi.ama dünden beri kasıklarımda ağrı var belki yerleşmeye çalışıyo garibim.bu sancı nasıl oluyor yaa ben hiç yaşamıyormuyum ki yoksa anlamıyormuyum hiç ağrı hissetmiyorumm ben galiba :44: benim tosun çok rahat..37.haftamdayımmm ,neredeyse boğazıma tırmanacak sıpaaaaçok yukarıda baş aşağı dönmüş ama kendi aşağıda değil yaaa ...bu arada ben feci şekilde hamilelik reflüsü yaşıyorum hiçbirşey fayda etmiyor ne yesem yanıyor midem ve çıkarıyorummmm
aşağıya inmedi demek bebişo güzel havadan birazda buraya yollasana canım bunaldık kasvetli havadan
merhaba cnm gecmis olsunn mide yanmasi bende hic olmadi o yuzden nee iyi gelir bilmiorum sanci nasil oluo onuda bilmiorum benim iki haftam kaldi tik yokk ya var ben hissetmiorum bu sanci nasil oluoo bilen varsa yardimci olsun lutfenn
bende de aynı rennie duo bağımlısı oldum:)))sanırım seninle aynı şeyleri yaşıyoruz benimde başaşağı döndü ama daha doğum kanalına girmedi.ama dünden beri kasıklarımda ağrı var belki yerleşmeye çalışıyo garibim.
bel ağrımdan dolayı doktor bana bel fıtığı olabilir demişti eğer öyleyse sana normal doğum yaptıramam Allah korusun felç olursun dedi.öyle mi olur ya?bu ağrılar hamilelikte normal değil mi?
ki ben hayatımda doğru dürüst hiç baş ağrısı bile çekmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?