2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm herkeze bugün hst gittim suyumun azaldığını söyledi dr yarın hazneye ilaç koyup yumuşamasını sağlayıp sonra suni sancıyla doğumumu başlatıcaklarmış.eğer doğuramazsam sezeryana alıcaklarmış.çok korkuyorum bana dua edin kızlar.umarım bebeğime bişey olmaz ve acı çekmeden doğumum olur.bu zorlu süreç yarın mutlu sonla bitecek inş.

canım ne mutlu sana yarın bebişine kavuşacaksın hayırlı olsun

cAnım allah yardımcın olsun inş sagsağlim kurtul

Allah yardımcın olsunnnnn....

Hadi gözünaydın.İnş. bebegini saglıkla kucagına alırsın.Güzel haberlerini bekliyoruz.

tebrik ederim şimdiden canım güzel bir doğum diliyorum..bizlere de dua etmeyi unutma
canım ben 3 aylıkken boyadım allahıma bin şükür oglum aslanlar gibi boyaa korkmaa

maşallah oğluşuna canım ama sen nasılsın?

Kızlar zeytinyağı ile ilgili kadınlar kulubünde topik açılmış okudum ve sizinle paylaştım ve fikir istedimama cevap alamadım:85:

Kızlar zeytinyağı ile ilgili kadınlar kulubünde topik açılmış okudum ve sizinle paylaştım ve fikir istedimama cevap alamadım:85:

canım gözümden kaçmış galiba doğumu kolaylaştırmasıyla mı ilgili ben öyle bir şey duymuştum ama bilgi edinememiştim acaba onunla mı ilgili

Eskiden ebeler dogum yaparken zeytinyağı ile ovarak rahmi açarlarmış.Bu yüzden dikişsizdoğum oluyormuş.Topikteki kızlar doğuma 10 gün varken zeytinyağını pamuga yada beze sürüp gece yatmadan oraya koyuyorlarmış.Bunu yapıpta normal doğumu çok güzel geçen anneler var.Mantıklı geldi ama ne bilim sizede sormak istedim ama cevap veren olmadı:85:

evet bunu ben de duymuştum ama bir zararı olur mu acaba gerçi zeytinyağı olmaz herhalde sen denemeyi düşünüyor musun

canım burda bunu tecrübe eden kimse olmadı henüz..hatırladığım kadarıyla ki yanlışta hatırlıyo olabilirim ama herkes sezaryen oldu...normal doğum bekleyen arkadaşlarda böyle bişey yapmadı sanırım..ben de normal istememe rağmen yapmadım bunu..ama hurma yiyorum

ne ayıııp konular

şaka bi yana ben normal doğum istyorum ama daha var ayın sonunu bulur gibi
tecrübe edip de yazamam ki
zararı olacağını sanmıyorum çok da mantıklı geldi bana ama çok üşengeçim yapar mıyım ki

damla gece birden bire elektrikler kesildi bekledim gelsin diye ama sanırım elektrikler ben uykuya daldıktann sonra gelmiş..nasılsın canım?dra gidecektin bugün ne oldu?ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…