Belkide canım... bilemiyorum...moralsiz olmanın sebebi doğum kaygısı olabilir belki canım
buarada bersudan haber yok gelmedi haftasıda dolmuştu ne yaptı acaba doğuma almış olmasınlar:26::26::26:
slm herkeze bugün hst gittim suyumun azaldığını söyledi dr yarın hazneye ilaç koyup yumuşamasını sağlayıp sonra suni sancıyla doğumumu başlatıcaklarmış.eğer doğuramazsam sezeryana alıcaklarmış.çok korkuyorum bana dua edin kızlar.umarım bebeğime bişey olmaz ve acı çekmeden doğumum olur.bu zorlu süreç yarın mutlu sonla bitecek inş.
slm herkeze bugün hst gittim suyumun azaldığını söyledi dr yarın hazneye ilaç koyup yumuşamasını sağlayıp sonra suni sancıyla doğumumu başlatıcaklarmış.eğer doğuramazsam sezeryana alıcaklarmış.çok korkuyorum bana dua edin kızlar.umarım bebeğime bişey olmaz ve acı çekmeden doğumum olur.bu zorlu süreç yarın mutlu sonla bitecek inş.
tebrik ederim şimdiden canım güzel bir doğum diliyorum..bizlere de dua etmeyi unutmaslm herkeze bugün hst gittim suyumun azaldığını söyledi dr yarın hazneye ilaç koyup yumuşamasını sağlayıp sonra suni sancıyla doğumumu başlatıcaklarmış.eğer doğuramazsam sezeryana alıcaklarmış.çok korkuyorum bana dua edin kızlar.umarım bebeğime bişey olmaz ve acı çekmeden doğumum olur.bu zorlu süreç yarın mutlu sonla bitecek inş.
canım ben 3 aylıkken boyadım allahıma bin şükür oglum aslanlar gibi boyaa korkmaa
Kızlar zeytinyağı ile ilgili kadınlar kulubünde topik açılmış okudum ve sizinle paylaştım ve fikir istedimama cevap alamadım:85:
Kızlar zeytinyağı ile ilgili kadınlar kulubünde topik açılmış okudum ve sizinle paylaştım ve fikir istedimama cevap alamadım:85:
Eskiden ebeler dogum yaparken zeytinyağı ile ovarak rahmi açarlarmış.Bu yüzden dikişsizdoğum oluyormuş.Topikteki kızlar doğuma 10 gün varken zeytinyağını pamuga yada beze sürüp gece yatmadan oraya koyuyorlarmış.Bunu yapıpta normal doğumu çok güzel geçen anneler var.Mantıklı geldi ama ne bilim sizede sormak istedim ama cevap veren olmadı:85:
Eskiden ebeler dogum yaparken zeytinyağı ile ovarak rahmi açarlarmış.Bu yüzden dikişsizdoğum oluyormuş.Topikteki kızlar doğuma 10 gün varken zeytinyağını pamuga yada beze sürüp gece yatmadan oraya koyuyorlarmış.Bunu yapıpta normal doğumu çok güzel geçen anneler var.Mantıklı geldi ama ne bilim sizede sormak istedim ama cevap veren olmadı:85:
tebrik ederim şimdiden canım güzel bir doğum diliyorum..bizlere de dua etmeyi unutma
maşallah oğluşuna canım ama sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?